Online Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"

Workshop: 2019.SAW.0

Beschrijving

Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"

Satsang betekent Samenkomen in Goddelijke Waarheid. Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie.

 

Innerlijk kind wordt volwassen

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jezelf uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.

innerlijk kind.jpegDoordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet als we afgewezen of gekwetst worden.

Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen. Zo kan je Grote Zelf ook in je eerste en tweede chakra wonen en kun je dieper aarden met je licht.

De online Satsang gaat mede over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht, bewustzijn en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid in jezelf, terwijl je tegelijkertijd in eenheid leert te blijven met je omgeving. Ook als je grenzen aangeeft of emotie laat blijken.

 

Stel je vragen

Tijdens de online satsang met Willeke Ananda kun je ook vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de online satsangochtend kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

 

Ontvang een helende channeling

Aan het einde van de ochtend ontvang je tevens een helende channeling waardoor Stilte, Vrede en Liefde zich nog verder in je verdiepen tot je uiteindelijk permanent de staat van verlichting en Godrealisatie bereikt.


 
Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen


Ervaringen van deelnemers

 
'Super fijn deze satsang als extra ondersteuning op het verlichtingspad. 
Omdat thuis het eenheidsveld niet vanzelfsprekend is zoals bij Elohim, is het zeer waardevol om regelmatig zo’n veld te creëren. Juist vanuit huis zou ik zeggen. Zodat je in de “3D wereld” duidelijker kunt leren voelen en onderscheiden wie je werkelijk bent. 
Ook al heb ik alles al 100x gehoord, het kan niet vaak genoeg gezegd en gevoeld worden. Steeds beklijft het een laagje dieper. 
Dankbaar voor het steeds opnieuw en steeds dieper wakker worden in wie ik werkelijk ben en wat ik hier op Aarde te brengen heb!
En dan als kers op de taart, jouw opmerking: “Besef dat je het (je Goddelijkheid) eigenlijk altijd al bent geweest”. Oh ja, was ik toch weer vergeten'
Liefs, Janneke

 Je kunt de bijeenkomst alleen online volgen

Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot de vrijdag ervoor om 17.00 uur. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers word je vraag wel of niet behandeld.

 

Meld je aan voor 4 satsangs en ontvang de 5e gratis

Je betaalt geen € 125,00 maar € 99,00!
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 

Klik hier voor een tekst geschreven door Willeke Ananda Jansen:

3 aspecten van spirituele Verlichting

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen