Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Module: 117-2021

Beschrijving

Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenKosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Een geïnspireerde lezing/workshop door Joke ElZiam Nootebos. Tevens twee helende transmissies in de voorhoofdchakra tuin en in de kristallijnen Christ krachttuin van de Elohim Krachtplaats.

Doelgroep
Therapeut, coach, (master)healer, verzorger, familie, psycholoog en ieder die zelf of in eigen kring wel eens te maken heeft (gehad) met psychose, astrale werelden, autisme of stervensbegeleiding.

Soms blijkt iemand met psychose in een hogere dimensie te zijn

Dimensionale sferen die ook te maken kunnen hebben met de ontwikkelingsstaat van de multidimensionale Pillar of Light of met een verlichtingservaring.
Door hierop geen bewustzijn te hebben en/of onverwerkte zaken uit het verleden in het lichaam te dragen, kan de psychotische mens ook in velden van angst terecht komen. Deze psychotische mens kan negatieve astrale sferen en wezens aantrekken waardoor een angst/waan/psychose spiraal maar ook depressie kan ontstaan dat diepgaand lijden met zich meebrengt. De docenten zullen hierover geïnspireerd vertellen en ook Kosmische Kennis en inzichten delen.

Inzicht in sterven, de hogere sferen en begeleiding bij de dood

Sterven, dood, psychose.jpgDe workshop biedt ook inzicht in het begeleiden en de ervaringen in de weken na de dood. Kunnen ervaringen in de sferen de volgende incarnatie beïnvloeden? Ontdek het verband met je ware Zelf en de weg die je op aarde loopt.

Er is een parallel van verlicht leven en de beschrijving van de sferen en ervaringen na je dood, de passage door de hemelen, sferen of dimensies, direct je hoogste Bron of oorsprong vinden of astrale wezens tegenkomen. De workshop biedt je tevens een overzicht en inzicht in het begeleiden van een stervende en de ervaringen die hij/zij in de dagen en maanden na de dood in de sferen tegenkomt.

Hoe je nu leeft en denkt bepaalt hoe het na je dood gaat

Je krijgt ook inzicht over hoe ervaringen in de sferen je volgende incarnatie kunnen beïnvloeden. En hoe dat te maken heeft met je huidige ontwikkeling naar zelfrealisatie en het omgaan met de lagen in jezelf en het multidimensionale (het worden van de Pillar of Light en ware Zelf tijdens je leven). 

De bewustzijnsreis van je ziel

Waar gaan we naar toe en hoe voelt het daar? Je leert hoe je, nog tijdens dit leven, in alle astrale dimensies focus op het hoogste Bewustzijn/Hart/Vrede (onze Boeddha natuur) kunt houden zodat dat na de dood vanzelf gaat. Na overlijden kunnen we in onze Oorspronkelijke Sfeer terecht komen of in de tussenhemelen met minder Licht of astrale gedaantes, wat zich in het volgende of huidige fysieke leven op de een of andere manier weer laat zien.

Alleen als we in vrede met alles kunnen heengaan...

In sommige landen blijft men, vanuit een oud weten niet voor niets, 40 dagen bidden en uitgeleide doen na het overlijden zodat de dode, zonder stagnatie, de weg naar de Bron kan vinden. Het eigen denken en zich willen richten op het Licht is bij het verbreken van het aardekoord of zilveren koord, dan immers niet meer beschikbaar voor de dode om de Bron te vinden. Aantrekkingskracht is wat hem "pakt"!

Orgaan donatie en het verschil tussen begraven en cremeren

Ook ontdek je tijdens de workshop wat er met de ziel gebeurt door donororganen, begraven/cremeren, een plotselinge dood of een langzaam stervensproces door dementie.
In deze workshop leer je tussensferen kennen en ook hoe die zich verhouden met je huidige ontwikkeling. Tevens leer je waar je op kunt letten om een stervende goed te begeleiden en ook hoe na de dood te begeleiden.

Readingsvragen stellen over een bekende van jou

Het is tijdens de workshop mogelijk voor jezelf of bekenden readingsvragen te stellen, mits de tijd het toe laat. Natuurlijk kan niet iedereen aan de beurt komen. Vraag wel toestemming vooraf.

Wat neem je mee naar huis?

Een groter Zelf, overzicht, inzicht en een schat aan informatie voor eigen en andermans leven zowel als voor stervensbegeleiding, psychose of hoe om te gaan met astrale beïnvloeding.

Lees hier meer over de inhoud van de workshop


Ervaringen van deelnemers

'De workshop voldeed aan mijn verwachtingen en was zeer waardevol. De diepgang en samenhang met ook weer de inwijdingsweg en doorleven van thema's verraste me wel'.

Anoniem

'De workshop heeft mij veel inzichten gebracht over deze onderwerpen, zowel op dieper voelend als mentaal niveau, waardoor ik voor m'n gevoel nu een groter plaatje zie. Door het via de kosmische kijk te benaderen wordt er voor mij een ander licht op geworpen. Ook lijkt het wel of er een dieper weten wordt geraakt, door herkenning, net of ik veel ervan wel 'weet'.  En dat dit nu meer in m'n bewustzijn is wakker gemaakt'.

Barbara

'Ik ervoer de donderdag en vrijdag voor de workshop veel chaos. Kreeg geen controle meer over het denken, kon het allemaal niet meer analyseren. Net alsof ik zelf een stukje gestorven was. Dus de workshop en vooral de transmissie in de tuin op zondag zorgden voor veel inzichten, antwoorden en healing. Tijdens de helende tuin channeling gebeurde veel. En Joke zei precies de juiste dingen die ik op dat moment nodig had'.

Floortje

Klik hier om meer ervaringen van cursisten te lezen