Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"

Workshop: 2021-M15
Deze module behoort tot de opleiding: RO, HSP, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. Je ontvangt uitleg hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Tijdens de groepshealing word jouw bewustzijn geopend in het bewustzijn van iedere Aartsengel.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

02-11-2021 t/m 23-11-2021


€189,00

vroegboekprijs

02-11-2021
09-11-2021
16-11-2021
23-11-2021
19.00-20.30 uur
Docente Marlisa Hof

INCLUSIEF:
Incl. Jophiel, Michael, Chamuel, Haniel tinctuur en verzendkosten
Lezing, reading en groepshealing

DOCENT:
Marlisa Hof


Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"


Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten?

engel, mooi,magisch.jpg

In deze online cursus staan we stil bij de specifieke kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. In een lezing leg ik je uit wat elke Aartsengel jou specifiek brengt en hoe ze met jou in verbinding staan. Hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Bescherming, Kracht, Manifestatie, Geborgenheid, Aarding, Vrede en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Naast de lezing, reading en coaching ontvang je een healing met iedere specifieke Aartsengel.

Je wordt tijdens de healing geopend in je multidimensionaal bewustzijn en de kwaliteit van de Aartsengel zal als helende energie door je lichaam, cellen, DNA en karmische patronen heen stromen. Je bewustzijn verruimt en je cellen openen zich om Liefde, Eenheid en de Goddelijke kwaliteit van de Aartsengel te belichamen.

Aartsengelen zijn een Goddelijk bewustzijn

Ze bevinden zich ‘onder’ de Bron, ze staan in dienst van de Al-eenheid. Ze zijn o.a. betrokken bij de evolutie van de mensheid en aarde. Ze begeleiden, helpen en bekrachtigen jou en alle andere mensen. Ze helpen je om je Goddelijke eigenschappen te herinneren en belichamen.

Als je nog last hebt van o.a. onzekerheid, faalangst, onveiligheid, veel gedachten,

oordelen, te gevoelig, stress, depressie, gebrek aan aarding, kracht en vitaliteit dan belichaam je nog niet de Goddelijke kwaliteiten van de Aartsengelen.

Aartsengelen hebben een Goddelijk inzicht en overzicht

Ze overzien het gehele evolutieplan en bevinden zich in de eenheid. Ze stralen rust, vrede, kracht en harmonie uit. Ze zijn angstloos, zorgeloos en zijn liefde. Ze kennen manifestatiekracht en zien enkel mogelijkheden. Jij kunt dat ook worden!

Ondanks dat ze zich allen in de Eenheid bevinden kent elke Aartsengel een eigen kwaliteit

Net als de mensen allemaal verschillend zijn en eigen kwaliteiten hebben is dit bij de Aartsengelen ook zo. Hieronder vind je een korte omschrijving van de kwaliteiten van de Aartsengelen die we in deze online cursus gaan behandelen:

 • Jophiel: helpt bij integratie van je zielsdelen, opent je naar hogere dimensies en je multidimensionale bewustzijn
 • Chamuel: opent lichtheid, liefde en harmonie in relaties en jezelf
 • Michael: opent je in je kracht en bescherming en laat je helemaal veilig voelen
 • Haniel: opent je in het oprichten, manifesteren en zichtbaar worden met jouw kwaliteiten

In de online cursus geef ik je tips hoe je je kunt openstellen voor hun kwaliteiten, samenwerking en helende energie. Je leert hoe je deze in jezelf kunt herkennen en verinnerlijken. Je ontvangt van iedere Aartsengel een tinctuur, deze kun je innemen wat jou helpt de kwaliteiten te integreren en brengt een hogere trilling in je huis zodat je nog meer op de trilling van de Aartsengel kunt gaan leven.


Bekijk ook het filmpje over deze online cursus!


Hoe ziet de online cursus eruit?

De online cursus bestaat uit 4 dinsdag avonden en wordt gegeven door Master-Healer-Reader-Coach en satsangever Marlisa Hof van 19.30 tot 21.00 uur. Iedere avond gaan we dieper in op een Aartsengel en zijn Goddelijke kwaliteiten middels een lezing, coaching en multidimensionale groepshealing. Via de chat (uitleg over de chat ontvang je bij aanmelding) is het mogelijk je vragen in te brengen welke Marlisa zoveel mogelijk zal beantwoorden. Iedere deelnemer kan de vragen en antwoorden meelezen en luisteren.

De cursus wordt op de volgende data gegeven:

 • dinsdag 2 november
 • dinsdag 9 november
 • dinsdag 16 november
 • dinsdag 23 november

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 1 week (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groepseenheidsveld.

Gratis 4 Aartsengelen tincturen

Een week voor aanvang van de online cursus ontvang je een pakketje met de 4 Aartsengel tincturen welke helpen de kwaliteiten nog dieper te integreren.

Gratis verzendkosten

Woon je in Nederland dan zijn de verzendkosten van de tinctuur gratis, woon je in het buitenland dan betaal je iets bij, per land kan dit bedrag verschillen. Wil je weten wat jij extra bijbetaalt, stuur ons dan tevoren een email op info@elohim-centre.org.

Meld je tijdig aan

De tincturen die je ontvangt moeten wij tevoren bestellen. Meld jij je meer dan twee weken aan voor de online cursus dan ontvang je gegarandeerd de tincturen voordat de online cursus begint. Meld je je later aan dan is er een kans dat je de tincturen niet op tijd hebt, altijd wel enkele dagen later. We doen ons best dat iedereen ze tijdig ontvangt maar zijn hierin ook afhankelijk van derden. Om die reden adviseren we jou je tijdig aan te melden!


Wat haal je op tijdens deze online cursus?

 • Uitleg wat Aartsengelen Jophiel, Michael, Chamuel en Haniel brengen, wat hun taken zijn en hoe ze in verbinding met jou staan
 • Inzichten hoe de energieën van deze Aartsengelen jou persoonlijk helpen in je dagelijks leven
 • Hoe je kunt herkennen waar je hun energie al belichaamt en waar dit nog lastig is
 • Tips, coaching en adviezen hoe je hun energie kunt verinnerlijken, ook in lastige situaties
 • Persoonlijke aandacht middels vragen die je mag inbrengen over waar jij tegenaan loopt in je leven, hier zal dan readingsadvies voor gegeven worden
 • Multidimensionale groepshealing om je hart te openen in Goddelijke liefde en de kwaliteit van de Aartsengel in jou te laten integreren
 • Je wordt geopend naar je heldere Gaven en je intuitie wordt versterkt
 • Je ontvangt 4 Aartsengel tincturen!

Wat leer je o.a. middels de kwaliteiten van de Aartsengelen:

 • Hoe je universele Liefde belichaamt
 • Hoe je met al je zielsdelen kunt aarden in je lichaam
 • Hoe je jezelf kunt openen naar je multidimensionale bewustzijn
 • Hoe je helemaal veilig en beschermd te voelen
 • Hoe op te staan in je kracht en zuiverheid
 • Hoe je trouw kunt zijn aan je ziel te midden van al je vriendschappen en relaties
 • Hoe je kunt manifesteren en neerzetten wat jij graag wilt
 • En nog veel meer!!

Tijdens de multidimensionale groepshealing en activatie word je middels de helende energie van een Aartsengel geopend in een verruimd bewustzijn van heelheid en eenheid. Stagnerende blokkades, overtuigingen en karma laten los uit je cellen en DNA. Je hart opent zich hierdoor diepergaand in de liefde voor jezelf en anderen. Je ware zelf en Goddelijkheid kunnen in je cellen en chakra’s geactiveerd worden en op de voorgrond komen. 


Ervaringen van deelnemers:

"Beste Marlisa,
Ik wil je laten weten dat ik blij ben dat ik mee doe. Ik vind het een hele mooie, waardevolle, cursus. Het maakt mij bewuster  van de  verbinding met de engelen, in mij, in mijn lichaam, op aarde, heel praktisch. Bewust van mijn kwaliteiten en hoe ik ze laat zien. Ik ben door het meedoen, dieper in mijn lichaam aanwezig. Dat geeft veiligheid ,lichtheid, gemak, moed, vertrouwen. Ik leef meer in verbinding met de Zon in het hart, met Eenheid. Dank je wel.
Een harte groet, Marchien"


"Hi Marlisa,
Ik wil je nogmaals super bedanken voor de prachtige, mooie avonden tijdens de online cursussen van de Aartsengelen! Zoveel gehoord over deze Aartsengelen m.b.t. hun kwaliteiten, hoe zij met ons zijn en waar zij ons tot hulp kunnen zijn. Zo mooi en duidelijk heb je het weer gegeven... nog meer meegeven, dat zij niet buiten ons staan, maar juist in/met ons. Dat heb ik zelf zeker dieper gevoeld in het veld van Onvoorwaardelijke Liefde... niet apart, maar Wij met elkaar met alles wat daarbij hoort. Voelbaar in mijzelf op diepere lagen, ook mede door de diepgaande channelings, die elke keer anders waren. Maar prachtig en duidelijk... Nu mag dit alles nog dieper gaan integreren...en met mijn kwaliteiten én vanuit de Liefde die Ik ben, te staan voor Wie ik ben. Dankjewel Marlisa! (Je bent tevens een fijne docent).
Hartelijke groet, Andrisa"


"Wat een uitgebreide en heldere verwoording over de aartsengelen.
Ook de channeling was erg mooi en diepgaand. Er trilden diepe emotielagen los. Zeer intens begrip voor situaties die zich in mijn leven ooit hebben voorgedaan.

Dank en nogmaals diepe dankbaarheid voor de eenheid met mijn steunende medemensen om mij heen.

Mick"

 

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen