Elohim Nieuwsbrief 146: Kenmerken van zelfrealisatie, godrealisatie en avatar

Wat zijn de kenmerken van zelfrealisatie, godrealisatie en avatarbewustzijn?

Ik heb geprobeerd mijn eigen zelfrealisatie, verlichtingsweg, Godrealisatie en Avatar ontwikkeling en waar je dan doorheen gaat, me te herinneren. ieders weg gaat anders. Mijn weg ontwikkelt zich net als die van jou altijd verder. Ik liep de weg elk leven een stukje verder. In dit leven ontstond zelfrealisatie, verlichting en Godrealisatie ook in de onderste chakras en temidden van het gewone leven waar het bedoeld is tot uitdrukking te komen om bij te dragen aan een non duale samenleving. Mijn eerste niveaus ontstonden begin jaren 2000. Ik heb de kenmerken van deze ontwikkelingsweg voor je willen opschrijven om je een hart onder de riem te steken. Niet alleen de last van je ontwikkelingsweg te zien maar ook en vooral je fantastische groeistappen. Dank je wel dat je met me meewandelt! 

 

De ontwikkeling naar zelfrealisatie, godsrealisatie en het avatarbewustzijn gaat langs 13 niveaus  Hieronder vind je een artikel waarin ik, Joke ElZiam Nootebos, deze 13 niveaus beschrijf. Zo kan jij herkennen waar je staat in je ontwakingsproces, wat je dan overkomt en herken je de (volgende) stap op je pad.

Lees het artikel hier

 


Ken je onze gratis filmpjes over workshoponderdelen al?

Er staan veel leuke, inspirerende filmpjes uit de workshops, hartverwarmende interviews en gratis fragmenten uit channelings op ons YouTube kanaal. Voldoende kijk- en luistervoer om je te verdiepen in verlichting, multidimensionale zielsontwikkeling, de nieuwe aarde en nog veel meer. Voor ieder wat wils.

Op de hoogte blijven van de nieuwste filmpjes? Je kunt je gratis abonneren op ons YouTube kanaal. Hoe je dat doet lees je hier.

Enkele van de nieuwste filmpjes:

 


Wil jij je Kristallijnen Zelf meer openen en neerzetten?

Je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid in combinatie met je meesterschapskracht verdiepen?
Dieper contact met je buikgevoel ontwikkelen?


Boek dan eens een (reeks) sessie(s) bij mij of één van de andere healers.
Voor info of een afspraak
T:
+31 (0) 597-541539 of E: info@elohim-centre.org.

Ik ontmoet je graag!
Willeke Jansen

PS Tot 1 april kun je bij mij een 60 min. consult boeken voor €80,- i.p.v. €100,-.

 


Ik ben zo geaard, levendig en vol vreugde na de sessie met Willeke

Direct na de sessie voelde ik me heel levendig, sterk geaard en heel plezierig in mijn lichaam. Een hele aangename ervaring. Een aantal weken na de sessie voel ik dat er een hoop is veranderd. Wat me het meest opvalt is dat mijn emoties en gemoedstoestanden niet meer zo kleven, geen hele verhalen meer worden. Ik kan me nog best boos maken of geïrriteerd worden, dat voel ik op zo’n moment ook heel duidelijk en helder. Maar het is ook zo weer weg. Eerder zou ik met dergelijke emoties veel langer kunnen rondlopen. Nu voelt het veel luchtiger, weidser.
 
De Joy komt veel sneller weer terug
Ook voel ik een duidelijker balans in mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Waar de mannelijke controleur eerst dominant aanwezig was, heeft deze nu een stapje terug gedaan en de vrouwelijke energie van het ontvangen, in het nu zijn, liefdevoller zijn, de ruimte gegeven.

Joke gaf na de sessie met Willeke aan dat ze veel meer lichtkracht om mij heen ziet en dat mijn buikgevoel nog verder is verruimd en gezakt. Het voelt ook alsof zware gedachtes en emoties nu sneller verdwijnen in die lichtkracht en in dat verruimde buikgevoel. Ook voel ik meer verbondenheid met de aarde en met dat wat is. Als het even tegenzit is er direct weer heel bereidheid, energie en de openheid om alle uitdagingen weer aan te gaan.
 
Dank je wel! Ik vond het een hele mooi sessie.

- Jordy uit Winschoten

Klik hier voor meer info over de sessies met onze master healer-reader-coaches.


Gratis filmpje: Een kristallijnen samenleving vormt zich nu op aarde

gaia-grid.jpgVoor het eerst op Aarde ontstaan er groepjes mensen die zich niet alleen realiseren, maar ook voelen, dat ze enorme scheppende Lichtwezens zijn. Ze halen hun plezier uit het in- en aanvoelend vermogen, het wijgevoel en Christushart dat ze met elkaar inzetten voor het welzijn van hun groep. Zo gauw het Christushart en de scheppende wij-krachten ook het innerlijk kind en buikgevoel overvleugelen, ontstaan blijheid, liefde en zorgzaamheid voor alle levende wezens. Ontstaan vrede en aanvaarding van het plus en het min dat we zijn en zullen tegenkomen. We hoeven niet zonodig "iemand" meer te zijn. We hoeven niet meer te  werken aan onszelf, de aarde of elkaar vanuit de ik-inzet of het ik-oordeel over wat er beter moet. We werken aan onszelf of voor elkaar vanuit de scheppende Goddelijke Stroom die ons daartoe aanzet. Dan worden we niet langer moe en voelt alles blijvend licht, ongeacht de situatie!

Dit is verlichting, verlicht Pillar of Lightschap van de Paradijskinderen van het nieuwe leven.
Godrealisatie in elk chakra gaat voorbij angst, verzet, de ik-oppasser en elk afgescheiden gevoel. De paradijskinderen van de nieuwe samenleving zijn nu volop bezig de Christuskracht in hun buik en innerlijk kind toe te laten, dit eerst in zichzelf te ontwikkelen om dit uiteindelijk op plekken, zoals de Elohim Krachtplaats en woon-werk-gemeenschap, met elkaar voor te leven. Ze zullen leren van elkaar, gelijkgestemd, open, echt en oprecht met elkaar zijn en van elkaar en van wat ze samen neerzetten, immens genieten! Een nieuwe kristallijnen of paradijselijke liefdessamenleving is aan het ontstaan.

Klik hier voor het gratis filmpje met mooie, diepergaande uitleg van Joke hierover.


Deel ook het filmpje met je vrienden en help het bewustzijn op aarde te verspreiden!

Wil je dit van dichtbij meemaken in de Elohim gemeenschap kijk dan of je als vrijwilliger kunt komen!

 


Doen vanuit de flow, het Christushart en de ziel is het nieuwe bidden

Een verlicht eerste en tweede chakra brengt niet alleen permanente, innerlijke vreugde, maar ze vertalen jouw Divine geest/hart/missie/inspiratie/ideeën in de wijze waarop je de dingen doet. Alleen door verlichting en de Christuskracht in de onderste chakras worden structuur, aarding, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid, autoriteit en verplichting, niet zwaar of eng. Ze vernauwen dan niet tot een persoonlijke wilsinspanning, onzekerheid of ondergeschikt zijn. Dan komen je daden vanuit de flow en brengen ze een positieve sfeer in jezelf en je omgeving. Dan ben je je eigen autoriteit, Godskern en autonomie die zichzelf durft te zijn. Met behoud van je Godskern durf je gemakkelijker mee te stromen met je omgeving. Als jouw aarding, omgang en daden verlicht en verruimd worden, als je geest/hart één wordt met je lichaam en de materie, dan ben je in Vrede met alles en doe je alles vanuit angstloze Vrede. Het is nu heel dichtbij!

Doen vanuit de flow, het Christushart en de ziel is het nieuwe bidden
Met genoeg mensen die deze staat vanuit de multidimensionale ontwikkeling bereiken, worden ook de onderste chakras van de wereld verlicht. Dit is de enige manier om de nieuwe aarde, de verlichte samenleving  en wereldvrede te doen ontstaan. Geestelijke inspiratie, hart en mond zijn niet genoeg. Wel het ontspannen, daadkrachtige voorbeeld daarvan, vertaald in het dagelijkse werken. Doen vanuit de flow, het Christushart en de ziel is het nieuwe bidden.

Het is fijn als een Elohim healer-reader-coach, die hiermee ervaren is, je kan ondersteunen.
Samen kijk je waar je nog kunt groeien. Denk ook eens aan een sessiepakket van 6 of meer master consulten met korting. Waar je ook baat bij kunt hebben en wat je vanuit je huis kunt volgen, zijn de online groepshealingen en helende audio opnames, de workshops kunnen je absoluut ook verder helpen, die dragen allemaal de Godrealisatiekrachten!

 


In het eenheidsliefdesveld van de Elohim Krachtplaats en het Lemurische bos vind je een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal. Een liefdeszachtheid die naar Waarheid voert zal jou en de wereld genezen van elke ego-ik-ruis.

Lees meer en boek je vakantie, je weekend of midweek


Elohim Zomerweken van 14-19 juni en 23-28 augustus:
Een inspirerende week op de Krachtplaats met gelijkgestemden!

Groep bij Lemurisch bos 2013.jpgInspiratie, korte workshops, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in de zomerweek. Er is ruimte voor kampvuur, muziek (neem je eigen instrument mee) en gezamenlijke maaltijden in het bio-vega huiskamer restaurant. Wil je in die week ook een persoonlijk consult, boek dan ruim van tevoren.

Het belooft een onvergetelijke week te worden. Ben je er ook bij?
Klik hier om de eerste informatie te lezen op de website.
Binnenkort komen alle activiteiten en prijzen online, stay tuned en regel je vriendinnen en vrije dagen!

 


Ontvang 15% verblijfskorting in de mei- en zomervakantie!

Geniet deze mei- en zomervakantie van een verblijf op de Krachtplaats en ontvang 15% korting op de chalets of vakantiewoningen. Vorig jaar zaten ze helemaal vol, boek daarom nu om verzekerd te zijn van je verblijf dit jaar. Bekijk hier de korting voor de chalets en de korting voor het vakantiehuis.

Ook de B&B en de camping kennen korting bij meerdere nachten, vol of half pension. Lees meer op onze speciale verblijfssite: www.natuurcampingvakantiehuis.nl en zie de knop tarieven bij de accommodatie van je keuze.
Wees er snel bij want vol is vol!

 


Ervaringen van Krachtplaats bezoekers

“De Elohim tuinen en krachtplaats zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.”

“Wat een fijne krachtplek om op te laden en te ontladen! Helend... De caravan is ook aangenaam, met z'n drieën was het er heerlijk. Veel liefs en dank

“Wat een heerlijke plek en wat een energie!! Had nooit kunnen dromen dat er zo'n plek in Nederland zou bestaan. Ik ontving intense healing, vooral bij de Elfentuin en de staart van Merlijn. De volgende dag was ik zo ontspannen, zo had ik het nog nooit ervaren. Het was een fantastisch verblijf in deze wonderlijke energie, ik heb dan ook mijn verblijf verlengd! De natuur hier, de vlinders, libelles, de stilte, de rust: geweldig! Mijn dank is groot. Heel veel liefde en licht en dank aan Joke en team en de kosmische- en aardekrachten die dit gecreëerd hebben en in stand houden.”

 

Weet je dat je tijdens je bezoek aan de krachtplaats een Helende Rondleiding met Healer Reader kunt boeken? Klik hier voor meer info.


Tweelingstralen hebben het beiden nodig; zowel vrij als onafhankelijk en in volledige overgave naar elkaar te kunnen zijn

Alleen dan kennen ze geen bezit, geen haakjes, geen claimen, geen onderdrukking en weglopen.

Boek Joke, voorkant.jpgNee, ik doe het niet voor minder zegt Gert...
Ik blijf nu net zolang alleen wonen totdat er een partner komt waarmee ik op de lagen kan resoneren welke ik in mezelf ook ontwikkeld heb. Ik ga alleen nog maar voor een partner waarmee ik ook geestelijke, emotionele en fysieke nabijheid kan delen. Iemand waarmee ik in het gewone alledaagse menszijn ook goed kan opschieten. Iemand die het hart en de ziel open kan houden en een geestelijk rijp mens is. Voor minder doe ik het niet, want na veel ervaringen van of alleen dit, of alleen dat, ben ik het beu. Ik word er gewoon ongelukkig van als lagen in mij geen resonantie terugkrijgen. Ik ben in staat gelukkig met mezelf en het leven te zijn. Ook als ik alleen ben. Geluk hoeft een ander me niet meer te brengen. Maar als de juiste liefde aan mijn deur klopt, dan zal ik er zijn.

Dit is een fragment uit het boek "Goddelijke intimiteit en seksualiteit" van Joke ElZiam Nootebos.
Bestel het boek hier of op bol.com.

 


Herken je jezelf hierin of wil je meer weten over jouw relatie bedoeling?

Boek dan een telefonische of live master reading-healing sessie van 60 min.
T: +31 (0)597 541539
E: info@elohim-centre.org


Relatie, tweelingstraal en seksualiteit; workshops & online groepshealingen

  1. 3/3 19.30-20.30 uur: (Live of) online channeling & healing 6D Je blauwe ziele-lichtlichaam integreren+geheelde relaties / seksualiteit
  2. 23+24/4 Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane
  3. 5+6/11 Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
  4. 18/9 Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn

 


Op zoek naar de perfecte relatie? Audio healing op je tweelingstraalbewustzijn.

In de live healingsopname “Verlichte relaties, tweelingvlammen, Thuiskomen in jeZelf” met Joke ElZiam Nootebos ontvang je enorme rust, liefde en vrede. Dit helpt je om alles in jezelf te vinden en, indien bedoeld, de juiste partner aan te trekken of je relatie te verdiepen. Je krijgt healing op je pijnappelklier waardoor je afstand kunt nemen van pijn, liefdesverdriet of de zorgen van alle dag. Je keert terug naar rust, diepe vrede en aanwezigheid. Oneindig bewustzijn, een gevoel van compleet zijn, ontroering en innerlijke vervuldheid gloeien van binnen in je.

Klik hier om te bestellen

 


2+3/4 Weekend opleiding Edelsteen therapie, Opleiding Edelsteen therapeut

1212 Workshop edelsteentherapie 13-15 ja. 2012 007.JPGCursisten die de Christuskracht en multidimensionaliteit in zichzelf ontwikkelen, kunnen ook op al die dimensies met de kristallen leren werken. Naast de 12 kosmische kristaldimensies wordt er tijdens deze workshop ook jarenlange praktijkkennis overgedragen. Je leert readen, invoelen en adviseren voor elkaar en voor personen of dieren op meegenomen foto's. Op het fysieke, emotionele of relationele vlak, zowel als voor de spirituele ontwikkeling leer je stenen kennen. Van heel aards tot hoog bewust niveau.
Lees meer over deze workshop


Feest van vreugde, verruimd bewustzijn, meesterschap en liefde

Met een bewustzijn, hart en buik wagenwijd open, stroomde liefde in een oneindige stroom door mij en de cursisten van de afgelopen weekend workshop, "4 Windrichtingen, 5 Elementen en Soundhealing". Ieder ervaarde heel diep het Goddelijke Zelf en Goddelijk innerlijk kind, voorbij de ik-illusie. Zoveel bange innerlijk kindjes lieten los. In de hersenhelften ontstond een permanente eenheid van het mannelijke en vrouwelijke. Het gevoelsmatige denken, het denken vanuit de Goddelijkheid en het denken vanuit het mentale gaan voorgoed  samen!

De dagen na de workshop hadden velen, waaronder ik zelf als  docent, een vreemde stilte en wattig gevoel in de hersenen, totdat de opgehaalde gedownloade volgende ontwikkelingstap, geïntegreerd was. Toen was het juist extra helder in het hoofd en ook hoogbewust. Denken en verruimd bewustzijn waren en werden één. Het was één van de mooiste workshops die ik ooit heb meegemaakt en mogen geven. Diepe ontroering, zeeën van Liefde, voelbaar in onszelf en de nieuwe samenleving. Alles, mede dankzij het Lemurisch bos met de Gaia-Christ-oermoeder energie die de workshop, zo intens ondersteunde. Enorm veel karmische jassen uit zo vele levens, lieten we met het grootste gemak, zonder een enkele inspanning, voelbaar achter ons. Moeiteloos kwam ieders ware natuur daardoor op de voorgrond.

Wat een feest van vreugde, verruimd bewustzijn, meesterschap en liefde, heb ik mogen meemaken!
Na afloop was ieder zo veranderd, zo open, zo mooi en puur! De prachtige eenheids- en kristallijnen kind transmissies waren de klap op de vuurpijl. Allemaal lieten we onzekerheid, levensvragen, eenzaamheid en afgescheidenheid achter ons. Wat een feest van vreugde, verruimd bewustzijn, meesterschap en liefde, heb ik mogen meemaken! Dank, dank, dank, aan alle deelnemers, de Bovenwereld en de oermoeder Aarde.

Ik kijk uit al naar de workshops van het magisch kind en het basischakra, waar zich voelbaar een prachtig healingsveld voor aan het opbouwen is.

Docente Joke ElZiam Nootebos


Alvast opgeven voor de geweldige weekend workshop, "4 Windrichtingen, 5 Elementen en Soundhealing" in 2017? Klik dan hier. Zo ben je verzekerd van een bed op de Krachtplaats!Wil je 5 maanden, 4-5 dagen p.w. in de keuken kijken van de nieuwetijds Elohim woon-werk gemeenschap?

Een randje daarvan krijg je mee als je geregeld mee-eet met het team tijdens een verblijf. Veel meer zul je zien/horen/kunnen vragen en opsteken, als je voor een langere tijd meewerkt als vrijwillig(st)er.

koken-lunch 2013Op de Elohim Krachtplaats willen we als woon-werk-gemeenschap ons eigen broek ophouden. Dit betekent ook omzet draaien met dat wat we het liefste doen, namelijk gasten en studenten ondersteunen bij het vinden en worden van hun ware natuur, volledig potentieel en uiteindelijke levensbestemming. Alle gebouwen, bezoekerstuinen en de camping vragen voortdurend energetisch en fysiek onderhoud. Samen met de vrijwilligers zorgt het team voor een warm welkom, bezieldheid, openheid, zuivere sfeer, het onderhoud van de  tuinen, tereinen en administratie. Naast de inzet en het aardse werk, kunnen we gedurende pauzes en avonden, genieten van het samenzijn met gelijkgestemden, de natuurdeva's, krachtplaats en helende tuinen. Kortom het Elohim Centre is een dynamische organisatie waaraan ieder de handen vol heeft.

Wil je ook ervarend leren en bijdragen aan de nieuwe aarde op de Elohim Krachtplaats?

Vind jij het leuk en interessant daarbij betrokken te raken en aan deel te nemen? Wil je een kijkje achter de schermen van jezelf en de woon-werk-gemeenschap nemen en voor langere tijd blijven?
Kijk dan of je minimaal 5 maanden de tijd hebt, bewust, gevoelig en volledig inzetbaar bent (zowel fysiek als geestelijk). We hebben meer gegadigden maar kiezen graag ook voor diegenen waar we langere tijd op kunnen rekenen.

Lees meer op de website en zie of je je geroepen voelt.

Contact en Route
T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 


 

Agenda

Do 3 maart
19:30-20:30
(Live of) Online groepshealing "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam integreren, geheelde relaties en seksualiteit"
Sta op voor wie je bent in je relatie. Laat oude pijn los en open je keelchakra. Til je relatie naar een hoger plan.
 Za
19 maart

10:00-17:00
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Leer je gevoeligheid en licht in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie leven en blijf op open wijze staande vanuit je eigen lichtkern.
 Zo
20 maart
10:00-17:00

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen.
Creër alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale Magische kind.

Zo
20 maart
14:00-15:00

Channeling, healing in de helende tuinen bij de Eenheids fontein
Innerlijke en externe Eenheid belichamen, oplossen van alle innerlijke tegenstellingen en saboteurs. Voor meer info en andere tuin-channelings, zie de agenda.

Do
24 maart
19.30-20.30

(Live of) Online channeling & healing "11-dimensionale Elohim-Ka Kracht in je lichaam"
Activatie om vanuit je Divine elf dimensionale Elohim Ka Kracht een Dienstbare Engel voor de samenleving te kunnen zijn. En toch ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn.

Vr
25 maart

Goede vrijdag zijn wij geopend van 10:30-12:15 en 13:00-17:00.

Zo + ma
27+28 mrt
Tijdens Pasen zijn de kristalwinkel & de Helende bezoekerstuinen gesloten, wel kun je verblijven in vakantiehuis Pegasus of chalet 17, mits vroegtijdig gereserveerd.
Za+zo
2+3 april
10:00-17:00
Weekend opleiding Edelsteen therapie, Opleiding Edelsteen therapeut
Ontvang jarenlange praktijk kennis over edelstenen op fysiek en spiritueel gebied. Leer naast veel nieuwe soorten edelstenen, ook (not done) combinaties, werking van de vormen en edelsteen versterkers kennen.
Za+zo
9+10 april
10:00-17:00

Heling bij psychose, astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en stervensbegeleiding
Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en (hoog)gevoelige mensen. Joke zal hierover geïnspireerd vertellen en hogere inzichten delen.

 

 

Adverteren in de wekelijkse Elohim Nieuwsbrief
Samen co-creëeren

Prijsopgave en info klik hier
Of informeer door te mailen naar info@elohim-centre.org
Oplage 6000 nieuwsbrieflezers!

 

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png