Elohim Nieuwsbrief 134: Keltisch-Hebreeuwse-Christ-Graallijn en Aarde-netwerk

Artikelen


Keltisch-Hebreeuwse-Christ-Graallijn en Aarde-netwerk

Auteur: Joke ElZiam Nootebos

Levend in de laatste Atlantische tijdperiode, bracht Noach drie zonen en een dochter voort. De dochter bracht de bloedlijn naar Ethiopië en Abyssinië waarmee een nieuwe tijd aanving. De primaire stroom via de zonen, Japhet, Shem en Ham, is een Keltisch-Hebreeuwse (Hibiru) stroom. Beide stromen dragen de codes in hun genen voor het Graallicht oftewel het Christusbewustzijn en de Onvoorwaardelijke Liefde. 

De Hebreeuwse tak, de Phoeniciërs, Egyptenaren, Assyriërs, Babyloniërs en de Grieken gaven allen de codes aan hun kinderen door. Vele koningen, Farao’s, mystici en Ingewijdenen, kwamen hier uit voort. Zij zijn ook drager van de Draken(kracht) bloedlijn en soms ook ingewijd in de Kabbalah.  

Dit is ook mijn eigen afkomst die terugloopt tot mijn wortels op de ster/zon Alcyone waar zich ook de Akasha bevindt van de bedoeling van de evolutie.

Michael-, Mary’s ley line, Ross line en Schotland
Toen later, de lijnen van de Kelten en de Hebreeuwen weer bij elkaar kwamen, ontstond hieruit de Christus Graallijn die liefde en kracht weer moest verbinden. Dit gebeurde in ongeveer 1500 voor Christus. In deze lijn werd later ook Jezus geboren.
Deze Gael/Graallijn draagt een aardenetwerk dat een hoofdtak in Schotland heeft om het te ankeren. Het is het meest geconcentreerd in de Finalians, de Keltneyburn (Keltney’s bron of stroom), Fortingall en de Glenn Lyon streek.

Oorspronkelijk Atlantis leyline-gridsysteem over de aarde
Het oorspronkelijk Atlantis leyline-gridsysteem over de aarde, wordt beheerd door een hele krachtige Intelligentie en is ontstaan in de tijd van de Atlantische Thoth. De Michaëllijn ontstond daaruit. Het leyline gridsysteem dat een aardenetwerk maakt, loopt ook over Aveburry, Glastonbury’s Tor, Burrowbridge Mump, St Michel Mount, maar ook over St Mont Michel (voor de kust van Frankrijk) en de Azoren. Ook Edingburgh en Rosslyn Chapel zijn ermee verbonden. 

Heilige krachtplaatsen, steencirkels, heilige bergen, fysieke en etherische tempels
In de etherische sfeer, in en door de aarde, zijn deze lijnen en aardenetwerken verbonden met heilige krachtplaatsen, steencirkels, heilige bergen, fysieke en etherische tempels en de mensen die daarop trillen en geactiveerd worden. Zij ankeren de krachten en bedoeling van het grid-netwerk voor de aarde. Een aantal verbindingspunten liggen in onze oceanen. Het oorspronkelijke grid-netwerk, zorgde er o.a. voor dat op aarde mensen en elementalen (natuurwezens) konden leven. Het zorgde er ook voor dat het Licht van de hogere dimensies, Machten, Krachten en onze sterrenafkomst, op aarde een bestaan en welzijn kon opbouwen.  

Klik hier om verder te lezen

Auteur Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre en een Ingewijdene


Open schedels met kristal-structuren sluiten perfect op bovenstaande aan!

open christuskracht schedels.JPGWe hebben afgelopen week enkele prachtige en zeldzame, open schedels binnen gekregen die bovenstaand proces ondersteunen. De energie van de samensmelting van het Atlantische en Lemurische grid en het ontstaan van de Christuskracht, is door Joke op de schedels geprogrammeerd.

We hebben er nog maar een paar! Wees er daarom snel bij.


Ook de drakenschedels en de sekinah krachtset ondersteunen dit proces.


Wil je weten waar je staat op je pad en wat jouw levensbedoeling is?

 • Boek dan een sessie.
 • Ben je een aardehoeder verblijf dan enige tijd op de Elohim Krachtplaats. Neem de codes op, ontwikkel en verspreid ze! 
 • Wil je een bijdrage leveren aan het kristallijnen nieuwe aardenetwerk voor wereldeenheid?
  Informeer dan welke Elohim workshops bij je passen of kijk op www.elohim-centre.org. Zie ook de e-learnings/e-healings op deze site en de mogelijkheid totvrijwilligerswerk of betaald werk.
  Natuurlijk ben je ook van harte welkom om de Krachtplaats en helende tuinen te bezoeken

Zolang je nog iets verlangt van je partner is dat het afhankelijke, onvrije ego 


Denk aan de wens om meer aandacht, respect, eigen ruimte, seks, emotionele geborgenheid, steun, zorg of wat dan ook. In elke relatie, ook die van tweelingvlammen, geeft dit vroeg of laat problemen. Je zoekt iets buiten jezelf wat je in jezelf nog met openen of oplossen. Door oude angsten voor macht en dominantie  zoek je kracht of liefde, besluitvaardigheid, seks of geld juist bij de ander en ga je projecteren, wensen en verwijten als het daar niet te halen valt. Hierdoor raakt je werkelijke ziel en ware zelf gesluierd. Juist tweelingvlammen werken dit bij elkaar uit.

Mogelijk heb je mensen om je heen die voornamelijk het aardse beleven, maar ook vrienden of een partner die juist meer in het kosmische leven staan waardoor jij niet op alle lagen met ze kunt open staan. Deze tegenstelling heeft te maken met onopgeloste thema’s in je eigen chakra’s. Vaak wil je kleine zelf daardoor niet toegeven aan de weg van je Goddelijk Zelf of ben je niet aards, zakelijk, besluitvaardig of moedig genoeg. Je leeft dan voornamelijk in het hogere. Waarschijnlijk heb je dan ook in je eigen systemen nog geen vloeiende integratie tussen je hogere en lagere chakra’s en dit merk je dan ook op relatiegebied met elkaar.

Dit is een fragment uit het boek "Goddelijke intimiteit en seksualiteit" van Joke ElZiam Nootebos.
Je kunt het boek hier bestellen of op bol.com.

Herken je het thema en wil je weten wat je eraan kunt doen?
Boek dan een telefonische of live Master reading-healing sessie van 60 min.
T: +31 (0)597 541539
E: info@elohim-centre.org

 


Helende Audio Opnames


Nieuw online!

Channeling, healing: "Rust in je hoofd, je Lemurische oorsprong komt binnen, schouder en rugklachten nemen af"

 

In deze transmissie wortel je in je innerlijke vertrouwen en wordt je hoofd stiller. Je staat open en bent opgevuld als een verticale zuil van licht en kracht, in verbinding met je essentie en je bedoeling. Karmische issues die gevoelens veroorzaken van tekort, angst voor autoriteit of regels en seksuele geslotenheid, lossen op. Er wordt geheeld op rouwgevoelens, verlatenheid en op het gemis aan ouderliefde.

Bestel hier

 


Bestel de opname, vul je gegevens in en na de betaling krijg je de link thuis gestuurd. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag verder.


 

Helende satsangs voor thuis, ervaar je ware Natuur

In een satsang laat Joke je, door middel van vraag en antwoord, meer van je ware Zelf ervaren. Je ontvangt helende energie vanuit de verlichte staat en inzichten over je eigen pad.

 

Thema's die o.a. aan bod komen:

 • Werk, passie en je hogere bestemming
 • Leven vanuit je kristallijne zelf en hooggevoeligheid
 • Verlichting, onthechten ik-identificaties
 • Naar een dieper niveau op gebied van seks, emoties en geld

Klik hier voor een overzicht van de audio opnames

 


Elohim Facebook


De Kristallijnen krachttuin verandert, en daarmee de krachtplaats

Kristallijnen Wezen - voltooiing karma.jpg

Een grote verschuiving (letterlijk) zal er plaats vinden nadat de helende kristallijnen tuin veranderd is. Na ze bedankt te hebben voor al hun werk en bijdrage zijn de toverhazelaars bij de kristallijnen tuin weggehaald en is de geometrische vorm van het Christusgrid bovenop de kristallijnen tuin geplaatst. Dit betekent de volgende bewustzijnsverschuiving voor het Elohim team en de achterban die mee-resoneert. Een geweldige volgende stap! 

Op de hoogte blijven van wat er gebeurt?
Bekijk de Elohim Community pagina

 


Workshops + Opleidingen


30/10 Opstaan in je Kracht en Ontwaken

Tijdens de workshop worden onze diepste patronen en oude conditioneringen overschreven!
Opstaan, ontwaken vanuit je Goddelijke essentie, in je Kracht staan en werken vanuit je hart. Dit alles heeft ook te maken met je relaties, welzijn en geld! Heel jezelf op alle lagen en kom naar deze multidimensionale "In je Kracht staan" workshop met gelijkgestemden.

Geef je hier op voor de workshop

Tip: Neem vragen en situaties mee waarin je meer in je kracht wilt staan!

 


Besteltip: Opstaan in je kracht pakket, nu tijdelijk geen €56,70 maar slechts  €46,80! Gebruik de kortingscode tijdens het bestellen: wp1


1/11 9-12D Levende Liefde Zijn, manifesteren vanuit je buik!

De zeer krachtige maar ook liefdevolle workshop maakt je Wakker. Je zult ontwaken voorbij je denken, je hart en je buikgebied worde geactiveerd om LEVENDE LIEFDE te LEVEN en te verspreiden.
Voortaan kun je ook in je 1ste en 2de chakra, je seksualiteit en bekkengebied, een Vreugde en Geluk ervaren welke onafhankelijk zijn van resultaten en omstandigheden. Daarnaast ontvang je inzicht, zuivering en heling aangaande je kristallijne hooggevoelige zelf, subtiel buikgevoel, mindshift, co-creatie en heldervoelen.

Geef je hier op voor deze prachtige workshop

Tip: De workshop "Opstaan in je Kracht en Ontwaken" en sluit perfect op deze aan. We raden je dan ook aan om beide workshops te volgen.

 


21+22/11 Weekend opleiding Healing, Reading, Coaching op haralijn, karmaknopen en zelfrealisatie

Je hoeft niet juist een eigen praktijk te hebben om mee te doen!

Lees hier de ervaring van iemand die vóór jou de workshop volgde:

"WOW! Weer zo'n prachtige workshop gedaan bij het Elohim Centre dit weekend. Wat was dit intens en bijzonder, echt een verrijking. Daarbij hebben we zulke mooie en diepgaande healingen mogen geven en ontvangen. En handvatten om het ook praktisch te maken, om ons te ondersteunen in onze weg naar realisatie, wie we werkelijk zijn."

Hoeveel workshops je ook gedaan hebt, hoeveel spiritueel inzicht je verworven hebt..... toch kun je nog niet voluit zelfverzekerd LEVEN vanuit een volledige eenheid. Aardse en galactische karmaknopen bevinden zich in je wervelkolom en het kundalini kanaal, deze knopen verhinderen het belichamen van je Goddelijke Vonk. Karmisch weefsel, zwakke of pijnlijke lichaamsplekken, geremde chakra's en steeds dezelfde gewoontepatronen of herhalingslussen in verschillende levens zijn het gevolg van deze karmaknopen.

Tijdens dit weekend leer je te healen op deze karma knopen en ontvang je heling op je eigen karma knopen. Je kosmische blauwdruk, inspiratie en universele Liefde, komen in je persoonlijk denken, gevoel en functioneren. Na de workshop zijn je aardse veiligheid en zekerheid vergroot en stroomt je levensenergie beter.

Een hele krachtige workshop die je leven voorgoed verrijkt!

Meld je hier aan voor de workshop

 


De online channeling was, na een lastige start, een super healing!

Ondanks de technische storing, waardoor we iets later van start gingen, was de channeling een groot succes. Iedereen in de zaal en thuis voelde zich na afloop compleet en vredig van binnen. Grote healing vond er plaats, die ons allen en de wereld heeft bekrachtigt! Super bedankt dat jullie, live of vanuit huis, mee deden. Tot de volgende keer!

De volgende channeling, om onze 12 dimensionale creatiekracht activeren, is op do 26/11 om 19.30 uur. Ben je er ook bij?
Lees hier meer

 


7/2 Workshop Lemurie, Akasha kronieken, Schumann resonantie, klank en geheugen

Na het succes en de goede reacties op de lezing van René de Quastenit, gaat René nu ook verschillende workshops geven! Onder andere over Lemurië, Atlantis en Egypte. Op 7 februari 2016 zal de eerste zijn. Klik hier om meer te weten te komen over de workshop.

 


Divers


We hebben jouw hulp nodig om internationaal te groeien!

We zijn vele maanden bezig geweest met het bouwen van de Engelse website www.sacred-site.eu. Nu hij zo goed als klaar is hebben we jouw hulp nodig om het verder bekend te maken. Kun je ons helpen door de website door te geven aan je internationale vrienden? Alvast bedankt namens het team, de Krachtplaats en de natuurspirits! Ook zij verheugen zich op de internationale bezoekers en vrijwilligers!

Bekijk de Engelse website hier

 


GRATIS filmpje: Waar staan draken, drakenrijders en drakenkoningen voor en hoe word ik er een?

Wat zijn draken, drakenrijders en drakenkoningen? In dit fragment uit de Merlin workshop wordt er ingegaan op verschillende grote drakenkrachten en hun werking. Je krijgt uitleg hoe je werkt met de grote krachten vanuit je Ware Zelf en niet vanuit je ego.

Klik hier om dit filmpje te beluisteren

 

Binnenkort (7+8/11) wordt er weer een Merlin workshop gegeven door Joke!

 

We gaan toveren en spelen met magische energie, we ontvangen grote healingen en leren deze moeiteloos door te geven aan mens en dier. In huis, tuin, school en  organisaties leren we op afstand de energie zuiveren en het hoogste licht neer te zetten! Doe je mee?
Meld je hier aan

Klik hier voor de ervaringen van andere deelnemers

 


Ervaar de magie van de winter!

winter krachtplaats 2015In de winter voelt het 'anders' op de Elohim Krachtplaats: stil, sereen en magisch. De natuur komt tot inkeer en er hangt een magische sfeer over de tuinen. Bijna heilig. Ook nu al in de herfstnevelen. Wil je dit ervaren en je eigen sacrale en stille sfeer activeren? Boek dan een verblijf in chalet 17 of blokhut Pegasus. Beiden zijn geïsoleerd, behaaglijk warm en knus, en hebben een eigen douche en toilet.

 


Stilte retreat op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen

De winter nodigt ook uit naar binnen te keren, ontdek je eigen Bron van Liefde en ervaar de eenheid van jou en de natuur tijdens je stilte retreat te gaan.

Lees hier hoe anderen een stilteretreat ervaarden:

"Tijdens de 8 dagen zakte ik bijna onmerkbaar steeds dieper in de stilte en de subtiele afstemming van de natuur van de Elohim Krachtplaats. Mijn cellen gingen zich meer en meer ontspannen vanuit een diep weten dat het hier volledig veilig is om vanuit eenheid en mijn ware zelf, te zijn. Alles viel weg en alles was een. Dit heeft me ontzettend diep geraakt en een onuitwisbare anker aangebracht in mijn gehele systeem. Ik ben diep dankbaar voor deze ervaring."

- Bas

Lees meer

 


Agenda


Za 31 okt
10:00-17:00
Opstaan, in je Kracht staan en Ontwaken
Leer hoe je kunt opstaan en creeër het werk van je hart vanuit je Essentie.
Zo 1 nov
14:00-15:00
Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Voor meer informatie en andere tuinchannelings, zie de workshop agenda
Zo 1 nov
10:00-17:00

9-12D Levende Liefde Zijn, manifesteren vanuit je buik!
Ontwaken voorbij je denken en je hart en je buikgebied activeren om LEVENDE LIEFDE te LEVEN en verspreiden.

Za+zo
7+8 nov
10:00-17:00
Merlin Healer, karmaknopen, Global Healing. Druïdische+ dolfijnen healing vanuit de Absolute Krachten+hoogste Magie
Werken met Goddelijke Magie en heling gepaard met pret, spel en gemak.
Za+zo
21+22 nov
10:00-17:00
Weekend opleiding Healing, Reading, Coaching op haralijn, karmaknopen en zelfrealisatie
Zeer krachtige Essentie Healing, Reading, Coaching geven en ontvangen
Do 26 nov
19:30-20:30
(Live of) Online channeling, healing: Creer je Levensbestemming en Droom vanuit je 12D Lichtlichaam!
Activeer je 12 dimensionale Creatiekracht voor jezelf en de nieuwe wereld.
Za+zo
28-29 nov
10:00-17:00
Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde
Leer multidimensionale geneesmiddelen adviseren en ontvang kennis en ervaring vanuit de jarenlange Elohim praktijk.
Do 3 dec
19:30-20:30
(Live of) Online channeling, healing "Kristallijnen Zelf"
Sta op voor hogere zuiverheid, eerlijkheid, kwetsbaarheid en integriteit.