Online helende lezing en opschoning in oude (familie) lijnen en patronen op de diepere lagen

Workshop: 702-2021

Beschrijving

Hoe kun je vorm geven aan de veranderingen die gaande zijn, die je voelt naar familie je relatie of je werk. Het oude werkt niet mee, je kan je er niet meer in vinden maar het nieuwe ken je ook nog niet en dat brengt onzekerheid. Tijdens deze online interactieve lezing met groepshealing door René de Quastenit ontvang je hierin verdieping.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

19-06-2021 t/m 19-06-2021


€35,00

vroegboekprijs

19-06-2021
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit

INCLUSIEF:
Online bijeenkomst
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de bijeenkomst

DOCENT:
René de Quastenit


Online helende lezing en opschoning in oude (familie) lijnen en patronen op de diepere lagen

melkwegkleur.jpg [1]Deze tijd van verandering zorgt voor een verschuiving in bewustzijn en oude patronen die niet meer lijken te werken

Alsof je je niet meer thuis voelt in je familie, bij collega’s of daar waar je woont. Je komt in een soort eenzaamheid of leegte terecht waarbij de wereld ervaren wordt als niet meer van deze tijd, of waarbij er een gevoel van zinloosheid ontstaat. Je voelt dat je niet meer thuis bent in de relatie waar je je altijd prettig in hebt gevoeld. Je merkt hierin misschien weerstand, boosheid of verdriet. Je weet zeker dat je zo niet meer verder wilt maar hoe je wel verder moet is je nog niet bekend.

Juist nu zullen veel zaken transparant gaan worden, waarin oude patronen zichtbaar worden en oude stukken opgelost willen worden. Hoe ga je hier mee om en hoe kom je in verbinding met die diepe lagen in jezelf?


Wat kan je verwachten van deze interactieve helende lezing en groepshealing

Tijdens deze online groepsbijeenkomst gaan we dieper in op de werking van de groepsvelden waar je in zit, waar je mee verbonden bent en waar een aantal karmische stukken in liggen. Hoe herken je die verbindingen en op welke wijze kun je hier heelheid in krijgen. Vanuit vele levens wordt karma meegenomen dat resoneert in je eigen veld maar ook in je groepsveld of ouderlijnen. Wat betekent dit voor je en hoe kun je dit in liefde ervaren of als nodig loslaten of overstijgen voor zowel je zelf als de ander.

Ook wordt dieper ingegaan op het etherisch veld

Dit grote veld dat de verbinding is tussen je fysieke en geestelijke lichaam resoneert met alles wat je aan ervaringen hebt opgedaan. Dit is de blauwdruk van je leven en hierin ligt de grondslag voor ziekte en lijden. Door oude stukken hierin te herkennen en op te lossen wordt een begin gemaakt met het loskomen uit de tijdslussen die je steeds weer naar beneden trekken, hoe hard je ook werkt aan jezelf.

Groepshealing

Tevens is er een groepshealing die zorgt voor opschoning in het etherisch veld en op de oude lagen die je verbinden met je groep. Dit doet je meer in je buik komen en geeft meer rust en ruimte in je eigen lichaam. Je komt in verbinding met het grote liefdesveld en je eigen essentie. Je hart opent zich verder voor jezelf en de mensen om je heen. Hoe je dan ook verder gaat, samen of alleen.

Wat brengt het jou

Deze interactieve helende lezing geeft achtergrondinformatie zodat je beter in staat bent het huidige proces te begrijpen. Door vragen te stellen wordt de informatie persoonlijk en kun je het toepassen in je dagelijkse leven. De healing brengt je in contact met het grote eenheidsliefdeveld, geeft voelbaar zuivering op oude lagen en geeft je meer warmte en mededogen voor jezelf en de ander. Het zal je meer openen in non-dualiteit zodat je beter in staat bent vanuit liefde en begrip jezelf en de ander te ontmoeten en veranderingen aan te gaan. Het maakt je minder onzeker, duaal of reactief en brengt je meer rust en vrede. Ook leer je de duale schaduw van jezelf en de ander(en) te doorzien en je hieraan te onthechten. Je wordt je Ware Zelf en je innerlijke kind wordt veilig en trilt mee op de nieuwe Gouden Tijd. Je gaat door je eigen schaduw heen vallen en vertrouwt op het leven en toekomst zonder garanties.

Ik ont-moet je graag,

René de Quastenit

Ondersteuning

De multidimensionale DNA Healing krachtset werkt diep reinigend en transformerend tot op cel en DNA niveau en tot in de meest subtiele lichtlichamen. Het zuivert de collectieve velden die nu omhoog komen net als je familie-en zielgroep patronen. Zwaarte, afval energie, karma en blokkades lossen voelbaar op met deze krachtset. Je ware Wezen en stralendheid krijgen de ruimte. Je voelt je lichter, ruimer, weidser en gevulder.

 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen