Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen

Workshop: 2021-M16
Deze module behoort tot de opleiding: KKM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

16-10-2021 t/m 16-10-2021


€153,00

vroegboekprijs

16-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof

INCLUSIEF:
lunch
gratis entree Helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Marlisa Hof


Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen

Je puurste zelf, joy en Liefde ervaren

Lotus bloem.jpg

Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren. Deze edelstenen workshop brengt je een stap verder in het ontwakings- en zelfrealisatieproces. Zodra je essentie achter het stuur zit i.p.v. het ikje kan het leven van gemak, voorspoed en zingeving door jou heen gaan werken. Je leven wordt een (kosmische) flow waarbij je (ziele)kwaliteiten uiting zullen vinden en je steeds vaker op het juiste moment op de juiste plek bent.

Een prachtige, ontroerende, warme (ziels)verbinding

Als mens, ziel en essentie kunnen we de geweldige energie van de Elohim edelstenen gebruiken om de Bron kracht en universele liefde die we zijn diepgaand te ervaren en bekrachtigen in onszelf.
Edelstenen zijn tastbare vormen van de onvoorwaardelijke Liefde van de Bron. Het is tot stof/materie geworden Licht en Liefde. Edelstenen zijn healers, richtingaanwijzers, spiegels en pure, onvoorwaardelijke bronnen van energie. Waar de 1 slechts de steen ziet, ervaren we tijdens deze workshop een prachtige, ontroerende, warme (ziels)verbinding. De juiste edelsteen kan je diep raken tot in je puurste vorm. Het is deze kwaliteit die edelstenen zo bijzonder maakt!

Je leven raakt bezield

Tijdens deze workshop maken we verbinding met je goddelijke oorsprong, je oorspronkelijke zelf. Dat deel van jou dat één met de Bron is. De prachtige Elohim edelstenen en kristallen gaan ons daarbij helpen. Door de channelings, readingen, oefeningen en chakra leggingen die we gaan doen worden je essentie kwaliteiten wakker en gaan deel uitmaken van je dagelijks leven. Je gaat steeds meer vertrouwen op de hogere leiding in jou. Tijdens de workshop voel je steeds duidelijker de energie van de edelstenen en kristallen en je eigen puurheid. Je gevoel, je intuïtie alles laat je steeds duidelijker zien wat wel of niet kloppend voor jou is, ook juist in het dagelijks leven. Keuzes maken doe je niet langer alleen maar vanuit je hoofd en hart, maar vanuit je hele wezen.

kristallen openen en programmeren.JPG

Je ontvangt reading op maat

Gedurende de dag ontvang je reading over welk edelstenen bij jouw pure wezen passen en wat de edelstenen jou te vertellen hebben als zielepartners op jouw unieke levenspad.
Je aura en subtiele lichtlichamen zullen zich openen om healingen te ontvangen van de 13 dimensionaal geactiveerde Elohim edelstenen. Je energie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen en stralen. De aardende en activerende energie van de Elohim Krachtplaats zorgt ervoor dat zelfs je meest subtiele zieledelen zich veilig voelen om mee te doen. Je hele wezen wordt door de workshop en de edelstenen opgetild in Licht en Liefde.

Hoe ziet de workshopdag eruit

  • Je ontvangt individuele en groepshealingen met de prachtige energie van de Krachtplaats en de multidimensionaal geopende Elohim edelstenen en kristallen
  • Master Healing, Reading en Coaching over welke edelstenen bij jouw puurste wezen passen en hoe je in het dagelijks leven meer vanuit je essentie en kwaliteiten kunt leven
  • Je geeft en ontvangt een diep transformerende essentie chakra legging waarbij je gebruik kunt maken van het enorme aanbod geactiveerde edelstenen van de spirituele winkel van het Elohim Centre
  • Er is volop gelegenheid voor interactie en het stellen van je (readings)vragen
  • In de veilige, geborgen en open sfeer leer je je heldere kwaliteiten gebruiken en inzetten en edelstenen multidimensionaal kennen.

 


Ervaring van een deelnemer:

Dankjewel voor de fijne workshop. Het was fijn om te voelen hoe we door de dag heen opgetild werden en hoe we daarbij niet alleen via jou gedragen en begeleid werden, maar ook via de edelstenen en het goddelijke. Het was verrassend, hartverwarmend en heel helend. Er is een nieuwe verbinding gemaakt in mij waardoor ik mij nu precies continu kan afstemmen op het licht. Vrijdag lukte het mij voor het eerst om een hele dag te werken zonder moe te zijn achteraf! Hartelijk dank voor jouw prachtige begeleiding en steun doorheen de dag.

Lieve groeten, Veerle

 

Hoi Marlisa, bij deze wil je toch nog even bedanken voor de bijzondere Edelstenen cursusdag. Wat stroomde het mooi die dag in de thema’s die je naar voren haalde. Ook de edelstenen die je koos en hoe het synchronistisch klopte allemaal voor mij en wat er in de groep naar voren kwam. Heel bijzonder om zo de relatie met de edelstenen te ervaren. Laag voor laag voelde ik mij dieper gaan en vielen de laagjes van mijn gedachten en onrust weg, in een mooi veld van liefde en veiligheid. En mooi om te voelen hoe iedere steen een thema aanraakte en hoe ik daar met mijn lichaam op reageerde en het geheeld en losgelaten kon worden. Aan het einde van de dag voelde ik mij meer in mijn essentie. Na het thuis komen heb ik mij de hele week helemaal verbonden gevoeld met mijn essentie, en nu nog steeds. Zo bijzonder. Sinds ik bij Elohim kom voel ik de hoge frequentie en het liefdesveld van de edelstenen, anders dan bij niet geopende edelstenen. Ze leven echt. De prachtige edelstenen helpen mij om me verbonden te voelen hier op aarde en de essentie van wie ik ben weer te zien en voelen.

Dank je wel Marlisa voor deze mooie cursusdag. Ik kijk al uit naar de volgende edelstenen workshop:). 

Hopelijk tot snel weer.

Groetjes,
Odith

 


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen