Kosmisch Vuur 1

Workshop: 014-2021
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, KKM, AH, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Shekinah). Lastige emoties, relaties, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal Eternal Healing Light uit je lichaam kunt channelen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenKosmisch Vuur 1

Deze workshop zal niet meer live gegeven worden.
De workshop is omgezet in een E-cursus, klik hier om te bekijken.

Multidimensionale workshop
o.l.v. Metatron

plaatje marieke

Inclusief kruinchakra activatie in de Elohim krachttuin!
Baden in licht, scheppingskracht en liefde? Ja, dat kan echt tijdens de workshop Kosmisch Vuur door de Kosmische Stralen en de liefdeshealingen met de machtige Elohim-engelen. Kosmisch Vuur is de sleutel tot je hogere evolutie in de stof.

Kosmisch Vuur 1 is de basis om DNA healer, galactisch, kosmisch healer en reader maar kun je ook voor jezelf doen.

Wat haal je op?

Om zelfrealisatie healer, reader te worden en/of je volledig potentieel met al je lichtlichamen te activeren. Tijdens de helende transmissies haal je al je lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies) op. Dit opent je volledig potentieel (aan helderzien, helder voelen, galactische, DNA en kosmische kennis en genezende Gaven en diepere aarding).

Voorbereiding op de workshop

Schaf vooraf een DNA Healingsset aan om nog meer te hebben aan de workshop.
We raden je dringend aan, vooraf, tijdens en na deze workshop de DNA healingset te gebruiken. Ook na afloop als alles nog verder zuivert en integreert is het gebruik ervan van belang. De DNA set kun je ook gebruiken voor andere processen later in het jaar.

 


De 12 Kosmische Stralen

Deze brengen voelbaar jouw volledige potentieel met al je hoger dimensionale ziele-lichtlichamen in je lichaam, geest en persoonlijkheid tijdens de Elohim workshop en transmissies. Joke ElZiam Nootebos werkt samen met het Metatronisch-, Merlin-, Elohim-, Divine- en Bronbewustzijn. Het helende engelen-liefdeslicht komt niet alleen vanuit de Lichtsferen maar ook vanuit de aarde als Shekinah. Dit maakt het niet alleen bijzonder maar ook heel veilig. Juist daardoor reiken de transmissies / engelen tot diep in lichaam, geest, onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs DNA en brengen ze zoveel liefde en innerlijke ontwikkeling die beklijft en zich verdiept tot vele jaren na afloop van de workshop.

Zoals de 7 Stralen van A. Bailey je hart en ziel activeren in je gedrag, zo activeren de 12 Kosmische Stralen het volledige Licht van je Oorsprong, Gods Vonk en goedheid. Dit wordt bijeengehouden door onzichtbare geometrische lijnen om je heen, je Merkivah. In je Merkivah/aura wordt tijdens de workshop ook je hoogste levensdoel, je zieledoel en levensopdracht binnengehaald. (Je Merkaba, met de kristallijnen 3 dimensionale Davidster-lijnen, wordt daarbij opgenomen in de Merkivah.)

Elke Kosmische Straal brengt meer van je oorspronkelijke Licht/hogere zieledelen, voelbaar in je lichaam zodat het meegenomen kan worden in je dagelijks leven. Het is niet eng, alleen maar prachtig, bijzonder en heerlijk om te voelen. Je zult meer dan ooit geaard zijn! De Elohim Krachtplaats en alle aanwezige engelen en lichtmeesters, houden je goed in je lichaam. Je hoeft voor deze workshop geen bijzondere ontwikkeling achter de rug te hebben! Kom gewoon zoals je bent! Na de workshop Kosmisch Vuur en de integratie van de Kosmische Stralen start vervolgens thuis, op jouw tijd en tempo, je verdiepende ontwikkeling.

Karma en karmaknopen lossen zich op

Karma en karmaknopen zullen zich voelbaar oplossen tijdens de helende channelings. Ook in je familiepatronen, genen en DNA. Dat maakt je leven lichter, blijer en gemakkelijker. Je trekt dan minder tegenwerking en balast op je weg aan. Elke Straal draagt je binnenkomend authentieke Licht en brengt je meer Kracht, Liefde en Wijsheid. Je uitstraling verandert en je trekt meer mensen in je omgeving aan die je zullen helpen bij wat je hart wenst. Je wordt openminded en kunt meer ontvangen.

higher self.jpgEen ongelooflijk mooie en ontroerende ervaring

Als tijdens de workshop je authentieke Zelf, je goedheid, volledige licht en oorspronkelijkheid in je persoonlijkheid komen is dit is een ongelooflijk mooie en ontroerende ervaring. Je voelt wie je de komende jaren zult zijn als volledig gerealiseerd mens. Het maakt dat de negatieve ervaringen, ziekte, strijd en zorgen sneller oplossen en uiteindelijk niet vaak meer ontstaan. Ook zullen je helderheid, zuiverheid, inspiratie en het contact met je innerlijke leiding aanzienlijk toenemen.

Kun je de kwaliteit van je leven zelf creëren?

De engelen-liefdeshealingen helpen je de creator van je eigen levenskwaliteit te worden. Lastige emoties, onbewust duaal gedrag en oude familiepatronen lossen op. Je staat beter in en achter je (hoogste) Zelf. Je voelt het meer. Je wordt zelfrespect, eigen bruisende levenskracht, mededogen en goedheid en kunt dit inzetten voor jezelf en anderen. Dienstbaarheid en geven brengen blijvend geluk omdat je geen bevestiging meer haalt uit "iemands gaten vullen". Het pappen en nathouden stopt. Ook zul je na afloop van de workshop minder naar anderen uitreiken om daaruit onbewust zelfrespect of zelfwaardering te halen omdat je zelfrespect en zelfwaardering BENT.

Helingen op de Moeder-, Vader-, Zielen- en verleden levenslijn

Tijdens de workshop halen prachtige engelen-liefdeshealingen opgeslagen leed op bijzondere wijze uit dit en vorige levens. Het Licht komt vanuit de Lichtsferen zowel als uit de Aarde en Elohim Krachtplaats omhoog. Het gaat diep door je lichaam, geest, innerlijk kind, oude blokkades, patronen en het DNA-voorouder-gedrag in jou. Door de kracht van de groepsenergie heelt alles op de meest subtiele, snelle en gemakkelijke wijze. Er gebeurt niet meer dan jouw lichaam en geest aan kunnen. Je wordt altijd beschermd door de aanwezige engelen. Helingen op de Moeder-, Vader-, Zielenlijn geven inzicht, aanvaarding en transformatie van de pijn en trauma’s van je ouders, grootouders, overgrootouders. Het dichtgaan door pijn die onbewust ook in jou doorwerkt en de indaling van je subtiele zielelicht en hogere levensbestemming en essentie in je onderste chakra’s verhindert. Ook je vorige levens ontvangen heling en je verbindingen met anderen. Hierdoor kan je het verleden achter je laten en in vrijheid, liefde, kracht, harmonie en subtiele schoonheid je openen. Je levenspad wordt nu begeesterd door je multidimensionale ware Zelf en niet alleen door je gewone zelf.

Je eigen gidsen en begeleiders zullen in groten getale voelbaar aanwezig zijn

Eén transmissie (helende channeling), waarbij het helende engelenlicht ook uit de Aarde komt, staat gelijk aan 5 jaar meditatie. Mochten er toch nog persoonlijke thema's die om heling vragen overblijven, dan kan daar vervolgens in (een) persoonlijke sessie(s) op een ander tijdstip aan gewerkt worden als jij dat wilt.

aartsengelen.jpg

Tijdens de transmissies en healingen vertellen de engelen namens wat ze precies in je helen en wat de positieve gevolgen ervan voor de komende jaren zullen zijn. Meestal klopt het precies met wat jij op dat moment ook voelt en waarneemt. Denk bijvoorbeeld aan klachten/karma die uit een zere nek worden gehaald. Elke workshop is weer compleet anders door de groepssamenstelling.

Levensbestemming, vrienden en werk

De workshop is er niet alleen voor heling maar brengt je ook in contact met het echte geluk, zelfrealisatie, Ontwaken en je levensbestemming, met vrienden en werk, die daarbij aansluiten.

 


Hoe ervaren anderen deze workshop?

“Het was geweldig !! Het beste wat je jezelf cadeau kan doen. We waren met een grote groep, zo’n 88 deelnemers. Een groot krachtveld en wat een resultaat. Ik ben nu vier weken na de cursus gestopt met roken zonder moeite, ben heel stil van binnen, kalm en vredig, behoefte gekregen aan andere voeding en de rem op cafeïne gezet en mijn gewicht is inmiddels vanzelf 4,5 kilo vermindert. Lichamelijke klachten zijn sterk vermindert en heb een veel sterkere rug gekregen.”

Erika

 

"Hele fijne goede cursus. De meditaties worden op een fijne manier opgebouwd. Veel inzichten ontvangen. Vol liefde wordt de tijd genomen om de vragen te beantwoorden van de cursisten. Dank je wel!"

Vera

 

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Tineke

Lees hier meer ervaringen

Klik hier voor meer informatie over de Kosmische Stralen

 


 Leer zelf de kosmische stralen te channelen in de vervolg workshop Kosmisch Vuur 2!

EHL-healingstool

Net zoals bij een Reiki-inwijding ontvangt je tijdens deze workshop ook een healingstool uit de Bron dat je altijd weer kunt gebruiken voor jezelf of je omgeving door het eenvoudig "aan" te zetten en te channelen. Er wordt ook kort mee geoefend in de groep. Bovendien kan het op afstand worden gebruikt.

Doelgroep

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit en aarding gewenst. Kosmisch Vuur 1 is de basis om Master Healer, DNA healer, galactisch, kosmisch en Pillar of Light healer en zelfrealisatie healer te worden.

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: