Satsang "Leef vanuit je geheelde innerlijke man en vrouw!"

Workshop: M10
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je goed geaard, krachtig en veilig voelen, doelen kunnen stellen, weten wat je wilt, focus hebben, in verbinding met je gevoel en intuïtie zijn en tegelijkertijd verbonden blijven met je omgeving. Dit is het geval wanneer jouw innerlijke man en vrouw verenigd zijn. Graag geef ik je vanavond inzichten en een groepshealing om je innerlijke man en vrouw weer in eenheid bij elkaar te brengen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang "Leef vanuit je geheelde innerlijke man en vrouw!"

Chakra, mandala.jpgJe goed geaard, krachtig en veilig voelen, doelen kunnen stellen, weten wat je wilt, focus hebben, in verbinding met je gevoel en intuïtie zijn en tegelijkertijd verbonden blijven met je omgeving. Dit is het geval wanneer jouw innerlijke man en vrouw verenigd zijn.

De kwaliteiten van beide polen bekrachtigen en ondersteunen elkaar dan. Uit beide put je energie en inspiratie. Je voelt je nooit alleen maar geheeld en opgevuld. Yin en yang, mannelijk en vrouwelijk zijn dan één!

Als dit nog niet zo is kun je veel last hebben van oordelen, eenzaamheid, zoekende zijn, moeite hebben met gevoeligheid, je intuitie volgen of je niet krachtig voelen. Je bent dan nog niet in balans en dat zal zich altijd in je leven middels relaties en andere situaties spiegelen.


Graag geef ik je vanavond inzichten hoe je dit stap voor stap kunt bereiken. Ook ontvang je een groepshealing om deze ontwikkeling in jou te verdiepen en helen.


Dat je innerlijke man en vrouw weer in geheelde vorm samen
kunnen functioneren en begrepen worden is belangrijk.

 


 

Sinds de tijd van Atlantis ben je van androgyn naar een afsplitsing gegaan tussen mannelijk en vrouwelijk. Dit heeft een gevoel van afgescheidenheid gegeven in de zielslagen. Je was niet meer heel en in eenheid. Je bewustzijn splitste zich op en ging verder als een mannelijk en vrouwelijk deel.

In de tijden daarna is er veel dualiteit en afzetten ontstaan tussen het mannelijke en vrouwelijke geslacht. Jaloezie, macht, onmacht, afhankelijkheid naar elkaar, strijd, moord, etc. hebben zich uitgespeeld en spelen zich ook als strijd tussen je gevoel en verstand nog af. Het karma, de ervaringen en herinneringen zitten nog diep in je collectief bewustzijn en ook in je DNA en gen informatie. Dit geeft oordelen, onveiligheid en (on)bewuste spanningen in je systeem en maakt het lastig te kunnen zien of ervaren dat jij LIEFDE BENT.


Met bewustzijn en healing is het mogelijk het mannelijke en vrouwelijke in jezelf te verenigen. Als beide vormen weer geheeld in jou samenvallen voel je je opgevuld, vol vertrouwen, veilig, gekoesterd in liefde en stevig met beide benen op de aarde en in je relatie staan.


Je ontwaakt in je volledig potentieel. Idealen trek je in de stof en je weet hoe vanuit je hart en liefde kunt manifesteren. Je handelt en voelt dan niet meer vanuit afgescheidenheid, maar vanuit eenheid.

 

Tijdens deze avond ontvang je het volgende:

  • Hoe jij een volgende stap kunt zetten in het proces naar heelheid
  • Inzichten hoe jij het mannelijke het vrouwelijke in jezelf kunt ondersteunen
  • Een groepshealing voor het openen en belichamen van de Goddelijke eenheid in jou
  • Tevens mag jezelf vragen inbrengen waar jij tegenaan loopt

 Als jij graag de volgende stap wilt zetten naar mannelijke, vrouwelijke heelheid, eenheid, kracht en liefde, dan is deze avond iets voor jou!


 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen