Satsang "Vermoeidheid door innerlijke processen"

Workshop: 2019.R05

Beschrijving

Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

Op dit moment zijn er (nog) geen data en prijzen bekend.

Satsang "Vermoeidheid door innerlijke processen"

zon innemen.jpgMerk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.

Stress, vermoeidheid of misschien wel een burn-out worden vaak veroorzaakt doordat het contact met de eigen innerlijk ik niet meer wordt gevoeld of herkend. Je leeft dan vanuit de mind en de persoonlijkheid en staat op de weggeefstand. Ook neem je hierin je lichaamsgevoel niet mee.

Hoe kun je dit stoppen, hoe ga je leven vanuit de verbinding met je hele wezen, vanuit hoofd, hart en buik. Hoe merk je dat je vanuit je mind of de persoonlijkheid leeft en hoe kun je komen tot de stilte in jezelf. Wat is de weg naar het ware Zelf, naar Godrealisatie. Tijdens de satsang, of coaching bijeenkomst, kun je je eigen persoonlijke voorbeelden en vragen inbrengen om te leren hoe je jezelf kan gaan waarnemen, hoe je jezelf kan gaan herkennen in de omstandigheden waarin je je nu bevindt en hoe je het pad van verlichting kan gaan herkennen, binnen je relatie en je werk.

Ik ont-moet je graag.

René

 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 

René de QuastenitOver René de Quastenit:
Naast de zaterdagavonden voor een groep geef ik ook persoonlijke live of telefonische satsang-coachings consulten op afspraak. Wil je begeleiding op je weg naar Ontwaken, Zelfrealisatie, Verlichting en Godrealisatie dan deel ik graag mijn hart, kennis en ervaring!

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies en tekstartikelen.