Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos

Workshop: TG204-2021

Beschrijving

Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de gechannelde, helende kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

18-11-2021 t/m 18-11-2021


€33.00

vroegboekprijs

18-11-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

27-01-2022 t/m 27-01-2022


€33.00

vroegboekprijs

27-01-2022
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

14-04-2022 t/m 14-04-2022


€33.00

vroegboekprijs

14-04-2022
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

16-06-2022 t/m 16-06-2022


€33.00

vroegboekprijs

16-06-2022
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

01-09-2022 t/m 01-09-2022


€33.00

vroegboekprijs

01-09-2022
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos

melkwegkleur.jpg

  • Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt?
  • En wat daarvan de grote bedoeling is?
  • Wil je healing en uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert?

    Neem dan live/ online deel aan de kwartaal helende avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos.
    Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen!

Hoe kan het dat je je grote Zelf bent en kent en toch nog angst, verkramping, fysieke klachten en onzekerheid ervaart

Vele reeds Ontwaakte lichtwerkers verbazen zich nu over de fysieke klachten, angsten, onzekerheden of verkrampingen die ze momenteel ondergaan. De meesten zijn ook nog bezig met het onafhankelijk op zichzelf gaan staan in de eigen autonomie en autoriteit, maar uiteindelijk blijkt ook dat geen Bevrijding maar afgescheidenheid. Je kunt deze stap echter niet overslaan alvorens weer samen te leven en werken als Goddelijke eenheid maar nu met behoud van de eigen autonomie.

Zo gauw jouw hogere Essentie meetrilt en je je daarvan reeds bewust bent komt dat aanvankelijk eerst binnen in het hartgevoel en denken van je persoonlijkheid of ikje. Echter nu ontstaat de tijd dat het verder afdaalt! Je allerhoogste Goddelijke en de Wezenlijke frequenties van je Essentie beginnen nu de opgeslagen onverwerkte emotionele geschiedenis in de cellen van je lichaam en DNA aan te trillen en dat veroorzaakt zoveel klachten. Er komt van alles uit! Alle onverwerkte emotionele geschiedenis die je meemaakte in je jeugd, in relaties maar ook dat van je moeder en voormoeders en van je vader en voorvaders in jou trilt daarin mee. Immers je opent je bewust of onbewust steeds meer op multidimensionaal zielsniveau! Eigenlijk heel en zuiver je voor een hele grote groep en niet alleen voor jezelf. het is de Christuskracht en het Eenheidshart van je Goddelijke Vonk die het collectief zuivert!

5 tot 12 strengig DNA

Echter als in je cellen dan ook nog het 5 tot 12 strengig DNA wordt open getrild dan ervaar je angsten, boosheid, onmacht, verdriet en ego-identificaties uit wat je hebt meegemaakt in voorgaande levens. Omdat je niet begrijpt waarom je niet slaapt, in angst, verzet of boosheid beland of waarom je nu ziek wordt of pijn krijgt, wordt dit allemaal heel verwarrend en bedreigend voor je. Soms ga je twijfelen aan jezelf en kun je je heel alleen en wanhopig voelen.  Immers niemand voelt wat jij meemaakt!

Daarnaast word je door de tijdgeest en je eigen hogere trillingen nu aangespoord om in je onafhankelijk volledig potentieel, in je zelfvertrouwen en het geloof in je zelf te gaan staan en dit niet alleen te weten maar te ZIJN!
Ook wordt je aangetrild in het gaan staan en uitkomen voor je rol op Aarde, je grote meesterschap en het engelenwezen dat je bent. In iemand die niet leunt op anderen maar geheel het eigen innerlijke pad van jouw bedoeling op Aarde volgt en dat uitdrukt. Je wordt onafhankelijk van wat anderen ook zeggen en hoe je vrienden het ook zien. Ook aanvaard je een leven zonder garanties voor je keuzes. Je moet dan al geheel vertrouwen op je eigen blauwdruk van wie je bent en waarvoor je op aarde komt en op je hoger gevoel dat in je gewone zelf nu aanwezig is. Je zult je heel gewoon voelen maar nooit meer zonder het groot bewustzijn  en liefdesveld in jezelf en je volledige intuitie in je lichaam. Je zult dat in bezit nemen en aanvaarden als diegene die je Bent en waarvoor je bedoeld bent zonder angst voor ego!


Lees hier meer...


Schrijf je in één keer in voor 4 helende Tijdsgeest lezingen en betaal geen € 132,- maar slechts €111,-

Klik hier link om je aan te melden voor het kortingspakket


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de lezing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Tip: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen voorafgaand aan de online helende Tijdgeestlezing.

Tip: Combineer deze Tijdgeestlezing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.


Toekomstige data:

Donderdag 20-05-2021
Donderdag 23-09-2021
Donderdag 18-11-2021


Ervaringen van andere tijdgeestlezing:

Zojuist lees ik de tekst die jij, Joke, geschreven hebt over de nieuwe Lichtvortex. Wat fijn deze herkenning. Ik merk het echt deze week en opbouwend in de voorgaande weken.  In ene durf ik de stap te zetten om niet meer zo vrijgevig te zijn om, zoals je schrijft, andere ego's te dienen. De weggeefstand is voorbij.
Ik ervaar wat je schrijft, dat het lijkt alsof ik koel ben als diamant, maar ik voel heel sterk dat dit is om de Liefde van de Bron te dienen. Wat ben ik blij met en dankbaar voor deze ondersteuning in de vorm van jouw woorden op het juiste moment. Want makkelijk/leuk is het niet en ook weer wel omdat ik weet dat het de juiste weg is. Ik kan er wel van dansen, wat ik innerlijk ook doe . E.

Ik zou nog heel veel meer kunnen delen over de herkenning van al het moois dat je schrijft, maar dat laat ik voor nu voor de verbinding van hart tot hart. M.

Nou wat was het prachtig mooi gisteren! Veel opgestoken van de lezing.En wat een cadeautje zeg de healing/transmissie! Die kon ik heel goed voelen, ik voelde alleen maar vloeibare warmte en liefde door mijn lijf stromen, heerlijk! En dat bleef ook lang na de lezing nog stromen en is er vandaag ook nog. En ik heb wel 12 uur achtereen geslapen! Liefs Rachel


Tips hoe nu verder na afloop

 


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties