Elohim Kristallen nieuwsbrief 77

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

vrijdag 13 november t/m donderdag 26 november

 


Kristallen en tincturen


Boeddha.jpgActiveer je ware Boeddha natuur

Dit schitterende Boeddha beeld (22 cm hoog) van transparant Bergkristal schenkt jou en je omgeving vrede, verlichting en oneindig mededogen. Als je naar deze lachende, tevreden Boeddha kijkt kun je niet anders dan je blij en gelukkig voelen. Je Boeddha wijsheid en liefde gaan permanent onderdeel uitmaken van jouw leven. Het beeld brengt je naar een plek in jou, zo mooi, zo rustig, zo sereen, zo onaantastbaar, dat niets in het leven jou meer omver kan werpen. Je bent dan de stralende Boeddha geworden!

Lees hier meer

AANBIEDING: Bij aanschaf van deze Boeddha ontvang je een gratis persoonlijke reading t.w.v. €33,-.

Tijdens deze afstemming sluit een van onze ervaren master healer/readers het Boeddha beeld persoonlijk op jou aan. Door het afstemmen gaat de kracht en energie specifiek voor jouw wens, doel en pad werken!
Lees hier hoe deze afstemming in zijn werk gaat en bel voor een afspraak +31 (0) 597 541 539


 

online transmissie 9.jpgBeluister via deze link gratis een korte channeling over je Boeddha natuur die je met bovenstaande kristal Boeddha ook in huis haalt.
Verkouden - Grieperig - Moe - Koud?zonnehoed.jpg

De Elohim bio kruidentinctuur Zonnehoed (Echinacea) verlicht bovengenoemde klachten en verhoogt je weerstand. De 13 dimensionaal geopende tinctuur maakt je weerbaar voor invloeden van buitenaf, zowel fysiek als energetisch. 

Bestel hier


AANBIEDING: bio Zonnehoed kruidentinctuur nu van € 13,75 voor € 11,00

De bio deva-hanger van Zonnehoed is van € 14,90 nu voor € 12,15 verkrijgbaarPleiadische Coelestien verbindt je met het krachtige Kristallijnen netwerk

coelestien cluster 29.JPG

Er zijn weer prachtige Pleiadische Coelestien clusters beschikbaar. Pleiadische Coelestien verbindt je met het Kristallijnen netwerk waarop ook Gaia, dolfijnen, walvissen, Aardehoeders en de Pleiaden zijn aangesloten. Het voelt heerlijk om mee te resoneren op dit Kristallijnen netwerk. Dit pure netwerk opent je hart en staat je toe kwetsbaar en gevoelig te zijn. Je subtiel voelen neemt toe alsook je moed om eerlijk naar jezelf en anderen te zijn. Pleiadische Coelestien verbindt je met de Pleiaden waardoor universele liefde jouw omgeving binnenstroomt. De mooie zachte energie van Coelestien past in elke kamer.

Bestel hier


AANBIEDING: Alle Coelestien clusters nu met 15% korting
Elohim producten zijn 13 dimensionaal geopend en geactiveerd, lees hier wat dit betekentagaat, colorful, alienschedel.jpg

Alle geopende en geactiveerde Aliën schedels met  groot meesterbewustzijn nu met 15% korting


Groot assortiment, prachtige kwaliteit, veel keuze. Bekijk het assortiment hier


 


Veel verkocht: Elohim biologische Aura en huiszuiverings-spray - Kado tipaura en huis sprayDSC09898.JPG

De heerlijk ruikende spray's worden door Elohim medewerkers in afstemming gemaakt met hoogwaardige zuivere ingrediënten, in de juiste samenstelling.  De spray's schonen je aura en huis, geven je energie, verspreiden een heerlijke geur en werken diepgaand op thema's zoals in je kracht gaan staan en de bevrijding van je innerlijk kind.

Bekijk hier


AANBIEDING: 15% korting op spray naar keuze. 30% korting vanaf 3 stuks.Elohim kristallen facebook - unieke aanbiedingen en bijzondere kristallen

Facebook-logo.pngOp onze kristal facebook pagina kom je wekelijks unieke aanbiedingen tegen. Kijk daarom regelmatig om ze niet mis te lopen. Ook presenteren we daar wekelijks bijzondere en unieke kristallen. We hebben al veel leuke reactie gehad en onlangs heeft een klant via de pagina een prachtig Bergkristal cluster met Chloriet weten te bemachtigen.

Bekijk hier Elohim kristallen op Facebook


obsidiaanregenboog.jpgUitgelicht: Regenboog Obsidiaan - Bescherming, aarding en spirituele groei

Elohim Obisidaan bevordert groei op alle niveaus en helpt buiten de gekende paden te treden. Hij helpt je je eigen schaduw en energieblokkades te overwinnen vanuit je Licht. Spiritueel versterkt het de doelgerichtheid van de ziel en verankert de geest in het lichaam.

Lees hier de uitgebreide werking van de regenboog obsidiaan

De regenboog obsidiaan is onderdeel van het DNA healing pakket dat je ware zelf activeert en je diep reinigt op alle niveaus.

 


Helende Audio Opnames


Kado plaatje.jpgChanneling, healing “Activatie van je Godsrealisatie, je innerlijk kind, keelchakra en ware Zelf ontwaken” Kan ook als cadeau gegeven worden!

dolfijnen.jpgIn deze opname verbind je je met de natuurrijken, dolfijnen, walvissen en Moeder Aarde. Helder wit licht en liefdesenergie helen je hartchakra, 2de chakra, keelchakra en voorhoofdchakra. Karaktereigenschappen als: altijd je zin doordrammen, niet kunnen kiezen of grenzen aangeven, jezelf weggeven, verzet tegen autoriteit en regelgeving, verzachten. Je leeft vanuit het licht dat je bent!

Bestel hier

Ervaring van een luisteraar:

"Het was voor mij een warme reis met hier en daar wat obstakels. Ik had het idee dat er lekker aan mij gewerkt werd. Joke bedankt weer voor de bijzondere healing."

 


Channeling, healing “40% minder denken”

godrealisatie.jpgEen geweldige channeling die je denken met 40% af doet nemen! Een echte aanrader voor iedereen die kampt met te veel gedachten. Na deze channeling heb je gemakkelijker vrede met je gedachten en kun je straks ook je gedachten beheersen. Angst voor tekorten lost op en het healt nog veel meer!

Bestel hier

Ervaringen van onze luisteraars:

"Een prachtige channeling Joke..Te horen dat juist de imperfectie er toe doet, om de perfectie te zien..het mag er allemaal zijn..diepe ontroering van een laatste wee, vanuit het verleden..het is goed zo."

"Ontroering en diepe Vrede voel ik na het deelnemen aan deze channeling.. en de energie op het wegnemen van minder gedachtes,in het laatste gedeelte ,was zo goed te voelen..een oase van rust. En vanuit die rust, zo de Verbondenheid te voelen met de Vrouwelijke spirits."

 


Audio pakket: Heel je innerlijk kind, basischakra en onzekerheid

online transmissie 14.jpgWil je graag meer zekerheid, basisveiligheid, blijheid en vertrouwen in jezelf ervaren? Leren hoe je je eigen grenzen kunt aangeven, jezelf gemakkelijk kunt uiten, beperkende en twijfelachtige gevoelens loslaten? Voel je dat je hier een doorbraak in wilt maken, dan kan dit audio pakket je hierbij ondersteunen.

Normaal betaal je voor dit pakket € 75,- nu kun je het aanschaffen voor € 65,-!
Lees meer

 


Workshops + Opleidingen


21+22 november: Healen op haralijn, Karmaknopen, Kosmische blauwdruk

sleutel.jpgHealing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel en blauwdruk. Indaling Gods Vonk en eenheid op alle lagen. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Je kosmische poorten openen.

Geef je nu op

 28+29 november: Hoger dimensionale natuurgeneeskunde

Tijdens deze opleiding worden jarenlange therapeutische Elohim kennis, tools, mogelijkheden en ervaringen op je overgedragen. Zoals bij veel Elohim workshops leer je veel in korte tijd.

natuurgeneeskunde.jpgJarenlange therapeutische Elohim praktijkkennis, tools en ervaringen worden op je overgedragen. Helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur, etherische oliën of Bachbloesems. Hoe worden ze gemaakt, hoe pas je ze toe en welke adviseer je. Je leert multidimensionale natuurgeneeswijze en geneesmiddelen kennen en invoelen. Je krijg kennis over ziekte, oorzaken, aurabeïnvloeding, straling e.d. Je oefent je intuïtie te vertrouwen!Ervaring van een deelnemer:

"Ik heb veel opgestoken van deze workshop. Joke benoemt precies de achterliggende oorzaken van de klachten. Zo kan ik nu ook achter de fysieke klacht kijken, en zo de oorzaak en de klacht allebei behandelen. Ook durf ik nu te vertrouwen dat ik voor de klant het juiste product kan adviseren. Ik ben echt heel blij met deze workshop!"

- L


9+10 januari: Kristallen openen en activeren, programmeren en adviseren als 13 dimensionaal kristal healer

kristallen openen en programmeren.JPGTijdens deze workshop ontvang je 13 dimensionale kristal-, kennis- en energieoverdrachten. Je kent na de workshop vele kristalsoorten en leert ze te ervaren als healer of therapeut. Ook kun je kristallen openen, activeren, programmeren, adviseren en invoelen. Je ontwikkelt en oefent je intuïtie en gevoeligheid samen met de kristallen en leert dit praktisch toepassen en verwoorden, ook voor een klant.

Geef je op, klik hier

 


Opleiding Kosmisch Kristal Master

kristalhealing 2.jpg
Je leert hoe (intuïtief) te werken met kristallen en edelstenen. Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen geven om zowel processen als ziekten bij je cliënt te begeleiden. Door de ondersteuning en bevestiging van de groep en docent zul je voldoende vertrouwen opbouwen om Edelsteentherapeut te worden.

Lees meer

"Het gaat heel goed met me zo'n klein jaartje na de opleiding. Ook een hele hoop innerlijke rust, licht en vrede (maak me niet meer zo druk) en met de praktijk gaat het reuze goed. Ik start in januari met een cursus over de chakra's en ik heb al 11 cursisten. De praktijk loopt heel goed, gemiddeld 40 cliënten per maand en ikzelf blijf nieuwsgierig naar het volgende dat zich aankondigt. Mede dankzij jullie is ons leven totaal veranderd alleen in positieve zin en dankbaarheid."

 


Divers


Er is slechts plek voor 2 vrijwilligers in de wintermaanden!

Koffiepauze 2 2015.jpgWe hebben het afgelopen jaar steeds meer aanvragen van vrijwilligers gekregen. Het samenwerken met de vrijwilligers vanuit alle landen bracht een geweldige dynamiek en gaf over en weer veel inzichten. We gaan er zeker mee door!

Nu de camping dicht is en de tuinen winterklaar zijn hebben we minder handen nodig. Er zijn nu nog 2 winterplekken voor langer verblijvende Nederlandse vrijwilligers die in de Elohim community, in de dynamische wij-sfeer, willen leven en werken. Ben jij diegene die enthousiast is over het Elohim Centre, de eenheidssfeer van de Krachtplaats, Helende tuinen en het grotere Doel? Heb je niet teveel processen gaande en weet je van aanpakken, pak dan je kans zolang het nog kan! Zet je vaardigheden in en geniet van het buiten- en binnenleven met gelijkgestemden! 

Ervaring van een vrijwilliger:

"De tuinen die handen konden gebruiken en ik die mijn handen kon laten gaan, ondanks de grote weerstand die soms boven kwam in de eerste twee weken! Erg bedankt dat ik op de krachtplaats meer contact kon maken met de natuur en het grote geheel een beetje kon leren begrijpen en voelen. Ik weet nu dat 'zijn' echt kan bestaan en ben minder bang voor de emotionele achtbanen in mijzelf!"

- Janet


Tip voor de feestdagen - leuk en origineel!

Cadeau bon 2.jpg

 

 

 

 

 


Er zijn diverse bonnen beschikbaar. Nu gemakkelijk te bestellen en als cadeau te geven via de webshop. klik hier


Agenda


Za+zo
21+22 nov
10:00-17:00
Healing-Reading op haralijn, karmaknopen en je kosmische blauwdruk en poorten
Healing, reading geven en ontvangen op aardse veiligheid, zekerheid en levensenergie
Do 26 nov
19:30-20:30
(Live of) Online channeling, healing: Je Levensbestemming, kosmische flow + 12 dimensionaal zieledeel dalen in
Activeer je 12 dimensionale creatiekracht voor jezelf en de nieuwe wereld.
Za+zo
28-29 nov
10:00-17:00
Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde
Leer multidimensionale geneesmiddelen adviseren en ontvang kennis en ervaring vanuit de jarenlange Elohim praktijk.
Do 3 dec
19:30-20:30
(Live of) Online channeling, healing "Kristallijnen Zelf"
Sta op voor hogere zuiverheid, eerlijkheid, kwetsbaarheid en integriteit.
Za+zo
9+10 jan
10:00-17:00
Kristallen openen en activeren, programmeren en adviseren als 13 dimensionaal kristal healer
13-dimensionaal openen, activeren, programmeren, adviseren en invoelen van kristallen
Do 14 jan
19:30-20:30
(Live of) Online channeling, healing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Verruim, word zacht, warm en sta vanuit onvoorwaardelijke liefde in je relaties en je werk
Za+zo
16+17 jan
10:00-17:00
Je kwetsbare kristallijne zelf, stralend lichtwezen en engel activeren
Leer omgaan met je hooggevoeligheid, zware gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van de omgeving.
Zo 24 jan
10:00-17:00
Basis opleiding Aura Healing, Reading, Magnetiseren
Oefenen met chakras leren open en dichtdraaien, magnetiseren en je chi kracht inzetten.

 

 

Adverteren in de wekelijkse Elohim Nieuwsbrief
Samen co-creëeren?

Prijsopgave en info klik hier
Of informeer door te mailen naar info@elohim-centre.org
Oplage 6000 nieuwsbrieflezers!

 


Ken jij onze facebookpagina's al?

Facebook-logo.png