Online avond cursus "Kracht is Liefde"

Workshop: 2018.W30
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Deze workshop wordt alleen als onderdeel van een opleiding aangeboden.

Beschrijving

Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht, manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline avond cursus "Kracht is Liefde"

Kracht is een energie die veel mensen onbewust associëren met dominantie en macht. Misschien ook met wel boosheid en manipulatie. Kracht kan angst inboezemen waardoor de eigen Liefdeskracht en openheid terugtrekt. De kracht van een ander maakt dat je je kleiner maakt en of alleen voelt. Het kan je ook doen inhouden om op te staan en je geheelde kracht vanuit Liefde in te zetten.

Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht, manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in een wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je  Liefdeskracht. Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken en alleen te voelen. We zijn inmiddels met zovelen dat het Eenheidsliefdesveld zo krachtig aanwezig is dat je je macht/kracht niet meer weg hoeft te geven of in te houden. De 5e dimensie verheft velen reeds boven de dualiteit, naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid.

Maar hoe doe je dat nu? Zonder afgescheidenheid en dualiteit? Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden? Leer hoe je je aansluit op het krachtige Eenheids-Liefdesveld.

Vroegboekprijs van € 199,- is geldig t/m woensdag 7 augustus! De prijs wordt uiteindelijk verhoogd naar € 239,-

 


Engel, engelen kracht.jpgInnerlijke Kracht

Eerst is de eerste stap nodig; inzicht en onthechting van afhankelijkheid, ruilhandel en andere needings in de uitwisseling met de ander(en). De online cursus leert je de kracht in jezelf te vinden. Je leert diep vanbinnen te voelen en je lichaam daarvoor de ruimte te geven. Het vraagt je jouw Essentie kwaliteiten bewust te maken in je eigen lichaam.

Het vraagt ook om uit de comfortzone te stappen en te handelen vanuit je grote Zelf. Laat je angst los en bevrijd jezelf van oude gewoonte patronen en gedragingen. Heel je innerlijk kind en doorzie je ik-identificaties tijdens deze online cursus en open je voor Liefde en Kracht in hun hoogste vormen.

Ego kracht of Essentie kracht?

Tijdens deze online avond cursus onderzoeken we wanneer je vanuit je ego-ikje handelt en wanneer vanuit je ware zelf. Je leert uit je comfortzone te komen in situaties, ze te doorzien om voortaan vanuit innerlijke Liefdeskracht te handelen. Je leert je ikje te doorzien, waar je nog aan vasthoudt en mee identificeert en leert hoe je anders kunt gaan handelen. Je leert te spreken vanuit innerlijke Liefdeskracht ipv het gekwetste duale innerlijk kind.

Samen opstaan voor de nieuwe aarde

Dat is waar je voor gekomen bent! Houdt niet langer in en ga! Volg je Essentie en belichaam kracht als Liefde!

De online cursus zal je optillen in wie je Bent, laat je voelen dat je een krachtig wezen bent en gekomen bent voor een grotere missie. Het brengt je voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware Zelf naar voren komt!

Ben jij klaar om op te staan en heb je nog een laatste zetje nodig? Borrelt het van binnen en weet je niet zo goed hoe? Ben je bang je kracht duaal in te zetten en hou je daarom in? Meld je aan en bevrijd je van alles wat je weerhoud op te staan!

 


Online healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

De online groepshealingen met de 13 dimensionale kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats, bieden ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen en vragen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde zowel als Kracht wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Door de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar, je zielelichtlichamen openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen staan, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat hier aanwezig is. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de Deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op nog diepere lagen van het fysieke en geestelijke kan plaatsvinden. Ze helpen daardoor ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online channeling.

Je kunt de kruidentuin, maar ook de Zelfrealisatietuinen ook zelf bezoeken bij ons centrum. Klik hier

 


De volgende kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers gebruiken we tijdens deze online avond cursus

 

gulderoede.jpg

 

Guldenroede

Guldenroede zet je in je eigen kracht en kan je heel goed ondersteunen bij verwerkingsprocessen. Guldenroede werkt beschermend en houd je in je eigen energie zodat je niet teveel met je omgeving vervloeid. Verder bekrachtigt hij de mannelijke aspecten in je (manifestatiekracht, voor jezelf op komen).

eik, mooi.jpg [1]

 

Eik

Eik brengt je de mannelijke en vaderlijke steun in de rug! Hij heelt je basis en jeugdjaren waar je ziel en gevoeligheid werden misbegrepen en vertrapt, waardoor je beter vanuit je buik en lichaam kunt leven. Elohim Eik brengt en ontspant wilskracht, plichtsgevoel, doorzettingsvermogen, moed en uithoudingsvermogen. Ook komt er rust in je systeem. Hij trekt je uiterst goed in je aarding en geeft daadkracht.

robertskruid.jpg

 

Robertskruid

Robertskruid geeft ons kracht en doorzettingsvermogen en bouwt ons op. Robertskruid helpt onze dromen te verwezenlijken en bekrachtigt ons Zijn in meerdere dimensies zowel als het ikje. Voel je je een nul of vind je je zelf maar niks gebruik Elohim Robertskruid bio tinctuur dan langere tijd. Robertskruid werkt aardend en zorgt dat je je veilig voelt in je aardelichaam.

 

rozemarijn.jpg

 

Rozemarijn

Rozemarijn stimuleert en geeft je weer nieuwe levenskracht, nieuwe stralenheid! Rozemarijn zet je goed in je innerlijke ‘power' en bevordert je manifestatiekracht. Ze helpt je gevoel niet in je hoofd te verwerken maar in je buik waar het thuishoort. Ze transformeert dat in Chi-power vanuit je buik zodat je je niet sterker hoeft te maken dan je bent maar je kracht van binnenuit belichaamd.

agrimonie.jpg

 

Agrimonie

Ze geeft zelfbescherming, zelfvertrouwen en helpt het kristallijnen Zelf. Elohim Agrimonie brengt uitlijning met de kosmos, het multidimensionaal bewustzijn en ware Zelf. Ze geeft een diepe aarding die helpt te manifesteren, op eigen benen te staan en brengt de levenskracht terug.

 


Praktische informatie:   

In 5 avond-online lessen van 1,5 uur bespreken we een thema dat te maken heeft met opstaan in je kracht. Je wordt hierbij ondersteund door Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers die ik specifiek voor deze cursus heb uitgezocht. Met elk kruid geef ik een helende channeling met de energie en Deva kracht (bezieling) van het kruid. Deze diepe healing is thuis voelbaar van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de tincturen en Deva hangers thuis verder, door o.a. het innemen van de druppels of de Deva hanger om te hangen. Advies is om niet meer dan 3 tincturen tegelijk in te nemen.

Een week van te voren krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) of kruiden Deva hanger thuis gestuurd die je tijdens de cursus, en in de maanden daarna, kunt innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Tijdens de online cursus is er ook een online rondje met ervaringen en vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen. 

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.

Data:

  • woensdag 21 augustus 2019
  • woensdag 4 september 2019
  • woensdag 18 september 2019
  • woensdag 2 oktober 2019
  • woensdag 16 oktober 2019

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.

Ik ontmoet je graag online!

 


Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je tevens begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over ook tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten kijken we samen hoe we je ware Zelf, je geheelde interne en externe relatie(s) en algeheel welzijn kunnen versterken.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.

 


Ervaringen van deelnemers uit (online) cursussen met Willeke

"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"
Donald

 

"Allereerst....dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie... ik vond hem heel bijzonder!
Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!"

V.

Klik hier voor meer ervaringen van deelnemers

 


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen