Workshop: 6-9 D, Zieledelen, creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, Merkabah, verlichte staat in buikchakra

Workshop: 113-2022
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, ND
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

28-05-2022 t/m 29-05-2022


€386,00

vroegboekprijs

28-05-2022
29-05-2022
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
gratis toegang helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Workshop: 6-9 D, Zieledelen, creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, Merkabah, verlichte staat in buikchakra


In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Je buik is de sacrale plaats voor je totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. Maar ook van Moeder Aarde.

De workshop is los te volgen of als module van een Elohim opleiding

Een binnen- en buiten-workshop met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos waarbij ook gechannelde transmissies in de zelfrealisatie-tuinen van de Elohim Krachtplaats worden gegeven zoals de Merlijn tuin en de keelchakra tuin. Je haalt in de helende tuinen extra Lichtcodes op voor de verlichte staat in je buikchakra.

De poort die leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan je diep van binnen kennis hebt

In je buikchakra bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en je Creatiekracht! Deze krachten in je zijn de magic Divine Powers. De tijd opent zich waardoor de Krachten in je buik weer één kunnen zijn met die van de Bron en het volledig potentieel van 6 tot 9 dimensionale ziele-lichtlichamen.

Naakte, diepste kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn veilig als de Bron in je onder buikgevoel je leven leidt

Dan versmelten Bron-Waarheid, je Lichtwezen-gevoel en je klein-menselijkheid tot één functioneren. Als je het leven ervaren kunt vanuit je buik en organisme i.p.v. vanuit je mind en wil, ben je in staat je wij-hart, puurheid en al je subtiele vermogens in alle volledigheid te openen. Ont-dek de Goddelijkheid van je Godsvonk en Christuskracht in je buikchakra.

Onze sacrale buikpoort is nog dicht

2e chakra

Angst, verraad, verlating, miskenning, geoordeeld worden en seksueel geweld hebben de sacrale buikpoort generaties lang bedekt gehouden. Nu "ont-dekt" je de universele sacrale wijsheid, zachtheid en enorme manifestatie-, creatie- en eenheidskrachten die in je stuwen en al het gevoelige willen toelaten. Je volledige krachten liggen verborgen achter de muren van hoe je jezelf ziet en kent in je dagelijks bestaan. Achter je maskers, beschermende houdingen en rollen. Je bent echter inmens veel meer dan dat. Je bent het eeuwige Zelf en Lichtwezen dat één is met de Bron en je identificatie mag daar naar toe verschuiven. Ook in je emotionele, seksuele en zielekind laag.

Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, onzekerheid en reactieve innerlijk kind

Tijdens de workshop zul je in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede, vreugde- en wijsheidskracht van je onderbuik-gebied. Je komt in aanraking met je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke cel-geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, vrij, volledig en één met Moeder Natuur! Je totale potentie komt daarna beschikbaar.

Tijdens deze zeer krachtige workshop brengt Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met je Ware Wezen dat zo Stralend, licht en blij is en leeft in het moment. Ook satsang (gesprek-uitwisseling) met darshan (Goddelijke eenheids energieoverdracht) zullen plaatsvinden waardoor bewustzijn, hart en je natuurlijke staat van Zijn zich verruimen.  

Volledig potentieel aan kracht, seksualiteit, passie en gevoeligheid 

Na afloop van deze workshop komt er een nieuwe, nog grotere Kracht in je, met meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, rust. Je zult minder in je hoofd zitten. Je staat duidelijker in de basis van je God-Godin zijn, in het open zijn en in de Christuskracht. Je straalt meer, bent meer je Lichtwezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) Zelf. Je wordt open en één met jezelf, Moeder Aarde en je omgeving. Je volledig potentieel aan kracht, seksualiteit, passie en gevoeligheid zul je meer gaan voelen en eren. Dat straal je uit naar je relatie(s) en omgeving. Je zult daardoor vanzelf ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau.

Vreugde, Creatiekracht, Merlin, Sananda (1), Pan (2), Ra (3) Magie en Eenheidsbewustzijn

Het belichamen van de 6de dimensie betekent functioneren in het Rijk van Dromen, oneindige levensvreugde en Creatiekracht, van Merlin, Sananda (1), Pan (2) en Ra (3). Van Magie en Eenheid met de scheppende (Licht) Meesters aan deze en gene zijde. Je Pleiadische afkomst ondersteunt deze ontwikkeling van je. De opengaande Ontwaakte Pillar of Light in je leeft vanuit het volledig potentieel en de nieuwe samenleving. Je laat elke (oude) pijn, verlatenheid en onzekerheid van het kleine zelf achter je en doet mee aan het Grote Creatie-Plan voor "The New Diamond Earth". Voor geheelde relaties en omgangsvormen met elkaar en de natuur. Overal trilt je meesterschap en nieuwetijds bewustzijn in door inclusief in je buikgevoel.

De Merkaba en de dolfijnen matrix

De Merkaba is een onzichtbare, geometrische vorm in je DNA, rondom je aura en in de helende tuinen van de Elohim Krachtplaats. Je lichtlichamen en zieledelen die tijdens deze workshop geactiveerd worden, vergemakkelijken je innerlijke groei, vuurkracht, blijheid en passie tot diep in je gevoel, omgang en gedrag. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen bewustzijn. Dat brengt oer-rust, innerlijke veiligheid, Moeder Aarde en blijheid in je relatie-chakra en basis-chakra. De innerlijke Merkaba schoont ook herhalingslussen van familiepatronen en van je hele zielegroep tot aan je oorsprong! Veel (familie) karma kan dan wegvallen en een gelukkiger leven en meer flow, zal na afloop van de workshop, het resultaat kunnen zijn. Je trekt positieve mensen en situaties aan!

Meer welzijn, eenheidsbewustzijn, gezondheid en overvloed

Na afloop van de workshop met verschillende Inwijdingen zul je als (Ontwaakte) Pillars of Light je maatschappelijke en sociale plek nog meer kunnen gaan innemen vanuit zelfzorg! Velen zullen in de toekomst in kleine groepjes met elkaar gaan samenwerken voor nieuwetijds wij-organisaties en samenlevingsvormen die op hun beurt zullen leiden naar meer welzijn, wereldeenheid, gezondheid en overvloed.

Gouden Tijdrasters van je vijf en hoger dimensionale ziele-hart-innerlijk kind

De Elohim Inwijdingen, oefeningen en activaties zijn gelaagd en gebeuren voor ieder op het level dat je nu aan kunt. Je kunt meedoen als je bezig bent op het pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie of zelfs van het aarden van jouw Godsvonk in je gedrag (Godrealisatie). De Gouden Tijdrasters van je vijf en hoger dimensionale ziele-hart-innerlijk kind zullen worden geopend. Ook activeer je tijdens deze workshop voelbaar je Ontwakingsproces en de non-dualiteit tot diep in je Kind!

Ben je een (toekomstig) Al-Eenheids meester?

De Al-Eenheids-Meesters werken vanaf het aardse Plan en vanuit de Sferen en zijn allen onderling verbonden, hetgeen een mega Kracht voortbrengt. Zij zijn de scheppende Meesters van het 13-dimensionale Wit-Gouden Christus Licht van onvoorwaardelijke Liefde en manifestatiekracht. Zij gaan in alle chakra's en meridianen hun 6 tot 13-dimensionale Lichtlichamen belichamen. (Aardse (aankomende) Meesters en Pillars of Light hebben vaak hun lichtlichamen en hogere zieledelen al geïnstalleerd en ter beschikking gekregen tijdens de Elohim online groepshealingen of zullen dat nog gaan doen.) Langzaam zal na deze workshop, zich een aardse vertaalslag van je hogere dimensies ontwikkelen binnen jouw God-Godin en Meester zijn. Al-Eenheid komt op je Pad. Dit zal je gedrag, vaardigheden, buikgevoel en houding doorstralen en positief veranderen.

Hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië ontvangen!

Het belichamen van je 6 tot 9 dimensionale zelf schenkt je de hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië! Magische creatie-tools kunnen voortkomen uit je eigen lichaam. Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Egypte, India, het oude Perzië en de Keltische mysteriëen vind je op vernieuwende wijze terug. Voorbij alle niveau's van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, zul je healen en creëren met het grootste gemak zogauw je buikpoort helemaal open staat!

Docente Joke ElZiam Nootebos en haar Inwijdingen

Doordat Joke zelf een Ontwaakte Pillar of Light en Ingewijdene is die sinds haar jeugd meewerkt aan de toekomst van "the New Diamond Earth" in het Grote Creatie-Plan, kan ze ook de volledige energie op je overdragen tot diep in je buik en basis. Dergelijke grote Inwijdingen worden gegeven door de kring van Al-Eenheids-Meesters die werken vanuit het Kosmisch Plan voor Aarde en Melkweg. Na afloop van de workshop zul je misschien weten of jij er ook één van Bent.

Voetnoot
1= universeel geascendeerde Jezus
2= Natuur God
3= Egyptische en Atlantische zonnegod

De door Joke geprogrammeerde heilige geometrische vormen en channelings in de helende zelfrealisatie tuinen helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren en dit niveau van Liefde, Joy en Bewustzijn te integreren in je dagelijks functioneren.

De Elohim Merkaba vorm in de helende tuinen helpt je te reizen in de Akasha van de tijd en je parallelle levens en zelfs sterrenlevens. Zogauw je jouw inwendige Merkaba hebt geactiveerd zullen je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie toenemen, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Je verkrijgt door de workshop meesterschap in meerdere dimensies van Bestaan en daarmee meesterschap over je Zieledelen en levensdoel! Ook zul je veel meer levensenergie kunnen toelaten in je lichaam, kundalinikanaal, hart en geest.

Workshop geheelde zieledelen, inspiratie, vuur en de merkabah.jpg

Wat heb je er aan na afloop?

Vanuit je ware natuur en verlicht tweede chakra stroomt alles beter en is er meer harmonie en belichaamde vrede. Er gaat meer vanzelf.
Merlijn en de Natuurgod Pan, Jezus Sananda en vele anderen geascendeerde Lichtmeesters zullen zich voortaan met je verbinden en meestromen als Creatiekracht, genezende Gaven en channelingsmogelijkheden. De mensen rondom je reageren gemakkelijker en zijn blijer door je openheid, raakbaarheid, directheid en de communicatie vanuit je belangeloze ware natuur. Er is een nieuwe, nog grotere Kracht in je ontstaan en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, meer basisgevoel, rust, stralendheid en minder mind. Je staat meer voor je Wezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. Je volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voel en eer je meer. Dat straal je uit naar je relatie(s). Je zult daardoor ander(en) aantrekken, je Gaven kunnen gebruiken en ook anderen openen op het subtiele ware zelf- en creatie niveau. Dat gebeurt vanzelf als de Inwijdingen zijn ingedaald en geïntegreerd in je tweede chakra. Je verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar grotere galactische en universele Kennis, Vreugde en Liefde zodat de kwaliteiten daarvan in je persoonlijkheid komen.

Na afloop van de workshop zul je merken dat je nog meer helderwetend en heldervoelend wordt en dat je vooral vanuit je universele liefde, meesterschap, hart, ziel en intuïtie, i.p.v. vanuit je mind of kleine zelf, functioneert. Door het activeren van de Merkaba in je DNA zul je (permanenter) gaan leven vanuit je hogere zieledelen, vanuit lichtvoetigheid, stevigheid, inspiratie en passie, ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Ook neem je je eigen schoonheid aan seksualiteit in bezit. Je 12-strengig DNA en het 13de principe van de Universele Christuskracht en Onvoorwaardelijke Liefde, worden in je lichaam en gedrag voelbaar actief. Informatie en inwijdingen komen op je pad over de geheime kennis van de Elementen, de kubus van Metatron, de Graal, Ankh en de Elohim-vlam.

Inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis, Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet

In de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte (o.a. die van Horus), van Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet, werd de geheime kosmische Kennis, de Graal en de Ankh, alleen onderwezen aan de Ingewijdenen. Nu is de tijd dat dit voor iedereen beschikbaar komt. Docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos draagt dit op jou over zodat je kunt Stralen, helen en positieve situaties kunt activeren. 

De workshop wordt buiten zowel als binnen gegeven:

Tijdens deze workshop vinden activaties en helende channelings plaats in de zelfrealisatie tuinen van de Elohim Krachtplaats. (neem warme kleding, muggenspul, stoelkussentje, zonnebrand en/of regenkleding mee indien nodig) .

Verbinding tussen je lichaam, persoonlijkheid, ziel en de morfogenetische lichtvelden

Kennis en wijsheid van Sirius, de Pleiaden, Oude Egyptenaren, Maya’s en de Hermetische Mysteriescholen komen voelbaar binnen tijdens deze workshop. Ze zorgen voor de verbinding, harmonie en eenheid tussen je fysieke lichaam, persoonlijkheid, ziel(sdelen) en de morfogenetische lichtvelden, het Geheugen/Akasha van de aarde, galaxy, lichtwezens en Bron.

Indien je open genoeg bent durven al je zieledelen zich te ankeren in je lichaam

Na deze workshop volgt alles in je de verdere ontwikkeling naar volledig eenheidsbewustzijn (het Christusgrid). Er ontstaat healing tot in je buikchakra en fysieke lichaam, je DNA en voorouderprogramma’s. Ook is het mogelijk dat je Inwijdingen ontvangt om een natuurlijk healer te worden. Ik adviseer je daarvoor ook de Magic Merlin E-cursus en eventueel de beroepsopleiding Merlin Healer, heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan te volgen.

Op eigen gelegenheid

Vooraf en na afloop van de workshop heb je de gelegenheid om in de helende tuinen ook de aanvullende ingewijde krachten van de 3m grote geometrische tuinvormen in je lichaam op te nemen zodat je je volledig potentieel verder opent en voelt. Door de workshop zul je daar dieper voor geactiveerd zijn. In de pauzes van de workshop zijn de doosjes met kleine, door ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, opgeladen geometrische vormen (5) te koop in de Elohim kristalwinkel. De krachten en codes die jij nodig hebt om verlicht te zijn in al je chakrás zitten erop geprogrammeerd en stralen ook uit in je omgeving waar je ze neerlegt. Net als het éénheidsveld. Ook kun je elke vorm afzonderlijk gebruiken voor persoonlijke zuivering en healing. Ze tillen jou en je omgeving op in een groter Liefde-Eenheidsveld.


Ervaringen van deelnemers

Reeds meer dan 475 workshopdeelnemers hebben al meegedaan aan deze workshop om de buik te openen!

'Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit geweest Joke.. Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurt en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats..een geweldige vortex heeft zich geopend en dit zó gevoeld en gezien. De leylijnen met een voortstuwende kracht Open zien gaan en het Universum legde zich Open..enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na..in de stilte gonst er krachtig I'm Present. Een dankbare omhelzing Joke!'
Andrisa den Hartog

"Een stapje omhoog en een stapje naar beneden"
'Ik vond de workshop heel krachtig en intens. Aan het einde van de dag was ik ongelofelijk moe. Er waren gewoon geen woorden meer. Ik vond de transmissies in de tuin echt super krachtig en bijzonder. Net of het daardoor allemaal dieper binnen kwam.
Wat ik meeneem naar huis is het inzicht en de noodzaak om in m'n dagelijkse leven met stapjes het 'hogere bewustzijn en licht' in alles wat ik doe mee te nemen. En dat dit alleen maar kan door meer reflectie en stilstaan bij 'wat' er gebeurt en 'hoe' (en van waaruit) ik daar op reageer'
Barbara

'Ik heb de workshop als belangrijk ervaren. Het paste precies in de ontwikkeling die ik/mijn ziel nu doormaakt, in mijn relatie met mijn partner. Het gevoel van Heel zijn, dat nu nog steeds in mij aanwezig is, ongeacht wat anderen zeggen of doen. Meer bewustwording, ook nog meer duidelijkheid waarom ik bij hem ben en voor hem kies.
Ik vond de metafoor "Wat zou Jezus doen". Erg praktisch. Ik heb hem vandaag al paar keer toegepast, en daardoor voelde ik direct een verschuiving van mijn hoofd naar mijn buik. De laatste Healing werkte voor mij heel diep door, zelfs uren daarna. Ik heb dit gevoel van Eenheid/Heelheid nog steeds.
Meer Eenheid/Heelheid en rust in mezelf'.
Karin

"Hoe ik de workshop van afgelopen weekend heb ervaren? Het siddert en suddert van binnen.  Het voelt alsof ik weer een beetje meer mezelf ben geworden. Een soort van thuiskomen gevoel. En wat ben ik blij dat ik nu ook daadwerkelijk mijn buik voel. Ik voel me ruimer, vrijer, blijer en voor het eerst sinds tijden geen stress. De transmissies heb ik ervaren van zo’n geweldige, krachtige, liefdevolle genialiteit.

Heb nu al wel mijn eerste “aanvaring” gehad. Wonder boven wonder nam ik de schuld niet op mij en ben dat ook niet van plan. Ik voelde mij er zelfs kalm onder. Vond het zonde van mijn energie. Wel weet ik haast zeker dat deze vriendschap nu voorbij gaat. Er wordt stevig aan mijn deurtje gerammeld, het begint tijd te worden om afscheid te nemen van het oude. Twee stapjes vooruit er één achteruit en zo hoop ik op een dag, na al het zetten van mijn stapjes uiteindelijk één te worden. Het vooruitzicht alleen al doet mij jubelen van blijdschap."

Een hartelijke groet,
G K

"Na de workshop is er heel veel gaande. Maandag voelde ik nog wat stemmingen van het ikje langskomen, het lukte me om mij tegelijkertijd op mijn hoger zelf af te stemmen, mijn hart open te houden zodat allerlei gevoelens ook weer oplosten.
Vannacht voelde ik echt de moeder aarde kracht door mij heen omhoog komen, steeds heb ik er doorheen en samen geademd, het bracht me aan het lachen en hield me uren wakker. Zo'n kundalini kracht en steeds meer voelde ik ook de energie van boven en liefdeskracht. In eenheid en verbondenheid kon ik er mee zijn. Vandaag stroomt de creatiekracht gewoon door, tijdens mijn werk en dagelijkse dingen. Ik voel me dankbaar en vreugdevol, mijn potentieel laat zich voelen.
Dank je voor deze prachtige workshop."
M

Lees hier meer ervaringen van  cursisten

Tip

Gun jezelf een verblijf in een chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen en chakra tuinen in alle rust.
In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!

Corona informatie


Route en contact


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: