Elohim kristallen nieuwsbrief 75

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

vrijdag 16 oktober t/m donderdag 29 oktober

 

 


Kristallen


Ster dodecaëder.jpg [1]

Prachtig mooie Ster dodecaëders - Christus grid/bewustzijn van bergkristal: We hebben ze weer op voorraad!

Een hoop mensen hebben de afgelopen paar maanden gevraagd naar onze geprogrammeerde collectie Ster dodecaëders. Helaas waren ze uitverkocht en was het moeilijk om aan hoogwaardige exemplaren te komen. Maar we hebben ze gevonden! En zoals verwacht vinden ook deze weer gretig aftrek. Op het moment van schrijven zijn er nog maar 3 beschikbaar. De Ster Dodecaëder activeert het christus bewustzijn in je, waardoor je universele liefde gaat voelen en delen. Je staat op in je kracht en zult je niet meer willen verbergen of je gevoelens onderdrukken. De hele omgeving wordt aangeraakt door de geweldige energie die heel de ruimte vult en prachtig is om te zien!

Lees hier meer over de bijzondere eigenschappen van de Ster Dodecaëders Geometrische vormen tip

geometrische vormen set, edelstenen, bergkristal.jpg
Tip:
Bekijk hier alle krachtige geprogrammeerde Elohim geometrische vormen 

 

Tip: Voel, ervaar en leer meer over de geometrische vormen tijdens deze workshop

 


Je Engel en Innerlijk kind kristal: Weer voorradig!innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpg

Ook de Engel en Innerlijk kind kristal is de afgelopen weken niet voorradig geweest, maar we hebben weer hele mooie exemplaren weten aan te schaffen. De geprogrammeerde en geactiveerde Engel en Innerlijk kind kristal zorgt voor de samenwerking van de Engel en het Kind in jou. Hierdoor word je blij en gelukkig, creatief en ondernemend.

Je kunt hier je Engel en Innerlijk kind kristal bestellen

De workshop Innerlijk kind, Kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap zorgt dat je je gezien en gehoord voelt. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht.

 


Hoofdpijn, depressie, griep, bloedarmoede, doorbloeding, nieren en menstruatierozemarijn.jpg

De 13 dimensionaal geopende Elohim bio kruidentinctuur Rozemarijn verlicht bovengenoemde klachten, is verwarmend en opwekkend. De deva van Rozemarijn stimuleert en schenkt je nieuwe levenskracht. Je gevoeligheid wordt niet langer onderdrukt door je wilskracht. Rozemarijn voert alle losgemaakte emoties af zodat alles goed blijft stromen.

Fysieke werking:
Werkt ontkrampend en kalmerend op het zenuwstelsel - Bij vermoeidheid, uitputting en herstel na ernstige ziekte - Helpt bij griep, verkoudheid - Helpt inwendig tegen allerlei bacteriën - Bij vervelende huidaandoeningen, ooginfecties, keel- en mondinfecties, urineweg- en spijsverteringsklachten.

Lees hier meer over de krachtige werking van de Elohim Rozemarijn kruidentinctuur

TIJDELIJKE AANBIEDING: Rozemarijn bio kruidentinctuur van € 13,75 nu tijdelijk voor € 11,00. De bio Rozemarijn deva-hanger is van € 14,90 nu voor € 12,15 verkrijgbaar.

 

 


Blijf niet hangen, talmen en afwachten - Bescherm jezelf tegen negativiteitRavenschedel groep met jaspis DSC00223.JPG [1]

Het is een veel voorkomend probleem; iets graag willen, maar je er niet toe kunnen zetten. Vaak ontbreekt het ons aan moed, durf of kracht. De bijzondere Elohim Ravenschedels moedigen je aan, bekrachtigen jou en staan aan je zijde. Waar nodig nemen ze je aan de hand, of geven een duwtje in de rug. De raaf is een vriend voor het leven! Ook laat de raaf je voelbaar in je eigen licht staan en krijg je hoger overzicht, inzicht, wijsheid en kun je hoger energiewerk doen.

Bekijk hier de Elohim Ravenschedels en lees meer

AANBIEDING: Alle Elohim ravenschedels nu met 15% korting

 


Activeer je magisch Christuskind en creëer wat jij nodig hebtamethistcluster merlin.jpg

De Elohim Merlin-Merlina amethisten zijn geactiveerd en geprogrammeerd door Joke en zijn bedoeld om je trilling te verhogen naar Meesterschap. Dat betekent dat je het heft in eigen handen neemt en op magische wijze creeërt wat je nodig hebt in het leven.  Lees hier de feedback van een klant:

"Deze steen activeert in mij het Magische Kind dat plots veel zin krijgt om met edelstenen en andere vormen van witte magie te werken. Verder brengt de Merlin Amethist me rust in mijn hoofd, verzachting en kalmering. Ik voel dat mijn luchtwegen vrijer zijn  en ervaar een algeheel gevoel van zorgeloosheid, veiligheid en blijdschap. Tot slot voel ik mijn buikgebied warmer worden."

AANBIEDING: 15% korting op alle Elohim Merlin-Merlina amethisten


Bekijk hier het assortiment Merlin-Merlina Amethist

Leer tijdens de workshop Merlin Healer nog meer te vertrouwen op je eigen manifestiekracht en ontdek een vreugdevolle en krachtige manier van toveren!


Rozenkwarts.jpgLiefdevol cadeau (voor jezelf of voor een ander)

Rozenkwarts geeft een aangename, liedevolle en rustige sfeer in huis of slaapkamer, kantoor of praktijk.
Rozenkwarts heeft hele mooie eigenschappen en staat voor onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, vertrouwen en eigenliefde. Ook heft rozenkwarts emotionele bokkades op, bevordert het transformatie en zelfacceptatie, kortom, een liefdevol cadeau.


AANBIEDING: Rozenkwarts kamerstukken en vlammen hebben tijdelijk 15% korting


Bekijk hier het uitgebreid assortiment Rozenkwarts


 

Helende audio om thuis te beluisteren


Helende channeling "Nieuwetijdscodes, Wesak en je Boeddha Hart helpen om rust en de volheid van leven te ervaren!”

Door de nieuwetijdscodes van deze channeling, met Joke ElZiam Nootebos, ga je bruisen van lichte, vitale energie! Je zult deelnemen aan het leven in plaats van alleen een waarnemer te zijn of onzeker te blijven. Vurige drakenkrachten installeren zich in je buik en lendenen tijdens deze helende channeling. Na afloop zal je onveiligheid nog verder gaan oplossen. Je zult voelen en ervaren dat je verlichte hart je voortaan vanuit Liefde door het donker heen helpt!

Lees meer en bestel

 


Divers


Op zoek naar vertrouwen en zelfverzekerdheid?

Ik krijg veel mensen in mijn praktijk die vragen naar meer zelfvertrouwen. Doordat er in de jeugd te weinig bevestiging is geweest voor gevoeligheid, hoger bewustzijn en je essentie, is dit vaak op latere leeftijd alsnog nodig. Door de healing die ik geef ervaart je systeem bevestiging en krijgt het ook aarding, Je vertrouwen neemt daardoor toe! Prachtig is het om zulke healingen te mogen geven waarbij weer zoveel aansluitingen en verbindingen ontstaan.

- Marlisa

Wil jij ook graag meer vertrouwen? Boek dan een healing-reading consult!
Om te boeken kun je mailen naar info@elohim-centre.org of bellen naar +31 (0) 597 541 539

Klik hier om meer te lezen over healing reading consulten

 


Een goede en bezielde praktijk of online winkel!

 

Heb je een eigen praktijk of online winkel? Onze Elohim producten zijn van grote meerwaarde en brengen door de uitstraling en bezieldheid, een goede flow en een hogere trilling in je bedrijf. Bestel je veel in één keer? Dan ontvang je een advertertentie in de Elohim kristalnieuwsbrief met meer dan 6000 lezers.

Klik hier voor de mogelijkheden

 


Kristallegging met 50% korting, eenmalige kans: zondag 20 november

Marlene.jpgMarlene rondt binnenkort haar opleiding tot Kosmisch Kristal Master af, zij geeft hiervoor een kristallegging met 50% afstudeerkorting op zondag 20 november om 14.15 uur

Lees hier een persoonlijk stukje van Marlene:

"De pure schoonheid van de kristallen heeft mijn hart geopend en ze laten mij voelen hoe ik met hen kan samenwerken om zo, samen met het eenheidsbewustzijn van de kristalwereld, andere mensen te helpen in hun bewustzijnsgroei.

Wat kan je van een kristallegging bij mij verwachten?

Een kristallegging is als een warm bad voor je lichaam. De kristallen nemen de fysieke en energetische blokkades op en harmoniseren de energie stromen. Dit geeft een diep gevoel van rust en ontspanning: je voelt letterlijk hoe spanning uit het lichaam wordt losgelaten."

Normaal is een kristallegging €155,- met 50% korting is dat maar €77,50!

Om te boeken: Bel +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org


 

Workshops + opleiding


Een prachtige Merlin workshop komt er weer aan, velen gingen je voor:

Meer dan 300 mensen volgden de magische Merlin workshops.

Merlin Healer, karmaknopen, Global Healing. Druïdische+ dolfijnen healing vanuit de Absolute Krachten+hoogste Magie:

Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin; zo bijzonder, zo indrukwekkend! Ook voor een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, spel en gemak. En toch heel serieus.

Tijdens deze workshop wordt veel geoefend. Je kundalinikanaal leert werken met goddelijke Magie. Het is daarom raadzaam voorwerk te doen zoals de workshop Kosmisch Vuur, maar dit hoeft niet.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de workshop

 


31/10 Stel je steeds uit, stel je voorwaarden of ben je onzeker?

Op 31/10 is de workshops Opstaan, in je Kracht staan en Ontwaken

Tijdens de workshop maken channelings, geïnspireerde lezingen, readings en oefeningen ons duidelijk wat onze Taak op Aarde is. We krijgen richting en innerlijk vertrouwen aangeboden en ontvangen de kracht om op te staan! Vele workshopdeelnemers vóór je, hebben geleerd hoe de oude onveiligheid te overstijgen om jezelf werkelijk te kunnen delen met anderen en zeker te zijn tegen over autoriteiten, regels, gezag, je familie, relaties, je bedrijfsvoering of zieledoel. Als je tijdens de workshop en thuis bereid bent uit je comfortzone van onzekerheid en onveiligheid te stappen gaat de wereld voor je open. Onmogelijkheden worden mogelijkheden. Je durft je op een rustige, duidelijke manier uit te spreken, je ziel en wat je bezield, te tonen. In je innerlijke kracht en leiding te gaan staan. Jezelf te geloven en vertrouwen. Ook bij mensen die je niet begrijpen en waarmee je wel te maken hebt. 

31 oktober 10.00-17.00 uur Opstaan, in je Kracht staan en Ontwaken
Klik hier om je aan te melden

Tip: Speciaal voor deze workshop is een krachtset van tincturen samengesteld. Met de kortingscode krijg je tot en met 30 oktober 10% korting op de hele set. De kortingscode is: wp1 Deze code kun je op de webshop invullen.

 

 


Levende liefde zijn en manifesteren vanuit je buikgebied maken je gelukkig, rustig en zonder angst- en twijfel

Op 1 nov geeft Joke een workshop die je met grote Licht-Liefde Kracht voelbaar vult en inzicht geeft. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies over waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Door de workshop ankeren jouw 9-12 dimensionale, hogere zieledelen in je dagelijks leven en aardse zelf zodat ze één worden en tot manifestatie kunnen komen. Je ervaart tegelijkertijd de input van de hoogste Bron en van je hogere chakra's, zowel als je praktische, gevoelig en scheppende kant.

1 november 10.00-17.00 uur 9-12D Levende Liefde Zijn, manifesteren vanuit je buik!
Klik hier om je aan te melden

De dag ervoor is de workshop "Opstaan in je kracht". Deze workshops sluiten perfect op elkaar aan.


 

Aankomende Workshops 2015

 

zo 18 okt
14:00-15:00
Channeling, healing in de 2e chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Voor meer informatie en andere tuinchannelings, zie de workshop agenda
do 22 okt
19:30-20:30
(Live of) Online channeling en healing 5-13 D Godrealisatie
za+zo
24+25 okt
10:00-17:00
Weekend opleiding: Leer readen en coachen op (ziele) relaties
   
   
za+zo
7+8 nov
10:00-17:00
Merlin Healer, karmaknopen, Global Healing. Druïdische+ dolfijnen healing vanuit de Absolute Krachten+hoogste Magie
za+zo
21+22 nov
10:00-17:00
Weekend opleiding Healing, Reading, Coaching op haralijn, karmaknopen en zelfrealisatie
do 26 nov
19:30-20:30
(Live of) Online channeling, healing: Creer je Levensbestemming en Droom vanuit je 12D Lichtlichaam!
za+zo
28-29 nov
10:00-17:00
Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde

 

 

Adverteren in de wekelijkse Elohim Nieuwsbrief en op Elohim Facebook pagina's?
Samen co-creëeren?

Prijsopgave en info klik hier
Of informeer door te mailen naar info@elohim-centre.org
Oplage 6000 nieuwsbrieflezers en 1600 facebook vrienden!

 

 

Praktijk Flowers of Life in Tilburg voor bewustwording en innerlijke groei

Voor new age mensen (hoog gevoelige) die worstelen met hun thema.

Edelsteentherapie, Healing/Reading en coaching, verkoop flower of life stickers.

www.flowers-of-life.nl

 


Ken jij onze facebookpagina's al?

 

Facebook-logo.png