Leef het potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid en Liefde

Workshop: 01-2021
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, KKM, VPZ, AH, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

12-06-2021 t/m 13-06-2021


€381,00

vroegboekprijs

12-06-2021
13-06-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke Nootebos

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
gratis toegang tot de zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Docente Joke Nootebos


Leef het potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid en Liefde

Docente Joke ElZiam Nootebos  die 2 transmissies in de helende tuinen zal geven). De Gouden Kind krachtplek in het Lemurisch Bos en de krachttuin "Kruinchakra".

 

Een gevuld basischakra geeft je stevigheid, moed, daadkracht, helderheid, weten wat je wilt, bescherming, aarding, innerlijke veiligheid, oer-vertrouwen en de Liefde om te mogen zijn wie jij Bent. Het is het chakra wat je idealen, ideeën en zielsverlangens praktisch maakt en ervoor zorgt dat je dat gaat doen wat je het aller liefste wilt doen en dat waarvoor je naar de aarde bent gekomen. Je stelt niet langer uit, trekt je niet terug maar durft te staan in je licht en bent zichtbaar. Je wordt twijfelloos en stapelt geen gedachten meer over jezelf vanuit onzekerheid maar bent doelgericht vanuit liefde en ontspanning. Je mag fouten maken omdat je vertrouwen hebt in je hart en zuiverheid waardoor het niet erg is als er een keer iets fout gaat.

Aarding, eenheid, boomwortels.jpg

Deze workshop opent je basischakra

Tijdens deze prachtige workshop zal jouw basischakra geopend en geactiveerd gaan worden! Blokkades, remmingen en karmische issues lossen voelbaar op. Levensgeluk, gezondheid en je energie nemen toe!

Je ontvangt een diepe verbinding met moeder aarde en je bovenwereld bewustzijn

Het licht vanuit moeder aarde en de bovenwereld stromen door je heen als je basischakra geopend is. Je kundalinikanaal wordt geactiveerd met prana en levensenergie. Al je chakra’s, cellen en immuunsysteem vitaliseren dan met hoger Licht. Je energie neemt hierdoor toe!

Heb jij ook het verlangen volledig op aarde te willen zijn?

Pas als je basischakra ten volle is ontwikkeld kun jij met je volledig potentieel en al je zieledelen op aarde zijn. Al je zieledelen brengen jou je scheppingskracht en Gaven welke voelbaar worden vanuit je lichaam. Verkrampte controle mechanismes van niet vertrouwen en angsten voor je kracht en hoger Licht lossen op. Je gaat leven vanuit overgave, in overeenstemming met de Bron in jou. Zijwegen of uitstellen bestaan dan niet meer.

De trouw aan jeZelf

Door de workshophealingen en inzichten word je trouw aan je hoogste licht waardoor ook afhankelijkheid en needings op relatie gebied oplossen. Je hoogste levenslied kan dan ook in al jouw cellen doorklinken. Onvoorwaardelijke liefde, goedheid en Goddelijke kracht zullen in eenheid zijn met jou. Je ontwikkelt je van alleen naar Al-Een zijn. Eenzaamheid en je alleen voelen zijn dan voorgoed verleden tijd. Als een lotusbloem ga je gedurende de workshop open in heel je Stralendheid. Je durft te geven zonder weggeven en kunt ontvangen omdat je voelt dat je het waard Bent.

Haal je bestaansrecht op

Ook je bestaansrecht wordt voelbaar als jouw basischakra zich verder opent gedurende de workshop. Je voelt dat je er mag zijn en recht hebt op een plek in het hart van anderen. Niet langer hoef je je plek te verdienen of er je best voor te doen. Jij mag zijn en jij mag bestaan. Het leven wordt meer ontspannen en relaxed. Hoe druk het ook is. Nog steeds draag je bij, ga je naar je werk en betaal je huur of hypotheeklasten maar nu vanuit gemak, de flow en vertrouwen. Je wordt door je geopende basischakra juist heel aards maar ook lichtvoetig en liefdevol tegelijkertijd.

Doe mee aan deze workshop als jij:

 • Meer aarding in je leven wil
 • Inzichten wilt hoe je vanuit je aarding en gronding in het leven van je subtiele ziel kunt staan
 • Meer kracht, liefde, vertrouwen of innerlijke veiligheid wilt
 • Twijfelloos in het leven wilt staan
 • Verslavingen of vermoeidheid wilt onthechten
 • Trouw wilt zijn aan het pad van je ziel en Goddelijke Vonk
 • Je wilt leren jezelf te uiten en jezelf te mogen zijn
 • Beperkende gedachten wilt overstijgen
 • Verlangt naar een bestaansrecht gevoel en een plek in het hart van anderen
 • In het leven je idealen wilt verwezenlijken
 • Verlangt naar gezondheid en meer energie
 • Je needings op relatiegebied, geld en zekerheid wilt overstijgen
 • Healing wilt voor jouw basischakra
 • Een Engelen-Mens van Liefde en Manifestatie kracht wilt worden.


Wat gaan we doen tijdens deze workshop:

Tijdens deze workshops ontvang je meerdere helende channelings om je basischakra te openen en activeren. Je ontvangt reading en inzichten waar je ook thuis mee verder kunt. Ook oefen je onder begeleiding het readen/healen op elkaar van de basischakra. Je gaat voelen welke producten jouw basischakra kunnen ondersteunen, ook voor als je thuis bent. Ook loop je het Labyrint om al je vorige levens te voltooien en te belichamen wie je werkelijk Bent, jouw potentieel; een Engelen-Mens. Daarnaast is er ook de tijd om je vragen te stellen waar je tegenaan loopt in het leven en graag inzicht in wilt ontvangen.

Het LabyrintLabyrinth 2.jpg

Het midden, het hart en doel van het met 13-voudig bewustzijn en Liefde gevulde buiten-labyrint brengt je Thuis in je authentieke Zelf; het mooiste van jezelf. Het labyrint helpt je op je (levens) pad en om niet (vele levens) te blijven hangen in de vele gevoelens- en gedachten kronkelingen of oude familiepatronen, die zich afgezet hebben in je lichaam, chakra’s en labyrint-gangen. Zelfs niet als het pad weg van het doel lijkt te leiden. Je laat het oude onderweg los.

Tijdens de workshop word je begeleid om stap voor stap het oude los te halen en thuis te komen in je authentieke Zelf! 

Het effect van de workshop

De workshop zal meerdere weken doorwerken zodat je in je huidige leven steeds krachtiger vanuit je basischakra en centrum in het leven gaat staan. Je aarding, lichtkracht en innerlijke veiligheid nemen voelbaar toe!

Als jij verdieping voor je basischakra en je hoger Licht zoekt is deze workshop iets voor jou!

 


Ervaringen van deelnemers:

Dankjewel voor de mooie workshop! Het was zeer intens en best vermoeiend. Voel me nu wel een stuk zwaarder, alsof ik nu veel meer met mijn gewicht op de aarde sta. Het zwaartepunt voel ik nu meer in mijn buik en ik probeer nu ook het contact met mijn buik te houden. Lukt mij vrij aardig tot nu toe. 

Marlie

Wat een prachtige, diepwerkende workshop was dit! 
Op weg naar de workshop was al een groot krachtveld voelbaar, dat het gehele weekend overeind bleef. 
Diepgaande channelings met een enorm helende directheid werden afgewisseld met transmissies waarin we omgeven werden door ruimte, begrip en zachtheid. Verschillende lagen werden in ons aangeraakt: innerlijk kind lagen, maar ook de volwassen geworden innerlijke man en vrouw die op gingen staan. Hoe fijn om te ervaren dat er daardoor steeds meer bedding en vertrouwen in mezelf ontstond!
 
De eerste dagen na de workshop was ik uit balans. Onderliggend voelde dat goed; alsof er nu een nieuwe balans mocht ontstaan. Oud verdriet kwam omhoog, en daarmee ook een hernieuwd contact met het allermooiste, zuivere, pure deel in mij dat naar de aarde is gekomen maar daarin niet gezien en ontvangen is geweest. De vraag rees op: Kan ik mezelf hierin ontvangen? 
 
We zijn nu een paar dagen verder en ik heb genoten van de afgelopen dagen. Nog niet eerder heb ik zo’n liefdevolle bedding in mezelf ervaren. Alsof ik er ben voor mij. Ik voel mijn benen nu tijdens het lopen; opeens doen ze mee aan het leven. Wat een geschenk! En telkens opnieuw, als ik merk dat mijn aandacht toch weer teveel naar de ander uitgaat, of als ik me onveilig voel ergens, komt de vraag uit de workshop omhoog : Mag ik er ook voor mezelf zijn? Mag ik het ook fijn hebben? 
Het antwoord is JA en dat voelt ongelooflijk goed!
 
Anna
 
Dankjewel voor deze prachtige workshop die ik nu 2 keer gevolgd heb.
Ik voelde na de eerste workshop ontzettend veel LIEFDE vanuit mijn Basischakra door mijn systeem stromen, nog nooit eerder zoveel LIEFDE gevoeld. Bij de tweede keer dat ik mee deed was er nog meer verdieping voelbaar. Tijdens het lopen van het Labyrinth met de hele groep kon ik veel beter bij mijn eigen gevoel blijven en heb heel veel healingen mogen ontvangen. Bij de tuintransmissie werd voelbaar de 9e straal diep verankerd in mijn Basischakra. Het waren 2 hele mooie intense workshops.

Marian
 

Voorbereiding op de workshop en na afloop met de "DNA Healingsset"

Door het vooraf gebruiken van de DNA Healingsset haal je nog meer uit de workshop. Ook na afloop helpt het je alles integreren.

De DNA Healingsset helpt je bovenbewustzijn en ziel in te dalen, je onbewuste, voorouderpatronen van aardse en zielegeschiedenis, karma en zielengroepen te zuiveren.

Karmische (voor)ouder patronen bevinden zich o.a. als informatie in je bloed, bloedvaten, botten, milt, hormonen en kunnen hoge bloeddruk, hart en vaatklachten, hyperventilatie, vermoeidheid, gewrichtsklachten, lusteloosheid, e.d. veroorzaken.

Klik hier om de DNA healingset te bestellen en voor meer informatie

 


 

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen