Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos

Workshop: TG201-2021

Beschrijving

Online Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

25-02-2021 t/m 25-02-2021


€33.00

vroegboekprijs

25-02-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

20-05-2021 t/m 20-05-2021


€33.00

vroegboekprijs

20-05-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

23-09-2021 t/m 23-09-2021


€33.00

vroegboekprijs

23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

18-11-2021 t/m 18-11-2021


€33.00

vroegboekprijs

18-11-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos

melkwegkleur.jpg

  • Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt?
  • En wat daarvan de grote bedoeling is?
  • Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert?

    Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos.
    Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen!

 


Het proces dat nu begint open te breken bij de voorlopers en lichtwerkers. Jouw aardse pool wil meer verbinding vormen met Moeder Aarde en Moeder Natuur. Ook jouw hogere verbindingen, je Bovenwerelddeel zal verder indalen in jouw verstand, keelchakra, gevoel en gesprekken om zo richting innerlijk kind, basis en lichaam te gaan. Zo beweeg je je in dit tijdperk steeds meer toe naar de Eenheid van alle engelen-, mensen- en natuurrijken binnenin jezelf om daar vanuit te kunnen functioneren met al je lagen. Van innerlijk kind en lichaamsbewustzijn t/m je hart, geest, je engelen-mens-zijn en volledig potentieel.

Innerlijk kind en schaduw

Jouw DNA en onderbewustzijn komen nu bloot te liggen met de inhoud van alles wat is weggestopt, niet te verdragen was en onderdrukt is geweest in je vroege onbeschermde kindertijd (en dat van je verleden levens). Je maakt daarom nieuwe keuzes in je leven wat vaak inhoud dat je er van wegvlucht. Maar nu je kosmische wekker afgaat ben je er aan toe door je onveilige, niet aangevoelde en ongeborgen innerlijke zielekind heen te gaan waardoor verlichting en non-dualiteit ook in je innerlijk-kind en lichaam bereikt.

•    Was er in je eerste drie levensjaren een sfeer van agressie, drank, verdriet of wederzijdse teleurstelling bij je ouders?
•    Of hadden je ouders het te druk met hun werk of elkaar?

Dan is je puurste zielekindje of Godskindje komende vanuit de hemelse liefdessferen niet echt veilig genoeg geweest om vol vertrouwen in je lichaamscellen en basischakra te ankeren. Je lichtlichamen reiken niet tot in je buik en basischakra en je blijft ergens altijd innerlijk te kwetsbaar en onveilig in contacten.

Je functioneert als peuter altijd alleen vanuit gevoel. Maar als dit puurste zielewezentje geen warme liefde, steun en geborgenheid ervoer in haar/zijn omgeving dan zal die leegte vroeg of laat aan het licht komen en mee gaan trillen in je leven en relaties om volledig heel te worden. Het lagere en hogere zelf willen zich verenigen in deze tijd. Misschien kreeg je vooral praktische zorg, maar was er niemand die jouw prachtige lichtwezen-jongetje of meisje aanvoelde of hielp ... 

Zo werd op dat niveau de wereld eng en bedreigend en zakte dit gevoel in je onderbewustzijn omdat je verder moest. Maar de boodschap die daardoor in jouw onderbewustzijn, dat nu wakker wordt, is blijven hangen, is: "Ik doe er niet toe, ik ben niet belangrijk, voor mij is er geen liefde, stimulans, steun of bescherming”. Als volwassene verschijnt datzelfde dan ook in je volwassen relaties en situaties. Je voelt je ook daarin niet voldoende aangevoeld, gewaardeerd, gesteund of gezien en bent bang alleen te komen staan!

Lees hier meer...


Schrijf je in één keer in voor 4 Tijdsgeest lezingen en betaal geen € 132,- maar slechts €111,-

Klik hier link om je aan te melden voor het kortingspakket


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de lezing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze Tijdgeestlezing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.


Toekomstige data:


Donderdag 12-11-2020
Donderdag 25-02-2021
Donderdag 20-05-2021
Donderdag 23-09-2021
Donderdag 18-11-2021


Ervaringen:

Zojuist lees ik de tekst die jij, Joke, geschreven hebt over de nieuwe Lichtvortex. Wat fijn deze herkenning. Ik merk het echt deze week en opbouwend in de voorgaande weken.  In ene durf ik de stap te zetten om niet meer zo vrijgevig te zijn om, zoals je schrijft, andere ego's te dienen. De weggeefstand is voorbij.
Ik ervaar wat je schrijft, dat het lijkt alsof ik koel ben als diamant, maar ik voel heel sterk dat dit is om de Liefde van de Bron te dienen. Wat ben ik blij met en dankbaar voor deze ondersteuning in de vorm van jouw woorden op het juiste moment. Want makkelijk/leuk is het niet en ook weer wel omdat ik weet dat het de juiste weg is. Ik kan er wel van dansen, wat ik innerlijk ook doe .

Ik zou nog heel veel meer kunnen delen over de herkenning van al het moois dat je schrijft, maar dat laat ik voor nu voor de verbinding van hart tot hart. M.

Nou wat was het prachtig mooi gisteren! Veel opgestoken van de lezing en de readingsvragen.En wat een cadeautje zeg de healing/transmissie! Die kon ik heel goed voelen, ik voelde alleen maar vloeibare warmte en liefde door mijn lijf stromen, heerlijk! En dat bleef ook lang na de lezing nog stromen en is er vandaag ook nog. En ik heb wel 12 uur achtereen geslapen! Liefs Rachel


Tips hoe nu verder na afloop

 


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen