Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"

Workshop: 2019.SAW.0

Beschrijving

Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"

Satsang betekent Samenkomen in Goddelijke Waarheid. Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie.

Ontwaken en relaties

Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek.

Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken?

De sleutel tot relaties.jpgTijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit. Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen, bepaalde overtuigingen of karma uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf wel alles of leef je voor de ander(en)?

Stel je vragen

Tijdens de online satsang met Willeke Ananda Jansen kun je ook vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de online satsangochtend kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Ontvang een helende channeling

Aan het einde van de ochtend ontvang je tevens een helende channeling waardoor Stilte, Vrede en Liefde zich nog verder in je verdiepen tot je uiteindelijk permanent de staat van verlichting en Godrealisatie bereikt.

Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen

 

Je kunt de bijeenkomst alleen online volgen

Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot de vrijdag ervoor om 17.00 uur. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers word je vraag wel of niet behandeld.

Meld je aan voor 4 satsangs en ontvang de 5e gratis

Je betaalt geen € 125,00 maar € 99,00!
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 


Ervaringen van deelnemers

"Super fijn deze satsang als extra ondersteuning op het verlichtingspad. Omdat thuis het eenheidsveld niet vanzelfsprekend is zoals bij Elohim, is het zeer waardevol om regelmatig zo’n veld te creëren. Juist vanuit huis zou ik zeggen. Zodat je in de “3D wereld” duidelijker kunt leren voelen en onderscheiden wie je werkelijk bent.

Ook al heb ik alles al 100x gehoord, het kan niet vaak genoeg gezegd en gevoeld worden. Steeds beklijft het een laagje dieper. Dankbaar voor het steeds opnieuw en steeds dieper wakker worden in wie ik werkelijk ben en wat ik hier op Aarde te brengen heb! En dan als kers op de taart, jouw opmerking: “Besef dat je het (je Goddelijkheid) eigenlijk altijd al bent geweest”. Oh ja, was ik toch weer vergeten"

Janneke

 

"Dank je voor de verhelderende satsang. Wat ik er van mee genomen heb is dat ik beter bewust kan zijn dat er geoefend mag worden met terug komen naar het verruimen. En dat de gehele dag door in situaties."

Mieke

 

Dankjewel. Kon goed merken dat ik veel meer ruimte voelde om de pijn en verdriet toe te laten die er langs kwam. Heel fijn om makkelijker dit toe te kunnen laten.

Heel fijn Willeke. Veel meer contact met basischakra, veiligheid en Bestaansrecht!!

Mooie Satsang, mooi groot Liefdesveld. Dank je Willeke en iedereen!

 

 


 

 

Klik hier voor een tekst geschreven door Willeke Ananda Jansen:

3 aspecten van spirituele Verlichting

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen