Elohim kristallen nieuwsbrief 79

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

vrijdag 11 december t/m donderdag 14 januari

 


kerstboom 1.png

Eindejaars nieuwsbrief

 


wesak kristal.jpg

Wesak kristal luidt het nieuwe jaar in

De Wesak kristallen gaan een nieuwe rol spelen bij de ontwikkeling van mens, maatschappij en Aarde in 2016. Tijdens het openen, activeren en programmeren heeft Joke doorgekregen van de Lichtwereld dat de nieuwe Wesak kristallen nu mee resoneren op de Walvissen matrix. Naast dat ze een en al liefde uitstralen brengen ze nu ook oerveiligheid en onze Oorspronkelijke Lemurische Eenheid met de natuur. Deze diep voelbare oer-Moeder Liefde, die tot nog toe de walvissen dragen, brengt harmonie op alle lagen in jou en je omgeving.

Help mee het liefdesveld te verspreiden, bestel je Wesak kristal hier


kerstbel 2.pngTip:
Heb je al een Wesak kristal maar wil je ook de nieuwe energie en de liefdesmatrix mee helpen uitbreiden? Dan kun je een nieuwe aanschaffen en deze drie dagen tegen je oude kristal aanleggen. Je oude kristal gaat dan als vanzelf meeresoneren op het nieuwe liefdesveld.

Beluister hier een helende audio opname waarin Joke een nieuwetijds Wesak healing geeft


Bedankt iedereen! kerstbellen.jpg

Voor alle producten die jullie hebben gekocht afgelopen jaar. Voor de workshopinschrijvingen, verblijven, sessies, bezoeken en gekochte audio opnames.
Voor de vele feedbacks die jullie hebben ingestuurd zodat andere klanten ook geïnspireerd raken. Voor de dankbaarheid, lichtheid, blijdschap en verbinding met de natuur(wezens) die jullie brengen tijdens je bezoek aan de Krachtplaats.
Voor de tips en adviezen om onze service en dienstverlening te verbeteren.
En voor het samen verspreiden van licht en bewustwording middels jullier aankopen van de multidimensionale geopende producten.
Dank, dank, dank !!!


Wij hopen je in het nieuwe jaar weer te zien en van dienst te zijn.
Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toegewenst.


Harte groet,

Het Elohim Team


Vakantiesluiting: Het centrum, de tuinen en winkel zijn gesloten vanaf 14 december t/m 1 januari. We zien je graag weer in het nieuwe jaar v.a. 2 jan!

Je kunt tijdens de sluitingsdagen wel helende audio opnames bestellen.

De webshop is gewoon open! Let op, bestellingen worden vanaf 2 januari in behandeling genomen.


Los je persoonlijke karma op, maak 2016 een jaar van groei en ontplooiing!

geometrische vormen set, edelstenen, bergkristal.jpg

2016 wordt een belangrijk jaar van bewustzijnsverruiming en persoonlijke transformatie. De kosmische energieën die in 2016 samensmelten met de aardse energieën bekrachtigen je bewustwording. De geprogrammeerde 5 platonische lichamen (geometrische vromen) van bergkristal verenigen deze krachten in jou en brengen het 13-voudig Bewustzijn, de Christuskracht en de kracht van één en Al-Eenheid. Hierdoor ga je leven vanuit je volledig potentieel en besef je dat jij mede-Schepper bent en je Dromen gaat waar maken. Breng de grote Krachten in je huis!

kerstboom.jpg

AANBIEDING: 15% korting op alle losse geometrische vormen en de complete sets
Bekijk de heilige geometrische vormen hier

 


Agaat christus schedel.jpgWordt een universele schedel hoeder voor de Nieuwe Tijd

Deze prachtig opengewerkte schedels hebben de unieke opdracht om samen met hun hoeder de Universele Ego-loze eenheids Christuskracht te ankeren op Aarde, in aura's en huizen. Ze zijn door Joke aangesloten op het aarde en bovenwereld netwerk van de Christus-kracht. Daarmee zijn ze enorm in hun uitstralende werking!

 

Deze Christuskracht is de kracht van wij, van eenheid en universele liefde en geeft diepgaande healing op thema's als geld, macht/onmacht en het overstijgen van het ego. Deze thema's zullen sterker dan ooit aanwezig zijn in het nieuwe jaar. help ze voorgoed te transformeren. Pak je hoederschap op en wordt onderdeel van de krachtige Christusbewustzijns matrix door middel van deze prachtige schedels!kerstballen2.jpg

Kijk hier welke Christusschedel bij jou hoort

 


Sta op drakenruiter!draak, rozenkwarts.jpg

Jouw tijd is aangebroken. De engelen van de aarde hebben jou nu nodig om hun liefde en kracht in de stof te manifesteren! Drakenruiters zijn bewuste, gevoelige mensen die hun gaven als (helende) kracht willen inzetten voor de evolutie van mens, maatschappij en aarde. Zij zullen samen met hun draken de komende jaren elkaars kennis, healingskracht en ontwikkeling enorm versterken in samenhang met het Mondiale evolutieplan. 

Voel jij je geroepen? Klik dan op deze link

AANBIEDING: 15% korting op alle drakenschedelsEdelstenen en kristallen zijn miljoenen jaren oude Lichtdragers

bergkristal lemurisch cluster 118,00 (2).JPGMiljoenen jaren hebben ze kosmisch en planetair Licht vastgehouden en opgebouwd in de Aarde. Zelfs tijdens het verdichten van de Aarde in haar dualiteit, werden ze daardoor niet "besmet" met de aardse dualiteit. Ze dragen nog steeds de oorspronkelijke energie van eenheid en goedheid. Dat wakker te trillen in iedere mens en voor de Aarde is hun Taak en grootste geschenk. Joke heeft ze daarvoor multidimensionaal geopend.Kado plaatje.jpgDoe een edelsteen / chakralegging bij jezelf of een ander: bijzonder2429-chakralegging aquamarijn blauw kleed_c1_w340_h250.JPG ontspannend en heilzaam


Een edelsteenlegging geeft je het volgende:

 • ontspanning
 • balans
 • vermindering of compleet oplossen van lichamelijke klachten
 • verdieping van je zelfrealisatieproces
 • diep vertrouwen in je lichaam
 • geborgenheid
 • energie gaat beter stromen
 • je kwaliteiten en gaven ontplooien zich verder

Bekijk hier de verschillende edelsteen / chakraleggingen
AANBIEDING: 15% korting op alle leggingen

 


Facebook-logo.pngKen je onze kristalpagina op Facebook?

Hier plaatsen we interessante informatie over kristallen en edelstenen en mooie ervaringen van klanten. Ook krijg je tips en leuke wetenswaardigheden. Daarnaast hebben we speciale Facebook aanbiedingen waarbij we een bijzonder kristal in de spotlight zetten.

Bekijk hier Elohim kristallen op Facebook

 

 


Ruim 6000 nieuwsbrieflezers - gratis advertentie mogelijkheid

Onze nieuwsbrief heeft wekelijks een groot bereik in België en Nederland. Wil jij een gratis advertentie plaatsen om al deze mensen te bereiken? Klik dan op deze link.

 


Wegens enorm succes is onze kortingsactie op hanger en knuffelstenen verlengd!

kerstkrans.jpg


Alle hanger en knuffelstenen: 20% Korting


 


Oproep: Ben jij enthousiast, ondernemend, leergierig en hou je van kristallen?

Mijn naam is Jordy Buzeman, samen met Marianne ben ik verantwoordelijk voor de kristalwinkel en online webshop. Wij zoeken versterking in ons winkelteam om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

De wereld van kristallen en helende producten vind ik werkelijk schitterend. Ik vind het ontzettend leuk om mijn gevoelige, sensitieve kant die ik inzet om producten te adviseren aan klanten, te kunnen combineren met het aardse van alledag en het praktische wat nodig is om een winkel te runnen. Wil jij ook je gevoeligheid verder ontwikkelen, maar tevens ook je praktische en ondernemende kant inzetten?

9+10 januari Weekend opleiding: Kristallen openen en activeren, programmeren en adviseren als 13 dimensionaal kristal healer

kristallen openen en programmeren.JPGTijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele energie-lagen van mensen, dieren, planten en kristallen? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie en gevoeligheid op het gebied van (kosmische) kristallen en leer dit praktisch toepassen en verwoorden voor jezelf en in je praktijk. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Geef je nu op voor deze kristalcursus

Klik hier voor veelgestelde vragen over deze cursus

 


16+17 januari: Workshop Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf

engel van licht.jpgWil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan?
Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving.
Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.

Maak je hoogsensitiviteit tot kracht, geef je nu op

 


Wat een krachtige online groepshealingen dit jaar!

Ik wil je heel erg bedanken voor de liefdevolle, intense en krachtige online-groepshealingen die ik heb mogen ontvangen!!! Dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen!

kerstbellen.jpgDe afgelopen maanden zijn de online groepshealingen/channelings steeds krachtiger. Naarmate we als mensheid meer aankunnen, ontvangen we steeds hogere, maar ook diepgaande, geaarde energie. We horen vaak terug hoe fijn het is deze hoge kosmische energie in je cellen te ontvangen vanuit je huis. De energie brengt je aarding, gezondheid, zekerheid, non-dualiteit en Liefde voor het leven. De groepshealingen openen je hoger bewustzijn, geluk, verbondenheid en levensbestemming. De zieledelen die je ophaalt tijdens de online healing maken je heler en gevulder. We zijn erg dankbaar dat dit allemaal mogelijk is in deze moderne tijd. Tot in 2016, we zien je graag bij de groepshealingen!

 • Bij de aanschaf van vier online groepshealingen, ontvang je de vijfde naar keuze gratis! Klik hier.
 • De opnames van de laatste groepshealingen staan online. Bekijk ze hier.
 • De komende groepshealing is op 14 januari om 19.30 uur. Geef je hier op.

 


E- Healing voor thuis. Je goddelijkheid en volledig potentieel.

online-channeling-2.jpgWoon je ver weg en kun je geen workshops bij het Elohim Centre volgen? We bieden daarvoor helende audio opnames en E-learnings uit de workshops aan voor thuis. Deze brengen je diepgaande ontwikkeling. Ze halen je zieledelen, hogere dimensies, meer aarding en bewustzijn op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, gevulder, rustiger en je ware zelf. Ook verkrijg je meer kennis, gezondheid en inzicht middels de audio opnames. Nieuwsgierig? Bezoek dan: de Elohim krachtplaatsworkshop of sessie.

Bekijk hier de helende audio opnames

 


Audio opname satsang “Wat gebeurt er na de dood, hoe leef ik vanuit mijn buik en zielepad, waarom ben ik zo moe”

kleine roze bloem.jpgWil je weten wat de volgende stap in je ontwikkeling is? De vragen die gesteld worden in deze audio-opname van een live groepssatsang zul je herkennen uit je eigen leven. De antwoorden en helende energie die Joke geeft vanuit de verlichte staat verdiepen je innerlijk weten en brengen je inzicht en verdere ontwikkeling.

Vragen die behandeld worden zijn:

 • Wat gebeurt er na de dood?
 • Hoe zorg ik dat mijn werk past bij mijn zielentaak en behoefte?
 • Hoe luister ik naar en vertrouw ik op mijn subtiele gevoel?
 • Waardoor ben ik zo moe?
Oud verdriet, vermoeidheid en blokkades die te maken hebben met gebrek aan zelfvertrouwen, zelftwijfel, minderwaardigheid en wantrouwen lossen op door de helende energie van deze satsang.

Bestel nu deze 64 Min. opname voor €17,50

 


Audio opname groepshealing van de Berk en haar Deva; “In je kracht staan. Minder ballast op je schouders van anderen”

berken bomen.jpgIn deze live channeling met Joke ontvang je een healing van de Deva ( de Geest of Overziel) van de Berk. Er vindt een enorme healing om alle lasten, spanningen en emoties die je ooit voor andere mensen op je schouders genomen hebt, los te laten. Je voelt je lichaamscellen, geest en aura permanent verruimen en ontspannen. Een geweldige ervaring! Je bent alle zwaarte kwijt na het beluisteren van deze opname!kerstboom 1.png

Beluister nu deze 27 Min. opname en healing voor €11,-

Beluister meer helende 13D E-learnings van de Natuurwezens en Deva's van kruiden, bomen en plantenKnus, behaaglijk vakantiehuis Pegasus beschikbaar voor winterverhuur

“Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in de mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

hoofdfoto pegasus nieuwsbrief formaat.jpgGeniet van de heerlijke engelen energie in het Lemurische bos. Tijdens je verblijf staan de natuurwezens en spirits je al juichend op te wachten! Je voelt de warme, lichte energie al bij aankomst, en het blijft je hele verblijf bij je. Maak ruimte in je agenda, want Pegasus is ook in de winter te huur. Goede verwarming, de knusse ligging en eigen sanitair maken dit vakantiehuis tot een ideale plek om de winterdagen of voorjaarsvakantie door te brengen.

Vol=vol, boek nu je verblijf in Pegasus!

 


Plan alvast je vakantie of natuur retreat, dan ben je verzekerd van een plekcamping-04.JPG

Het is heerlijk vertoeven op de sacrale krachtplaats met hoger dimensionaal Licht. Door velen wordt een verblijf in de helende energie en natuur ervaren als Thuiskomen. Kom ook volledig tot rust en voel je gevuld met de liefdevolle energie.12 februari: 50% korting op een afstudeersessie! Je betaalt slechts 50 euro voor je sessie! Er is maar 1 plek beschikbaar.

Definitieve LOGO ! verkleind.jpgHallo, mijn naam is Inge Dekker en binnenkort rond ik mijn master healer reader coach opleiding af en geef hiervoor op 12 februari een afstudeer sessie. Sinds een jaar werk ik als psychosociaal- en lichaamsgericht therapeut, healer/reader in mijn praktijk 'Ingaia'. In mijn werk heb ik veel ervaring en affiniteit met thema's als hoog-sensitiviteit, burn-out, zelfvertrouwen/assertiviteit en angst/stress gerelateerde klachten.
Tijdens een healing breng ik je in contact met je lichaam en vanuit deze gegronde energie werken we met jouw vraag of thema. Door volledig bij jou aanwezig te zijn schep ik ruimte waarin jouw eigen licht en essentie tevoorschijn kunnen komen. Ik voel, zie en hoor dieperliggende thema's/oorzaken en geef je praktische tips voor in je dagelijks leven.

Graag ontmoet ik jou!
Warme groet, Inge Dekker

Boek nu je sessie met 50% korting op vr 12 februari om 14.15 uur. Vol=vol.

Contact en route
T:
+31 (0) 597 541 539

E: info@elohim-centre.org

 


Agenda

14 dec t/m
1 jan
gesloten
Kerstvakantie!
Van 14 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Telefoon, mail en bestellingen worden na deze tijd weer in behandeling genomen.
Za+zo
9+10 jan
10:00-17:00
Opleiding Kristallen openen en activeren, programmeren en adviseren als 13 dimensionaal kristal healer
13-dimensionaal openen, activeren, programmeren, adviseren en invoelen van kristallen.
Do 14 jan
19:30-20:30
(Live of) Online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Verruim, word zacht, warm en sta vanuit onvoorwaardelijke liefde in je relaties en je werk.
Za+zo
16+17 jan
10:00-17:00
Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf
Leer omgaan met je hooggevoeligheid, zware gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van de omgeving.
Zo 24 jan
10:00-17:00
Basis opleiding Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren
Oefenen met chakras open en dichtdraaien, het verschil tussen healen en magnetiseren en leren altijd in je chi kracht te staan zodat je minder ongewenste sferen overneemt.
Za+zo
30+31 jan
10:00-17:00
Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding
Groepshealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren. Leer soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken.
Zo 7 feb
10:00-17:00
Workshop Lemurie, Akasha kronieken, Schumann resonantie, klank en geheugen
Ervaar de verbinding met en ontvang kennis over de kosmos, de lichtwezens en moeder aarde tijdens deze inspirerende nieuwe workshop.
Do 11 feb
19.30-20.30
(Live of) Online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"
Activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, ontvang berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld, Moeder Aarde en de Deva's

 

 

Adverteren in de wekelijkse Elohim Nieuwsbrief
Samen co-creëeren?

Prijsopgave en info klik hier
Of informeer door te mailen naar info@elohim-centre.org
Oplage 6000 nieuwsbrieflezers!

 


Ken jij onze facebookpagina's al?

Facebook-logo.png