Online groepshealing "Wesak, indalen van je Boeddha-natuur en verlichte staat"

Workshop: 306-2021

Beschrijving

Tijdens Wesak volle maan staan 6 dagen kosmische portals open voor de indaling en integratie van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar voor verlichting. Zeker als je op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Er is dus een groot genezend veld! Ook bij het Elohim Centre is er een (live of) online groepshealing tussen 19.30-20.30 met Joke. Samen met jou worden individuele en planetaire verlichting tijdens deze grootse verlichtings transmissie voelbaar geactiveerd. Tip; schaf vooraf de Wesakkristal en tinctuur Voltooiing eenheidsbewustzijn aan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline groepshealing "Wesak, indalen van je Boeddha-natuur en verlichte staat"

Krachtige online groepshealing-channeling met Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de Wewesak.jpgsak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een multidimensionale krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen, kloosters en tempels.Er is een groot genezend veld dus! Deze verbonden energie geeft een enorm kracht aan de gechannelde groepshealing. Net als het multidimensionale van de Elohim Krachtplaats.

Bij het Elohim Centre is er daarom op donderdagavond een live/ online verlichtings transmissie (channeling met healing), tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Je ontvangt dan voelbaar een energie-overdracht voor individuele en planetaire verlichting tot diep in je hart en buikgebied. Net als andere jaren zal het een onbeschrijfelijk mooie en verruimende ervaring zijn die je innerlijke groei enorm zal versnellen.

Na afloop van deze wereldwijde verlichtingshealing en channeling zul je merken dat je minder in je denkhoofd zit en rustiger wordt. Dat je ik-ruis, kleine zelf, de twijfelaar, de moeilijkheden of relatiepijn op de achtergrond verdwenen zijn en er een heerlijke stilte in je hoofd aanwezig is. Je grote Zelf, tevredenheid, innerlijke Vrede en de lichtheid van je onvoorwaardelijk hart en verruimd bewustzijn zullen op de voorgrond gekomen zijn. Net als je zijnsstaat. Je ervaart direct meer levensgeluk en een flow. Ook je werk, dat waaraan je wilt werken, je angst voor inkomstenverlies of je relatieproblemen kleven niet meer aan je. Gedachten en gevoelens stapelen niet langer, waardoor je je fantastisch,lichtvoetig en zorgeloos voelt en toch dingen aan kunt gaan. Je gaat nu echt LEVEN en denkt, spreekt en functioneert vanuit je Boeddha-buik. Je innerlijk kind kan verlicht worden en je denken vindt plaats vanuit je hart en (verlicht) buikgevoel!


Nog nooit eerder in de tijd was het mogelijk om zo direct en duidelijk voelbaar, het meest krachtige geschenk van Goddelijke eenheidsliefde te ontvangen en door te geven!


Producten die je tijdens de groepshealing kunt vasthouden en die na afloop je healing en bewustzijnsverruiming helpen verdiepen:

Tzelfrealisatie tinctuur.jpger ondersteuning en om al het opgehaalde te integreren is het goed enkele dagen vooraf en nadien de volgende bio tincturen van de Elohim Krachtplaats in te nemen en ze gedurende de channeling op te laden door ze bij je te hebben:
Voltooiing eenheidsbewustzijn, eeuwig Zelf " biologische Elohim zelfrealisatie tinctuur


Ook het Elohim Wesak Kristal, Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal, helpt je de energie verder te integreren

Elohim Wesak Kristal

wesak 2 kristalDSC01551.JPGDe geprogrammeerde Wesak Bergkristal, zendt een prachtig liefdeslicht uit en activeert de eenheid en vrede van je Boeddha natuur. Deze diep voelbare liefde en staat van verlichting schept harmonie op alle lagen in jou en je omgeving. Deze prachtige edelsteen zal thuis zowel als in het Elohim Centre als vanzelf mee geactiveerd worden tijdens de Wesak channeling. Hij versterkt en ondersteunt de energieën die tijdens Wesak geactiveerd gaan worden. Veel mensen hebben het Wesak Kristal al thuis liggen en kunnen deze tijdens de channeling bij zich neer leggen of op schoot nemen. Heb je hem nog niet, maar wil je hem wel ter ondersteuning zowel als voor doorgaande healing na afloop én om zijn vrede-eenheid-uitstraling, dan kan je hem vooraf bestellen via onze webshop. De channeling verdiept door het Elohim Wesak Kristal maar is ook te volgen zonder het Wesak Kristal.


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

 

Online deelname

Om mee te kunnen doen met de online groepshealing en replay (beschikbaar tot 3 dagen na uitzending) is je:

computer maximaal 7 jaar oud.
mobiele telefoon maximaal 5 jaar oud.
tablet maximaal 5 jaar oud.

Met een webbrowser daarop:

Google Chrome (versie 65 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)

De online groepshealing en replay werkt over het algemeen ook prima op oudere computers. Maar als je tegen problemen aanloopt, kunnen wij geen ondersteuning bieden. Mocht je echter geen link hebben ontvangen dan kan je natuurlijk tussen 18:45 tot 19.00 uur bellen of mailen.

 

Als je niet naar Veelerveen en de Elohim Krachtplaats kunt komen kun je thuis op je computer meeluisteren naar de channeling en activatie. Na  inschrijving en betaling ontvang je een link waardoor je live kunt meeluisteren en aangesloten bent op de grote groepsenergie en het wereldwijde verlichtingsveld. Zijn de kosten voor het live meeluisteren een hindernis dan kun je je kristallen neerzetten als ankering voor de energie en in gedachten aansluiten op de Elohim Krachtplaats en op het wereldwijde Wesak netwerk. Het beste is dit te doen tussen 19.30- 20.30 uur.

Live komen, brengt verlichting-eenheid-wereldvrede niet alleen geestelijk maar direct in materie
De Elohim Krachtplaats, bedoeld voor planetaire verlichting, werkt als een acupunctuurnaald voor de wereld. Door jouw fysieke aanwezigheid draag je niet alleen geestelijk, maar ook in het aardse, bij aan wereld-eenheid! Ook in je eigen lichaam komt de Stralende Energie dan niet alleen geestelijk binnen, maar in al je cellen en chakra's waardoor de Boeddha-verlichte staat veel dieper gaat en er meer kans is op een permanente staat van verlichting. Ook in je eigen praktische wereld, je leven, kun je daarna meer verlichting ervaren.

Tip: Meld je op tijd aan als je wilt mee-eten en wilt blijven overnachten!

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket


Tip:

Workshop: 6-9 D, Zieledelen, creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, Merkabah, verlichte staat in buikchakra

 

Tips hoe nu verder na afloop


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Wat een prachtig en intens weekend was het Joke, ben heel blij dat ik erbij kon zijn. Gisteren voelde ik een soort rouw/verdriet en oude stukken die los kwamen. Daarnaast voel ik ook meer overgave, ook voor de angst, de onzekerheid of ergens helemaal in mee gaan. Ik voel ook de boodschap dat ik zelf krachtig genoeg ben en kan vertrouwen. Ook voel ik dat ik nu mijn geloof in tekort overboord kan gooien en iedere keer weer terug kan keren naar verbinding en vertrouwen."

Marie

"Tijdens dat de Boeddha energie van de prachtige Wesak viering was het net of dat ik ineens een kriebel in mijn keel kreeg, ik dacht dat ik zou gaan hoesten, kreeg het kort benauwd en daarna brak met kracht de energie door mijn keel.. Het stuwde met een enorme kracht mijn hoofd, een vurige warmte vulde heel mijn hoofd.. zo krachtig.. en mijn hoofd begaf zich in een helder licht..grenzeloos.. Een prachtig SamenZijn voor en met elkaar.."

 

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties