Online Satsang "Hoe draag ik het beste bij aan de nieuwe Aarde?"

Workshop:

Beschrijving

Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline Satsang "Hoe draag ik het beste bij aan de nieuwe Aarde?"

Satsang betekent Samenkomen in Goddelijke Waarheid. Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie.

Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde?

Bloemen, aarde hart.jpgToch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden!
Ook kun je steeds meer voelen dat je in de wereld waarin je vertoeft te weinig spiegels krijgt voor je zielewezen en Goddelijke Essentie. Het kan daarom zwaar voelen en er kan een gevoel van zinloosheid en doelloosheid ontstaan.

Tijdens de zondagochtend satsang kijken we naar waar het ook in de maatschappij mogelijk is al stappen te zetten en jeZelf hierin mee te nemen. Maar, ook waar je nog meegaat en terugvalt in oude patronen van het ego ikje en hoe je daar nu beter mee om kunt gaan. Steed meer stap jij in de schoenen van diegene die je werkelijk Bent,  diegene die is gekomen om die nieuwe aarde en het Goddelijk Zelf te realiseren!

Doe je mee?

Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer!
Meld je aan!

Stel je vragen

Tijdens de online satsang met Willeke Ananda kun je ook vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de online satsangochtend kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Ontvang een helende channeling

Aan het einde van de ochtend ontvang je tevens een helende channeling waardoor Stilte, Vrede en Liefde zich nog verder in je verdiepen tot je uiteindelijk permanent de staat van verlichting en Godrealisatie bereikt.
 
Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen


Ervaringen van deelnemers

'Super fijn deze satsang als extra ondersteuning op het verlichtingspad. 
Omdat thuis het eenheidsveld niet vanzelfsprekend is zoals bij Elohim, is het zeer waardevol om regelmatig zo’n veld te creëren. Juist vanuit huis zou ik zeggen. Zodat je in de “3D wereld” duidelijker kunt leren voelen en onderscheiden wie je werkelijk bent. 
Ook al heb ik alles al 100x gehoord, het kan niet vaak genoeg gezegd en gevoeld worden. Steeds beklijft het een laagje dieper. 
Dankbaar voor het steeds opnieuw en steeds dieper wakker worden in wie ik werkelijk ben en wat ik hier op Aarde te brengen heb!
En dan als kers op de taart, jouw opmerking: “Besef dat je het (je Goddelijkheid) eigenlijk altijd al bent geweest”. Oh ja, was ik toch weer vergeten'
Liefs, Janneke

 

'Ik vind het fijn dat deze Satsangs online zijn, zo kan ik er ook aan mee doen en ik merk dat hoe meer ik aan dit soort dingen mee doe, hoe meer er blijft hangen en geintegreerd   wordt, iedere keer een beetje meer. Het helpt me met de dagelijkse dingen, want doordat ik regelmatig een andere kijk op dingen heb of situaties anders benader, lijkt het soms alsof ik een "alien" ben en door me met jullie en gelijkgezinden te verbinden weet ik dat ik steeds meer mijn oorspronkelijke Zelf wordt en dat ik op de juiste weg zit.

De channeling was prachtig! In het begin kwam er heel veel verdriet omhoog vanuit diepere lagen. Ik voelde me hierbij heel erg gesteund door Moeder Aarde. Ook toen de elfen aan de voorkant van het Hart aan het werk waren en de Engelen later aan de rug bezig waren: verdriet, ondersteuning, en heel veel Liefde was voelbaar. En het gevoel dat ook ik het waard ben om mooie en fijne dingen te mogen ervaren en ontvangen. Dat deed me ontzettend goed. Het voelt nu ruim, rustig en stil van binnen, zowel Hart als buikgebied. Heel fijn. Ik voel me gedragen, gesteund en geliefd.

Dank je Willeke en dank aan alle Licht- en Natuurwezens en Moeder Aarde'
MarlieJe kunt de bijeenkomst alleen online volgen

Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot de vrijdag ervoor om 17.00 uur. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers word je vraag wel of niet behandeld.

 

 

 

water stroming.jpg

Klik hier voor een tekst geschreven door Willeke Ananda Jansen:

3 aspecten van spirituele Verlichting

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen