Workshop Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Workshop: 105-2022
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, ND
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

23-04-2022 t/m 24-04-2022


€386,00

vroegboekprijs

23-04-2022
24-04-2022
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
gratis entree helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Workshop Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos op de Elohim Krachtplaats
In de helende tuinen haal je bovendien elke dag een uur lang de nieuwste energie en lichtcodes op voor jou en de mensheid in het eigen tweede chakra en je innerlijk kind/elfentuin.

De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, afweer, boosheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je het Goddelijke deel van je mens-zijn gebracht zodat je universele Liefde en Scheppingskracht meer op aarde komen. Zodat je niet langer steeds opnieuw uit de eenheid valt en je afgescheiden, réactief of onzeker voelt in je onderbuikgevoel. Ga voor de Hele Zelfrealisatie-Weg die alleen mogelijk is met een verlicht innerlijk kind!

De workshop helpt diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel, aan oneindige liefde-bewustzijn en Vrijheid, in de weg staan. De workshop maakt je levendig, vreugdevol, spontaan, onschuldig, helder voelend en zonder ingehoudenheid. Je innerlijk kind wordt zorgeloos, scheppend, dynamisch, onbaatzuchtig, puur, spontaan, sprankelend, deelnemend en autonoom. Kortom je Gouden Kind verschijnt in je dagelijks functioneren!  Het Leeft, neemt volledig deel en kan alles aan en laten bestaan vanuit een diepe rust en vreugde!sterrenkind.jpgOns zielekind staat zeer open

Het zielekind uit onze vroegste jeugd voelt alles heel diep, wil anderen niet tot last zijn en zeker geen pijn doen. Een niet erkend zielekind of een kind dat angst heeft leren kennen voor manipulatie, dominantie of agressie kan (later als volwassene) ook zichzelf vergeten, in de steek laten, het gevoel of de kracht onderdrukken, boze buien hebben, zwak zijn of oordelen. Het kind is niet werkelijk volwassen geworden en weet ook als volwassenen niet hoe in eenheid met zichzelf en elkaar te blijven. Zo schommelen we heen en weer tussen ons afgescheiden emotionele innerlijk kind, tussen verzet en ons oorspronkelijke Gouden Kind. Tussen het kleine buikgevoel en dat van ons grote Zelf.

Minderwaardigheidsgevoelens blijven in onze houdingen (onbewuste) weerstanden veroorzaken

We blijven onze kindertijd met onze ouders, en onze onveiligheid t.o.v. onze omgeving projecteren. Op gezaghebbers, therapeuten, werkgevers en leraren projecteren we onbewust onze ouders. Ons zielekind blijft bang om te veel geraakt te worden, in de steek gelaten, of onderdrukt te worden, te moeten presteren of niet geliefd te zijn. Opnieuw gaat het zich aanpassen en daarna weer in verzet. We duwen relaties van ons af of trekken aan ze. Warmte, veiligheid, blijheid, zorgeloosheid en de teerheid van onze goddelijke Essentie kunnen niet blijvend aarden in onze onderste chakra's gedrag en gezondheid tenzij heling plaatsvindt. Dit alles krijgt healing tijdens deze prachtige workshop en zal ons leven een blijvend positieve wending, stabiliteit en meer geluk geven!

Gouden Kosmische kind

Spontaniteit, grenzen aangeven kan ook vanuit het emotionele lichaam, maar samen met bewustzijn, geest en meesterschap wordt het je Gouden en magische Kind. Dat spontane directe en hogere in je gelooft niet in onmogelijkheden maar kent een grote pure, blije kracht om te manifesteren wat je wenst en voor je ziet. Het vertrouwt.

Teder en stralend, blij en licht is ons kristallijnen kind

Ons kristallijnen kind komt door de workshop in ons leven meer naar voren. Het is zonder enig muurtje, onwaar ego, zonder zelfreflectie en oordeel. Het is openheid, stralendheid, tederheid, blijheid, lichtheid, het kan diep geraakt worden zonder dat het daaraan plakt en het kent grote diepgang in contacten. De liefde, warmte, verbondenheid en het "Zijn" van het kristallijnen kind in jou tilt spontaan je omgeving op.


Doelen kunnen zijn:

  • de Hele Weg gaan en vanuit je buikgevoel je leven leiden
  • je hooggevoeligheid tot kracht maken
  • verder open willen gaan, muurtjes kwijt willen
  • je innerlijk kind en meesterschap laten samenwerken en doen Ontwaken
  • de blijheid, spontaniteit en dynamiek van je innerlijk kind leven
  • Je Doel en onvoorwaardelijke Liefde leren kennen en belichamen
  • Je jeugdpijn en patronen healen en dieper aarden
  • Niet langer alleen voor jezelf functioneren, maar warme verbindingen en Christus kracht toelaten
  • mannelijke-vrouwelijke patronen helen

Belichaam je Goddelijke en Kristallijne Zelf in je innerlijk kind


Ervaringen van deelnemers

"Bedankt voor het prachtige afgelopen weekend en ook de kracht waarmee en waaruit je er stond, een voorbeeld voor ons allen om te gaan staan voor wie we werkelijk zijn."

"Afgelopen weekend een ontzettend fijne, diepgaande workshop gehad over het Innerlijk kind, het kristallijnen kind en het kosmisch meesterschap. Deze workshop heeft mij veel duidelijk gemaakt en veel gebracht. De diverse transmissies en het kwetsbaar durven opstellen in een vertrouwde, veilige omgeving heeft er voor gezorgd  dat mijn gekwetste of niet geziene innerlijk kind blij, spontaan en open kan zijn. Steeds merkte ik dat ik gereserveerd was en niet toegaf aan de echte wensen van mijn innerlijk kind. Sinds afgelopen weekend en mede door een aantal persoonlijke sessies durf ik nu echt spontaan te zijn, vrolijk te zijn en sta ik in mijn eigen kracht en durf en vertrouw ik steeds meer op mijn gevoel .Leven vanuit mijn ziele- en kristallijnkind  voelt steeds vertrouwder en is voor mij de enige weg(pad) die ik nog wil volgen. De vele transmissies hebben ervoor gezorgd dat tijdens deze workshop mij duidelijk werd dat ik steeds beter in balans kom. Mijn mannelijk deel komt eindelijk weer naar voren en mijn vrouwelijk deel wordt getemperd. Dit was echt nodig want ik zat veelal in de weggeefstand in de vorm van altijd maar verzorgen en pleasen.   

Nu durf ik te staan voor wat ik zeg, leef en volg mijn gevoel en vergeet niet mijn spontane en vrolijke innerlijk kind.  Door op deze wijze in het leven te staan, gaat mij alles veel makkelijker af.Ik leef onbezorgder, heb meer plezier, groei steeds meer richting mijn kristallijnen kind, ontmoet vele mensen die echt iets betekenen voor mij en op het werk vindt er een omslag plaats in het denken van collega’s evenals bij vrienden.Ook verlies ik een aantal collega’s ,vrienden en familieleden in de wetenschap dat zij door mij toch kunnen zien dat  een andere leef- en denkwijze (met meer bewustzijn voor, omgaan met en respect voor de aarde, mensen en het universum)  heel veel kan brengen in de vorm van geluk, liefde, tevredenheid, gezondheid , spirituele ontwikkeling etc.. En dat in een wereld die uiteindelijk het licht zal zien met de door iedereen gewenste vrede."

Dank je wel voor de geweldige workshop,

Johan Huver

Lees hier meer ervaringen

Tip

Gun jezelf een verblijf in een chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen en chakra tuinen in alle rust.
In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Hoe verder en je voorbereiding

TIP: Voor een goede voorbereiding voor deze workshop en voor een diepere integratie van de helende energie na de workshop is het advies om een Mangano Calciet met het programma Vriend voor je Ontwakende & indalende Goddelijke kindje aan te schaffen in combinatie met de bio Krachtplaats tinctuur Elfentuin-innerlijk Kind. Deze krachtige producten samen zorgen ervoor dat je in je dagelijks leven niet terugvalt in oude patronen en slachtofferschap. Je gaat staan in je kracht en geeft je innerlijk kind en je stralende engel in jou de ruimte om permanent onderdeel uit te maken van jouw leven.


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Corona informatie

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: