Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf

Workshop: 2021-W24
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Als je werkelijk de Liefde die je bent belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou. Willeke opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

17-10-2021 t/m 17-10-2021


€154,00

vroegboekprijs

17-10-2021
10.00-17.00 uur
Docene Willeke Ananda Jansen

INCLUSIEF:
lunch
gratis entree helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Willeke Ananda Jansen


Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf

Ben jij het harde werken en het gedoe met je partner of familieleden zat? Wil je nu eindelijk eens weten wat het doel is waarvoor je hier bent? Wil je de onrust en ontevredenheid die je ervaart loslaten?

Verlichting, monnik.jpgOf ervaar je al meer de innerlijke Stilte en rust en wil je deze verdiepen in elk moment? Wil je je Essentie en Universele Liefde werkelijk leven ipv het enkel kennen? Keuzes maken vanuit een diepere Waarheid in jou?

Tijdens deze workshopdag met Willeke ga je doorzien waardoor het niet stroomt in jou, je werk, je relatie(s) en je leven. Je ontvangt healing op innerlijk kind patronen, mannelijk/vrouwelijke thema’s en andere (collectieve) thema’s. Vreugde, Joy en de Stilte van Zijn kunnen zich openen in jou. Het zijn de kwaliteiten van je oorspronkelijk Zelf.

Wat haal je op?

Als je werkelijk de Liefde die je bent  belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Je neemt situaties en problemen minder persoonlijk. Je grijpt het niet meer vast met je ik-je en ontwaakt. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. Eigen belang staat minder voorop, je kiest voor de harmonie in de groep en jezelf. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou.

Willeke opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.

Het ik-je onthechten

Je leert doorzien dat je niet je ik-je (je gedachten, gevoelens en meningen) bent en je ontdekt waar je ik-je nog aan vasthoudt. Je leert je gedachten loslaten en vanuit je buik te leven. Door channelings, oefeningen en inzichten via persoonlijke vragen verdiept dit zich in jou.

Wie ben ik

Zelf heb ik een hele weg gelopen en ben dankbaar dat ik ben waar ik nu ben. Ik kan mezelf ontmoeten in essentie en meer en meer laat de identificatie met mijn kleine zelf los. Het is een prachtige weg, vanaf de eerste dag dat ik voelde dat er meer was dan het leven waarmee ik geïdentificeerd was. Zeker was het er ook één waarin twijfel, wanhoop en depressie soms de kop opstaken. Hoe meer ik contact met mijn ziel begon te krijgen, hoe meer mijn leven een heel andere wending kreeg. Wonen en werken op het Elohim Centre was uiteindelijk het resultaat. Als Moeder Aarde hoeder die zichzelf steeds meer dienstbaar maakt voor de nieuwe aarde geef ik mijn ervaring, kennis, wijsheid en Lichtkracht graag door aan diegenen die ook voor de weg van Ontwaken en belichaamde Liefde kiezen. Samen kunnen we die nieuwe samenleving realiseren!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Willeke Ananda Jansen
Master Healer, reader, coach, Satsanggever en docente


Ervaring van een deelnemer:

'Wat een mooie workshop was dat. Het heeft me heel veel gebracht. Vlak voor ik de workshop inging zat ik al in een behoorlijk switch maar de workshop heeft dit zeker verdiept. Dank je wel.' J.

 Lees hier ervaringen van deelnemers van andere cursussen die ik heb gegeven


 

Gun je zelf een langer verblijf op de Krachtplaats!
Geef je op voor het diner in de avond en/of boek een overnachting voor en/of na de workshop. Je Essentie zal nog meer stralen!

Klik hier voor de mogelijkheden


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen