Weekend workshop 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop: 007-2021

Beschrijving

Praktische chakrakennis in dagelijks leven toe te passen, gedrag, gezondheid en ziel. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek-, karmisch, zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens helende transmissies je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Een opleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor een zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader opleiding of multidimensionaal leraar.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenWeekend workshop 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Mandala

Deze workshop zal niet meer live gegeven worden.
De workshop is omgezet in een E-cursus, klik hier om te bekijken.

Een workshop die je chakras opent in de lichtlichamen van je ziel en Goddelijke Vonk. Diepgaande inzichten, kennisoverdracht, healing, transmissies en channelings. Een weekend workshop voor jezelf, aura chakra readers healers, opvoeders, docenten, coaches en/of voor hen die werken in de gezondheidszorg en het onderwijs. Een kosmische Elohim workshop die verder gaat dan de gewone chakra leer. Deze is onderdeel van verschillende Elohim beroeps opleidingen, maar ook los te volgen. Belangrijke voor zelfhealing, Ontwaken, voor de begeleiding van (klein)kinderen, je Pillar of Light ontwikkeling of een  therapeutische praktijk.

Door wie
Docente Joke ElZiam Nootebos geeft deze multidimensionale chakra opleiding.

Kennis en transmissies

Naast praktische chakrakennis, vertaalt naar dagelijkse levenssituaties, krijg je bijzondere transmissies (channelings) welke je chakras één voor één, verder zullen openen naar meesterschap, ultieme gezondheid, je hoogste potentieel aan buikgevoel, scheppings)kracht, levensbestemming, zieledelen, lichtlichamen en je innerlijke Pillar of Light. Dit opent voelbaar de nog ongekende kwaliteiten en hogere vermogens van je ziel en ware Zelf en lost fysieke en geestelijke blokkades op. Waar mogelijk wordt ook gewerkt met kristallen. Je leert tevens wat de diverse chakras behelsen in praktische levenssituaties en onbewust gedrag. Daarin neem je je God-Godin, Meesterschap en je rol voor de nieuwe aarde, mee!

De channelings en transmissies stemmen af op de Pillar of Light in je

Je gezondheid, emoties, gedrag en mind worden duidelijk voelbaar afgestemd op de hogere liefde / bewustzijn van de Pillar of Light in je. Hierdoor word je completer en ontwikkelen zich Gaven die je kunt toepassen in privé en beroep. Het leven wordt aangenamer, gemakkelijker, stralender en diepgaander. Je chakras worden multidimensionaal,  diepgaand geopend, verbonden en gezuiverd. Blokkades zullen voelbaar verdwijnen! De healingen werken nog maanden door en voeren naar zelfrealisatie en kosmisch meesterschap.

Eye-openers, inzichten en je 17 chakra systeem

Meer zelfreflectie, helder inzicht en bewustzijn zowel als healingsmogelijkheden ontstaan. Diepte patronen in innerlijke en uiterlijke relaties, zelfbeeld en verleden worden duidelijk en transformeren naar de potentie van je Goddelijke Vonk d.m.v. de helende transmissies met Joke en de Bovenwereld.

Eyeopeners en inzichten ontstaan

Over je interactie met de ander(en) welke je volop in je therapeutisch beroep, als healer reader coach,  edelsteen therapeut, natuurkundig therapeut , leraar, in je gezin of alleen voor je eigen ontwikkeling, kunt toepassen.

Het 17 chakra systeem laat de  verbanden zien van je galactische en aardse zelf tijdens je evolutie

Ook leer je over je 17 chakra systeem dat de grote verbanden laat zien van je galactische en aardse ontwikkeling tijdens je evolutie. Je krijgt inzicht in je verbondenheid met de Moeder Aarde, natuurspirits sterrenvolkeren en je eigen hogere dimensies.

De zevenjarige cyclus in het ontwikkelingsniveau van de chakras komt ook aan bod

Je ziet waar je nu staat op je levensweg en in welke maand of jaar er specifieke ontwikkelingskansen en blokkades liggen voor een bepaald chakra.


Tijdens de helende channelings activeer je je Goddelijke oorsprong in je chakras

Een tipje van de chakra sluier waarop de transmissies zich richten:

  • spiritueel pad.jpg

    In de basischakra helen we bijvoorbeeld thema's als geld, aarding, overleving, (on)macht, afhankelijkheid, (on)veiligheid, basisangsten en kindertijd. Bij bevrijding hiervan kan overvloed zich voordoen, kan seksualiteit tot in de hoogste staat stromen, kunnen liefdevolle en vervullinggevende relaties en passievol werk ontstaan of zich verdiepen.
  • In de 2de chakra helen we de pijn en onzekerheid van de buik, van schaamte, seksuele (collectieve) thema's, emotionele diep weggestopte verlatenheid, trauma`s uit verschillende levens karma en familiepatronen. Bij bevrijding hiervan word je onzelfzuchtig, diep bewogen met anderen (zonder mee te lijden). Daarbij blijf je dan toch autonoom, open en krachtig. Het geestelijk hart wordt één met het 2de chakra, maar ook met de basis en zonnevlecht. Dit zijn de voorwaarden voor verbondenheid, geest, buik, samenwerking, dienstbaarheid en gevoelsmatig leiderschap. Mededogen, vreugde, op elk moment in het hier en nu aanwezig blijven  en een creatieve scheppingskracht, kunnen ontstaan. De weekendopleiding biedt stappen op weg naar vitaliteit, stralendheid en kunnen overstromen in liefde voor alles en iedereen, inclusief jezelf.
  • Als in de keelchakra blokkades los komen dan drukken de verantwoordelijkheden, zorgen en plichten niet meer en veroorzaken ze ook geen last in rug, nek en schouders. Het hoofd wordt rustig door minder herhalende, oordelende gedachten over jezelf, het werk en anderen. Het gevoel van eenzaamheid en afgescheidenheid lost op. Je handelt niet meer (onbewust) tegen je Ziel en je levensdoel in. Je houdt energie over waardoor je verlangt andere mensen, de maatschappij, te ondersteunen.

De helende transmissies zullen nog maanden doorwerken en jou en de nieuwe aarde dienen

Als (later) eindresultaat van je ontwikkeling zullen alle chakras, die van je persoonlijkheid, onbewuste en van je zielelichamen, zich verenigen tot één zuil van licht: de Pillar of Light. Dan voel je je compleet en in meesterschap. Je creëert dan bewust je eigen leven en de omstandigheden en hebt elke spiegel daarvan door met als gevolg: rust, vrede, blijheid, gemak, welzijn en multidimensionaliteit.

De bovenstaande workshop is 13 dimensionaal gelaagd en ieder kan aansluiting vinden op het eigen level.


DNA Healing set  van kleine zelf naar Ware ZelfTer voorbereiding en als nazorg voor de workshop

 


Tip:
Elohim E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”!


Deze zeer uitgebreide E-cursus van Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel, multidimensionaliteit en in het ik-loze ware Zelf. Je krijgt hierbij een heel E-book aan lessen en tevens extra audio channelings. Volg de titellink


Ervaringen van deelnemers:

"Sinds dit weekend is mijn grote zelf meer op de voorgrond. Of eigenlijk niet op de voorgrond, ik voel het als een groter deel van mezelf dat door het oude heen begint te schijnen. Het is grootsheid, zuiver, en zo'n zuivere liefde die in dualiteit niet lijkt te kunnen bestaan. Aha, nu snap ik het woord christallijn. Dat is die zuiverheid. De 2 stralen die in dat weekend bij me zijn binnen gekomen, waren een gouden en een witte straal. Ik merk dat ik me meer bewust ben ter plekke wat een situatie met me doet. En dat kan ik er steeds vaker ook zonder oordeel laten zijn. Mijn 1e, 2e en 3e chakra hebben een enorme sprong gemaakt naar meer openheid en doorstroming en meer verbinding met de 4e en verder. Bedankt Joke en alle lichtwezens, natuurwezens en Alles, dat je al mijn vermoedens bevestigt en mijn ware zelf steeds meer naar de oppervlakte peutert. En Joke dat je zelfs 's avonds nog bent doorgegaan met de workshop. Dat was een zeer waardevolle toevoeging!  En dan wil ik ook mezelf nog bedanken dat ik me steeds meer durf over te geven aan en te laten leiden door het Grote Plan." Groetjes, Janneke

"Ik heb meer kennis van de diverse chakras en de mogelijke oorzaken voor het niet in balans zijn van de chakras gekregen. Dit geldt met name voor de 1ste 3 chakras.  Door het geleerde meer inzicht in mijn persoonlijkheid (en van mijn zoon). Door de transmissies ervaar ik meer rust en geborgenheid/gevuldheid. Ik kan nu beter invoelen bij mijzelf.  Bijzonder om te ervaren dat ik dit ook bij de medecursus kon doen.  Ik merk meer innerlijke rust. Goed om de transmissies af te wisselen met theorie en het oefenen met de medecursisten. Ik ervaar meer rust, lichtheid en vertrouwen in de kosmische leiding." Juliette

"Het is alweer bijna 2 weken geleden, maar ik voel nog de nawerking van de workshop waar ik was. Sowieso, heerlijk om weer op Elohim te zijn! Nog prachtige nawerking dus, waarvan ik een zeker vertrouwen koester dat het ( gedeeltelijk ) permanent zal zijn.Ik voel me vrijer en opener. mijn eetlust is toegenomen, mijn spijsvertering krachtiger en mijn lichaam in staat wat makkelijk de gevolgen van wat ik eet op te vangen, ook emotioneel gaat dat makkelijker als mijn lichaam wat sterk reageert.  Meer thuis bij mijzelf, krachtiger in mijn lichaam, meer plezier in alles!" Adelheid

"Het heeft me weer veel gebracht op energetisch- en op bewustzijnsvlak. De verschillende chakra's zijn zo veel meer voelbaar, zowel binnen als buiten m'n fysieke lichaam. Ze zijn meer met elkaar verbonden waardoor de connectie onderling veel meer voelbaar is geworden. Er is meer (door)stroming. Waar ik ook zo blij mee ben en geraakt door word, is dat je het zo aards en tastbaar maakt.
Ik heb weer lessen en oefeningen meegekregen waarmee ik thuis aan de slag kan gaan. Bewustwording dat mijn persoonlijke zelf (innerlijk kind) zich met regelmaat roert en de acceptatie hiervan waardoor ik steeds meer de aanschouwer kan gaan worden. Het met liefde en mededogen kunnen gaan kijken naar het innerlijk kind waardoor het zich geliefd en veilig kan gaan voelden. Het verschil gaan voelen of ik handel vanuit m'n mind, m'n persoonlijke wil of vanuit m'n hogere Zelf, zielsniveau.Zo veel moois, zo veel voeding voor mijn ziel. Het voelt goed. Dank!"

Liefs Irene