Satsang "Innerlijke onrust, als het ware Zelf meer op de voorgrond gaat komen"

Workshop: 2019.R03

Beschrijving

Om je hoogste innerlijke leiding te volgen en te functioneren vanuit je grote Zelf moet je weten of datgene wat je denkt, spreekt, voelt of doet van je ego-ik, je ziel of je ware Zelf is. In gewone werk- en thuis situaties is dat niet altijd gemakkelijk te onderscheiden.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang "Innerlijke onrust, als het ware Zelf meer op de voorgrond gaat komen"

wie is ik.jpgOm je hoogste innerlijke leiding te volgen en te functioneren vanuit je grote Zelf moet je weten of datgene wat je denkt, spreekt, voelt of doet van je ego-ik, je ziel of je ware Zelf is. In gewone werk- en thuis situaties is dat niet altijd gemakkelijk te onderscheiden.

Vaak is er in contact met anderen een onderliggende laag die wensen of verlangens heeft en die subtiel op de achtergrond aanwezig is. Gezien worden in wie je bent, aandacht of complimenten willen zijn veel voorkomende needings die vaak onbewust aanstaan en waar de persoonlijkheid naar op zoek is. Leer je eigen innerlijke leiding volgen door bewust te worden van je persoonlijkheid zodat deze naar de achtergrond verhuisd en je ware Zelf meer op de voorgrond kan komen.

Tijdens de satsang, of coaching bijeenkomst, kun je je eigen persoonlijke voorbeelden en vragen inbrengen over je (stressvolle) relatie- en werksituatie om te leren wie in jou daarmee omgaat en hoe je daar mee om gaat vanuit je ware Zelf.

Ik ont-moet je graag.

René

 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 

René de QuastenitOver René de Quastenit:
Naast de zaterdagavonden voor een groep geef ik ook persoonlijke live of telefonische satsang-coachings consulten op afspraak. Wil je begeleiding op je weg naar Ontwaken, Zelfrealisatie, Verlichting en Godrealisatie dan deel ik graag mijn hart, kennis en ervaring!

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies en tekstartikelen.