Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)

Workshop: SATpakket

Beschrijving

Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenKortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)

 


Schrijf je nu in voor vier zondagochtend satsangs en ontvang de vijfde naar keuze gratis!

Satsang betekent Samenkomen in Goddelijke Waarheid. Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, Universele Liefde, verlichting en Godrealisatie.

Elke satsang heeft zijn eigen thema. Tevens wordt afgestemd op de vragen van de deelnemers.lucht met 2harten.jpg

 

Elke bijeenkomst is inclusief Helende Channeling

De satsang ochtenden zijn inclusief een helende channeling als afsluiting!

Geen € 125,00 maar slechts € 99,00

Geef je dan op voor vier online satsang bijeenkomsten in het komende jaar en je ontvangt de vijfde gratis!

Bij aanmelding heb je een vak opmerkingen waar jij de vijf data van de online satsangs kunt noteren waaraan je wilt deelnemen, of vermeld dat je met de aankomende 5 wilt meedoen.

Elke maand een satsang!

Maandelijks is er een online satsang op zondagochtend van 10:30 tot 12.00 uur. Kijk voor de precieze data in onze agenda.

Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen.

Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.

 


Ervaringen van deelnemers

'Super fijn deze satsang als extra ondersteuning op het verlichtingspad. 
Omdat thuis het eenheidsveld niet vanzelfsprekend is zoals bij Elohim, is het zeer waardevol om regelmatig zo’n veld te creëren. Juist vanuit huis zou ik zeggen. Zodat je in de “3D wereld” duidelijker kunt leren voelen en onderscheiden wie je werkelijk bent. 
Ook al heb ik alles al 100x gehoord, het kan niet vaak genoeg gezegd en gevoeld worden. Steeds beklijft het een laagje dieper. 
Dankbaar voor het steeds opnieuw en steeds dieper wakker worden in wie ik werkelijk ben en wat ik hier op Aarde te brengen heb!
En dan als kers op de taart, jouw opmerking: “Besef dat je het (je Goddelijkheid) eigenlijk altijd al bent geweest”. Oh ja, was ik toch weer vergeten'
Liefs, Janneke
 

 

'Ik vind het fijn dat deze Satsangs online zijn, zo kan ik er ook aan mee doen en ik merk dat hoe meer ik aan dit soort dingen mee doe, hoe meer er blijft hangen en geintegreerd   wordt, iedere keer een beetje meer. Het helpt me met de dagelijkse dingen, want doordat ik regelmatig een andere kijk op dingen heb of situaties anders benader, lijkt het soms alsof ik een "alien" ben en door me met jullie en gelijkgezinden te verbinden weet ik dat ik steeds meer mijn oorspronkelijke Zelf wordt en dat ik op de juiste weg zit.

De channeling was prachtig! In het begin kwam er heel veel verdriet omhoog vanuit diepere lagen. Ik voelde me hierbij heel erg gesteund door Moeder Aarde. Ook toen de elfen aan de voorkant van het Hart aan het werk waren en de Engelen later aan de rug bezig waren: verdriet, ondersteuning, en heel veel Liefde was voelbaar. En het gevoel dat ook ik het waard ben om mooie en fijne dingen te mogen ervaren en ontvangen. Dat deed me ontzettend goed. Het voelt nu ruim, rustig en stil van binnen, zowel Hart als buikgebied. Heel fijn. Ik voel me gedragen, gesteund en geliefd.

Dank je Willeke en dank aan alle Licht- en Natuurwezens en Moeder Aarde'
Marlie

 

Dankjewel. Kon goed merken dat ik veel meer ruimte voelde om de pijn en verdriet toe te laten die er langs kwam. Heel fijn om makkelijker dit toe te kunnen laten.

Heel fijn Willeke. Veel meer contact met basischakra, veiligheid en Bestaansrecht!!

Mooie Satsang, mooi groot Liefdesveld. Dank je Willeke en iedereen!


Je hoeft niet computer technisch te zijn om mee te doenKoptelefoon2 (cc).jpg

In de mail die je ontvangt na je aanmelding staat precies beschreven hoe je vanuit huis mee kunt doen. Kom je er niet uit, kun je ons bellen en helpen wij je graag verder.

De online satsangs worden gegeven door Willeke Ananda Jansen, Master Healer, Reader, Coach, docente en satsanggever bij het Elohim Centre.

 


Praktische informatie:

Je hebt jaarlijks de keuze uit ongeveer 15 online satsangs. Uit de satsangs kun je er vijf kiezen, waarvoor je je in één keer aanmeldt en betaalt. Hoe je dat doet lees je verder op deze pagina. De online satsangs hoeven niet in hetzelfde kalenderjaar te vallen, maar wel binnen een tijdsperiode van 12 maanden.

Door onverwachtse omstandigheden kan het zijn dat je niet kunt op een van de data waarvoor je je opgeeft. Om je tegemoet te komen bieden we je daarom de mogelijkheid één datum van het pakket te verplaatsen. Je wordt dan afgemeld voor de datum dat je niet kunt en kiest zelf welke volgende datum je dan wel mee doet. Voorwaarde is wel dat je dit minimaal 1 dag van tevoren laat weten en de volgende datum binnen een periode van 13 maanden na je eerste satsang valt.

Hoe geef ik me op?

Boven aan deze pagina meld je je aan. Vul je gegevens in en geef bij de opmerkingen aan voor welke satsangs je je wilt opgeven. Je herkent alle satsangs in de agenda doordat ze standaard als titel beginnen met: Zondagochtend satsang "......". Nadat je betaald hebt schrijven wij je in voor deze online satsangs. Je ontvangt voor elke satsang een aparte bevestigingsbrief met verdere informatie.

Vragen stellen tijdens of voorafgaand aan de satsang

Je kunt je vraag vooraf stellen via de mail. Dit kan tot vrijdagmiddag 17.00 uur.
Ook kun je tijdens de satsang vragen stellen via de chat. Afhankelijk van de tijd en de hoeveelheid vragen die binnenkomen zal je vraag beantwoord worden.

Aanmelden voor een losse online satsang

Je kunt je ook aanmelden voor een losse online satsang. Je doet dit door naar de agenda te gaan. Scroll naar beneden voor de losse zondagochtend satsangs. Je kunt ze herkennen aan de titel die altijd begint Zondagochtend satsang...

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen