Online interactieve lezing+groepshealing 'Ervaar wie je bent en sta op in je kracht'

Workshop: 701-2021

Beschrijving

In deze onzekere tijd, de tijd waarin er geen basis meer lijkt te bestaan en een tijd waarin je ervaart dat al je eigen zekerheden op losse schroeven komen te staan, dient zich aan de horizon een nieuwe tijd aan. Dit is een tijd van teruggaan naar wie je bent, naar je oorspronkelijke ik. Je mag gaan leven vanuit je eigen innerlijke kern die je leidt naar een non-duaal bestaan. Heb jij het verlangen je te openen in Liefde en wil je meer inzicht over de tijd die komt? Doe dan mee aan de online bijeenkomst!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

22-05-2021 t/m 22-05-2021


€35,00

vroegboekprijs

22-05-2021
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit

INCLUSIEF:
Online bijeenkomst
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de bijeenkomst

DOCENT:
René de Quastenit


Online interactieve lezing+groepshealing 'Ervaar wie je bent en sta op in je kracht'

Een interactieve lezing met groepshealing door René de Quastenit en de geestelijke wereld.

Hoe kun je in deze veranderende tijd bij jezelf blijven en leven vanuit de scheppende kracht die het Watermantijdperk biedtpower innerlijke kracht.jpg

In deze onzekere tijd, de tijd waarin er geen basis meer lijkt te bestaan en een tijd waarin je ervaart dat al je eigen zekerheden op losse schroeven komen te staan, dient zich aan de horizon een nieuwe tijd aan. Dit is een tijd van teruggaan naar wie je bent, naar je oorspronkelijke ik. Je mag gaan leven vanuit je eigen innerlijke kern die je leidt naar een nonduaal bestaan. Deze tijd van transformatie is belangrijk voor de mensheid en jou in het bijzonder want het geeft je de mogelijkheid meer naar je eigen liefdes-ik te gaan, naar een leven waarin buik (gevoel) en hoofd (verstand) samen komen.

Wat kan je verwachten

De interactieve lezing laat zien vanuit welke tijd je als mens gekomen bent en op welke wijze jij je aan het ontwikkelen bent. Vanaf de tijd van Lemurië heb je een lange weg gevolgd, naar Atlantis en verder naar de tijd waarin we nu leven. Het heeft je leren voelen, denken en doen. Het heeft je gebracht naar een ontwikkeling van het individu en het laat je ook zien dat het tijd wordt het hart te openen om opnieuw de liefde toe te laten.

Interactief

Waar sta jij nu en op welke wijze geef je vorm aan de veranderende energie, kun je bij jezelf blijven en ben je nog tevreden met je baan, huis, geld en relatie of ga je merken dat er iets in jezelf knaagt. Dat je meer mag gaan leven vanuit je Ware Zelf, vanuit liefde en compassie. Voelen dat je meer bent dan wat je nu leeft. Dit soort vragen kun je tijdens de lezing stellen en de antwoorden geven je meer inzicht in wie je bent en hoe je meer vanuit je hoofd, hart en buik kunt gaan leven.

Groepshealing

Tevens is er een groepshealing die je meer in je buikgevoel zal brengen, die je kennis laat maken met de diepere lagen in jezelf en een liefdesveld zal neerzetten dat je hart nog verder opent.

rode roos, liefde.jpgWat brengt het jou

De lezing geeft achtergrondinformatie zodat je beter in staat bent het huidige tijdsbeeld te begrijpen. Door vragen te stellen wordt de informatie persoonlijk en kun je het beter toepassen in het dagelijkse leven. De healing brengt je voelbaar meer in contact met het grote eenheidsliefdeveld, geeft zuivering op oude lagen en geeft je meer warmte en mededogen voor jezelf en de ander. Het zal je meer openen in je gevoel zodat je beter in staat bent vanuit liefde en begrip jezelf en de ander te ontmoeten. Het maakt je minder onzeker, duaal of reactief en brengt je meer rust en vrede.

 

Ik ont-moet je graag,

René de Quastenit

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen