Kortingspakket 4x Online Tijdsgeestlezing met helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Workshop: TG pakket

Beschrijving

Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg en heling over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de gechannelde, helende kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

01-09-2023 t/m 01-09-2023


€121.00

vroegboekprijs

4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
VUL AUB BIJ DE OPMERKINGEN DE DATA IN VAN DE TIJDGEESTLEZINGEN DIE JE MEE WILT DOEN, OF VUL IN 'AANKOMENDE 4'.

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Kortingspakket 4x Online Tijdsgeestlezing met helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Schrijf je je in één keer in voor 4 online tijdgeestlezingen met helende channelings en betaal geen € 140,- maar slechts €121,-. Geef bij je aanmelding aan op welke 4 data je wilt deelnemen aan de Tijdsgeest lezing, meer info hierover vind je verder op de pagina.


aarde, manifestatie.jpg

Uitleg over collectieve processen en wat er nu gaande is

Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt?
En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert?
Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen mee stromen.

 

Elke online tijdgeestlezing met helende channeling heeft een ander thema

Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de Tijdgeest brengt. Het thema wordt speciaal afgestemd op het moment van uitzending. Het sluit ook aan op actuele innerlijke thema's. Tips en inzichten op de processen die jij en anderen momenteel doormaken kunnen je bewustwordingsproces, je zelfliefde, eigenwaarde en geluk enorm versterken. Je wordt gaandeweg krachtig, zachtaardig, blij en rustiger!


Toekomstige data


Donderdag 27-01-2022
Donderdag 14-04-2022
Donderdag 16-06-2022
Donderdag 01-09-2022

Donderdag 19-01-2023
Donderdag 06-04-2023
Donderdag 15-06-2023
Donderdag 30-11-2023

Aanmelden voor toekomstige data kan via het kortingspakket of door naar deze pagina te gaan en te klikken op 'toon toekomstige data'.


Praktische informatie

Je hoeft niet computer technisch te zijn om mee te doenKoptelefoon2 (cc).jpg

In de mail die je ontvangt na je aanmelding staat precies beschreven hoe je vanuit huis mee kunt doen. Kom je er niet uit, dan kun je ons bellen en helpen wij je verder.

Kan ik de helende Tijdsgeest lezing verplaatsen?

Door onverwachte omstandigheden kan het zijn dat je niet kunt op een van de data waarvoor je je opgeeft. Je hebt daarom de mogelijkheid om één datum van het pakket te verplaatsen. Voorwaarde is wel dat je dit minimaal 1 dag van tevoren laat weten en dat de volgende datum binnen een jaar na je eerste Tijdsgeest lezing en reading plaatsvindt. Tip: kijk ook bij de online groepshealingen

Hoe geef ik me op?

Geef je boven aan deze pagina op. Vul je gegevens in en geef bij de opmerkingen aan met welke helende Tijdsgeest lezing je mee wilt doen (of vul in aankomende vier).

Nadat je betaald hebt schrijven wij je in. Je ontvangt voor elke helende Tijdsgeest lezing een aparte bevestigingsbrief met verdere informatie.

Kan ik de Helende Tijdsgeest lezing ook live bijwonen?

Het is ook mogelijk om liveop de Krachtplaats in Veelerveen (Gron.) mee te doen met de helende Tijdsgeest lezing. Leuk om te combineren met een Helende Tuinen en Krachtplaats bezoek en/of een verblijf in een chalet!

Kan ik ook meedoen met een losse Tijdsgeest lezing en reading?

Je kunt je ook aanmelden voor een losse online Tijdsgeest lezing. Klik op deze link om dat te doen.