Elohim nieuwsflits 170: Egyptische Inwijdingen en het ontwakingsproces

Voorbij aan spirituele ontwikkeling en leven vanuit het hart kiezen momenteel steeds meer mensen voor het volledige ontwakingsproces. Waarschijnlijk ben ook jij een ingewijdene in de Egyptische mysterie scholen die daar ook voor dienden. Denk bijvoorbeeld aan de Inwijdingen van Horus, Isis, Sekhmet, Hathor en Osiris. Veel mensen die ontwaken krijgen daarom nu oude herinneringen of voelen een kosmische push.

Joke 2016.JPGOver het volledig ontwakingsproces doen we vele levens. In de zeer bijzondere en krachtige workshop van Joke, op 8 en 9 oktober, ontvang je de Inwijdingen van alle mysteriescholen voor jouw ontwakingsproces. Na afloop kun je je hoogste Essentie, zelfrealisatie en Taak op Aarde leven.

Joke ElZiam Nootebos 

Isis - kopie.jpg

8+9/10 Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, grote Piramide Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Op 8 en 9 oktober vindt er een Divine workshop met Joke plaats waarin je de Egyptische inwijdingen ontvangt. Je haalt alle Kennis, Gaven en de volledige staat van verlichting op die je in Atlantische en Egyptische inwijdingsscholen kon leren. Ook krijg je, tijdens de satsangs, praktische inzichten en toepassingen mee voor het dagelijks leven. Waar je vroeger vele levens over de inwijdingsscholen en de Hoogste piramide inwijding (met alle Gaven) deed, ontvang je dit nu tijdens één workshop! Het is echt gigantisch hoeveel er kan gebeuren.

  • Ben je bezig met zelfrealisatie, maar verdwijnt je licht (deels) als er relatie- of seksuele problemen spelen?
  • Verdwijnt je ware zelf als je boos of verdrietig bent, financiële onzekerheid hebt of als het niet lekker gaat met je gezin, werk of gezondheid?
  • Wens je kosmische inspiratie en een richtingsaanwijzer?
  • Denk je dat je in dit leven bedoeld bent om de hele (Inwijdings) weg te gaan en te leven vanuit je verlichte staat?

Dan helpen de inwijdingen van Sekhmet, Hathor, Isis en Horus je verder!

Enorme versnelling is mogelijk als je zover bent 
Ieder pakt het op het eigen ontwikkelingsniveau en gaat meerdere inwijdingsstappen, verder. Elk van deze Egyptische Vuur Inwijdingen en zuiveringen werd vroeger volbracht in de Inwijdingsscholen.

Grote initiaties, Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!
Met groepstransmissies en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling.

Alle chakras worden gezuiverd, tantra, je intern en extern Heilig Huwelijk en het Goddelijke kunnen in je ontstaan
Sekhmet, Hathor, Isis, Horus worden één met de Vurige Geest en het Liefdesgevoel in ons dat alles EEN maakt en goedheid is. Die er niet over praat, maar naar handelt! Het brengt ons naar de sneeuwwitte, pure (Christ)Kracht van verlichting.

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos vanuit haar verlichte staat.

Klik hier voor meer informatie en opgave

 Ervaring van een deelneemster van afgelopen jaar:

"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze hele week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie een helderder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in.

Voel als het ware mijn grote zelf toe kijken en niet het persoontje. Veel viel/valt op z’n plek, nu oude overtuigingen en illusies die al langer speelden weg zijn. Er is letterlijk meer ruimte, een enorme last is van mijn schouders af…Voel meer vreugde en blijheid, voorheen was dat alleen in mij, nu voelt het dat het ook naar buiten stroomt. Er is meer zachtheid in en om mij heen. De activatie in de grote piramide was ook heel mooi en krachtig. En heeft me laten zien en voelen dat alles is zoals het is…..zo boven zo beneden. En ik daarin kan verblijven juist met al die gevoelige lagen. De energie gaat nu zachter door mij heen, terwijl ik me sterker voel.
Enorm dankbaar voor al wat is, dank je wel Joke…."

BrigitteDe volgende initiaties en ontwikkelingen kun je tijdens en na de workshop verwachten

Westwand van de piramide:  Sekhmet zuivert en initieert je innerlijk kind en subtiel buikgevoel

cheops piramide.jpg

De hoogste initiatie van Sekhmet die Joke voelbaar op je zal overdragen zuivert je emoties, wenslichaam en behoeften, ook op het gebied van relaties, respect en seksualiteit. Op steeds subtieler en kristallijn niveau maakt het je vrij en onafhankelijk in relaties. Relaties worden heel. Het kleven aan je ik-gevoelens en behoeften, verzet of afweer en afgescheidenheid worden overstegen en maken plaats voor je ware (Goddelijke) Zelf en je staat van verlichting. Daarna kunnen je magische kind, emoties, behoeften, seksualiteit en gevoelens vanuit je puurheid en onschuld samenwerken met je Geest, Ziel, Hart en het Buikgevoel van je ware Zelf. Sekhmet installeert ook je tweelingstraal verbinding en bewustzijn en je innerlijk Heilig Huwelijk.


Zuiden, Hathor, zuivert je (persoonlijk) hart (pijnen) en opent je Divine wij-hart
De hoogste initiatie van Hathor die Joke voelbaar op je zal overdragen opent en zuivert je hart voorbij je ik belang, voorbij je hartvoorwaarden of pijn en voorbij het kleven aan liefde en aandacht. Persoonlijke zelfbescherming, emoties, ideeën over weggeefstand, je niet gezien of niet geliefd voelen, verlatingsangst, er niet bij horen of geen plek van liefde in het hart van anderen hebben, worden stap voor stap opgelost in je geactiveerde, verlichte en oneindige Hart. je Hart ontvangt de staat van verlichting en dat voelt heerlijk!


Noorden, Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind
De hoogste initiatie van Isis die Joke voelbaar op je zal overdragen zuivert en transformeert je naar een groter inzicht, overzicht, de Diamanten Waarheid, egoloze Wijsheid, het wij-bewustzijn en een verlichte Geest en denkwijze. Ze voert je naar permanent Kosmisch Meesterschap en Eenheidsliefde. Door de Isis Inwijidng kun je jouw naaste mensen en/of organisatie naar hun Ware Essentie en bedoeling brengen d.m.v. je uitstraling, woorden en functioneren. Trek je grotere Engelen taak en schoenen aan en sta op als hoeder voor het Licht en welzijn van je omgeving zegt Isis!

Lees hier meer over de inwijdingen die je tijdens en na deze workshop kan verwachtenWat merk je er thuis van?

  • Het helpt je ego-ik-kern transparanter en meer dienstbaar aan je Ware zelf te maken.
  • Je mindcontrole, egohechtingen of needings nemen af en worden bewust gedurende de komende tijd. Je ziet steeds beter wanneer je vanuit je ikje of vanuit je ware zelf functioneert.
  •  Er komt zicht op hoe je bedoeld bent bij te dragen vanuit je volledig potentieel aan de nieuwe samenleving.
  • Verlichting en de Inwijdingsweg en je volgende ontwikkelingstappen worden duidelijk.
  • Je weet wie je werkelijk bent
  • Ongebonden, verbonden (verlichte) relaties en werksituaties, worden mogelijk.

Klik hier om je aan te melden voor de workshop 

Het Elohim Centre en de Krachtplaats zijn de draagkracht om deze hele Inwijdingsweg voor ieder die dat wil, te helpen voltooien!

 


Voorbereiding en verdieping

Ben je niet in staat te komen of wil je je alvast voorbereiden op deze workshop? Gebruik de Sekhmet, Hathor, Isis, Horus bio tinctuur samen met de door Joke ingewijde piramide.

Verdere tips om je voor te bereiden en te verdiepen:


Channeling, healing "Anker je 7D zielelichaam, geluk, Farao-, Ra- en Deva bewustzijn in je innerlijk kind en persoonlijkheid"


In deze opname van een helende live channeling met Joke opent je 7 dimensionale ziel duidelijk voelbaar in je lichaam. Ook ontvang je praktische uitleg over hoe je vanuit je 7 dimensionale staat kunt leven. Joke laat je ervaren hoe je innerlijke groei en functioneren verruimen en hoe gelukkig je wordt wanneer je vanuit steeds meer zieledelen leeft. Je ervaart jezelf vanuit het belichamen van je 3de, 5de en 7de ziels-dimensie; het leven van jouw toekomst.

De 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt je samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. Je wordt gevuld met licht, waardoor je je niet meer onzeker of kwetsbaar voelt, terwijl je toch volledig open kunt staan.

Bestel hier de channeling om thuis te luisterenKosmisch Vuur 2; laatste kans om je op te geven!

oranje draaak.jpgDe workshop begint a.s. vrijdag en belooft weer enorm krachtig en verdiepend te worden. Deze mag je niet missen! Een enorme verdieping en prachtige healingtools ontvang je tijdens deze 3 dagen (30 september, 1&2 oktober). Wel moet je eerst Kosmisch Vuur 1 gedaan hebben

"Ik wil jou nog graag ontzettend bedanken voor het prachtige weekend… De eerste dag was erg intensief, maar naarmate het weekend vorderde kwam ik steeds meer bij het licht, de verstilling en een gevoel van eenheid, kan het nu nog voelen als ik het schrijf…. Het voelde als een bad van licht waar ik voor altijd in zou willen blijven…. Wow, wat een mooie weg mag ik bewandelen hier op aarde…"

D

Klik hier om je op te geven