Online cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”

Workshop: M05
Deze module behoort tot de opleiding: HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

De transformatie van het leven vanuit de derde naar de vijfde dimensie is nu mogelijk! Vanaf de vijfde dimensie ervaar je de liefde, eenheid en de verbinding met je ziel. Door de online cursus word je geopend in je vijf dimensionale zieledeel en raken je gevoel en intuïtie versterkt. Je wordt gelukkiger en liefdevoller naar anderen zowel als naar jezelf. Je leert je innerlijke autoriteit en gezonde grenzen kennen en bekrachtigen. Wil jij leven vanuit de vrijde dimensie? Dan is deze online cursus iets voor jou!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”

De transformatie van het leven vanuit de derde naar de vijfde dimensie is nu mogelijk! Vanaf de vijfde dimensie ervaar je de liefde, eenheid en de verbinding met je ziel. Wanneer je geactiveerd wilt worden in je vijf dimensionale zieledeel is deze online cursus iets voor jou! Door de online cursus versterkt je gevoel en intuïtie, net als je vijf dimensionale zieledeel. Je wordt gelukkiger en liefdevoller naar anderen zowel als naar jezelf. Je leert je innerlijke autoriteit en gezonde grenzen kennen en bekrachtigen.

gouden aarde.jpgDoor het activeren van je vijf dimensionale zieledeel ga je je lichter en blijer voelen. Passie, zingeving en weten wat je wilt nemen toe!

In deze online cursus neem ik je graag mee in de transformatie hoe jij ook vanuit de vijfde dimensie kunt leven. Leven vanuit de vijfde dimensie betekent meer gemak, lichtheid, positiviteit en in het hier en nu aanwezig kunnen zijn.

 Wat leer je in de online cursus:

 • Wat het verschil is tussen de derde, vierde,  vijfde  en nog hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen.
 • Wat de dimensies inhouden en hoe je deze ervaart en ondersteunt.
 • Wat je kunt doen om meer geluk in jezelf te ontwikkelen en belichamen.
 • Hoe je kunt herkennen wanneer je vanuit de derde of vijfde dimensie reageert.
 • Hoe je vanuit de vijfde dimensie omgaat met relaties, emoties, je innerlijk kind en de verbinding met moeder aarde.
 • Hoe je de eenheidsliefde of Christuskracht in jezelf opent.

Wat ontvang je tijdens de online cursus:

 • Lezingen over verschillende onderwerpen. Iedere avond wordt er een ander thema besproken, thema's die o.a. aanbod komen zijn; de verschillende dimensies en wat deze inhouden en hoe je die ervaart, verbinding met je innerlijk kind en emoties, mannelijk en vrouwelijke eenheid in jezelf, je innerlijke veiligheid, vertrouwen en autoriteit, liefde, eenheid, oordeelloosheid en de verbinding met moeder aarde.
 • Inzichten en coaching welke je kunt toepassen in je eigen leven.  
 • Multidimensionale afstand Healingen om je bewustzijn en hart te openen naar de vijfde dimensie en daarmee innerlijke veiligheid, eenheid en liefde in jezelf te belichamen.
 • Huiswerk opdrachten om het proces van je vijfde dimensie te belichamen en verdiepen.
 • 5 Krachtplaatstincturen welke diep door je DNA, genetische en celinformatie werkt en jouw bewustzijn blijft verruimen en openen naar de 5e dimensie.

Hoe ziet de online cursus eruit:

De online cursus bestaat uit 5 avonden van 1,5 uur en wordt gegeven door Marlisa Hof.
Iedere avond heeft een eigen thema welke wordt uitgediept middels een lezing.
Via de chat (uitleg over de chat ontvang je bij aanmelding) is het mogelijk vragen in te brengen welke Marlisa zoveel mogelijk zal beantwoorden. Iedere deelnemer kan de vragen en antwoorden meelezen en luisteren.Naast de lezing wordt er ook een multidimensionale healing gegeven middels een Zelfrealisatie Krachtplaatstinctuur die resoneert met het onderwerp. Je zult voelbaar geopend worden naar een verruimd bewustzijn en in de verbinding worden gebracht met de Liefde van je ware Zelf. Je ontvangt healing op blokkades, diepliggende overtuigingen, innerlijke onveiligheid en overlevingsmechanismen welke het leven vanuit je 5e dimensionale zieledeel stagneren. Elke healing brengt nieuwe lichtcodes binnen die het proces in jou en je verdere groei verdiepen. Aan het einde van iedere les ontvang je een huiswerkopdracht welke je thuis kunt toepassen. De huiswerk opdrachten helpen je bij het meer bewust te worden en stil staan bij het leven vanuit de 5e dimensie. Bij een volgende les bespreken we kort je ervaringen die je had door de huiswerkopdracht.

De online cursus wordt op de volgende data gegeven van 19.00 uur tot 20.30 uur:

 • dinsdag 14 april 2020
 • dinsdag 28 april 2020
 • dinsdag 12 mei 2020
 • dinsdag 26 mei 2020
 • dinsdag 9 juni 2020

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.Je ontvangt thuis vooraf 5 Krachtplaatstincturen. Woon je in Nederland dan zijn de verzendkosten gratis, woon je in het buitenland dan betaal je iets bij, per land kan dit bedrag verschillen. Wil je weten wat jij extra bij betaald, stuur ons dan tevoren een email info@elohim-centre.org

 

De volgende Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen worden gechanneld tijdens de avonden om jou te openen naar je 5e dimensionale zieledeel:

Pillar of Light, geboorte Gouden Tijd, Sekinah.jpgPillar of light-Sekinah
De energie van deze tinctuur en krachtplek activeert je multidimensionale Gaven, volledig potentieel, Bewustzijn, Licht (lichamen), gevoeligheid en je zieledelen. Zachte, geborgen Sekinah-Liefde komt in je cellen en gedrag. Ze doet niet, maar “is”. Ze verspreidt geen Kennis zonder het te “zijn” Je ontvangt zuivering voor opvoedingpatronen, wils-inspanning, wij-gevoel, genen, individueel, collectief en zielsfamilie karma.

Sekhmet Hathor Isis (1).JPGSekhmet Hathor Isis Horus
Sekhmet, Hathor, Isis, Horus energie transformeert het ego, lager zelf en onbewuste, (collectieve) karmische patronen in DNA, gen en gedrag, oude denk- en doe wijze.  Sekhmet zuivert en activeert je innerlijk kind en buikgevoelens, Hathor opent je hart in je Divine wij-hart (is tevens heling op oude relatiepijn). Isis geeft je de initiatie en zuivering van je mind en Horus om je de Kosmische Kennis en je Zijnsstaat te brengen.

basischakra 2013.jpg

Basischakra-Kundalini
De energie van de basischakra krachtplek geeft je een diepere aarding, stabiele rust en vrede, innerlijke veiligheid en een Thuisgevoel in je lichaam. Helpt je bij opstaan voor je eigen Weg, stappen zetten, twijfelloos, Vrij, onafhankelijk en angstloos. Bij het aantrekken en omgaan van welzijn, geld en materie.

tweelingstraal 2013.jpg

Tweelingstraal-innerlijk Heilig huwelijk
Tweelingstraal-innerlijk Heilig huwelijk helpt je bij het voltrekken van je innerlijke Heilig Huwelijk en de geheelde relatie met jezelf. De verbinding met je complementaire tweelingstraalbewustzijn wordt hersteld. Je hang naar bevestiging maakt plaats voor zelfwaardering, innerlijke aandacht en zelfliefde.

Gouden Moeder Aarde juni 2016.jpg

Gouden moeder aarde
De Gouden Moeder Aarde brengt je meesterschap over Liefde, Welzijn en Vreugde. Ze helpt je bij het functioneren in eenheid tussen de God-Godin en het innerlijk kind. Je opent je voor de onvoorwaardelijke liefde voor dieren-, planten-, stenen-, sterrenwezens en heel het leven. Je wordt de eeuwige Liefde, de liefde zonder weggeefstand die niet DOET maar IS.


Wil je meer horen over de 5e dimensie, bekijk dan ook de volgende filmpjes:

Het 2e filmpje

Het 3e filmpje


Het 4e filmpje

Het 5e filmpje


Ervaringen van deelnemers

"Ik heb heel veel gehad aan de online cursus. De oefeningen die je iedere week meegaf vond ik heel prettig en goed toe te passen in het dagelijkse leven, om stapje voor stapje steeds bewuster in het buikgevoel te zakken. Daardoor voel ik nu veel meer liefde en vrede in mezelf. De uitleg tijdens de online avonden waren heel duidelijk, heel fijn hoe je alles uitlegde."   Groetjes Marian

"Ik wil je super bedanken voor de prachtige gekozen thema's voor deze online cursus, Marlisa!"   Andrisa

"Heel erg bedankt voor de online cursus, het was heel leerzaam, praktisch en helder! Ik ga zeker mee doen aan je volgende online cursus!"   Bart

“Bedankt Marlisa en deelnemers, voor de leerzame cursus en mooie healingen! De cursus heeft mij veel handreikingen gegeven om (nog) meer liefde voor de natuur en mijzelf te gaan voelen en mij te verbinden met andere mensen. Ik begrijp nu beter wat het betekent om vanuit je ziel en het eenheidsbewustzijn te leven en te spreken.”   Juliëtte


Docente Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach werk ik met alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Ik open je en verbind je met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid, tot in je basis- en tweede chakra.

Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn workshops en sessies voelbaar los uit je cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in je verleden levens en je Oorsprong.

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen