Satsang "Open je onvoorwaardelijk hart en voel je veilig met Aartsengel Michael en Maria"

Workshop: M09

Beschrijving

Voel jij je veilig, geaard, liefdevol en krachtig in jezelf? Of ben je snel uit balans, onzeker, neerslachtig of gestresst? Lichtmeesters en Aartsengelen spiegelen Goddelijke kwaliteiten die wij zelf ook bezitten. Michael leert je Goddelijke kracht en bescherming kennen en toepassen en Maria leert je de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en het leven. Wil je ook die volgende stap maken naar kracht, bescherming en liefde? Dan is deze avond iets voor jou!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang "Open je onvoorwaardelijk hart en voel je veilig met Aartsengel Michael en Maria"

Engel, aarde.jpgVoel jij je veilig, geaard, liefdevol en krachtig in jezelf?

Of ben je snel uit balans, uitgeput, onzeker of neerslachtig? Is het leven op aarde voor jou een leven van manifestatie, mogelijkheden, dankbaarheid en genieten? Of zit het je snel tegen en ervaar je onmogelijkheden? Opgestegen Lichtmeesters en Aartsengelen spiegelen ons Goddelijke kwaliteiten die wij zelf ook bezitten. Zo leert Aartsengel Michael je Goddelijke kracht en bescherming kennen en toepassen en Opgestegen Lichtmeester Maria leert je de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en heel het leven.

Op (on)gemerkte manieren komen ze in je leven, maken verbinding met jouw innerlijk en leren je hoe je je Goddelijke kwaliteiten kunt verinnerlijken. Wil je ook die volgende stap maken naar Goddelijke kracht, bescherming en liefde? Wil je graag weten hoe ze verbinding met jou maken en hoe jij kunt herkennen dat deze prachtige energieën ook in jouw leven je kunnen bekrachtigen? Dan is deze avond iets voor jou. Je ontvangt lezing, inzicht, coaching en multidimensionale healing om deze energieën in jouw leven te integreren en verdiepen.

Vele aartsengelen, opgestegen lichtmeesters en andere spirits zijn betrokken bij de evolutie van de mensheid en aarde. Ze begeleiden, helpen en bekrachtigen ons zodat wij onze Goddelijke eigenschappen herinneren en kunnen belichamen.  Je ziet ze meestal niet maar kunt wel hun aanwezigheid voelen en ervaren wanneer je hiervoor open staat.

We gaan tijdens deze avond heel specifiek in op de Goddelijke krachten van Aartsengel Michael en Opgestegen Lichtmeester Maria. Deze energieën leren je Goddelijke kracht, structuur, duidelijkheid, helderheid, liefde en eenheid kennen. Belichaam je deze energie dan ben je voorbij aan oordelen, afwijzing, onzekerheid, twijfelen, eenzaamheid, onveiligheid, uitgeputte, futloos en neerslachtige gevoelens. Je voelt je verbonden, in je kracht, helder, vol energie en focus, in liefde met heel het leven en wat jij wilt manifesteren.

 


 

Als jij geopend wilt worden naar universele liefde en innerlijke veiligheid dan is deze avond iets voor jou!


 

Wat haal je op tijdens deze avond:

  • Inzichten hoe de energieën van Michael en Maria jou helpen in je dagelijks leven
  • Hoe je kunt herkennen waar je hun energie al belichaamd en waar dit nog lastig is
  • Tips, coaching en adviezen hoe je hun energie kunt verinnerlijken, ook in de lastige situaties
  • Persoonlijke aandacht middels vragen die je mag inbrengen waar jij tegenaan loopt in je leven, hier zal dan readingsadvies voor gegeven worden
  • Multidimensionale groepshealing om je bewustzijn te verruimen

Wat een multidimensionale healing voor jou doet:

Tijdens de multidimensionale groepshealing en activatie word je middels de helende energie van Michael en/of Maria geopend in een verruimd bewustzijn van heelheid en eenheid. Stagnerende blokkades, overtuigingen en karma laten los uit je cellen en DNA. Je hart opent zich hierdoor diepergaand in de liefde voor jezelf en anderen. Je ware zelf en Goddelijkheid kunnen in je cellen en chakra’s geactiveerd worden en op de voorgrond komen. Afhankelijk van de tijd zullen we met beide of met alleen Michael of Maria een prachtige healing ervaren.


Feedback van een klant:

 

Ontzettend bedankt Marlisa, voor deze krachtige en liefdevolle avond.
Het begon al met het feit dat ik hoorde en voelde dat ik niet de enige ben die voornamelijk vanuit het hoofd leeft.

Dat gaf mij geruststelling! en de moed om door te gaan.!!!
Ik kan zeker de hulp vragen van Maria om meer van mezelf te houden en onvoorwaardelijke te zijn en ook de kracht van
aartsengel Michaël om mezelf eindelijk te laten zien en stappen te zetten en in mezelf te geloven en mijn autoriteit te belichamen.
Fijne zomer!   Lieve groet, Josiane.

 Tip:

Schaf tevoren de lichtwesen essence aan van Aartsengel Michael en Lichtmeester Maria om de energie in je te versterken en verdiepen. 


Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.


Marlisa 2017-klein.jpgOver Marlisa Hof

Ik ben als ervaren Satsanggever en Elohim master healer reader coach gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiel gevoeligheid, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen