6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

Workshop: 113-2020
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

10-10-2020 t/m 10-10-2020


€169,00

vroegboekprijs

10-10-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
lunch
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree Helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

30-05-2021 t/m 30-05-2021


€169,00

vroegboekprijs

30-05-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
lunch
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree Helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

 


Tip: combineer deze workshop met de workshop:

Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

 


In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie. onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid.

Een workshop met docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos waarbij ook een transmissie in de Merlijn krachttuin van de Elohim Krachtplaats.

De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben

In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht! Deze krachten in ons zijn de magic Divine powers. De tijd opent zich waardoor de Krachten in onze buik weer één kunnen zijn met die van de Bron en ons volledig potentieel.

Onze naakte diepste kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn veilig als de Bron in onze buik ons leven leidt

Dan versmelten Bron-Waarheid, ons Lichtwezen-gevoel en ons kleinmenselijke tot één functioneren. Als we het leven ervaren vanuit onze buik en organisme i.p.v. vanuit onze mind en wil, zijn we in staat ons wij-hart in alle volledigheid te openen. In de Goddelijkheid van onze Godsvonk en Christuskracht.

Onze sacrale buikpoort is nog dicht

2e chakra

Angst, verraad, verlating, miskenning, geoordeeld worden en seksueel geweld hebben de sacrale buikpoort generaties lang bedekt gehouden. Nu "ont-dekken" we de universele sacrale wijsheid, zachtheid en enorme manifestatie-, creatie- en eenheidskrachten die in ons stuwen en al het gevoel willen toelaten. Onze volledige krachten liggen verborgen achter de muren van hoe we onszelf zien en kennen in ons dagelijks bestaan. Achter onze maskers, beschermende houdingen en rollen. We zijn echter inmens veel meer dan dat. We zijn het eeuwige Zelf en Lichtwezen dat één is met de Bron en onze identificatie mag daarnaar toe verschuiven.

Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, onzekerheid en reactieve innerlijk kind

Tijdens de workshop zul in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede-en wijsheidskracht van je buik. Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, vrij en volledig! Je totale potentie komt daarna beschikbaar.

Tijdens deze zeer krachtige workshop brengt Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met je Ware Wezen dat zo Stralend, licht en blij is en leeft in het moment. Ook satsang (gesprek-uitwisseling) met darshan (Goddelijke eenheids energieoverdracht) zullen plaatsvinden waardoor bewustzijn, hart en je natuurlijke staat van Zijn zich verruimen.  

Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid mag naar voren stappen

Na afloop van deze workshop komt er een nieuwe, nog grotere Kracht in ons, en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, rust en minder mind. We staan duidelijker in de basis van ons God-Godin zijn, in het open zijn en de Christuskracht. We stralen meer, zijn meer ons Lichtwezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. We worden open en één met onszelf en de omgeving. Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voelen en eren we meer. Dat stralen we uit naar onze relatie(s). We zullen daardoor ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau. Dat gebeurt als vanzelf.

 

Vreugde, Creatiekracht, Merlin, Sananda (1), Pan (2), Ra (3) Magie en Eenheidsbewustzijn

Het belichamen van de 6de dimensie betekent functioneren in het Rijk van Dromen, oneindige levensvreugde en Creatiekracht, van Merlin, Sananda (1), Pan (2), Ra (3). Van Magie en Eenheid met de scheppende (Licht) Meesters aan deze en gene zijde. Een Ontwaakte (onzelfzuchtige) Pillar of Light leeft vanuit dit volledig potentieel voor de essentie en grotere levenstaak. Hij/zij laat elke pijn, verlatenheid en onzekerheid van het kleine zelf achter zich en doet mee aan het Grote Creatie-Plan voor "The New Diamond Earth". Voor geheelde relaties en omgangsvormen met elkaar, de natuur, thuis en op het werk. Overal trilt je meesterschap en nieuwetijds bewustzijn in door.

Meer welzijn, wereldeenheid, gezondheid en overvloed

Na afloop van de workshop zul je als (Ontwaakte) Pillars of Light je maatschappelijke en sociale plek nog meer kunnen gaan innemen! Velen zullen in de toekomst in kleine groepjes met elkaar gaan samenwerken voor nieuwetijds wij-organisaties en samenlevingsvormen die op hun beurt zullen leiden naar meer welzijn, wereldeenheid, gezondheid en overvloed.

Doelgroep en de Gouden Tijdrasters van je vijf en hoger dimensionale ziele-hart-innerlijk kind

Deze Elohim Inwijdingen, oefeningen en activaties zijn gelaagd en gebeuren voor ieder op het level dat je nu aan kunt. Je kunt meedoen als je bezig bent op het pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie of zelfs van het aarden van jouw Godsvonk in je gedrag (Godrealisatie). En als je bij wilt dragen aan je omgeving en de nieuwe samenleving, middels jouw vaardigheden.

Tijdens de workshop activeren we je volledig geankerd zijn in de Gouden Tijdrasters

Je zult je ankeren op de Gouden Tijdrasters van je vijf- en hoger dimensionale ziele-hart-Magisch kind. Ook activeer je tijdens deze workshop voelbaar je Ontwakingsproces en de non-dualiteit tot diep in je Kind! Daardoor word je blij, verwachtingsvol en kristallijn. Ook zul je tools en vaardigheden erbij ontvangen.

Ben je een (toekomstig) Al-Eenheids meester?

De Al-Eenheids-Meesters werken vanaf het aardse Plan en vanuit de Sferen en zijn allen onderling verbonden, hetgeen een mega Kracht voortbrengt. Zij zijn de scheppende Meesters van het 13-dimensionale Wit-Gouden Christus Licht. Zij gaan in alle chakra's en meridianen hun 6 tot 13-dimensionale Lichtlichamen belichamen. (Aardse (aankomende) Meesters en Pillars of Light hebben vaak hun lichtlichamen en hogere zieledelen al geïnstalleerd en ter beschikking gekregen tijdens de Elohim online groepshealingen of zullen dat nog gaan doen.) Langzaam zal na deze workshop, zich een aardse vertaalslag van je hogere dimensies ontwikkelen binnen jouw God-Godin en Meester zijn. Dit zal je gedrag, vaardigheden, buikgevoel en houding doorstralen en positief veranderen.

Hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië ontvangen!

Het belichamen van je 6 dimensionale zelf schenkt je de hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië! Magische creatie-tools kunnen voortkomen uit je eigen lichaam. Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Egypte, India, het oude Perzië en de Keltische mysteriëen vind je op vernieuwende wijze terug. Voorbij alle niveau's van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, creeër jij met het grootste gemak.

Joke ElZiam Nootebos en haar Inwijdingen

Doordat Joke zelf een Ontwaakte, belichaamde Pillar of Light en Ingewijdene is die sinds haar jeugd meewerkt aan de toekomst van "the New Diamond Earth" in het Grote Creatie-Plan, kan ze ook de volledige energie op je overdragen tot diep in je basis. Dergelijke grote Inwijdingen worden gegeven door de kring van Al-Eenheids-Meesters die werken vanuit het Kosmisch Plan voor Aarde en Melkweg. Na afloop van de workshop zul je weten of jij er ook één van Bent.

Voetnoot
1= universeel geascendeerde Jezus
2= Natuur God
3= Egyptische en Atlantische zonnegod

Wat heb je er aan na afloop?

Vanuit onze ware natuur stroomt alles in onze omgeving beter, is er ook meer harmonie. Er gaat meer vanzelf.
Merlijn en de Natuurgod Pan, Jezus Sananda en vele anderen geascendeerde Lichtmeesters zullen zich voortaan met ons verbinden en meestromen als Creatiekracht, healingstools en channelingsmogelijkheden. De mensen rondom ons reageren gemakkelijker en zijn blijer door onze openheid, directheid en de communicatie vanuit onze ware natuur. Er is een nieuwe, nog grotere Kracht in ons gekomen en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, meer basisgevoel, rust en minder mind. We stralen meer, staan meer voor ons Wezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voelen en eren we meer. Dat stralen we uit naar onze relatie(s). We zullen daardoor ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau. Dat gebeurt als vanzelf.

 

Reeds meer dan 390 workshopdeelnemers hebben al meegedaan aan deze workshop om de buik te openen!

 


Ervaringen van deelnemers:

"Hoe ik de workshop van afgelopen weekend heb ervaren? Het siddert en suddert van binnen.  Het voelt alsof ik weer een beetje meer mezelf ben geworden. Een soort van thuiskomen gevoel. En wat ben ik blij dat ik nu ook daadwerkelijk mijn buik voel. Ik voel me ruimer, vrijer, blijer en voor het eerst sinds tijden geen stress. De transmissies heb ik ervaren van zo’n geweldige, krachtige, liefdevolle genialiteit.

Heb nu al wel mijn eerste “aanvaring” gehad. Wonder boven wonder nam ik de schuld niet op mij en ben dat ook niet van plan. Ik voelde mij er zelfs kalm onder. Vond het zonde van mijn energie. Wel weet ik haast zeker dat deze vriendschap nu voorbij gaat. Er wordt stevig aan mijn deurtje gerammeld, het begint tijd te worden om afscheid te nemen van het oude. Twee stapjes vooruit er één achteruit en zo hoop ik op een dag, na al het zetten van mijn stapjes uiteindelijk één te worden. Het vooruitzicht alleen al doet mij jubelen van blijdschap."

Een hartelijke groet,
G K

 

"Na de workshop van zondag is er heel veel gaande. Maandag voelde ik nog wat stemmingen van het ikje langskomen, het lukte me om mij tegelijkertijd op mijn hoger zelf af te stemmen, mijn hart open te houden zodat allerlei gevoelens ook weer op losten.
Vannacht voelde ik echt de moeder aarde kracht door mij heen omhoog komen, steeds heb ik er doorheen en samen geademd, het bracht me aan het lachen en hield me uren wakker. Zo'n kundalini kracht en steeds meer voelde ik ook de energie van boven en liefdeskracht. In eenheid en verbondenheid kon ik er mee zijn.
Vandaag stroomt de creatiekracht gewoon door, tijdens mijn werk en dagelijkse dingen. Ik voel me dankbaar en vreugdevol, mijn potentieel laat zich voelen.
Dank je voor deze prachtige workshop."

M

Lees hier meer ervaringen van  cursisten

 


Tip:

Er zullen ook 2 transmissies in de helende tuinen plaatsvinden. (keelchakra-over-de-regenboogbrug tuin en in de Merlijn-Merlina tuin.( De lichtcodes en krachten van die tuinen zitten ook in de zelfrealisatietincturen van deze tuinen). Neem de juiste buitenkleding mee en eventueel een kussentje voor in de aanwezige tuinstoel.

 Van toegevoegde waarde zijn de E-cursus en live workshop

Corona informatie


Route en contact


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen