Online groepshealing Beltane Heilig Huwelijk, Vuur-Liefde-Passie

Workshop: OT317-2023

Beschrijving

Elektriserende Vuurkracht wordt geactiveerd tijdens deze gechannelde online groepshealing. Je ervaart passie, geheelde seksualiteit, vreugde en het interne Heilige Huwelijk tussen je hemelse en aardse zelf en je mannelijkheid en vrouwelijkheid. Op de Krachtplaats (werkt 1000x sterker) verenigen we tevens de Goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid van het hele universum en dienen daarmee de evolutie!Tijdens Beltane staan er kosmische poorten open naar Al-Eenheid. Dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zijn dun op deze dagen. Wil je ipv online live meedoen koop dan je kaartje om 19u.-19.15u.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

04-05-2023


€27,50

vroegboekprijs

04-05-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing Beltane Heilig Huwelijk, Vuur-Liefde-Passie

met Joke ElZiam Nootebos

Online transmissie-channeling tijdens het Beltane Meifeest

Het vuurfeest van het Heilig Huwelijk en de Tweelingstraal en tweelingziel wordt "Beltane" genoemd bij de Kelten en Druïden. Het kondigt het begin van de zomer aan. Het feest wordt overal ter wereld eind april of in mei gevierd. De helende krachten zijn dan het grootst, zeker op de Krachtplaatsen zoals die van het Elohim Centre omdat de dimensiesluiers tussen hemel en aarde, tussen volmaakte en aardse liefde en seks, dan dun zijn. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste online groepshealingen op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties.
Heden ten dagen is Beltane op sommige plaatsen beroemd en berucht om zijn erotische symboliek en seksuele losbandigheid. Maar oorspronkelijk is het heilig. Door de vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, het innerlijk Heilig Huwelijk ontstaat Goddelijke Eenheid in onszelf en met de natuur! Met onze hoger en aards aspect en innerlijke man-vrouw. Tijdens deze gechannelde online groepshealing werken de kosmische Beltane poorten ongesluierd om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht, te helen en bekrachtigen.

Breng de hemel op aarde en de aarde in de hemel

Alles zal voorspoed brengen als de God en Godin in ons menszijn één zijn. Daarvoor moeten we door de schaduw van onze mannelijkheid en vrouwelijkheid heen en die van voorwaardelijke liefde of seks zonder eenheidshart.
Een grote energiestroom, niet alleen van boven maar ook vanuit de aarde, zal als resultaat door ons heen komen. Het brengt de hemel op aarde en de aarde in de hemel. Kruin- en basischakra, mannelijke en vrouwelijke houdingen en delen van onszelf verenigen zich in ons. Er zal tijdens de channeling een grote creativiteit en gewijde staat ontstaan d.m.v. deze Beltane transmissie.

Kundalini

Ook de meipaal, als kosmische boom die zich met de aarde verbindt en versierd is met witte en rode linten staat hiervoor symbool. Er om heen wordt van oudsher een spiraal gedanst die de kundalini stroom harmonisch doet stromen tot diep in de onderwereld van ons onbewuste, genen en DNA, om onze eigen gewoontepatronen en ego te bevrijden en het allerhoogste te bereiken. Als onze ontwikkeling zover is trekken we energetisch of fysiek ook onze tweelingstraal en wederhelft als mens of als universeel begeleidend bewustzijn aan en dus het interne Heilig Huwelijk en de Godsvonk realisatie.
(Een nog hogere vorm dan de tweelingziel of tweelingvlam is de tweelingstraal.)

De schone schijn van Maya en relatievragen

Dat dit proces soms mislukt komt door wederzijds onbegrip en geschiedenissen van verwrongen liefde, niet geheelde kracht en seksualiteit. Het is ook te halen uit de naam van de maand mei of te wel Maya, de illusie met het gericht zijn op de uiterlijke verschijnselen en ego-liefde. Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden. Je vraagt je af of deze huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven in je relatie...? Voeden jullie elkaar in het kleine of grote zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen dan wel? Zo nee, waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan?  Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen, bepaalde overtuigingen of karma uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf wel alles?

Wie tijdens moeilijkheden, een vrijpartij of reactief gevoel tevens in zijn Eenheids-Vredescentrum weet te blijven zal uiteindelijk in het fysieke lichaam waarlijk vrij en Goddelijk worden. Als we teveel wegduwen of uitreiken naar een ander of naar het licht of de materie zal dit niet kunnen gebeuren.

Elektriserende Vuurkrachten worden geactiveerd tijdens deze online groepshealing. Het brengt je meer passie, geheelde seksualiteit, vreugde en ook het interne Heilige Huwelijk tussen je hemelse en aardse zelf en je mannelijkheid en vrouwelijkheid waardoor je verlichte staat zich opent. Een channeling op deze dagen vanuit de Elohim Krachtplaats werkt 1000x sterker dus mogelijk kom je live ipv online?

Het helpt ook collectief; de Goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid van het hele universum komt deze dagen op aarde en daarmee de Gouden evolutie!Tijdens Beltane staan er kosmische poorten open naar Al-Eenheid. Dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zijn dun op deze dagen en alle Krachtplaatsen wereldwijd zijn verbonden in deze energie!

Wil je ipv online live meedoen koop dan je kaartje om 19u.-19.15u.

Tip:

Boekje en Krachtplaats bio tinctuur van Joke ElZiam Nootebos

Hieronder een korte beschrijving uit het boekje ..........

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomt met de andere helft, want een tweelingstraal is niets anders dan de enige andere helft van jezelf, je wederhelft die je ooit achter hebt moeten laten, toen je je reis in dit universum begon. Het is een Macht die van Liefde gemaakt en zo groot, sterk en Goddelijk is, dat het iedereen optilt en opent. Het verlicht ieders Hart. De magische invloed van een Heilige Relatie op de omgeving, heeft een grote uitstraling en bereik.

Draken hebben we moeten verslaan om elkaar eindelijk weer te vinden en nu is het zwaarder dan we ooit gedacht hadden... Onze zielen houden zoveel van elkaar, maar ons persoonlijk zelf is zo anders... Maar we houden elkaar op de been, door iets dat groter is dan onszelf, door een diep en innig weten, een verlangen naar Eénheid voorbij ons kleine zelf, diens botsingen, pijn, gedrag en zorgen...

Tips hoe nu verder na afloop

Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Ik voel me na de Beltane channeling veel meer in balans en in evenwicht. Het lijkt alsof er van binnen een mannelijke kant is geactiveerd, die al mijn (zelf)twijfels en gepieker beantwoord met 'En nou stoppen met miepen!' ;) Een innerlijke kracht die volgens mij heel goed gaat helpen om meer voor mezelf te gaan staan en goed voor mezelf te zorgen, zonder alle twijfels die er voorheen waren." A.

De dagen na de channeling is de wereld een totaal andere ervaring. Als ik ergens binnen stap, wordt alles automatisch aangevuld in Liefde,  edelstenen en planten voel ik direct via mijn hart, dat nu heel open en groot voelt. Alle energie, edelstenen, het mannelijke en vrouwelijke etc. voel ik nu van binnen in mijn lijf, niet meer zozeer 'erbuiten' . Een brandpuntsverschuiving is dus heel duidelijk. Een heerlijk gevoel van Zijn, Heelzijn en vrijheid. Langzaamaan bouwt de energie op van onderuit (shakti, het vrouwelijke) en kruipt omhoog...
Groetjes en bedankt, P

 
De transmissie heb ik werkelijk als één van de prachtigste ervaren van de afgelopen tijd. De diepgaande, helende transmissie maakte dat subtielere lagen naar de oppervlakte konden komen. Collectieve pijnlaagjes werden zachtjes aangeraakt en erkend, waardoor er heling kon plaatsvinden. Daarnaast kon ik beter mijn kristallijnen Zelf waarnemen; dat deel wat vanuit puurheid en zuiverheid reageert en voor een ieder het allerbeste wenst. 
Ook nu nog ben ik me in mijn dagelijks leven meer bewust van de subtielere lagen in mezelf. Laagjes die het spannend vinden, waar nog verdriet zit, maar waar ook mijn meest schone en zuivere wezen aanwezig is.
Een groot gevoel van dankbaarheid voel ik voor deze prachtige, helende channeling
A
 

Tips voor verdere verdieping/groei, worden wie je helemaal bent