Unieke online Beltane groepshealing; eenwording en Heilig Huwelijk

Workshop:

Beschrijving

Unieke, eenmalige groepshealing Beltane Het feest is beroemd en berucht om zijn erotische symboliek en seksuele losbandigheid. Maar oorspronkelijk is het heilig en dat is wat we zullen ervaren. Alles zal voorspoed brengen als de God en Godin in onszelf in eenheid zijn. Daarvoor moeten we door de schaduw van het mannelijke en vrouwelijke heen. Een grote energiestroom, niet alleen van boven maar ook vanuit de aarde, zal als resultaat door ons heen komen tijdens de online Beltane channeling. Kruin- en basischakra, mannelijke en vrouwelijke houdingen verenigen zich. Er zal een grote creativiteit en gewijde staat ontstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenUnieke online Beltane groepshealing; eenwording en Heilig Huwelijk

met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld, do 30 april van 19.30 tot 20.30 uur

Heilig Huwelijk tijdens het Meifeest

Dit vuurfeest werd Beltane genoemd bij de Kelten en kondigt het begin van de zomer aan. Het feest wordt overal ter wereld eind april begin mei gevierd. Heden ten dagen is het beroemd en berucht om zijn erotische symboliek en seksuele losbandigheid. Maar oorspronkelijk is het heilig. Door de vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, het innerlijk Heilig Huwelijk ontstaat er Goddelijke Eenheid in onszelf en met de natuur! Met onze hemel en aarde zowel als interne en externe man-vrouw.

Brengt de hemel op aarde en de aarde in de hemelheilige seksualiteit.jpg

Alles zal voorspoed brengen als de God en Godin in onszelf in eenheid zijn. Daarvoor moeten we door de schaduw van het mannelijke en vrouwelijke heen. Een grote energiestroom, niet alleen van boven maar ook vanuit de aarde, zal als resultaat door ons heen komen tijdens de online Beltane channeling. Het brengt de hemel op aarde en de aarde in de hemel. Kruin- en basischakra, mannelijke en vrouwelijke houdingen verenigen zich in ons. Er zal een grote creativiteit en gewijde staat ontstaan. Ook de meipaal, als kosmische boom die zich met de aarde verbindt en versierd is met witte en rode linten staat hiervoor symbool. Er om heen wordt een spiraal gedanst die de kundalini stroom harmonisch doet stromen tot diep in de onderwereld om onze eigen gewoontepatronen en ego te bevrijden en het allerhoogste te bereiken.

De schone schijn van Maya

Dat dit proces mislukt door wederzijds onbegrip, verwrongen liefde, kracht en seksualiteit is ook te halen uit de naam van de maand mei of te wel Maya, de illusie met het gericht zijn op de uiterlijke verschijnselen.
Wie in zijn vredescentrum weet te blijven, tijdens een vrijpartij of reactiviteit zal uiteindelijk in het fysieke lichaam waarlijk vrij en Goddelijk worden. Als we teveel uitreiken naar een ander, naar het licht of de materie zal dit niet gebeuren.

Elohim Wesak Kristal + zelfrealisatie tinctuur verlichte seksualiteit-co-creatiekracht

wesak 2 kristalDSC01551.JPGDe geprogrammeerde Wesak Bergkristal, zendt een prachtig liefdeslicht uit en activeert de eenheid en vrede van je Boeddha natuur. Deze diep voelbare liefde en staat van verlichting schept harmonie op alle lagen in jou, je relaties en je omgeving. Deze prachtige edelsteen maar ook de tinctuur zal thuis zowel als in het Elohim Centre als vanzelf mee geactiveerd worden tijdens de Beltane channeling. Ze versterken en ondersteunen de energieën die tijdens Beltane geactiveerd gaan worden. Veel mensen hebben het Wesak Kristal of de tinctuur al thuis liggen en kunnen deze tijdens de channeling bij zich neer zetten of op schoot nemen. Heb je het nog niet, maar wil je dit wel ter ondersteuning zowel als voor doorgaande healing na afloop én om zijn vrede-eenheid-uitstraling, ook bij relaties, dan kan je de producten vooraf bestellen via onze webshop. De channeling verdiept door het Elohim Wesak Kristal en de tinctuur verlichte seksualiteit - co-creatiekracht maar is ook te volgen zonder het Wesak Kristal end e tinctuur. Het kristal kun je ook gebruiken voor de online Wesak avond transmissie.


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Ik voel me na de Beltane channeling veel meer in balans en in evenwicht. Het lijkt alsof er van binnen een mannelijke kant is geactiveerd, die al mijn (zelf)twijfels en gepieker beantwoord met 'En nou stoppen met miepen!' ;) Een innerlijke kracht die volgens mij heel goed gaat helpen om meer voor mezelf te gaan staan en goed voor mezelf te zorgen, zonder alle twijfels die er voorheen waren." A.

De dagen na de channeling is de wereld een totaal andere ervaring. Als ik ergens binnen stap, wordt alles automatisch aangevuld in Liefde,  edelstenen en planten voel ik direct via mijn hart, dat nu heel open en groot voelt. Alle energie, edelstenen, het mannelijke en vrouwelijke etc. voel ik nu van binnen in mijn lijf, niet meer zozeer 'erbuiten' . Een brandpuntsverschuiving is dus heel duidelijk. Een heerlijk gevoel van Zijn, Heelzijn en vrijheid. Langzaamaan bouwt de energie op van onderuit (shakti, het vrouwelijke) en kruipt omhoog...
Groetjes en bedankt, Peter
 

Tips voor verdere verdieping/groei, worden wie je helemaal bent


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen