Open je hart naar Universele Liefde en kom Thuis in jeZelf

Workshop: 2019.W15
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

Op dit moment zijn er (nog) geen data en prijzen bekend.

Open je hart naar Universele Liefde en kom Thuis in jeZelf

Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Je ziet beter de essentie van een ieder en voelt mededogen voor jezelf of de ander.

lucht met 2harten.jpgTijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Dit hart heeft ook de ‘ballen’ om te zeggen waar het op staat en zichzelf niet automatisch op de achtergrond te plaatsen. We gaan ervaren hoe je Liefde kunt geven, ook al wordt het niet (meteen) ontvangen door de ander. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn!

Opnieuw leren communiceren

In het weekend op de Elohim Krachtplaats doen we oefeningen, krijg je tips en tools en ontvang je healingen om je hart verder te openen naar Universele Liefde. Er is ruimte voor vragen over je dagelijkse situaties om het praktisch te maken. Je leert je grenzen, weggeefstand, afsluiten en je innerlijke houding kennen en leert anders te communiceren. Je merkt dat je inzicht vergroot, je milder en zachter zult worden naar jezelf en de omgeving. Vertrouwen en kracht ontstaan en strijd neemt af.

Het hart bloedt en is dichtgegaan door de vele levenservaringen

In vele levens en ook in dit leven is je hart dicht gegaan door pijnlijke ervaringen. Je ik-oppasser, ongeloof en wantrouwen zijn ontstaan door alle teleurstelling, pijn en verlatenheid. Oordelen, afwijzen, emotionele chantage en mishandeling, strijd, manipulatie, machtsvertoon etc. hebben je op vele lagen doen geloven dat Universele Liefde niet kan bestaan hier op aarde. Vele levens heb je hier dan ook niet in geloofd en hier niet naar geleefd, waardoor je onvoorwaardelijk Hart zich sloot.

De Rust en Vrede in jou bestaan nog steeds!

Als je diep in het binnenste van je hart voelt, dan is daar een lichtpuntje, hoe klein ook, maar iets in jou dat het geloof niet heeft opgegeven. Dat is de reden dat je wederom naar de aarde bent gekomen. Je kent het en weet het! De drive en het verlangen deze Universele Liefde in jezelf en hier op aarde te brengen kan op dit moment enorm groot zijn. De weg ernaartoe bestaat uit vertrouwen en stil verlangen en tijdens deze workshop leer je hoe je hier trouw aan kunt zijn. Juist nu wordt er van je gevraagd die ‘stille’ hoop niet meer te koesteren in je eigen innerlijke wereld, maar naar voren te stappen en uit te dragen.


We leggen jouw schat aan de nieuwe aarde bloot en je krijgt tools hoe deze nu te behouden en niet meer
achter slot en grendel te verstoppen, maar juist in te zetten.


Wat merk je als je weer thuis bent?

Je straalt meer rust en zelfliefde uit, blijft dichter bij jezelf, waardoor je hart open en non-dualer kan blijven. Door je veranderde uitstraling zijn er minder ingangen om de (ondergrondse) strijd met jou aan te gaan. Je bent namelijk duidelijk, krachtig, open en zacht tegelijk. Mensen gaan positief op je reageren en zo lost het verdichte hart op. Een dieper vertrouwen in jouw Hart zal ontstaan. Je overstijgt je gehechtheid aan het gehoor, begrip en medeleven van je (spirituele) vriendengroep en verteert je ervaringen in jeZelf bij het verder gaan op je innerlijke Weg. Dit betekent niet dat je alleen verder hoeft te gaan, maar wel lost de behoefte aan bevestiging van anderen op.


En vervolgens...

Leer je steeds beter het kleine zelf niet meer te voeden door er in mee te gaan en/of het kleine zelf van jezelf en de ander niet te pappen en nathouden. Ook het oordelen en de projectie op de ander stopt hiermee. Je voelt alles veel meer aan vanuit het grote geheel en de eenheid met alles. Als je onvoorwaardelijke Liefde oftewel de Christuskracht belichaamt, wil je niets lievers dan het wij-gevoel en die eenheid overbrengen op een ander, zelfs bij het grenzen aangeven. Dan breng je de Liefde op Aarde.

Hart, bloem, wit.jpgHet gevoel van je grote Hart dat stroomt en open is, brengt je nieuw Geluk. Je hoort erbij door de liefde, aandacht en het respect dat je van de omgeving gaat krijgen. Eenzaamheid lost op, net als het aantrekken van moeilijkheden. Je wordt het Onvoorwaardelijk Hart.

Wil jij je grote onvoorwaardelijke Hart openen en ervaren hoe de nieuwe Aarde kan zijn? Meld je dan aan en ontmoet jeZelf in/en de ander!

Ik kijk ernaar uit!

Willeke Ananda Jansen


Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je tevens begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over ook tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten kijken we samen hoe we je ware Zelf, je geheelde interne en externe relatie(s) en algeheel welzijn kunnen versterken.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen