6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

Workshop: 2020-113
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, RHRC, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

17-05-2020 t/m 17-05-2020


€169,00

vroegboekprijs

17-05-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
lunch
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree Helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen

30-05-2021 t/m 30-05-2021


€169,00

vroegboekprijs

30-05-2021
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
lunch
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree Helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen
Toon toekomstige data

6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

 


Tip: combineer deze workshop met de workshop van de voorafgaande dag:

Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

 


In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie. onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid.

De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben

In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht! Deze krachten in ons zijn de magic Divine powers. De tijd opent zich waardoor de Krachten in onze buik weer één kunnen zijn met die van de Bron en ons volledig potentieel.

Onze naakte diepste kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn veilig als de Bron in onze buik ons leven leidt

Dan versmelten Bron-Waarheid, ons Lichtwezen-gevoel en ons kleinmenselijke tot één functioneren. Als we het leven ervaren vanuit onze buik en organisme i.p.v. vanuit onze mind en wil, zijn we in staat ons wij-hart in alle volledigheid te openen. In de Goddelijkheid van onze Godsvonk en Christuskracht.

Onze sacrale buikpoort is nog dicht

2e chakra

Angst, verraad, verlating, miskenning, geoordeeld worden en seksueel geweld hebben de sacrale buikpoort generaties lang bedekt gehouden. Nu "ont-dekken" we de universele sacrale wijsheid, zachtheid en enorme manifestatie-, creatie- en eenheidskrachten die in ons stuwen en al het gevoel willen toelaten. Onze volledige krachten liggen verborgen achter de muren van hoe we onszelf zien en kennen in ons dagelijks bestaan. Achter onze maskers, beschermende houdingen en rollen. We zijn echter inmens veel meer dan dat. We zijn het eeuwige Zelf en Lichtwezen dat één is met de Bron en onze identificatie mag daarnaar toe verschuiven.

Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind

Tijdens de workshop zul in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede-en wijsheidskracht van je buik. Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, vrij en volledig! Je totale potentie komt daarna beschikbaar.

Tijdens deze zeer krachtige workshop brengt Willeke Ananda Jansen je in diepe verbinding met je Ware Wezen dat zo Stralend, licht en blij is en leeft in het moment. Ook satsang (gesprek-uitwisseling) met darshan (Goddelijke eenheids energieoverdracht) zullen plaatsvinden waardoor bewustzijn, hart en je natuurlijke staat van Zijn zich verruimen.  

Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid mag naar voren stappen

Na afloop van deze workshop met Willeke Ananda Jansen komt er een nieuwe, nog grotere Kracht in ons, en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, rust en minder mind. We staan duidelijker in de basis van ons God-Godin zijn, in het open zijn en de Christuskracht. We stralen meer, zijn meer ons Lichtwezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. We worden open en één met onszelf en de omgeving. Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voelen en eren we meer. Dat stralen we uit naar onze relatie(s). We zullen daardoor ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau. Dat gebeurt als vanzelf.

Wat heb je er aan na afloop?

Vanuit onze ware natuur stroomt alles in onze omgeving beter, is er ook meer harmonie. Er gaat meer vanzelf. De mensen rondom ons reageren gemakkelijker en zijn blijer door onze openheid, directheid en de communicatie vanuit onze ware natuur. Er is een nieuwe, nog grotere Kracht in ons gekomen en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, meer basisgevoel, rust en minder mind. We stralen meer, staan meer voor ons Wezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voelen en eren we meer. Dat stralen we uit naar onze relatie(s). We zullen daardoor ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau. Dat gebeurt als vanzelf.

 

Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Telkens open ik de weg naar Godrealisatie en de ik-loze poort voor je. Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten help ik je voorbij het versterken van je spirituele ikje, Gaven of kosmisch meesterschap naar een functioneren vanuit de Stilte, Vrede en Ruimte van de Ontwaakte, Verlichte, Ware Zelf.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.

 

 Reeds meer dan 350 workshopdeelnemers hebben al meegedaan aan deze workshop om de buik te openen!

 


Ervaringen van deelnemers:

"Hoe ik de workshop van afgelopen weekend heb ervaren? Het siddert en suddert van binnen.  Het voelt alsof ik weer een beetje meer mezelf ben geworden. Een soort van thuiskomen gevoel. En wat ben ik blij dat ik nu ook daadwerkelijk mijn buik voel. Ik voel me ruimer, vrijer, blijer en voor het eerst sinds tijden geen stress. De transmissies heb ik ervaren van zo’n geweldige, krachtige, liefdevolle genialiteit.

Heb nu al wel mijn eerste “aanvaring” gehad. Wonder boven wonder nam ik de schuld niet op mij en ben dat ook niet van plan. Ik voelde mij er zelfs kalm onder. Vond het zonde van mijn energie. Wel weet ik haast zeker dat deze vriendschap nu voorbij gaat. Er wordt stevig aan mijn deurtje gerammeld, het begint tijd te worden om afscheid te nemen van het oude. Twee stapjes vooruit er één achteruit en zo hoop ik op een dag, na al het zetten van mijn stapjes uiteindelijk één te worden. Het vooruitzicht alleen al doet mij jubelen van blijdschap."

Een hartelijke groet,
G K

 

"Na de workshop van zondag is er heel veel gaande. Maandag voelde ik nog wat stemmingen van het ikje langskomen, het lukte me om mij tegelijkertijd op mijn hoger zelf af te stemmen, mijn hart open te houden zodat allerlei gevoelens ook weer op losten.
Vannacht voelde ik echt de moeder aarde kracht door mij heen omhoog komen, steeds heb ik er doorheen en samen geademd, het bracht me aan het lachen en hield me uren wakker. Zo'n kundalini kracht en steeds meer voelde ik ook de energie van boven en liefdeskracht. In eenheid en verbondenheid kon ik er mee zijn.
Vandaag stroomt de creatiekracht gewoon door, tijdens mijn werk en dagelijkse dingen. Ik voel me dankbaar en vreugdevol, mijn potentieel laat zich voelen.
Dank je voor deze prachtige workshop."

M

Lees hier meer ervaringen van  cursisten

 


Tip:

Elfentuin-Innerlijk kind Elohim Krachtplaats tinctuur

 Van toegevoegde waarde zijn de workshops


Route en contact


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen