Elohim kristallen nieuwsbrief 78

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

vrijdag 27 november t/m donderdag 10 december

 


Kristallen en tincturen


Oproep: Ben jij enthousiast, ondernemend, leergierig en hou je van kristallen?

Mijn naam is Jordy Buzeman, ik ben 31 jaar en samen met Marianne ben ik verantwoordelijk voor de kristalwinkel en online webshop. Wij zoeken versterking in ons winkelteam om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

De wereld van kristallen en helende producten vind ik werkelijk schitterend. Ik vind het ontzettend leuk om mijn gevoelige, sensitieve kant die ik inzet om producten te adviseren aan klanten, te kunnen combineren met het aardse van alledag en het praktische wat nodig is om een winkel te runnen. Wil jij ook je gevoeligheid verder ontwikkelen, maar tevens ook je praktische en ondernemende kant inzetten?

 

 

Kom ons versterken! Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

 


Uniek pronkstuk voor huiskamer, kantoor, praktijk of halTeakhout boom.jpg

Deze unieke Teakhouten boomschijf uit Myanmar (met kristalhars erin!) verreikt door zijn aanwezigheid elk vertrek en gebouw waar hij wordt geplaatst. Voelbaar wordt de ruimte gevuld met zijn zachte, helende, beschermende en aardende energie voor jou en je omgeving. Je omgeving wordt opgetild en de energetische trilling wordt verhoogd waardoor eenheid, dynamiek, harmonie en universele liefde kunnen ontstaan, een veilige thuisplek.


Lees meer over de bijzonder werking van de Teakhouten boomschijf

EENMALIGE AANBIEDING: Teakhouten boomschijf van € 750,00 nu voor € 630,00

 


Het is bijzonder en uniek om een geprogrammeerd kristal te bezitten

Zeker als het kristal is geprogrammeerd door een 13 dimensionaal verlicht kosmisch kristal Meester die onvoorwaardelijke liefde belichaamt.

Joke ElZiam Nootebos is een verlichte meester die alle 13 dimensies, de verbinding met Moeder Aarde en Universele liefde belichaamt. Ze heeft een aantal bijzondere kristallen geprogrammeerd.

Een kristal programmeren is een intiem proces waarbij op zielsniveau contact wordt gemaakt met het kristalwezen. Het kristalwezen wordt gevraagd zich dienstbaar te maken voor het welzijn van de mens en zijn omgeving, de natuur en moeder Aarde. Het kristal krijgt een speciale taak mee en zal zich hiervoor onvoorwaardelijk inzetten. Zo kan het kristal bijvoorbeeld geprogrammeerd worden voor je aura bescherming, de verbinding met de natuurwezens of om de energie in huis hoog te houden. Deze kristallen doorstralen de mens en zijn omgeving met een enorme, helende en stimulerende energie.

Bekijk hier de door Joke geprogrammeerde kristallen


Veel positieve reacties op geprogrammeerde Merlin Amethist! Kado plaatje.jpgamethistcluster222_c1_w340_h250.jpg

Klanten geven aan veel beter en dieper te slapen doordat hun hoofd en lichaam zich eindelijk ontspannen. Maar ook geven klanten aan weer de bruisende magie en het sprankelende leven te kunnen ervaren. Erg leuk om te horen!  

Door de toegenomen vraag zijn de Merlin Amethisten van €12,00 helaas uitverkocht. Wel zijn in de andere prijs categorieën nog enkele mooie exemplaren beschikbaar. Wees er snel bij want op=op!

Bekijk de Merlin Amethist hier 

 


Alle labradoriet kamerstukken en edelstenen nu met 15% korting

labradoriethart36p1150347_c1_w340_h250.jpg

Bekijk het aanbod Labradoriet hier

Elohim Labradoriet is een spirituele edelsteen en biedt jou en je omgeving bescherming. De sfeer in je huis en leefomgeving wordt blijer, harmonischer en minder vermoeiend.

 


tevreden klant.jpgKies je net als al zoveel anderen, voor eerlijke, gezonde producten met een bijzonder hoge levenswaarde?

Elohim producten zijn van grote meerwaarde, ook in je eigen praktijk of winkel. Ze brengen door de uitstraling en hogere trilling een goede flow in je bedrijf. Bestel je veel in één keer? Dan ontvang je korting en mag je gratis adverteren in de Elohim kristalnieuwsbrief met meer dan 6000 lezers! Bekijk de mogelijkheden tot co-creatie voor meer info.

Zie hier voor de kortingslijst


Elohim Agaat schijven - Spirituele kristallen met een missieagaat schijf.jpg

We hebben een drietal prachtige agaat schijven op de webshop staan. De agaat schijven hebben een hele mooie zachte energie en brengen je in contact met je Ware Zelf en de ongeziene wereld van elfen, kabouters, engelen en deva's. We nodigen je uit om ze te bekijken.

Bekijk de agaat schijven hier

AANBIEDING: 15% korting op agaat schijven

 


 

Geef een knuffel of hangersteen kado aan je dierbaren

Alle hanger en knuffelstenen nu met 20% korting - keuze uit ruim 100 soorten

 Om je op weg te helpen doen we hier een aantal suggesties:

Rozenkwarts - Citrien - Labradoriet - Seleniet - Goudtopaas - Bergkristal

Bekijk hier het gehele assortiment

 


Alle edelstenen zijn geopend en geactiveerd tot hun volledig potentieel door Joke ElZiam Nootebos. Dat betekent dat je een edelsteen koopt die energetisch maximaal actief is van geest tot lichaam. Daardoor doet hij precies dat wat een mens nodig heeft.


uitroepteken.jpg

LET OP: Vanaf 14/12 t/m 1/1 sluit het centrum/webshop.

Bestel daarom tijdig je producten en kado's. Bestellingen die voor 10 december binnen en betaald zijn worden nog verstuurd.

Helende
channelings en audio's voor thuis zijn wel tijdens deze periode te bestellen en beluisteren.geschenkjes.jpgKen jij onze online geschenkjes hoek al? Handig voor de feestdagen!

Hier vind je bijzondere, inspirerende en vooral liefdevolle cadeau's voor de feestdagen, verjaardagen of andere bijzondere dagen.

Bekijk de geschenkjes hoek hier

Denk ook eens aan onze nieuwe cadeaubonnen.

 


Stress - Grieperig - Koud - Gebrek aan levenskracht?

Kamille tinctuur.jpg

De Elohim bio kruidentinctuur Kamille verlicht bovengenoemde klachten en verhoogt je weerstand. De 13 dimensionaal geopende tinctuur maakt je weerbaar voor invloeden van buitenaf, zowel fysiek als energetisch en geeft je overactieve lichaam, gevoel en geest, kracht, rust en warmte.

Bestel de Kamille tinctuur


AANBIEDING
bio Kamille kruidentinctuur nu van € 13,75 voor € 11,00
bio deva-hanger van Kamille nu van € 14,90 voor € 12,15
bio kamille etherische olie (5ml) nu van € 29,99 voor € 25,00
Kamille olie gaat uit het assortiment, op=op!

 


Algemeen


3 dec, 19.30-20.30 uur (Live of online) Groepshealing "Je kristallijnen Zelf"

Ontvang de kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten en leven. Je zult het erkennen als je mooiste schoonheid!

 Door de groepshealing:

 • voel je wat anderen denken, of ze eerlijk zijnonline-channeling-1.jpg
 • voel je wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en heb je veel meer contact met jezelf
 • ben je in staat je subtiele gevoel trouw te blijven.
 • ontvang je de kracht en moed om op te staan in hogere zuiverheid, kwetsbaarheid en integriteit
 • ontvang je het vertrouwen op de oerveiligheid van Overgave aan het Leven
 • word je dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leef je intenser en echter

Meld je vóór maandag 30-11 aan en ontvang €6,- korting!

Geef je nu op

Schrijf je in voor voor vier avond online groepshealingen en ontvang de vijfde naar keuze gratis. Lees meer

 


9+10 januari Opleiding Kristallen openen en activeren, programmeren en adviseren als 13 dimensionaal kristal healer

kristalbrief 009.jpgTijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele energie-lagen van mensen, dieren, planten en kristallen. Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie en gevoeligheid op het gebied van kristallen en leer dit praktisch toepassen en verwoorden voor jezelf en in je praktijk. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

 

 

 


Een van de grootste online groepshealingen in Nederland; integreer je hogere zieledelen in het dagelijks leven

Elke maand geeft Joke ElZiam Nootebos één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België. Te volgen via tablet, computer en smartphone. Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk!

Schrijf je nu in voor een pakket van vier avond groepshealingen en ontvang de vijfde naar keuze gratis!

De healingen zijn op do avond van 19.30-20.30 uur.

Geef je nu op en maak gebruik van deze aanbieding

 


Audio: “Bewustzijnsshift, tweelingzielen en de bedoeling van je leven op aarde”

In deze audio van een helende channeling in de basischakra tuin ontvang je van Joke ElZiam Nootebos grote inzichten, bewustzijn en kennis over:

 • walvissen en dolfijnen
 • verbanden tussen de sterren, planeten, zon en de aarde
 • de aarde, leylijnen en het aardstralen netwerk
 • de grote shift die plaatsvindt in ons en de aarde
 • hogere bedoeling van jouw leven op de aarde
 • je zielegroep, tweelingziel(en) en wat dit kan betekenen in je leven

De paradijselijke aarde ontstaat mede door jouw hulp en dankbaarheid!

Bestel hier

 


Audio: Inwijdingsweg vanuit de Helende Tuinen

gouden moeder aarde 1 2013.jpgDe audio opnames zijn buiten, in de Helende Tuinen, opgenomen.
De Elohim tuinen activeren innerlijke codes voor je Inwijdingsweg. Dat laat je steeds meer van je eigen Goddelijkheid ervaren in het dagelijks leven.

Feed back van een deelnemer:

"Het zijn vooral de channelings vanuit Gaia en de tuinen die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam, vooral mijn benen en buik. Mijn hoofd wordt rustiger. Diep ontroerd kan ik me voelen als ik de liefde en dragende kracht van Gaia door me heen voel. Het oervertrouwen groeit en groeit. Haar immense liefde waarin alle onrust oplost, iedere onzekerheid wegsmelt, die is tegelijk mijn kwaliteit om in oeverloos vertrouwen mijn passie te leven en te delen met de natuur en mensen, zoals het in het moment wil stromen."
 

Bekijk hier de opnames

 


In de winterperiode voordelig verblijven in een chalet of vakantiehuis tijdens een workshop

hoofdfoto pegasus nieuwsbrief formaat.jpgOntvang €29,50 korting op het boeken van vakantiehuis Pegasus (vanaf nu beschikbaar) of chalet 17 (vanaf januari beschikbaar) als workshop deelnemer. Verblijf heerlijk in een warm, goed geïsoleerd verblijf, in het hart van de Krachtplaats met je eigen sanitair, woonkamer en kachel. Wees er snel bij want Pegasus is gewild en vol=vol. Pegasus en chalet 17 zijn ook buiten de workshops om te huur. Tijdens de sluiting van het centrum (14/12 t/m 1/1) kun je niet verblijven op de Krachtplaats.
Let op, deze speciale aanbiedingsprijs geldt alleen bij een meerdaagse workshop t/m mei 2016

Boek hier jouw privé verblijf met eigen slaapkamer, keuken en badkamer

 


Agenda

Za+zo
28-29 nov
10:00-17:00
Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde
Leer multidimensionale geneesmiddelen adviseren en ontvang kennis en ervaring vanuit de jarenlange Elohim praktijk.
Do 3 dec
19:30-20:30
(Live of) Online channeling, healing "Kristallijnen Zelf"
Sta op voor hogere zuiverheid, eerlijkheid, kwetsbaarheid en integriteit.
14 dec t/m
1 jan
gesloten
Kerstvakantie!
Van 14 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Telefoon, mail en bestellingen worden na deze tijd weer in behandeling genomen.
Za+zo
9+10 jan
10:00-17:00
Opleiding Kristallen openen en activeren, programmeren en adviseren als 13 dimensionaal kristal healer
13-dimensionaal openen, activeren, programmeren, adviseren en invoelen van kristallen
Do 14 jan
19:30-20:30
(Live of) Online channeling, healing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Verruim, word zacht, warm en sta vanuit onvoorwaardelijke liefde in je relaties en je werk
Za+zo
16+17 jan
10:00-17:00
Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en engel leven
Leer omgaan met je hooggevoeligheid, zware gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van de omgeving.
Zo 24 jan
10:00-17:00
Basis opleiding Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren
Oefenen met chakras leren open en dichtdraaien, magnetiseren en je chi kracht.
Za+zo
30+31 jan
10:00-17:00
Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding
Groepshealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren. Leer soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken.

 

 

Adverteren in de wekelijkse Elohim Nieuwsbrief
Samen co-creëeren?

Prijsopgave en info klik hier
Of informeer door te mailen naar info@elohim-centre.org
Oplage 6000 nieuwsbrieflezers!

 


Ken jij onze facebookpagina's al?

Facebook-logo.png