Online cursus "Activeer je Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"

Workshop:

Beschrijving

Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. Je ontvangt uitleg hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Tijdens de groepshealing word jouw bewustzijn geopend in het bewustzijn van iedere Aartsengel.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline cursus "Activeer je Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"


Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten?

engel, mooi,magisch.jpg

In deze online cursus staan we stil bij de specifieke kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. In een lezing leg ik je uit wat elke Aartsengel jou specifiek brengt en hoe ze met jou in verbinding staan. Hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Bescherming, Kracht, Manifestatie, Geborgenheid, Aarding, Vrede en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Naast de lezing, reading en coaching ontvang je een healing met iedere specifieke Aartsengel.

Je wordt tijdens de healing geopend in je multidimensionaal bewustzijn en de kwaliteit van de Aartsengel zal als helende energie door je lichaam en karmische patronen heen stromen. Je bewustzijn verruimt en je cellen openen zich om Liefde, Eenheid en de Goddelijke kwaliteit van de Aartsengel te belichamen.

Als je nog last hebt van o.a. onzekerheid, faalangst, onveiligheid, veel gedachten,

oordelen, te gevoelig, stress, depressie, gebrek aan aarding, kracht en vitaliteit dan belichaam je nog niet de Goddelijke kwaliteiten van de Aartsengelen.

Ondanks dat ze zich allen in de Eenheid bevinden kent elke Aartsengel een eigen kwaliteit

Net als de mensen allemaal verschillend zijn en eigen kwaliteiten hebben is dit bij de Aartsengelen ook zo. Hieronder vind je een korte omschrijving van de kwaliteiten van de Aartsengelen die we in deze online cursus gaan behandelen:

 • Jophiel: helpt bij integratie van je zielsdelen en je multidimensionale bewustzijn
 • Chamuel: opent liefde en harmonie in relaties en jezelf
 • Michael: opent je in je kracht en bescherming
 • Haniel: opent je in het oprichten en manifesteren

In de online cursus geef ik je tips hoe je je kunt openstellen voor hun kwaliteiten, samenwerking en helende energie. Je leert hoe je deze in jezelf kunt herkennen en verinnerlijken. Je ontvangt van iedere Aartsengel een tinctuur, deze kun je innemen wat jou helpt de kwaliteiten te integreren en brengt een hogere trilling in je huis zodat je nog meer op de trilling van de Aartsengel kunt gaan leven.


Bekijk ook het filmpje over deze online cursus!


Hoe ziet de online cursus eruit?

De online cursus bestaat uit 4 dinsdag avonden en wordt gegeven door Master-Healer-Reader-Coach en satsangever Marlisa Hof van 19.30 tot 21.00 uur. Iedere avond gaan we dieper in op een Aartsengel en zijn Goddelijke kwaliteiten middels een lezing, coaching en multidimensionale groepshealing. Via de chat (uitleg over de chat ontvang je bij aanmelding) is het mogelijk je vragen in te brengen welke Marlisa zoveel mogelijk zal beantwoorden. Iedere deelnemer kan de vragen en antwoorden meelezen en luisteren.

De cursus wordt op de volgende data gegeven:

 • dinsdag 2 november
 • dinsdag 9 november
 • dinsdag 16 november
 • dinsdag 23 november

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 1 week (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groepseenheidsveld.

Gratis 4 Aartsengelen tincturen

Een week voor aanvang van de online cursus ontvang je een pakketje met de 4 Aartsengel tincturen welke helpen de kwaliteiten nog dieper te integreren.

Gratis verzendkosten

Woon je in Nederland dan zijn de verzendkosten van de tinctuur gratis, woon je in het buitenland dan betaal je iets bij, per land kan dit bedrag verschillen. Wil je weten wat jij extra bijbetaalt, stuur ons dan tevoren een email op info@elohim-centre.org.

Meld je tijdig aan

De tincturen die je ontvangt moeten wij tevoren bestellen. Meld jij je meer dan twee weken aan voor de online cursus dan ontvang je gegarandeerd de tincturen voordat de online cursus begint. Meld je je later aan dan is er een kans dat je de tincturen niet op tijd hebt, altijd wel enkele dagen later. We doen ons best dat iedereen ze tijdig ontvangt maar zijn hierin ook afhankelijk van derden. Om die reden adviseren we jou je tijdig aan te melden!


Wat haal je op tijdens deze online cursus?

 • Uitleg wat Aartsengelen Jophiel, Michael, Chamuel en Haniel brengen, wat hun taken zijn en hoe ze in verbinding met jou staan
 • Inzichten hoe de energieën van deze Aartsengelen jou persoonlijk helpen in je dagelijks leven
 • Persoonlijke aandacht middels vragen die je mag inbrengen over waar jij tegenaan loopt in je leven, hier zal dan readingsadvies voor gegeven worden
 • Multidimensionale groepshealing om je hart te openen in Goddelijke liefde en de kwaliteit van de Aartsengel in jou te laten integreren
 • Je ontvangt 4 Aartsengel tincturen!

Tijdens de multidimensionale groepshealing word je middels de helende energie van een Aartsengel geopend in een verruimd bewustzijn van heelheid en eenheid. Stagnerende blokkades, overtuigingen en karma laten los. Je hart opent zich hierdoor diepergaand in de liefde voor jezelf en anderen.


Ervaring deelnemer:

"Beste Marlisa,
Ik wil je laten weten dat ik blij ben dat ik mee doe. Ik vind het een hele mooie, waardevolle, cursus. Het maakt mij bewuster  van de  verbinding met de engelen, in mij, in mijn lichaam, op aarde, heel praktisch. Bewust van mijn kwaliteiten en hoe ik ze laat zien. Ik ben door het meedoen, dieper in mijn lichaam aanwezig. Dat geeft veiligheid ,lichtheid, gemak, moed, vertrouwen. Ik leef meer in verbinding met de Zon in het hart, met Eenheid. Dank je wel.
Een harte groet, Marchien"


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen


 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen