Satsang "innerlijke onrust, als het ware Zelf meer op de voorgrond gaat komen"

Workshop: 2019.R01

Beschrijving

Om je hoogste innerlijke leiding te volgen en te functioneren vanuit je grote Zelf moet je weten of datgene wat je denkt, spreekt, voelt of doet van je ego-ik, je ziel of je ware Zelf is. In gewone werk- en thuis situaties is dat niet altijd gemakkelijk te onderscheiden. Hoe doe jij dat in het leven, ben je bewust van je handelen, van je gedachten en doorzie je de zich herhalende patronen? Tijdens de Satsang geef ik een stuk achtergrond informatie waardoor je bepaalde patronen beter kan gaan leren herkennen en kun je zelf relatie of werksituaties inbrengen om te leren wie in jou handelt en spreekt en hoe je daarmee omgaat vanuit je ware Zelf.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang "innerlijke onrust, als het ware Zelf meer op de voorgrond gaat komen"

Om je hoogste innerlijke leiding te volgen en te functioneren vanuit je grote Zelf moet je weten of datgene wat je denkt, spreekt, voelt of doet van je ego-ik, je ziel of je ware Zelf is. In gewone werk- en thuis situaties is dat niet altijd gemakkelijk te onderscheiden.

body.pngHoe doe jij dat in het leven, ben je bewust van je handelen, van je gedachten en doorzie je de zich herhalende patronen? Hoe weet je dat als je iets doet hier geen persoonlijke verlangen bij zit, dat je het alleen maar doet vanuit je ware Zelf. Stel dat niemand zou weten dat je iets doet, doe je het dan nog steeds met zoveel liefde of merk je dat het dan toch minder is. Vaak blijkt dat de persoonlijkheid subtiel aanwezig is en dat er toch bepaalde needings zitten op gedrag en handelen. Juist het doorzien van je persoonlijkheid maakt dat er ruimte en stilte komt in jezelf, je hoeft niet meer zo nodig op de voorgrond te zijn en je gaat meer handelen vanuit de liefde voor jezelf en de ander.

Tijdens de Satsang geef ik een stuk achtergrond informatie waardoor je bepaalde patronen beter kan gaan leren herkennen en kun je zelf relatie of werksituaties inbrengen om te leren wie in  jou handelt en spreekt en hoe je daarmee omgaat vanuit je ware Zelf.

Ik ont-moet je graag.

 

René 2019.jpg

René de Quastenit

 

 

 

 

 

 


Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt.

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen