Een leven als 6 dimensionaal Engelenmens, de Nieuwe Aarde wordt werkelijkheid

Workshop: 2019.W25
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Deze workshop wordt alleen als onderdeel van een opleiding aangeboden.

Beschrijving

Tijdens de workshop ervaar je hoe het leven is vanuit de 6e dimensie van je ziel. Het is ook een leven vanuit het wij-gevoel. De 6e dimensie vraagt een nog diepere overgave en loslaten van hechtingen, needings, (collectieve)mannelijk/vrouwelijk thema’s doorwerken en andere (innerlijk kind) patronen om tot eenheid te komen. Ook tussen je hogere en aardse delen. Je komt soms diepe eenzaamheid tegen en nog weinig aansluiting met je familie en vrienden. Dit kan enorme impact hebben en je diep raken waardoor je terug wilt stappen, en toch kun je dit niet meer. Je kunt enkel nog trouw zijn aan jezelf en het hogere in jou. Heling, inzicht en overzicht brengen voelbaar uitkomst tijdens deze workshop.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

Op dit moment zijn er (nog) geen data en prijzen bekend.

Een leven als 6 dimensionaal Engelenmens, de Nieuwe Aarde wordt werkelijkheid

Leven vanuit de 5e dimensie begint voor vele Lichtwerkers vertrouwd te worden. Maar de 6e dimensie vraagt een nog diepere overgave en loslaten van hechtingen, needings, (collectieve)mannelijk/vrouwelijk thema’s doorwerken en andere (innerlijk kind) patronen om tot eenheid te komen. Ook tussen je hogere en aardse delen. Je komt soms diepe eenzaamheid tegen en nog weinig aansluiting met je familie en vrienden. Je wordt niet meer begrepen en wordt steeds meer op jezelf teruggeworpen. Dit kan enorme impact hebben en je diep raken waardoor je terug wilt stappen, en toch kun je dit niet meer. Je kunt enkel nog trouw zijn aan jezelf en het hogere in jou. Heling, inzicht en overzicht brengen voelbaar uitkomst tijdens deze workshop.


Een nog groter Eenheidsbewustzijn

Natuur, paradijs, aarde.jpgIn de 5e dimensie ben je al meer vanuit je gevoel gaan leven en voel je meer aan van wat anderen voelen en denken. Je maakt verbindingen met natuur(wezens) of Engelen. In de 6e dimensie wordt er echter een stap verder van je gevraagd. Je voelt nog dieper, bent dus nog meer raakbaar door je omgeving en je kristallijnen wezen komt voorzichtig op de voorgrond. Je Eenheidsbewustzijn wordt steeds groter en ruimer. Uitleg over dit alles en de activatie van je 6 dimensionale ziel die op eenheid gericht is zul je tijdens deze workshop in huis halen.
In deze fase kunnen karmische programmaknoppen van eigen levens en je zielegroep omhoog komen waardoor moeilijkheden op werk en relatiegebied ontstaan. Je komt voor grotere beproevingen te staan om in je Meesterschap en non-dualiteit te blijven staan. Tijdens de workshop ontvang je healingen en tools hoe daar mee om te gaan. Tevens onderzoeken we tijdens de workshop waar je nog hecht aan ik-vormen waarbij ego stukken worden belicht die je nog weerhouden om de stap te kunnen maken om een belichaamde 6 dimensionale engelenmens te worden.


Wat haal je op?

Tijdens deze workshop gaan we in op thema’s m.b.t. relaties, werk, innerlijk kind, en het dagelijks leven vanuit de 6e dimensie. Hoe leef je dit nu voor? Je leert hoe je nu op de juiste wijze communiceert, zodat je de ander meekrijgt i.p.v. tegen je krijgt. Je leert wat te doen als er weerstand is. Je leert nog meer te doorzien wanneer je vanuit je Christuskracht komt of vanuit het kleine zelf.
Er is ruimte voor persoonlijke vragen. Bij mooi weer gaan we de tuinen in om o.a. de verbinding met Moeder Aarde te bekrachtigen en in jezelf te verdiepen, zodat je hoederschap voor de Nieuwe Aarde kan beginnen. Je ontvangt helende channelings waardoor de 6e dimensie zich verder in jou zal kunnen verdiepen. Oefeningen in het voorleven en uitdragen van het 6 dimensionale Eenheidsbewustzijn helpen de Nieuwe Aarde praktisch te maken, waardoor het in je dagelijks leven kan ontstaan. Je wordt een engelenmens!

Op de Elohim Krachtplaats vinden en oefenen wij dit met elkaar. Zo ontstaat een steeds grotere groep mensen, van langer en korter blijvende participanten, cursisten en teamleden die werkelijk de Dienstbaarheid willen verdiepen. Enkel in deze vorm kan de 6e dimensie geleefd worden. Het is het aangaan met anderen, naar buiten treden, jezelf niet langer klein houden, maar naar voren stappen met jouw unieke kwaliteiten, zodat het belichamen van jouw 6e dimensionale zieledeel en Essentie zich kunnen verdiepen.
 

Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je tevens begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over ook tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten kijken we samen hoe we je ware Zelf, je geheelde interne en externe relatie(s) en algeheel welzijn kunnen versterken.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.

Graag help ik jou bij het dieper belichamen van deze dimensie door het delen van mijn ervaringen en help ik je bij het onderzoeken en ‘wakker maken’ van de gebieden in jou die nog onthecht kunnen worden, zodat de 6e dimensie ruimte krijgt in jou.

Ik ontmoet je graag!
Willeke Ananda Jansen


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen