Workshop: 6-9 dimensionale Zieledeel, creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, Merkabah, sacrale buikpoort

Workshop: 113-2020
Deze module behoort tot de opleiding: KKM, VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenWorkshop: 6-9 dimensionale Zieledeel, creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, Merkabah, sacrale buikpoort


In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Je buik is de sacrale plaats voor je totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. Maar ook van Moeder Aarde.

De workshop is los te volgen of als module van een Elohim opleiding

Een binnen- en buiten-workshop met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos waarbij ook gechannelde helende transmissies in de zelfrealisatie-tuinen van de Elohim Krachtplaats worden gegeven Je haalt in de helende tuinen en tijdens de weekend workshop extra Lichtcodes op voor de verlichte staat in je buikchakra en buikgevoel.

Je sacrale buikpoort leidt naar de totale eenheid in jezelf en in relaties. Diep van binnen weet je hoe het kan zijn.

In je sacrale buikchakra bevindt zich de perfecte vereniging van het interne en externe mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en je Creatiekracht! Deze krachten in je zijn de magic Divine Powers. De tijd opent zich waardoor de Krachten en Liefde in je buik weer één kunnen zijn met die van de Bron en het volledig potentieel van je 6 tot 9 dimensionale ziele-lichtlichamen.

Naakte, diepste kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn veilig als de Bron in je onderbuikgevoel je leven leidt

Tijdens de workshop versmelten Bron-Waarheid, je subtiele Lichtwezen-gevoel en je kleine (innerlijk onveilige of angstige) zelf tot één functioneren. Als je het leven ervaren kunt vanuit je sacrale buik en hele organisme i.p.v. vanuit je mind en wil, ben je in staat je wij-hart, puurheid en al je subtiele en heldere vermogens in alle volledigheid te openen in je functioneren. Net als de Bron. Ont-dek tevens de Goddelijkheid van je Godsvonk en Christuskracht in je buikchakra!

Onze sacrale buikpoort is nog dicht

multidimensionaal2.jpgAngst, verraad, verlating, miskenning, geoordeeld worden, verslagenheid en seksueel geweld hebben de sacrale buikpoort generaties lang bedekt gehouden. Tijdens de workshop "ont-dekt" je de universele sacrale wijsheid, zachtheid en enorme manifestatie-, creatie- en eenheidskrachten die in je stuwen en al het gevoelige en mooie willen toelaten. Je volledige krachten liggen verborgen achter de muren van hoe je jezelf ziet en kent in je dagelijks bestaan. Achter je maskers, beschermende houdingen en rollen. Je bent echter inmens veel meer dan dat! Je bent het eeuwige Zelf en subtiel voelende Lichtwezen dat één is met de Bron en je identificatie mag daar naar toe verschuiven. Ook in je emotionele, seksuele en ziele-innerlijk kind-laag en in je beschadigingen.

Tijdens de workshop ga je door je subtiele (elfen)buikpoort en overstijg je je mindcontrole, onzekerheid en reactieve innerlijk kind

Tijdens de workshop zul je in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede, vreugde- en wijsheidskracht van je onderbuik-gebied. Je emotionele en fysieke lichaam zullen tot in het DNA door de helende channelings voelbaar gezuiverd worden van oude pijnlijke cel-geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, Vrij, Volledig en één met Moeder Natuur! Je totale potentie komt tijdens de workshop voelbaar beschikbaar.

Tijdens deze zeer krachtige workshop brengt Joke ElZiam Nootebos, samen met de Bovenwereld en Merlijn, je in diepe verbinding met je Ware Wezen dat zo Stralend, licht, krachtig en blij is en leeft in het moment. Ook satsang (vraag-antw rondje) met darshan (Goddelijke eenheids energieoverdracht) zullen plaatsvinden waardoor bewustzijn, hart en je natuurlijke staat van Zijn zich verruimen.  

Deze workshop is voor ieder die zich spiritueel wil ontwikkelen, bezig is met zelfrealisatie en gevoelig is. Denk dus niet dat je heel "ver" moet zijn. Hij wordt geleveld gebracht.

Volledig potentieel aan kracht, seksualiteit, passie en gevoeligheid 

Na afloop van deze workshop komt er een nieuwe, nog grotere Kracht in je, met meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, rust. Je zult minder in je hoofd zitten. Je zult duidelijk je God-Godin ervaren, open zijn en je Christuskracht-Eenheidsliefde ervaren. Je straalt meer, wordt meer je Lichtwezen en je subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) Zelf. Je wordt één met jezelf, Moeder Aarde en je omgeving. Je volledig potentieel aan kracht, seksualiteit, passie en gevoeligheid zul je meer gaan ervaren en eren. Dat straal je uit naar je relatie(s) en omgeving. Je zult daardoor vanzelf ander(en) aantrekken die met je resoneren.

Vreugde, Creatiekracht, Merlin, Sananda (1), Pan (2), Ra (3) Magie en Eenheidsbewustzijn

Het belichamen van de 6de dimensie betekent functioneren in het Rijk van Dromen, oneindige levensvreugde en Creatiekracht, van Merlin, Sananda (1), natuurgod Pan (2) en Ra (3). Van Magie en Eenheid met de scheppende (Licht) Meesters aan deze en gene zijde. Je Pleiadische afkomst ondersteunt deze ontwikkeling van je. De opengaande Ontwaakte Pillar of Light in je leeft vanuit het volledig potentieel en voor de nieuwe samenleving. Je laat elke (oude) pijn, verlatenheid en onzekerheid van het kleine zelf achter je en doet mee aan het Grote Creatie-Plan voor "The New Diamond Earth". Voor geheelde relaties en omgangsvormen met elkaar en de natuur. Overal trilt je meesterschap en nieuwetijds bewustzijn in door, inclusief in je buikgevoel.

De Merkaba en de dolfijnen matrix

De Merkaba is een onzichtbare, geometrische vorm in je DNA en rondom je aura. Hij staat ook 3 meter groot in de helende tuinen van de Elohim Krachtplaats als geometrische vorm. Je kunt hem bezoeken tijdens de workshop of savonds. Je lichtlichamen en zieledelen, die tijdens deze workshop geactiveerd worden, vergemakkelijken je innerlijke groei, vuurkracht, blijheid en passie. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen bewustzijn. Dat brengt oer-rust, innerlijke veiligheid, Moeder Aarde en blijheid in je relatie-buik-chakra en basis-chakra. Je innerlijke Merkaba schoont ook beperkende herhalingslussen, oude familiepatronen en het karma van je hele zielegroep tot aan je oorsprong! Veel (familie) karma kan d.m.v. de workshop voelbaar wegvallen en een gelukkiger leven en meer flow, zal na afloop van de workshop, het resultaat kunnen zijn. Je trekt voortaan positieve mensen en situaties aan!

Meer welzijn, eenheidsbewustzijn, gezondheid en overvloed

Na afloop van de workshop met verschillende Inwijdingen zul je als (Ontwaakte) Pillars of Light je maatschappelijke en sociale plek nog meer kunnen gaan innemen vanuit zelfzorg! Velen zullen in de toekomst in kleine groepjes met elkaar gaan samenwerken voor nieuwetijds wij-organisaties en samenlevingsvormen die op hun beurt zullen leiden naar meer welzijn, wereldeenheid, gezondheid en overvloed.

Gouden Tijdrasters van je vijf en hoger dimensionale ziele-hart-innerlijk kind

De Elohim Inwijdingen, oefeningen en activaties zijn gelaagd en gebeuren voor ieder op het level dat je nu aan kunt. Je kunt meedoen als je bezig bent op het pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie of zelfs van het aarden van jouw Godsvonk in je gedrag (Godrealisatie). De Gouden Tijdrasters van je vijf en hoger dimensionale ziele-hart-innerlijk kinddeel zullen worden geopend. Ook activeer je tijdens deze workshop voelbaar je Ontwakingsproces en de non-dualiteit tot diep in je buikgevoel!

Ben je een (toekomstig) Al-Eenheids meester?

De Al-Eenheids-Meesters werken vanaf het aardse Plan en tevens vanuit de hoger dimensionale Sferen en zijn allen (onbewust) onderling verbonden, hetgeen een mega Kracht en Liefde voortbrengt. Zij zijn de scheppende Meesters van het 13-dimensionale Wit-Gouden Christus Licht van onvoorwaardelijke Liefde en Scheppingskracht. Zij gaan in alle chakra's en meridianen hun 6 tot 13-dimensionale Lichtlichamen belichamen. (Aardse (aankomende) Meesters en Pillars of Light hebben vaak hun lichtlichamen en hogere zieledelen al geïnstalleerd en ter beschikking gekregen. O.a. tijdens de Elohim online groepshealingen of zullen dat nog gaan doen.) Langzaam zal na deze workshop, zich een aardse vertaalslag van je hogere dimensies ontwikkelen binnen jouw God-Godin en Meester zijn. Al-Eenheid komt op je Pad. Dit zal je gedrag, vaardigheden, buikgevoel en houding doorstralen en positief veranderen.

Hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië ontvangen!

Het belichamen van je 6 tot 9 dimensionale zelf schenkt je de hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië! Magische creatie-tools kunnen voortkomen uit je eigen lichaam. Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Egypte, India, het oude Perzië en de Keltische mysteriëen vind je op vernieuwende wijze terug tijdens deze workshop!. Voorbij alle niveau's van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, zul je healen en creëren met het grootste gemak zogauw je buikpoort helemaal open staat!

Docente Joke ElZiam Nootebos en haar Inwijdingen

Doordat Joke zelf een Ontwaakte Pillar of Light en Ingewijdene is die sinds haar jeugd meewerkt aan de toekomst van "the New Diamond Earth" in het Grote Creatie-Plan, kan ze ook de volledige energie op je overdragen tot diep in je buik en basis. Dergelijke grote Inwijdingen worden gegeven door de kring van Al-Eenheids-Meesters die werken vanuit het Kosmisch Plan voor Aarde en Melkweg. Na afloop van de workshop zul je misschien weten of jij er ook één van Bent.

Voetnoot
1= universeel geascendeerde Jezus
2= Natuur God
3= Egyptische en Atlantische zonnegod

De door Joke geprogrammeerde heilige geometrische vormen en channelings in de helende zelfrealisatie tuinen helpen je met hogere dimensies, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens, Merlijn en lichtmeesters te communiceren en dit niveau van Liefde, Joy en Bewustzijn te integreren in je dagelijks functioneren.

De Elohim Merkaba vorm in de helende tuinen helpt je te reizen in de Akasha van de tijd en je parallelle levens en zelfs in je sterrenlevens. Zogauw je jouw inwendige Merkaba hebt geactiveerd zullen je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie toenemen, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Ook contacten met Lichtmeesters en engelen zullen ontstaan. Je verkrijgt door de workshop dus meesterschap in meerdere dimensies van Bestaan en daarmee meesterschap over je Zieledelen en levensdoel! Ook zul je veel meer levensenergie kunnen toelaten in je lichaam, kundalinikanaal, hart en geest.

Workshop geheelde zieledelen, inspiratie, vuur en de merkabah.jpg

Wat heb je eraan na afloop?

Vanuit je ware natuur en sacrale buikchakra/ tweede chakra stroomt alles beter en is er meer harmonie en belichaamde vrede. Er gaat meer vanzelf.
Merlijn en de Natuurgod Pan, Jezus Sananda en vele anderen geascendeerde Lichtmeesters zullen zich voortaan met je verbinden en meestromen als Creatiekracht, genezende Gaven en channelingsmogelijkheden. De mensen rondom je reageren gemakkelijker en zijn blijer door je openheid, raakbaarheid, directheid en de communicatie vanuit je belangeloze ware natuur. Er zal een nieuwe, nog grotere Kracht in je ontstaan en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, meer basisgevoel, rust, stralendheid en minder mind. Je zult opstaan voor je Wezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. Je zult je minder onzeker, teruggetrokken voelen. Je volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voel en eer je meer. Dat straal je uit naar je relatie(s). Je zult daardoor gelijkgestemde ander(en) aantrekken, je Gaven kunnen gebruiken en ook anderen openen op het subtiele ware zelf- en creatie niveau. Dat gebeurt vanzelf als de Inwijdingen zijn ingedaald en geïntegreerd in je tweede chakra. Je verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar grotere galactische en universele Kennis, Vreugde en Liefde zodat de kwaliteiten daarvan in je persoonlijkheid komen.

Na afloop van de workshop zul je merken dat je nog meer helderwetend en heldervoelend wordt en dat je vooral vanuit je universele liefde, meesterschap, hart, ziel en intuïtie, i.p.v. vanuit je mind of kleine zelf, functioneert. Door het activeren van de Merkaba in je DNA zul je (permanenter) gaan leven vanuit je hogere zieledelen, vanuit lichtvoetigheid, stevigheid, inspiratie en passie, ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Ook neem je je eigen schoonheid aan seksualiteit in bezit. Je 12-strengig DNA en het 13de principe van de Universele Christuskracht en Onvoorwaardelijke Liefde, worden in je lichaam en gedrag voelbaar actief. Informatie en inwijdingen komen op je pad over de geheime kennis van de Elementen, de kubus van Metatron, de Graal, Ankh en de Elohim-vlam.

Inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis, Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet

In de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte (o.a. die van Horus), van Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet, werd de geheime kosmische Kennis, de Graal en de Ankh, alleen onderwezen aan de Ingewijdenen. Nu is de tijd dat dit voor iedereen beschikbaar komt. Docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos draagt dit op jou over zodat je kunt Stralen, helen en positieve situaties kunt activeren. 

De workshop wordt buiten zowel als binnen gegeven:

Tijdens deze workshop vinden activaties en helende channelings plaats in de zelfrealisatie tuinen van de Elohim Krachtplaats. (neem warme kleding, muggenspul, stoelkussentje, zonnebrand en/of regenkleding mee indien nodig) .

Verbinding tussen je lichaam, persoonlijkheid, ziel en de morfogenetische lichtvelden

Kennis en wijsheid van Sirius, de Pleiaden, Oude Egyptenaren, Maya’s en de Hermetische Mysteriescholen kunnen voelbaar binnen komen tijdens of na deze workshop. Ze zorgen voor de verbinding, harmonie en eenheid tussen je fysieke lichaam, persoonlijkheid, ziel(sdelen) en de morfogenetische lichtvelden, het Geheugen/Akasha van de aarde, galaxy, lichtwezens en de Bron.

Indien je open genoeg bent durven al je zieledelen zich te ankeren in je lichaam

Na deze workshop volgt alles in je de verdere ontwikkeling naar volledig eenheidsbewustzijn (het Christusgrid). Er ontstaat healing tot in je buikchakra en fysieke lichaam, je DNA en voorouderprogramma’s. Ook is het mogelijk dat je Inwijdingen ontvangt om een natuurlijk healer te worden. Het advies is daarvoor ook de Magic Merlin E-cursus en eventueel de beroepsopleiding Merlin Healer, heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan te volgen.

Op eigen gelegenheid

Vooraf en na afloop van de workshop heb je de gelegenheid om in de helende tuinen ook de aanvullende ingewijde krachten van de 3m grote geometrische tuinvormen in je lichaam op te nemen zodat je je volledig potentieel verder opent en voelt. Door de workshop zul je daar dieper voor geactiveerd zijn. In edelsteenwinkel zijn er kleine, door ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, opgeladen geometrische vormen (5) waaronder de Merkaba te koop. De krachten en codes die jij nodig hebt om verlicht te worden in al je chakrás zitten erop geprogrammeerd en stralen ook uit in de omgeving waar je ze neerlegt. Net als het grote Eénheidsveld. Ook kun je elke geometrische vorm afzonderlijk gebruiken voor persoonlijke bewustzijnsgroei, zuivering en healing. Ze tillen jou en je omgeving op in een groter Liefde-Eenheidsveld.


Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Ervaringen van deelnemers

Reeds meer dan 567 workshopdeelnemers hebben al meegedaan aan deze workshop om de buik te openen!

'Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit geweest Joke.. Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurt en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats..een geweldige vortex heeft zich geopend en dit zó gevoeld en gezien. De leylijnen met een voortstuwende kracht Open zien gaan en het Universum legde zich Open..enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na..in de stilte gonst er krachtig I'm Present. Een dankbare omhelzing Joke!'
Andrisa den Hartog

"Een stapje omhoog en een stapje naar beneden"
'Ik vond de workshop heel krachtig en intens. Aan het einde van de dag was ik ongelofelijk moe. Er waren gewoon geen woorden meer. Ik vond de transmissies in de tuin echt super krachtig en bijzonder. Net of het daardoor allemaal dieper binnen kwam.
Wat ik meeneem naar huis is het inzicht en de noodzaak om in m'n dagelijkse leven met stapjes het 'hogere bewustzijn en licht' in alles wat ik doe mee te nemen. En dat dit alleen maar kan door meer reflectie en stilstaan bij 'wat' er gebeurt en 'hoe' (en van waaruit) ik daar op reageer'
Barbara

'Ik heb de workshop als belangrijk ervaren. Het paste precies in de ontwikkeling die ik/mijn ziel nu doormaakt, in mijn relatie met mijn partner. Het gevoel van Heel zijn, dat nu nog steeds in mij aanwezig is, ongeacht wat anderen zeggen of doen. Meer bewustwording, ook nog meer duidelijkheid waarom ik bij hem ben en voor hem kies.
Ik vond de metafoor "Wat zou Jezus doen". Erg praktisch. Ik heb hem vandaag al paar keer toegepast, en daardoor voelde ik direct een verschuiving van mijn hoofd naar mijn buik. De laatste Healing werkte voor mij heel diep door, zelfs uren daarna. Ik heb dit gevoel van Eenheid/Heelheid nog steeds.
Meer Eenheid/Heelheid en rust in mezelf'.
Karin

"Hoe ik de workshop van afgelopen weekend heb ervaren? Het siddert en suddert van binnen.  Het voelt alsof ik weer een beetje meer mezelf ben geworden. Een soort van thuiskomen gevoel. En wat ben ik blij dat ik nu ook daadwerkelijk mijn buik voel. Ik voel me ruimer, vrijer, blijer en voor het eerst sinds tijden geen stress. De transmissies heb ik ervaren van zo’n geweldige, krachtige, liefdevolle genialiteit.

Heb nu al wel mijn eerste “aanvaring” gehad. Wonder boven wonder nam ik de schuld niet op mij en ben dat ook niet van plan. Ik voelde mij er zelfs kalm onder. Vond het zonde van mijn energie. Wel weet ik haast zeker dat deze vriendschap nu voorbij gaat. Er wordt stevig aan mijn deurtje gerammeld, het begint tijd te worden om afscheid te nemen van het oude. Twee stapjes vooruit er één achteruit en zo hoop ik op een dag, na al het zetten van mijn stapjes uiteindelijk één te worden. Het vooruitzicht alleen al doet mij jubelen van blijdschap."

Een hartelijke groet,
G K

"Na de workshop is er heel veel gaande. Maandag voelde ik nog wat stemmingen van het ikje langskomen, het lukte me om mij tegelijkertijd op mijn hoger zelf af te stemmen, mijn hart open te houden zodat allerlei gevoelens ook weer oplosten.
Vannacht voelde ik echt de moeder aarde kracht door mij heen omhoog komen, steeds heb ik er doorheen en samen geademd, het bracht me aan het lachen en hield me uren wakker. Zo'n kundalini kracht en steeds meer voelde ik ook de energie van boven en liefdeskracht. In eenheid en verbondenheid kon ik er mee zijn. Vandaag stroomt de creatiekracht gewoon door, tijdens mijn werk en dagelijkse dingen. Ik voel me dankbaar en vreugdevol, mijn potentieel laat zich voelen.
Dank je voor deze prachtige workshop."
M

Lees hier meer ervaringen van  cursisten


Een workshop of opleidingsmodule is onderdeel van de Elohim (beroeps)opleidingen maar kan ook los worden gevolgd:

Agenda workshops

Jaaropleidingen

Boek tijdig je overnachting

Overnachten in een chalet op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen. Doe dit vroegtijdig want niet voor alle cursisten is er een blokhut of chalet beschikbaar! Kamperen is echter ook mogelijk.

Route en contact


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: