Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"

Workshop: 2019.SAW.0

Beschrijving

Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"

Satsang betekent Samenkomen in Goddelijke Waarheid. Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie.

Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Als je ego-ikje en persoonlijkheid transparanter worden door het ontwakingsproces zul je minder uit zijn op een orgasme. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Het kan een heel lastig proces zijn, want ineens voel je misschien wel dat je niet meer zo vaak met je partner wilt vrijen en je geeft dit ook vaker aan. Schuldgevoel en/of twijfel kunnen ontstaan.

Je voelt je te willen verbinden op meerder lagen met je partner als je vrijt, maar vaak zal dat niet gaan. Zomaar seks zal niet meer voldoende zijn. Voor beiden kan dit een hele lastige tijd zijn. Toch kun je niets anders dan trouw zijn aan iets groters in jou en aan het eren van je subtiele gevoelslagen.

2de - tweede chakra.jpgLeer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.

Meld je aan en kom erachter dat ook jij niet de enige bent die hiermee worstelt. Dat het zoeken is naar wat past voor jou en wat je grenzen zijn. Hoe meer je je ware  gevoel gaat volgen, hoe’ vrijer’ je je uiteindelijk zult voelen. Dat seks mag en je er enorm van kunt genieten, maar dat het niet hoeft als jij het niet wenst

Wie volg je in jezelf?

Wanneer volg je in omgang en werk je ego-ik en wanneer je ziel en Goddelijke Essentie? Hoe voel je of weet je het verschil? Waaraan hecht je ego-ikje zich nog, waardoor je uit je grote Zelf valt? Hoe ga je om met je reactieve innerlijk kind? Hoe communiceer je, verbind je en werk je vanuit het Vrede en Stilte punt van je Hart? Hoe ga je om met interne en externe spanningen, weerstand en conflicten? Hoe behoud je je ziel en Goddelijk Zelf tijdens het vrijen?

Tijdens de online satsang met Willeke Ananda kun je ook vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de online satsangochtend kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Ontvang een helende channeling

Aan het einde van de ochtend ontvang je tevens een helende channeling waardoor Stilte, Vrede en Liefde zich nog verder in je verdiepen tot je uiteindelijk permanent de staat van verlichting en Godrealisatie bereikt.

Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen

 


Ervaringen van deelnemers

"Super fijn deze satsang als extra ondersteuning op het verlichtingspad. Omdat thuis het eenheidsveld niet vanzelfsprekend is zoals bij Elohim, is het zeer waardevol om regelmatig zo’n veld te creëren. Juist vanuit huis zou ik zeggen. Zodat je in de “3D wereld” duidelijker kunt leren voelen en onderscheiden wie je werkelijk bent.

Ook al heb ik alles al 100x gehoord, het kan niet vaak genoeg gezegd en gevoeld worden. Steeds beklijft het een laagje dieper.  Dankbaar voor het steeds opnieuw en steeds dieper wakker worden in wie ik werkelijk ben en wat ik hier op Aarde te brengen heb! En dan als kers op de taart, jouw opmerking: “Besef dat je het (je Goddelijkheid) eigenlijk altijd al bent geweest”. Oh ja, was ik toch weer vergeten"

Liefs, Janneke

 

"Dank je voor de verhelderende satsang. Wat ik er van mee genomen heb is het volgende: Het beter bewust zijn dat er geoefend mag worden met terug komen naar het verruimen. En dat de gehele dag door in situaties."

Met warme groeten,
Mieke

''Dankjewel voor deze mooie Satsang. Je benoemd de dingen helder en duidelijk. Heel veel herkenning ook. Het benoemen waar we ons bewust van mogen worden; van onszelf, maar ook van de ander. Het liet weer meer puzzelstukjes letterlijk en figuurlijk in elkaar vallen. De healing aan het einde van de Satsang werkte heel krachtig en diepgaand. Veel oude pijn en verdriet mocht loskomen, en daarna voelde het heel stil en rustig, maar ook ruimer in mijn lijf…"

Liefs Gerdie

 

"Steeds meer ervaar ik dat onder jouw woorden een energie overdracht zit. Dus enerzijds zijn er in de Satsang de woorden, waardoor er meer begrip en richting ontstaat, en anderzijds wordt er iets aangeraakt in mijn systeem waardoor er een verruiming plaatsvind en er iets anders kan binnenkomen.

In de helende channeling kwam eerst angst naar boven, angst om mezelf uit te spreken in de verbinding met de ander. Vervolgens een intens verdriet over eerder meegemaakte ervaringen. Tot in de vaginawand waren opgeslagen herinneringen en pijn voelbaar. Kou kwam vrij uit mijn onderbuik. Ik voel dat dit alleen laagje voor laagje geheeld kan worden.

Vanuit mijn ziel voel ik een verlangen om uit te reiken naar de man, om te vragen wat hij van mij als vrouw nodig heeft. En voel ik het verlangen om aan hem te vertellen wat ik als vrouw nodig heb. Om zo elkaar te helpen (de collectieve wonden te) helen en weer naast elkaar te staan.

Ik wil jou bedanken dat je het thema seksualiteit zo mooi en oordeelloos open legt, en voor het (mede) creëren van de veilige sfeer en hartsverbinding in de groep waardoor heling kan plaatsvinden."

Liefs, Anna

 
 

Je kunt de bijeenkomst alleen online volgen

Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot de vrijdag ervoor om 17.00 uur. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers word je vraag wel of niet behandeld.

Aanmelding:

Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 9.00 uur op de dag van de bijeenkomst.

 

Klik hier voor teksten geschreven door Willeke Ananda Jansen:

 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen