Elohim Nieuwsbrief 142: Inwijding in de Al-Moeder – Gaia-Christ© Vlam

Inwijdingsplek Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam ©

lemurisch bos 2013De oorspronkelijke indianen en inheemse volkeren leefden in eenheid met al het leven. Met Moeder Aarde, de planten-, stenen-, dieren- mensen- en spirits. Ze leefden net als de oorspronkelijke Egyptenaren, Atlantiërs, Druïden en Lemuriërs in de paradijselijke energie van hun Godskern.

De Al-Moeder - Gaia Christ© Inwijdingplek helpt je om angstloos, onafhankelijk, vrij, zorgzaam en sensitief te worden, de taal van licht, liefde, waarheid en (natuur)eenheid te spreken en er naar te handelen. De Al-Moeder - Gaia-Christ© Inwijdingen vanuit het Lemurisch Bos helpen je je afstammingslijn tot aan de Bron te zuiveren zodat je kunt stabiliseren en aarden tot in Gaia’s Christusgrid. Voor mannen en vrouwen is de hoogste ontwikkeling en Taak de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam© uit te drukken in de stof. Om vanuit een geest van eenheidsliefde, met respect, dankbaarheid en lichtheid te zorgen voor het welzijn van al het geziene en ongeziene leven, voor de schoonheid van materie en lichaam.

Lees meer

 

open christuskracht schedels.JPG

30+31 jan. workshop Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding

Christus bewustzijn schedels al bijna uitverkocht! Kijk welke van de bijzondere kristal schedels jou roept!

 


Wil je ook de Al-Moeder-Gaia Christ©- Inwijdingsplek bezoeken?

Kom naar de Elohim Krachtplaats en koop een kaartje in de kristalwinkel voor een bezoek aan de helende tuinen en het Lemurisch bos of kijk voor een verblijf op www.natuurcampingvakantiehuis.nl !

 


Sterrenpoorten, dimensieportalen en snelle verschuivingen

Het ervaren van sterrenpoorten, dimensieportalen en snelle shifts brengt angst, geestelijke en fysieke onbalans totdat de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam, één met je is.

Eerst worden uitdagingen op je pad gebracht die je onbewust verbinden met collectieve astrale velden, donkere entiteiten, egogestuurde leraren of (uiterlijke) zijwegen die niet bijdragen aan de stappen naar egoloosheid en Godrealisatie. Slaag je voor deze Inwijdingsproeven dan zullen jij en je lichaam geen verstoringen of angsten meer hoeven ondergaan. Door te onthechten van elke subtiele egogroei of ego-identificatie, slaag je voor de laatste proef op weg naar het belichamen van je Goddelijke Vonk tot in de wereld van materie en lichaam. Eerst vraagt het om het loslaten van iemand willen worden of zijn, het overstijgen van het uit zijn op erkenning, aandacht, liefde, veiligheid of respect vanuit de omgeving.
Als daarna de Inwijding plaatsvindt verlichten vervolgens je 1ste en 2de chakra en je lichaamscellen in de Al-Moeder - Gaia-Christ frequentie.

Lees meer

Lemurische Engelen Tinctuur: ervaar thuis de helende energie van de Lemurische Engelen.

elohim zelfrealisatie tincturen.jpgAlle zelfrealisatie tincturen, die de energie dragen van het Lemurisch Bos, de Krachtplaats en de diverse helende Tuinen, brengen jou en je cliënt stap voor stap alle inwijdingen en ontwikkelingen die nodig zijn in het leven. Zet de flesjes in je huis of praktijk. Ze brengen een enorm krachtig eenheidsliefdesveld. Gebruik ze intuïtief voor jezelf of je cliënten.

 


Online audio pakketten die bovenstaande ontwikkelingen ondersteunen.

online-channeling-1.jpg

Of kom voor een bezoek naar de helende tuinen, kijk ook bij de verblijfsmogelijkheden!

 


Cadeau voor jezelf

voorkant pegasus met gast.jpgHet vakantiehuis Pegasus bij het Lemurisch bos en het chalet met serre nr. 17, die ook 's winters te huur zijn, hebben al heel wat boekingen in januari. Wees er dus tijdig bij als je in deze rustige tijd van het jaar in eenheid met jezelf en de natuur wilt zijn. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de B&B, als je dat wilt kan je dan mee lunchen of dineren met het team.

 


Verdiep je hogere bewustzijn, gevoeligheid, dimensies en ziel in privé en werk

Opleiding tot Spirituele Coach en Pillar of Light Healer Reader


Ben je juist (hoog) gevoelig en bewust, maar niet zo geaard, zakelijk of praktisch?hooggevoeligheid_1.png

Volg dan (onderdelen van) de opleiding HSP en leer je gevoeligheid als kracht te gebruiken

24/1: Basis opleiding Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren voor gevoelige mensen


 

 Materie en geld zijn Goddelijk indien ze op vernieuwende wijze onze liefde, aandacht en zorgzaamheid  krijgen voor wat ze kunnen betekenen voor het algemeen welzijn.  

 


Deva's en natuurgeesten, gebiedsengelen zijn onze broeder-zusterdelen

 

Niets anders brengt eeuwig geluk en blijvende vreugde dan het opheffen van de scheiding tussen ik en de anderen, wij en de natuur, het praktische aardse en de hogere geest. Immers, de hogere dimensies, de engelen en de natuurspirits zijn net als wij, zuster- en broederdelen van het oneindige liefde-bewustzijn. Ze zijn de toegangspoorten van onze evolutie en brengen ons voorbij onze eigen beperktheid. Onze ware natuur, de hogere intelligenties en engelen worden door ons gevoeld als een diepere “drive”, inspiratie, eenheid en hartgevoel, een gevoel dat dieper gaat en ruimer is, dan van ons ik.

Lees meer

Leer met natuurwezens te communiceren en gebruik hun hulp in je dagelijkse leven!

 


 

Onze duurzame toekomst en het beëindigen van armoede en oorlog kan alleen ontstaan door onze relatie met de geziene en ongeziene natuur, met de hogere sferen, ook van onszelf, te herstellen!


 

Aardemens en kosmisch menszijn dienen één te worden.

 

copyright-spiraal.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als de mens Mens is geworden, is hij dienstbaar en zal hij een grotere verantwoordelijkheid voor de groep en de natuur willen dragen. Bij de kassa in de winkel, de opvoeding van zijn kinderen, het schoonmaken in huis en op zijn werk, in alles zal hij bewust samenwerken met de Spirits en Liefde-Kracht zijn. Hij zal met zijn aandacht en hart bij de werkzaamheden of bij elkaar zijn en niet met zijn hoofd ergens anders zijn.

Een wereld zonder grenzen en dualiteit. Als we in de omgang met elkaar zoeken naar oplossingen die alle partijen voeden en eigen belangen, gevoelens en meningen aan de kant leren zetten, zal (onze) ware natuur, de engelen, natuurdeva’s en alle schoonheid terugkomen op de planeet. Alles zal door het universele liefde-bewustzijn, overstraald en gevoed kunnen worden.

Waar anderen het nog zoeken in overleven, stress, drugs, emoties of seksuele verslavingen is een deel van de mensheid wakker aan het worden en wil het (onbewust) de innerlijke God-goedheid-eenheid terug. Het doel van de ziel en het leven vinden. Engelen bereiken niet alleen belangrijke spirituele leiders, maar zijn nu op de planeet direct werkzaam in alle mensen die vanuit liefde en daadkracht willen bijdragen aan een positieve verandering. Gezamenlijk maken we de nieuwe Aarde.

11 febr. 19.30-20.30 uur (Live of) Online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

13+14 febr. Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

 


Master Healingen


Oorzaken van ziekte, vermoeidheid, pech en herhalingslussen liggen vaak in de lichtlichamen van de ziel, onze hogere dimensies, opgesloten:

* deel van de etherische lichtlichamen (aura, ziel) is verdwenen
* negatieve energie is in één van de etherische lichamen of het fysieke binnengedrongen
* fijnstoffelijke (energetische) lichamen hebben niet voldoende energie of kracht
* energiehuishouding is niet op orde door blokkades, geen doorstroming
* ziel is geblokkeerd door (verleden levens) blokkades, beloftes, karmische relaties, vervloekingen, onbewuste overtuigingen, onveiligheid, verlatingsangst of astrale beïnvloeding
* ziel is teveel verstrikt geraakt in het alledaagse en de materie waardoor er verlies van contact met zijn Lichtdelen en de Bron optreedt
* beperkte verbinding met de eenheid, ware natuur, stenenspirits, plantenspirits, dierenspirits, Deva's, Bovenwereld en Moeder Aarde
* aan anderen weggegeven macht/kracht (ook in verleden levens)   

Maak een afspraak voor een masterhealing sessie, live of op afstand
T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org

 


Het terughalen van zieledelen, de eigen energie, liefde, kracht en levensbestemming

Dit lukt als je je chi, je aarding en kern kunt behouden.


Doe daarom mee aan:
1) 24 jan. de workshop Chi kracht, healing, reading, magnetiseren
2) 14 jan., 19.30-20.30 u. Online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren" Boek voor maandag 11/1 en maak gebruik van de €6,- vroegboekkorting!
3) Een van de grootste online groepshealingen in Nederland; integreer je hogere zieledelen in het dagelijks leven d.m.v. een kortingpakket van 5x een maandelijkse online avond groepshealing.

 


Druïdische Sjamanistische en Sacrale Masterhealing ontvangen en je Alziend Oog openen?  

Higher-Self.jpgKun je inzien, doorzien, overzien, reizen en helen door het verleden, de toekomst en Oorsprong? Dat kan allemaal als je je Hart opent voor je eigen ware natuur, je hogere Lichtdelen, de tekens, rust en kracht van Moeder Natuur.

Ontwikkel jezelf d.m.v.:
1) De Pillar of Light, spirituele coach opleiding
2) 16+17 jan, Kristallijnen Zelf weekendworkshop
3) HSP opleiding Gevoeligheid als kracht en beroep
4) Natuurcoach-Aardehealer opleiding

Wil je meer info of vragen wat er bij je past? Bel dan voor een kort gratis readingsconsult.


Ervaringen en feedback van cursisten over de workshop: 'Je kwetsbare kristallijne zelf, stralend lichtwezen en engel activeren'

 

Ik heb het als zeer bijzonder ervaren, er is erg veel aangeraakt bij me, zodat ik veel rijker naar huis ben gegaan met heel veel nieuwe inzichten in mijzelf!
Het begint hoe langer hoe meer te voelen als thuiskomen in mezelf.....
 
Itevreden 4.jpgk voel mijn kleine Zelf steeds milder worden, met name ook in de omgang naar andere mensen toe....het voelt allemaal zo veel liefdevolle, lichter, zachter en warmer aan, van binnen in mij, maar ook naar buiten toe.....mijn kleine Zelf is meer en meer aan het versmelten met mijn verruimde liefdeshart.....
dit voelt als een ongekend groot kado!!!
 
Ik voel me weer wat meer gedragen en daarbij ben ik weer een stapje dichter bij mijn Essentie terecht gekomen, ik voel het, ik straal het uit, Ik ben het.....met heel mijn liefdeshart...
 
..ik heb heel veel geleerd, wetende dat ik nu op het juiste pad ben aanbeland, voel ik de rust over mij heen komen en weet ik waarvoor ik hier op aarde ben.....

Klik hier om je aan te melden


15% Korting op onze producten om je kristallijnen zelf en hogere dimensies te ondersteunen

 

De kortingscode is: kristallijnen_zelf
Vul de code in op www.elohim-edelstenen.nl bij het afrekenen van de producten en ontvang 15% korting! Let op: niet geldig i.c.m. andere kortingen. Deze actie loopt tot en met 15 januari 2016.  

 


Word Stil in hoofd en hart tijdens een individuele natuur retreat op de Elohim Krachtplaats


stilte boom.jpgVoor het vakantiehuis Pegasus bij het Lemurisch bos en het chalet met serre, die ook 's winters te huur zijn, hebben we nog enkele plekken vrij in januari, de rest van de maand zit het al vol. Wees er dus tijdig bij  als je een natuur-, stilte- of ontspannings retreat wilt en helemaal tot je Zelf wilt komen!

Je kunt een boeking doen zonder of met een certificaat. Voor een gecertificeerd retreat:

lees meer bij natuur-stilte retreat

 

 


Op de krachtplaats, samen met de woon-werk gemeenschap wonen en werken?

Klik hier voor meer info en suggesties voor mogelijkheden

 

Klussenweek maart 2015.JPGsamen eten in de serre, leuk.jpg

 

 

 

 

 

 

 


12 februari: Afstudeer sessie met 50% korting! Wees er snel bij.

handchakra.jpgInge Dekker geeft op 12 februari om 14.15 uur haar afstudeersessie voor de opleiding Master healer reader coach. De mooie sessies bij Inge zijn een geschenk om mee te maken. Reserveer daarom snel je plek, er is er slechts 1 beschikbaar.

Boek nu je sessie met 50% korting voor vr 12 februari om 14.15 uur. Vol=vol.

Contact en route
T:
+31 (0) 597 541 539

E: info@elohim-centre.org

 


Agenda

Do 14 jan
19:30-20:30
(Live of) Online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Verruim, word zacht, warm en sta vanuit onvoorwaardelijke liefde in je relaties en je werk.
Za+zo
16+17 jan
10:00-17:00
Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf
Leer omgaan met je hooggevoeligheid, zware gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van de omgeving.
Zo 24 jan
10:00-17:00
Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren
Oefenen met chakra's open en dichtdraaien, het verschil tussen healen en magnetiseren . Leer om altijd in je chi kracht te staan zodat je minder ongewenste sferen overneemt.
Za+zo
30+31 jan
10:00-17:00
Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding
Groepshealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren. Leer soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken.
Zo 7 feb
10:00-17:00
Workshop Lemurie, Akasha kronieken, Schumann resonantie, klank en geheugen
Ervaar de verbinding met en ontvang kennis over de kosmos, de lichtwezens en moeder aarde tijdens deze inspirerende nieuwe workshop.
Do 11 feb
19.30-20.30
(Live of) Online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"
Activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, ontvang berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld, Moeder Aarde en de Deva's
Za+zo
13+14 feb
10:00-17:00
Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen
Praktische chakrakennis en healing in gedrag, gezondheid en ziel toe te passen.
Do 3 maart
19:30-20:30
(Live of) online channeling & healing 6D Je blauwe ziele-lichtlichaam integreren+geheelde relaties / seksualiteit
Sta op voor wie je bent in je relatie, laat oude pijn los en open je keelchakra.

 


Ken jij onze facebookpagina's al?

Facebook-logo.png