Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"

Workshop: 2019.SAW

Beschrijving

Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"

Satsang betekent Samenkomen in Goddelijke Waarheid. Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie.

Verlichting van het Hart

Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is.

Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn!

Wie volg je in jezelf?

Wanneer volg je in omgang en werk je ego-ik en wanneer je ziel en Goddelijke Essentie? Hoe voel je of weet je het verschil? Waaraan hecht je ego-ikje zich nog, waardoor je uit je grote Zelf valt? Hoe ga je om met je reactieve innerlijk kind? Hoe communiceer je, verbind je en werk je vanuit het Vrede en Stilte punt van je Hart? Hoe ga je om met interne en externe spanningen, weerstand en conflicten? Hoe behoud je je ziel en Goddelijk Zelf tijdens het vrijen?

hart bloem.jpgTijdens de online satsang met Willeke Ananda kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de online satsangochtend kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

 

Ontvang een helende channeling

Aan het einde van de ochtend ontvang je tevens een helende channeling waardoor Stilte, Vrede en Liefde zich nog verder in je verdiepen tot je uiteindelijk permanent de staat van verlichting en Godrealisatie bereikt.

 

Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen


Ervaringen van deelnemers

'Ik vind het fijn dat deze Satsangs online zijn, zo kan ik er ook aan mee doen en ik merk dat hoe meer ik aan dit soort dingen mee doe, hoe meer er blijft hangen en geintegreerd   wordt, iedere keer een beetje meer. Het helpt me met de dagelijkse dingen, want doordat ik regelmatig een andere kijk op dingen heb of situaties anders benader, lijkt het soms alsof ik een "alien" ben en door me met jullie en gelijkgezinden te verbinden weet ik dat ik steeds meer mijn oorspronkelijke Zelf wordt en dat ik op de juiste weg zit.

De channeling was prachtig! In het begin kwam er heel veel verdriet omhoog vanuit diepere lagen. Ik voelde me hierbij heel erg gesteund door Moeder Aarde. Ook toen de elfen aan de voorkant van het Hart aan het werk waren en de Engelen later aan de rug bezig waren: verdriet, ondersteuning, en heel veel Liefde was voelbaar. En het gevoel dat ook ik het waard ben om mooie en fijne dingen te mogen ervaren en ontvangen. Dat deed me ontzettend goed. Het voelt nu ruim, rustig en stil van binnen, zowel Hart als buikgebied. Heel fijn. Ik voel me gedragen, gesteund en geliefd.

Dank je Willeke en dank aan alle Licht- en Natuurwezens en Moeder Aarde'

Marlie


 

 

 

 

Je kunt de bijeenkomst alleen online volgen

Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot de vrijdag ervoor om 17.00 uur. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers word je vraag wel of niet behandeld.

Aanmelding:

Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 9.00 uur op de dag van de bijeenkomst.

Meld je aan voor 4 satsangs en ontvang de 5e gratis

Je betaalt geen € 125,00 maar € 99,00!
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

water stroming.jpg

Klik hier voor een tekst geschreven door Willeke Ananda Jansen:

3 aspecten van spirituele Verlichting

 

  


 

NB. Van de Online bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.