Elohim Nieuwsbrief 145: De weg van Godsrealisatie

Geregeld krijg ik hele fijne feed back van nieuwsbrieflezers die zich door de nieuwsbrief teksten geïnspireerd voelen op het pad van Godrealisatie. Daarvoor dank!

Joke ElZiam Nootebos


Godrealisatie op alle lagen en in alle chakra's kan niet door het ikje gebeuren

zelfrealisatie.jpgWat je vanuit het ikje zelf kunt realiseren is zelfrealisatie. Het woord zegt het al. Daarom wil ik proberen over te brengen hoe Godrealisatie, dat na zelfrealisatie kan ontstaan, voelt en werkt.
Het gaat bij Godrealisatie om Leven in Overgave. Geen gevoel meer kennen om van betekenis te willen zijn want je BENT dan de betekenis voor anderen. Ook zonder dat je wat zegt of doet. Er is dan een diepe, vrede-stilte basis in jezelf waarvanuit je handelt en doet. Het is je Goddelijke Straling die één is met de Aarde, met het leven, die "doet". Je God Vonk en lichaam zijn dan één. Het is het begin en einde van je evolutieplan. Jij als persoontje kunt dat niet bereiken, nog doen, hoeveel trainingen en sessies je ook geeft of volgt...  Hoe liefdevol je ikje ook is...

Lees meer

 


Overgave en samen groeien is het allermooiste geschenk dat je hebt/bent

Beeld in tuin.jpgOm de laatste ik-schil te laten vallen en volledig open en in Overgave aan God, aan de Gaia-Christ©-Kracht te zijn, is het nodig de ik-teugels volledig over te geven aan de Goddelijkheid/LIEFDE.
En voor de Pillars of light, ook aan de kristallijnen openheid en eenheid met elkaar en de natuur. Overgave is het allermooiste geschenk dat je hebt/bent. Die Overgave/Genade komt niet van bovenaf of van een leraar, maar van onderaf uit de aarde en je lichaam ... Het helpt je daarom ook om mee te resoneren met de Elohim Krachtplaats, waar dat ook uit de aarde komt, en met de nieuwsbrieven, audio-opnames en de workshops met satsangs. Je lichaam neemt dan de Goddelijke Stroom onder de woorden op. Natuurlijk gaat het veel sneller als je op de Krachtplaats kunt verblijven/aarden of als je als vrijwilliger mag komen werken binnen het Elohim Team, maar dat is niet voor iedereen weggelegd of bedoeld.

Je Bovenwereld Lichtwezen-deel in je onderste chakra's aarden

Lees meer

 


Ken je onderstaande Elohim opleidingen al?

De opleidingen bestaan uit weekendworkshop modules. De workshops overlappen elkaar waardoor je met enkele workshops extra, een tweede of derde opleiding kunt afronden met eindcertificaat.
Zie ook onze kortingsregelingen.

 


Ben je geïnteresseerd in Godrealisatie en egoloosheid?

waterdruppel op blad.jpgWeet dan dat het geschenk dat het Elohim team je kan bieden niet alleen bestaat uit het benoemen van je Goddelijke eigenschappen en “hoever je al bent”. Het is geen ego-ding. Het geschenk zit hem juist ook in het concreet maken van je dagelijkse gedachten, haakjes en needings waarmee je je ik-illusie nog onbewust in stand houdt. Elohim Master healers-readers en coaches die zelf reeds door zoveel subtiele ego-angsten en zekerheden zijn heen gevallen, kunnen je daar het beste bij helpen. Zij allen zijn zover dat ze "niemand" meer hoeven zijn, geen bevestiging meer verlangen. Godrealisatie en de missie is waarvoor ze werken en leven. Ze snappen wat je mee maakt en kennen de stappen.

Als je wérkelijk een drive en verlangen voelt tot Godrealisatie, als dat je vóór alles gaat,
dan wil je horen en weten … en je aan je weg committen.

De Master healers-coaches heten je welkom in een persoonlijke Inwijdings sessie en satsang
Ze nemen dan ook de inwijdingsstappen die voor jou zijn weggelegd, met je door!

Route en contact
E:
info@elohim-centre.org
T:
+31 (0) 597 541539

 


Denk ook aan:

 


De aanmeldingen (nu 20) stromen maar binnen voor "de 17 chakra workshop" van 13+14 febr. Kom je ook? Het beloofd geweldig te worden!

17_chakra_systeem.bmpNa de nieuwsflits over het basischakra lopen de aanmeldingen storm. Er zijn vele leuke reacties binnengekomen over de thema's van het basischakra, hoe herkenbaar die zijn. In de workshop van de 17 chakra's op 13 en 14 februari zullen we ons niet alleen richten op het basischakra. Er komen meerdere chakra's aan bod middels krachtige healingen/transmissies, die je Goddelijke Vonk daarin openen. Het opent kennis en deuren die je niet voor mogelijk houdt! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, ben jij er ook bij?

Aanmelden kan hier


 

 

Groepshealing: 11 februari (19.30 tot 20.30 uur). Open je 8e chakra voor engelen, lichtweesters en Egyptische inwijdingen. Je kunt live of online mee doen.

Lees meer

 


Mooie ervaring met het Lemurisch bos!

Lieve Joke,

Wilde nog even mijn ervaring delen met het lemurisch bos:

Aangekomen bij het Elohim centrum voor een sessie, werd ik gelijk naar het Lemurisch bos getrokken. Vanuit de voorhoofdchakratuin liep ik richting het bos en voordat ik het binnenstapte moest ik stilstaan. Het voelde als het tonen van respect en het besef dat ik op het punt stond een heilige ruimte te betreden. Mijn hoofd maakte een buiging en tranen begonnen te stromen. Ik stapte het bos van de lemurische engelen in en werd aangeraakt en ontroerd door de grootse en liefdevolle energie die mij omringde. Het voelde als een magische heilige plek en dankbaarheid stroomde door mij heen, ik herkende deze energie..

Wat een prachtige verrijkende toevoeging aan de krachtplaats!

Liefs M

 


Nieuw en al bijna uitverkocht. Nog maar 4 "Al-Moeder-Gaia-Christ©" bollen !!!

Schitterende Zonnesteen bollen, geprogrammeerd door Joke en de Bovenwereld voor het manifesteren van de Paradijselijke, Lemurische, nieuwe Aarde energie

De Zonnesteen bol stroomt over van Liefde. Je hart opent zich om deze onvoorwaardelijke liefde te ontvangen en dit in al je cellen te zijn. 

zonnesteen bol.jpgJe Goddelijke-Vonk Liefde smelt samen met je lichaam en opent de paradijsmatrix in jezelf en je leven. Gaia-Christ©-Overgave en Godrealisatie kunnen zich openen in je 1e en 2e chakra. Je tilt het massabewustzijn op en twijfels omtrent je keuze naar een hoger plan van Lemurische Eenheid verdwijnen. Zorgzaamheid voor alle geziene en ongeziene wezens en warme verbindingen verruimen zich in jou en je omgeving.

De krachtige energie van het Christ-bewustzijn op de Zonnesteen bol helpt jou en je omgeving  de ik-illusie te overstijgen. Je hart opent zich voor de intense, warme en liefdevolle verbinding en samenwerking met de Aarde Moeder, de Deva's, natuurspirits en met Al-wat-is. Deze prachtige energie stroomt ook in de hele omgeving van de zonnesteen bol.

Ook het dienstbare zachte en mystieke Eenhoorn bewustzijn is geankerd op de Zonnesteen bol.
Het Eenhoorn bewustzijn helpt onschuld en egoloze, hogere zuiverheid, als gave en wij-kracht voor de nieuwe maatschappij, te ontwikkelen in jou en je omgeving. Het helpt je je innerlijk kind in de verlichte staat te brengen en zich niet langer in afweer te houden, teruggetrokken, bang of onveilig te voelen. Ook helpt het Eenhoorn bewustzijn jou als nieuwetijds, subtiele of kristallijn gevoelig mens. Je hoogste lichtwezen, ziel en aardse zelf zullen niet langer met grote afstand van elkaar functioneren maar één worden in het lichaam. Je zult daarna met een enorme, bewuste, stabiele en liefdevolle wij-kracht functioneren en genietend gaan co-creëren. Alles komt naar je toe als in het nieuwe paradijs!

Lees meer / bestel een zonnesteen bol

 


Gratis filmpje over de paradijselijke Gaia-Christ© Bol en het Lemurisch Bos

In dit gratis filmpje vertelt Joke ElZiam Nootebos over wat er in deze tijd gaande is, nu steeds meer mensen overgaan naar de staat van ik-loosheid. Ze geeft uitleg over dit proces en hoe de edelsteen bollen met de Gaia-Christ© en Lemurisch bos energie je kunnen ondersteunen.

Lemurisch bos in de sneeuw_2.jpegDe 'Gaia Christ©' energie die aanwezig is in het Lemurisch bos, op de Elohim krachtplaats, brengt je voorbij de 'ik' illusie. Door deze plek regelmatig te bezoeken vindt dit proces versnelt en als vanzelf bij je plaats. Je ontvangt in het bos enorm grootse healingen en Inwijdingen.

De 'Gaia Chris©t' energie die Joke ook op de  zonnesteen edelsteen bollen heeft geprogrammeerd ondersteunt je ook krachtig bij deze overgang naar ik-loosheid, thuis en waar je ook bent.

Bekijk het gratis filmpje hier

 

 


Ongebonden verbonden kunnen zijn in een relatie of organisatie

Steeds vaker willen mensen zich vanuit Vrijheid verbinden in een relatie. Ondanks dit verlichte gedachtegoed kunnen daarmee toch problemen bij één van beide partijen ontstaan. De ene partij voelt zich dan niet zeker genoeg van de ander. Of niet geliefd genoeg omdat er iets ontbreekt zonder dat dat duidelijk is. "Ligt dat dan aan mij" vraagt iemand soms tijdens een persoonlijk consult of "Waarom staat mijn lief vooral op zijn eigen pad en wezen, we zijn er toch voor samen? Is daar healing/reading op mogelijk..." Bij het Elohim master team is er veel praktijkervaring op het gebied van seksualiteit, relaties, ook geheelde of verlichte relaties en relaties vanuit Vrijheid. Deze ervaren healers en coaches hebben vaak ook privé veel van dergelijke thema's al doorgewerkt.

Wil je een live of afstand consult, healing of van gedachten wisselen, bel dan T: +31 (0) 597 541539.

Denk zeker ook aan de al jaren bekende, geweldige workshops of groepshealingen: 

 


Bovenstaande workshops al eens gedaan?
Weet je dat er flinke korting bestaat voor herhalers?

Je kunt bovengenoemde workshops herhalen met flinke korting! Je betaalt voor de geheelde relaties en seksualiteit workshop bijvoorbeeld geen €372 maar slechts €217. Scheelt je maar liefst €155!

Alle workshops die je binnen vier jaar herhaalt kun je tegen een herhalersprijs volgen. Bekijk hier de agenda.

 


Een geweldige Kosmische Poort opent zich. Bijzondere en ontroerende reacties!

Enkele weken terug is er een prachtige Kosmische Poort open gegaan in de helende zelfrealisatie tuinen. Tijdens de workshop is hier een foto van gemaakt, waarna reacties en ervaringen binnen blijven stromen.

Zie hier onder de foto en lees de reacties verder op in dit artikel. Voor de mensen die het niet kunnen geloven, de zon stond aan de andere kant op het moment van de foto. Ook elders bij de boom, vijver en in de lucht zijn vele lichtbollen te zien. Je kunt door de Poort heenstappen. Bedankt Madelon, voor de foto.

prachtige orbs op foto.jpg

 


Wat ervaren anderen hierbij?

Hai Joke,

Vandaag kreeg ik (terwijl ik er helemaal niet mee bezig was) ineens te horen en zien dat die hele grote orb geen orb is maar een kosmische poort.

Een poort waardoorheen veel lichtwezens kunnen reizen. Een poort die zich aan het openen is en die werkt op het christus-eenheids(eenhoorn)-bewustzijn in mensen.

En dat doet hij met een kracht waar niet iedereen tegen zal kunnen. Het gebeurt met de kracht van een reuze waterval die op je hoofd klettert (als je er woorden op plakt om te omschrijven).

Daarbij raakt het aan wat er aangeraakt en geopend dient te worden in iemand. En het haalt je uit je hoofd. Mensen die niet zo stevig in de schoenen staan of geaard zijn zullen er misschien fikse hoofdpijn van kunnen krijgen of als een kip zonder kop rondlopen omdat het hoofd niet meer werkt.

Deze poort gaat zich nog verder openen en zal vanzelf gaan ontvouwen wat het allemaal is en wil zeggen. Dit betekent een verdieping voor de tuinen en het centrum.

Lees verder

 


Ervaar de Kosmische Poort, het Lemurische bos en de helende tuinen tijdens een verblijf of dagbezoek

Je kunt nu alvast je verblijf boeken voor de vakantie, dan heb je meer kans op een plek.
Je hebt onder andere keuze uit:

We zien er naar uit je te ont-moeten!

 


hoofdfoto pegasus nieuwsbrief formaat.jpg

Ontvang 15% verblijfskorting in de meivakantie!

Vier je meivakantie op de Krachtplaats en je ontvangt 15% korting op een verblijf in 1 van de chalets en vakantiewoning. Bekijk hier de prijzen voor de chalets en hier voor het vakantiehuis.
Boek snel zodat je verzekerd bent van je verblijf.

 


 


Agenda

Do 11 feb
19.30-20.30
(Live of) Online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"
Activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, ontvang berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld, Moeder Aarde en de Deva's
Za+zo
13+14 feb
10:00-17:00
Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen
Praktische chakrakennis om in gedrag, gezondheid en ziel toe te passen. Chakra healing ontvangen.
Do 3 maart
19:30-20:30
(Live of) online channeling & healing 6D Je blauwe ziele-lichtlichaam integreren+geheelde relaties / seksualiteit
Sta op voor wie je bent in je relatie, laat oude pijn los en open je keelchakra. Til je relatie naar een hoger plan.
 Za
19 maart

10:00-17:00
Geometrie, daadkracht, bescherming, geld, sjamaan; ontvang reading+healing
Je gevoeligheid en licht in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie leven en staande te blijven vanuit je eigen lichtkern.
 Zo
20 maart
10:00-17:00

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid, niet-opstaan, doet overstijgen.
Creër alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale Magische kind.

Zo
20 maart
14:00-15:00

Channeling, healing in de helende tuinen bij de Eenheids fontein
Innerlijke en externe Eenheid belichamen, oplossen alle innerlijke tegenstellingen en saboteurs. Voor meer informatie, en andere tuinchannelings, zie de agenda.

Do
24 maart
19.30-20.30

(Live of) Online channeling & healing "11-dimensionale Elohim-Ka Kracht in je lichaam"
Activatie om vanuit je Divine elf dimensionale Elohim Ka Kracht een Dienstbare Engel voor de samenleving te kunnen zijn. Maar ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn

Vr
25 maart

Goede vrijdag zijn wij geopend van 10:30-12:15 en 13:00-17:00.

Zo + ma
27+28 mrt
Tijdens Pasen zijn de kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten
Za+zo
2+3 april
10:00-17:00
Weekend opleiding Edelsteen therapie, Opleiding Edelsteen therapeut
Ontvang jarenlange praktijk kennis over edelstenen op fysiek en spiritueel gebied. Leer naast veel nieuwe soorten edelstenen, ook (not done) combinaties, vormenwerking en versterkers kennen

 

Like ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png