Elohim Nieuwsbrief 143: De nieuwe samenleving, belichamen van Godrealisatie en Taak

De nieuwe samenleving, belichamen van Godrealisatie en Taak

ontwaken_2.jpgEen verlicht 1ste en 2de chakra brengt niet alleen permanente innerlijke vreugde, maar vertaalt de Goddelijke geest/hart/missie, inspiratie of ideeën in de wijze waarop we de dingen in actie doen en voelen.
Alleen dan worden structuur, aarding, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid, autoriteit en verplichting, niet zwaar. Ze worden dan aangegaan vanuit de lichtheid van de angstloze, nieuwetijds Flow en ons hoger Lichtwezen. Dan vernauwt het niet langer tot wilsinspanning of faalangst vanuit het menselijke ikje of innerlijk kind. Dan geeft het geen verplichtingsdruk op de schouders en nek. Het hoeft niet meer te beantwoorden aan de verwachtingen van anderen. Als ons meester en kind, hogere en lagere chakra's, één worden, wordt het uitvoeren van de kosmische of zieletaak en Godrealisatie, gemakkelijk en duidelijk. 

Als geest en hart één worden met  lichaam en de materie
Als de aarding en daden verlicht en verruimd, worden, als geest en hart één worden met lichaam en de daden in de materie, dan worden ook de onderste chakras van de wereld verlicht. Dit is de enigste manier, inclusief multidimensionaliteit, om de nieuwe aarde, de verlichte samenleving te doen ontstaan. Geestelijke inspiratie vanuit het hart en de mond zijn niet genoeg. Wel het ontspannen, daadkrachtige voorbeeld zijn, met aandacht je werk doen en een open en kwetsbare (wij) houding aannemen.
Doen vanuit de flow en ziel is het nieuwe bidden.

Ook hier zijn we regelmatig als "ikje" nog onzeker of in het ego
samen buiten lunchen.jpgVolgens dit voorbeeld proberen het Elohimteam en de vrijwilligers ook te leven. Een hele hoop staat er al, waardoor er ook zo'n hoge zuivere wij-sfeer is. Maar ook hier zijn we regelmatig als "ikje" en mens nog onzeker, kwetsbaar of geirriteerd. Ook hier leren we met vallen en opstaan. Alleen biedt de Elohim Krachtplaats energie geen ruimte om voor langere tijd dingen uit de weg te kunnen gaan, op te stapelen of niet aan te gaan. Geen ruimte voor omwegen.

De Krachtplaats en het team bieden de snelweg naar Godrealisatie en de missie
Voor hen die ten diepste willen of "weten" dat ze Godrealisatie in dit leven komen realiseren in meerdere dimensies of chakra's, van zichzelf. Zij willen de Goddelijke Vonk in het lichaam beleven. Maar op de Krachtplaats die daarvoor de energie ankert, brengt dat ook alle deeltjes in ons omhoog die daarvoor nog weglopen of denken het niet aan te kunnen. De krachtplaats geeft alles en vraagt ALLES aan de woon-werk-gemeenschap! Gelukkig doen we het allemaal samen en is dat zo liefdevol en inspirerend! Ook de natuur draagt daaraan zo bij!  

Feed back van een lezeres
Wat een moed en kracht om de VOLLEDIGE weg van liefde en eenheid te bewandelen! Door workshop, audio-opnames en nieuwsbrieven voelde ik in mij een JA gevolgd door EINDELIJK. Ik weet al heel lang mijn "eindbestemming", heb alleen vreselijke angst om mijn pad VOLLEDIG te lopen...

Mocht je meer willen weten over waar jij staat op je weg of over jouw Godrealisatie
mail dan: E: info@elohim-centre.org of bel voor een gratis 5 minuten consult T: +31 (0) 597 541539.

 


De laatste jaren ben ik (Joke) meer teammanager en "baas"

De gelijkwaardigheid van het hart hoeft niet langer verward te worden met positie, werkeisen of  regelgeving. Ik wilde tot voor enkele jaren geleden liever lief zijn voor anderen dan in mijn interne en externe autoriteit te gaan staan. Liever was ik aan het pappen en nathouden en zonder dat ik daar erg in had versterkte ik zo mijn eigen ego en dat van anderen. Totdat ik ging opstaan en leiden op non-duale eenheidswijze zonder bevestiging nodig te hebben. Ik leerde vertrouwen en varen op de Godskern in mijn eigen buik. Zo kon ik er niet alleen voor de vooruitgang van Elohim en het team zijn, maar overschreef ik ook mijn jeugdjaren, onderste chakra's, Atlantis , macht-onmacht en al te veel vrouwelijk begrijpen. Pas in de latere jaren zie ik alle spiegels steeds duidelijker en weet ik dat we allemaal slechts andere, aanvullende delen van elkaar zijn. Ik kan nu veel meer Goddelijke Liefde en Zachtheid Zijn (i.p.v. doen) dan ooit te voren. Juist omdat mijn innerlijk man/leiderschap/autoriteit, nu ook in mijn basis is ingedaald. 

 


Meer weten over je mogelijkheden in de Elohim Community te wonen en werken?

Zie dan hier

Ook zijn we nog op zoek naar een tuin-klussenman die ons team wil versterken

Lees meer

 


Moeder Natuur vraagt je om op te staan in de familie- en werkkring

moeder Aarde hoeder 2.jpgVertel je familie en collega's hoe jij omgaat met de kristallen, de bomen en de dieren. Praat over jouw wijze van werken met holistische natuur-medicijnen of geneeskrachtige kristallen. Deel juist wel je visie op de wereld en natuur. Wie anders kan je omgeving optillen? Wie anders moet het doen? Is dat niet je zieletaak en spirituele verantwoordelijkheid, ook al denk je dat die ander daar niks mee kan? Je zult verrast zijn, misschien direct, misschien over 2 jaar, van de positieve werking daarvan!

Wees de mond van van Moeder Aarde en de natuurwezens
Hoe kan jij haar en de spirits vertegenwoordigen om de wereld bewuster te maken? Wat zou Gaia de mensen willen zeggen? Praat ook over je spirituele ontwikkeling! Wees niet bang om de eerste te zijn of raar gevonden te worden. Doe het voor Gaia en je zielsverantwoordelijkheid. Er zijn heel veel mensen die beginnen te zien dat het zo niet gaat op de wereld. Maak hun ogen een stukje opener en deel de manier waarop we met elkaar de wereld een beetje beter kunnen maken. Raad audio-opnames voor thuis, een afstandsessie of workshops aan als jou dat ook verder heeft gebracht. Deel je inzichten en levenshouding, wees nog opener dan je al bent. De nieuwe samenleving en de veranderingen hangen af van jou en de mensen die de eerste stappen durven zetten!

 


Word een verruimd kanaal voor Universele Liefde en volg de opleiding tot Elohim Master Healer Reader Coach

Leer stap voor stap krachtige Elohim Master healingen en heldere multidimensionale readingen te geven. Elke opleidingsworkshop opent je verder als "kanaal" voor de engelen,  natuurspirits en Moeder Aarde. Verdiep het healen, coachen en begeleiden van anderen. Verruim je eigen kanaal waardoor je steeds meer je volledig potentieel en ware Zelf overal Bent. Ontvang holistische medische basiskennis, krijg inzicht in innerlijke oorzaken (ook uit verleden levens) van ziekten, overtuigingen of gedrag. Begeleid jezelf en anderen naar interne en externe geheelde relaties en het aarden van het Licht dat je Bent! Het enige dat je daarvoor nodig hebt is interesse, bewustzijn, intuïtie en gevoeligheid. De kracht van het helende opleidingveld is zo sterk dat je daarin vanzelf meegenomen wordt, vertrouwen krijgt en opbloeit in een steeds grotere eigenheid en zekerheid.
Bekijk hier de gehele opleiding


 

Persoonlijke ontwikkeling lijkt soms zo tegenstrijdig

Aan de ene kant is alles wat je lastig vindt (en waar je jezelf een verhaal over vertelt) niet werkelijk een 'echt' issue dat je weerhoudt om jeZelf te zijn. Desondanks ervaren we deze uitdagingen wel met een reden en is het niet ‘spiritueel volwassen’ om deze te ontkennen.

Blijf niet hangen in je verhaal

Tot in den treure jezelf vertellen wat je niet kunt of durft zal je nooit helpen. De verhalen waar je in gelooft voed je immers. Dat jij op dit moment nog niet de persoonlijkheid kunt manifesteren die je graag wilt zijn, betekent ook niet dat dit buiten je 'bereik' ligt of onhaalbaar is. Blijf je je hele leven in een veredelde tweede keus leven, met alle onbewuste, onbevredigende gevoelens van dien?

Erken waar je nog kunt groeien

Desondanks is het belangrijk te erkennen op welke vlakken je nog dingen kunt leren en te zien waar je valkuilen liggen. Lees verder

 


De Elohim Master healer-readers begrijpen waar je door heen gaat omdat ze het zelf ook zijn tegengekomen. Ze kunnen je daardoor helpen bij je volgende stap. Klik voor meer info

 


Denk ook aan:


Ontdek onze healer Willeke Jansen

Leven vanuit je (zuivere) gevoel en ware Zelf

Loop jij het pad van Zelfrealisatie en Godrealisatie dan kan ik je helpen om te onderzoeken wat er nog aan overtuigingen, conditioneringen en ego rest, zodat je daarmee zelf aan de slag kunt. Daarbij krijgen ook innerlijk kind thema’s ruimte en healing. Tijdens mijn sessies kom je meer uit je hoofd, je beredeneert minder en je maakt dieper contact met je buikgevoel.

Je bent bereid te onderzoeken waar en wanneer je reageert vanuit (subtiel) ego en waar je ware Zelf spreekt en handelt. Tijdens de sessies  ga je meer en meer je Ware Zelf ontdekken en van daaruit leven. Thema’s die jou tegenhouden om volgende stappen (in relaties, werk e.a) te zetten kunnen naar de oppervlakte komen en zo mogelijk transformeren. Tevens onderzoek ik graag met jou de relatie-dynamiek tussen jou en de ander, zowel in privé- als in werksituaties. Ik heb hiermee veel ervaring waardoor er geweldige healing kan plaatsvinden.

Boek een sessie bij Willeke:

Contact en route
T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 


Schitterende winterfoto’s van de Elohim Krachtplaats sfeer!

In de afgelopen dagen is de Krachtplaats omgetoverd tot een magische witte wereld. Tijdens de workshop van 'het kristallijne Zelf en de engel in je', zijn er fantastische foto's gemaakt. Bedankt iedereen die de foto's heeft opgestuurd!

Zie je ook de orb stralen op de foto?

Winter collage 2016.jpg

 

Meer speciale foto's van de magische winter Krachtplaats vind je op onze Facebook pagina!

 


Veel boekingen voor Pegasus, we moesten al enkele mensen teleurstellen

We krijgen steeds meer boekingsaanvragen voor het vakantiehuisje Pegasus (naast het Lemurisch bos) en het winterchalet met serre, we moesten al enkele mensen teleurstellen. Wil je ook in de stilteperiode van de winter komen? Reserveer dan ruim op tijd!
Eind april gaat de minicamping naast het Lemurisch bos weer open, dan kan je weer één van de zomercaravans huren, met een tentje komen of een seizoen plek voor je caravan boeken. 

 


Veel bekeken Moeder Aarde boodschap nu ook te zien in het Engels!

Het Moeder Aarde filmpje, dat duizenden keren bekeken is, heeft een Engelse ondertiteling gekregen! Dit helpt om deze ontroerende Moeder Aarde boodschap nog verder de wereld in te sturen. Wil je het filmpje op Facebook en met je buitenlandse vrienden delen? Bedankt namens ons en Moeder Aarde!

Bekijk meer van onze gratis filmpjes op youtube

 

Bekijk ook onze Engelse website www.sacred-site.eu

 


Merlin werkt met de onschuld van je hart en het plezier van je innerlijk kind!

Merlin is een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn.merlijn 12.jpeg De Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysterieën, vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools zonder dat je (opnieuw) hoeft te leren. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind en het kosmische in zichzelf kennen. Voorbij alle niveau`s van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil (hoogste Intentie), heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak.

Lees meer


1 jarige Magic Merlin healing opleiding

Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert en je (oeroude) Magische kanalen opent. Met joy en gemak schenkt het het jou de Merlin-tools.

Lees meer

Mail of bel voor meer info en om je in te schrijven:
E:
info@elohim-centre.org, T: +31 (0) 597 541 539

 


16+17/4 Merlin Healing, hoogste Magie, dolfijnen healing, kristallen, natuurmedicijnen, eenhoornstraal

Audio opname Merlin inwijding “Controle loslaten, activatie 12 strengig DNA en 144 zieledelen”

 


 

Weekend opleiding 13+14 februari: 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Praktische chakrakennis toepassen in het dagelijks leven: in gedrag, gezondheid, op zielsniveau. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek-, karmisch, zielengroep niveau. Een opleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader of (multidimensionaal) docent.

Lees meer

 


Veelverkochte Wesak kristallen zojuist weer op voorraad, schaf er een aan en ondersteun de vluchtelingen!

wesak kristal.jpg

Het is van groots belang dat de volkeren en continenten op aarde dichter bij elkaar gebracht worden. Liefde en bewustzijn van ons allen helen gezamenlijk de oude tijdslijnen en energie van de aarde en verlichten het verdriet en pijn op de aarde, wil jij daar ook bij helpen?
Wij verspreiden de verlichte Vrede-energie, waardoor mensen en volkeren elkaar vinden. Hiervoor gebruiken we ook een daarvoor geprogrammeerd Lemurisch kristal, het "ware Zelf-Diamanten aardenetwerk kristal". In honderden huizen ligt hij al met geweldige resultaten. Het is een waar healerkristal. Je kunt hem leggen in je huis, tuin of werk-omgeving. Help dit kristal ook te verspreiden, juist nu in de tijd van zoveel vluchtelingen en geef deze tip door aan je vrienden.

Meer over het kristal en het bestellen vind je hier

 


3/3 19.30-20.30 uur: (Live of) online channeling & healing 6D Je blauwe ziele-lichtlichaam integreren+geheelde relaties / seksualiteit

 


De 3 nieuwste audio opnames:nieuw3.jpg

  • Channeling, healing "Leven zonder zware gedachten, vanuit de stroom van het leven"

 


Wijziging voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd. Klik hier om de vernieuwde workshop voorwaarden te lezen en hier om de vernieuwde disclaimer te lezen.

 


Agenda

Zo 24 jan
10:00-17:00
Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren
Oefenen met chakra's open en dichtdraaien, het verschil tussen healen en magnetiseren . Leer om altijd in je chi kracht te staan zodat je minder ongewenste sferen overneemt.
Za+zo
30+31 jan
10:00-17:00
Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Groepshealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren. Leer soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Nog maar enkele plekken beschikbaar.
Do 11 feb
19.30-20.30
(Live of) Online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"
Activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, ontvang berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld, Moeder Aarde en de Deva's
Za+zo
13+14 feb
10:00-17:00
Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen
Praktische chakrakennis om in gedrag, gezondheid en ziel toe te passen. Chakra healing ontvangen.
Do 3 maart
19:30-20:30
(Live of) online channeling & healing 6D Je blauwe ziele-lichtlichaam integreren+geheelde relaties / seksualiteit
Sta op voor wie je bent in je relatie, laat oude pijn los en open je keelchakra. Til je relatie naar een hoger plan.
 Za
19 maart

10:00-17:00
Geometrie, daadkracht, bescherming, geld, autoriteit, sjamaan; hoger activaties, reading+healing
Je gevoeligheid en licht in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie leven en staande te blijven vanuit je eigen lichtkern.
 Zo
20 maart
10:00-17:00

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid, niet-opstaan, doet overstijgen.
Creër alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale Magische kind.

Do
24 maart
19.30-20.30

(Live of) Online channeling & healing "11-dimensionale Elohim-Ka Kracht in je lichaam"
Activatie om vanuit je Divine elf dimensionale Elohim Ka Kracht een Dienstbare Engel voor de samenleving te kunnen zijn. Maar ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn

 


Like ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png