Satsang "Belichaam het oneindige geluk van je essentie in je dagelijks leven!"

Workshop: M06
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Hoe vaak op een dag voel jij je gelukkig? Ervaar je een geluk wat er continu is of komt en gaat het ook weer? Heb je soms last van stress, onzekerheid of angst? Je denkt misschien dat geluk afhankelijk is van jouw omstandigheden maar niets is minder waar. Het ultieme geluk is niet ver weg, kost niets en is er altijd voor en in jou! Als jij geopend wilt worden in het ware geluk van jouw essentie dan is deze avond iets voor jou!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang "Belichaam het oneindige geluk van je essentie in je dagelijks leven!"

Vreugde, vrijheid, innerlijk kind.jpgErvaar je een geluk wat er continu is of komt en gaat het ook weer?

Is jouw geluk misschien afhankelijk van de situaties waarin jij je bevindt? Of heb je last van neerslachtige en depressieve gedachten dat het leven allemaal niets is en voel je hierdoor geen geluk. Of lukt het je niet je plek te vinden in het leven en worstel je met wie je bent en wat je wilt? Is gelukkig zijn voor jou nog een zoektocht?

Geluk en plezier ervaren gaat heel vanzelf als alles mee zit in je leven en de toekomst je toelacht, maar hoe is dit dan als dit in je leven niet het geval is? Als alles fout gaat, je blunders maakt en het met je relatie en baan niet lekker loopt? Lukt het je om dan ook het gevoel van geluk op de achtergrond te blijven ervaren?

Als je leeft vanuit je mind en gedachten ervaar je veelal afgescheidenheid en juist dit haalt je weg bij jouw ultieme geluk! Je denkt misschien dat geluk afhankelijk is van jouw omstandigheden maar niets is minder waar. Het ultieme geluk is niet ver weg, kost niets en is er altijd voor en in jou! Zelfs als je gelooft dat het er niet voor jou is, is het niet waar, het ware geluk kan niet weg, je hoeft het je alleen opnieuw te herinneren.

Als je leeft vanuit je persoonlijkheid zal geluk altijd komen en gaan. Wil je het oneindige geluk voorgoed belichamen dan is het leven vanuit je essentie jouw volgende stap. Tijdens deze avond geef je ik graag inzichten, reading, coaching, tips en healing  hoe jij in je leven het geluk van je essentie stap voor stap kunt gaan neerzetten.


 

Als jij geopend wilt worden in het ware geluk van jouw essentie dan is deze avond iets voor jou!

 


 

Wat gaan we doen:

  • In een groepsgesprek gaan we het hebben over wat nu werkelijk geluk is en hoe je dit in je leven kunt herkennen
  • We bespreken wat je kunt doen om het ware geluk te integreren
  •  Je ontvangt uitleg over het verschil tussen je persoonlijkheid en jouw essentie en hoe je jouw essentie in je dagelijks leven kunt herkennen
  • Je mag persoonlijke vragen inbrengen waar jij tegenaan loopt in je leven, je ontvangt hiervoor reading en coachingsadvies
  • Je ontvangt een groepshealing om je te openen in het ware geluk van jouw essentie!

Wat haal je op:

  • Veel inzichten, reading en coaching waar je thuis mee verder kunt
  • Bevestiging en feeling met wie je bent in essentie
  • Een multidimensionale groepshealing welke je opent in je essentie en het ware geluk

Wat een multidimensionale healing voor jou doet:

Door de multidimensionale healing laat je versneld karmaknopen los die verbonden zijn aan ongeheelde thema’s van je kindertijd, uit relaties, vorige incarnaties en je voorouderlijnen. Depressieve gedachten en gevoelens, onzekerheid, vermoeidheid, angsten, te weinig aarding en onveiligheid laten sneller los. De multidimensionale groepshealing werkt door alle dimensies en lagen van je persoonlijkheid en ziel heen. Stagnerende overtuigingen welke in je onbewuste zijn verankerd worden gezuiverd en je wordt weer verbonden met je puurste Zelf. Je essentie en het ware geluk kan weer op de voorgrond komen!

Online of live op de Krachtplaats deelnemen

Deze avond kun je bijwonen door live op de Krachtplaats aanwezig te zijn of door online mee te doen. Doe je online mee dan ontvang je op de dag zelf rond 17.15 uur een link en met deze link kun je vanaf 19.00 uur deelnemen aan deze avond.


Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.


 

Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen


 

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen