5x Online cursus “Heel je gekwetste, onveilige zielekindje en integreer je Godskind in je 2e chakra”

Workshop: 21-2023
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Functioneren vanuit je Ziel of Godsvonk vraagt om het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet te onderdrukken. Tijdens deze online cursus voel je wat diep weggestopt is aan angstige, pijnlijke gevoelservaring en de schoonheid, blijheid en puurheid van je ziele- en Godskind. Alles Ontwaakt in je onderbuikgevoel en je onderbewuste. Onvoorwaardelijke Liefde en geborgenheid helen d.m.v. de transmissies je Gouden Kind en subtiel gevoel. Je leert de subtiele gevoelens van je Goddelijke- en zielskindje te ervaren, mee te nemen en te delen. Je wordt weer als je Liefdesoorsprong! Een Goddelijk mensenkind! Tevens ontvang je 5 bio Elohim Deva kruidentincturen of Devahangers ter ondersteuning en voor oude karaktertrekken ombuiging.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

25-01-2023 t/m 15-03-2023


€235,00

vroegboekprijs

25-01-2023
08-02-2023
22-02-2023
08-03-2023
15-03-2023
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Prijs is inclusief
5 kruiden tincturen of Deva kruiden hangers
we rekenen extra verzendkosten vd tincturen voor buitenland
5 x online helende kruidenchanneling, huiswerkopdracht, kruidenkennis en mogelijkheid persoonlijke vragen te stellen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


5x Online cursus “Heel je gekwetste, onveilige zielekindje en integreer je Godskind in je 2e chakra”

Een online cursus van 5 wo-avonden met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos waarbij je ook 5 Elohim bio kruidentincturen of Devahangers krijgt die 13 dimensionaal werken.

Ondanks je spirituele groei zul je nu angst, verwarring, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jezelf uit elkaar vallen! Ook dat je maar niet je eigen diepliggend innerlijke zielskind en diepgaand buikgevoel kunt meenemen in je functioneren met je omgeving en toch steeds weer vanuit je hoofd bezig bent.

Ervaar je angst voor tegenwerking, onderstromen of durf je niet krachtig genoeg naar buiten te komen?

Je zielskind en Godsvonk-innerlijk kind kan door het sterker wordende invallende Licht vanuit de Bron, meer angst voor oordelen, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren, het kan de eigen basis meer verliezen. Het heeft meer moeite zich te geven en verbinden en vertrouwt anderen niet op het diepere gevoelsniveau. Je oude neiging, opgebouwd na je baby-peutertijd om jezelf te beschermen en erbij te horen, is echter ook aanwezig. Denk aan terugtrekken en je mind en je krachtkant naar voren schuiven. Maar zo gaat de schoonheid van je dieperliggende zielsraakbaarheid en onderliggend waarheidsgevoel niet mee stromen in je functioneren en communicatie met anderen.

Vaak maak je ongemerkt jouw subtiel zielsweten en jouw gevoel ondergeschikt aan de ander. Onbewust maak je jezelf kleiner en leef je niet vanuit je volledig zielspotentieel en de innerlijke autoriteit van je ziel en engelenmenszijn met haar zielskind dat alles voelt.
Door zoveel te voelen van wat er niet klopt om je heen word je minder open, onrustig, krijg je last van je maag, borst(en) of darmen. Daarom moet je ventileren wat je voelt. Spreek je uit ga staan voor je gevoel. Je gevoel weet immers in een gesprek dat je een totaal andere waarheid voelt dan wat er wordt besproken?

Keer terug naar fysieke, emotionele en psychische gezondheid en verander ongezonde hersencircuits


Door de helende channeling kun je makkelijker luisteren naar je zielekind, je ruimte innemen, praten over wat je onder de woorden van iemand anders waarneemt. Je verandert zo je gewoontepatronen (ook van je mannen- of vrouwenlijnen) en keert terug naar fysieke, emotionele en psychische gezondheid. Je hart, borst(en) en buikgevoel kunnen dan weer doorstromen en je levensenergie keert terug. Net als beter slapen, een rustig hoofd, vertrouwen én manifesteren hoe en met wie je je omgang wél wilt. Je creëert meer geluk en voor spoed in je toekomst en loopt niet steeds meer hetzelfde rondje.


Je hebt nooit geleerd hoe je te uiten over die onhoorbare duale velden

Mogelijk denk je vaak te snel dat het aan jou ligt, ga je direct in de verdediging of geef je te snel toe en pas je je ongemerkt steeds aan vanuit de vrouwenlijn. Een subtielgevoel van weerstand, gevoel dat er iets niet klopt maakt dat je je verdicht of brengt ondergronds verzet of irritaties omhoog. Je hebt ook nooit geleerd hoe je te uiten over die onzichtbare en onhoorbare duale velden. Ook kan ons hart of buik zich misschien snel sluiten als we ons niet gezien, bekritiseerd, genegeerd of afgewezen voelen.

Leer je eigen zielekind te helen

Tijdens deze online cursus leer je om je eigen zielekind te helen en ontstaan er vele inzichten. Zo kan je ware Zelf, de engel van Liefde die je bent, ook in je eerste en tweede chakra, in je zielekind wonen en kun je je Licht dieper aarden. De online cursus gaat ook over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht, bewustzijn en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid van je meest subtiele innerlijk kind en het openen van je buikgevoel. Toch kun je in de Eenheid van je Hart blijven ondanks dat je grenzen aangeeft, waarheid spreekt of emoties uit.

kind, elf, engel, vlinder.jpg [1]

Het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd

Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig de ervaringen van het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Leer hoe je je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het karakter dat je daarover heen hebt opgebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen in je omgang en in je non duale Lichtkracht te blijven staan. Zonder identificatie of onderdrukking van deze laag ben je VRIJ en Autonoom!

Verlicht je buikgevoel en laat ook daar je Goddelijke Vonk en de Bron wonen

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op dit kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas dan kan je Goddelijke deel in je buikchakra indalen. Vreugde, LIEFDE en VREDE overschrijven, door de online cursus en de 13-dimensionale bio tincturen die je inneemt of bij je draagt, steeds meer je oude afgescheiden gevoel, aangepastheid, verdriet, verlatenheid, oordelen of boosheid. Hierdoor zul je vreugdevolle i.p.v. negatieve situaties of onderstromen in je werkelijkheid aantrekken. De ervaring leert dat ook binnen je relaties of seksualiteit er veel kan veranderen ten goede door deze online cursus en jouw positieve veranderingen als reactie daarop.
Keuzes, ongezondheid, gedrag en daden (basischakra) zullen meer en meer transformeren naar Goddelijke eenheid in al je lagen!
Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit je Goddelijke Engelen-Kracht en verbondenheid.

Open jezelf voor de Bron, je levensbestemming en Liefdeswarmte

Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, teleurstelling of needings hebben aangaande relaties en seksualiteit. Ondanks dat je heel kwetsbaar en open kunt zijn, blijf je ook in je onafhankelijke Lichtkracht en innerlijke autoriteit. Iets dat vooral lastig is voor vrouwen en hun vrouwenlijn. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buikgevoel en tweede chakra openen zich voor meer subtiel in- en aanvoelend vermogen, vreugde, duidelijkheid en vredelievendheid door de cursus. Overgave aan de Bron, je Godsvonk, levensbestemming en liefdeswarmte dalen tijdens deze helende online cursus voelbaar in je cellen, buik, hersenen en DNA!

Oude trauma's, kindertijd- en relatiepijn oplossen

Door de online cursus zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties, oude trauma's, kindertijd- en relatiepijn zich oplossen maar zul je steeds meer innerlijke vrede samen met je autoriteit en autonomie in je leven gaan ervaren! Macht en onmacht patronen in relaties stoppen. Je zult steeds zuiverder, directer en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving zullen meer loslaten door deze cursus.
En daarbij komt dat alles wat je leert tijdens deze online cursus je ook weer kunt gebruiken voor je eigen healingspraktijk, voor anderen en je gezondheid.


Online healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

Tijdens deze online cursus ontvang je elke avond een groepshealing met een van de 13 dimensionale bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats. Door de eenheid in de groep die vanuit eigen huis meedoet en het veld dat Joke ElZiam Nootebos neerzet, wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en om in je buikgevoel en basis je schaduw én goddelijkheid te beleven en overschrijven.

Je zult merken dat je na afloop nog meer oordeelloos van jezelf gaat houden en jezelf gaat waarderen. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen! Ook leer je te Ontwaken in de waarnemer.

Ontvang specifiek uitgezochte kruidentincturen en/of hangers

Met behulp van de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen ter ondersteuning van je zielskind. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar, je zielelichtlichamen en innerlijk kind, ook je magische kind, openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen, angsten, te korten en vele behoeften van je kleine zelf op. Net als geestelijke, emotionele en fysieke gespannenheid in je lichaam en geest. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, rustiger, liefdevoller en blijer. Niet alleen in hart en geest maar ook in je lichaam en buikgevoel!

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen groeien, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld en de Divine Moeder Aarde-Sekinah energie. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de Deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op de meest subtiele lagen van het fysieke, emotionele en geestelijke kan plaatsvinden. Ze helpen daardoor ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid en innerlijk zielskind te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online gechannelde transmissies van Joke en de Bovenwereld.

(Je kunt de kruidentuin, maar ook de Zelfrealisatietuinen ook zelf bezoeken tijdens live workshopdagen. Klik hier)


De volgende Elohim bio kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers, die je zielekind ondersteunen, zullen we tijdens deze serie channelen en behandelen:

hondsdraf.jpgHondsdraf
Heb of ben je een onzeker (innerlijk) kind en wil je niet opvallen, opstaan?  Ben je een binnenvetter en komt er vaak teveel op je af? Praat je thuis wel maar op het werk niet gemakkelijk over je (ziels-) gevoelens? Denk je dat jij het niet kunt of lukt het je maar niet vanuit je eigen autonomie, innerlijk leiderschap en puurheid in je vaardigheden en kwaliteiten te gaan staan? Zie je jezelf als niet van betekenis en onopvallend of voelt je dieper gevoel zich onveilig bij anderen?

goudsbloem.jpgGoudsbloem
De goudsbloem is een typische zonneplant, die je geweldig veel meer levenskracht, warmte, blijheid en optimisme geeft. Het versterkt je basis- en buikgevoel en heelt je diepere onzekerheid, innerlijke kou (van liefdesloosheid en geen steun hebben gekregen) en ook onveiligheid. Het heelt je vanuit je Oorsprong. Je mensen aan trekken - om wie je bent, niet om wat je doet- en gaat merken dat ook jij een plek verdient in het hart van anderen.

berken bomen.jpgBerk
De Berk zuivert de stagnatie en emotie van het kleine zelf. Berk buigt mee met boze stormen maar richt zich altijd weer op naar haar toewijding aan het ware Zelf, de Liefde, Flow en het Licht(voetige). Ze helpt je lichaam en zielskind alle stagnaties los te laten en maakt dat je levensenergie en gezondheid weer volop kunnen doorstromen.

Kaasjeskruid.jpgKaasjeskruid
Kaasjeskruid laat je innerlijk kind weer helemaal Zijn met alle blijheid en hartgeluk. Ze leert je je hart oneindig te openen en te geven zonder voorwaardelijkheid. Je zult datzelfde aan gaan ontvangen. Maar Kaasjeskruid zet je ook op je plek, geeft je een innerlijk nest, zodat je jezelf niet wegcijfert of maar doorwerkt maar liefde begint te ontvangen. Afgeslotenheid en verhardingen lossen door kaasjeskruid op, ook fysiek.

Madelief 22.jpgMadelief
Madeliefje haalt vastgezette onveiligheid uit je basischakra, maakt verkrampte overlevings houdingen en de zwaarte van verantwoordelijkheid en verplichtingen los en brengt je naar je kwetsbare zelf. Ze geeft je persoonlijkheid en ziel een gevoel van geliefd zijn. Hoe vaak je ook vertrapt, afgemaaid en verlaten bent, madelief/Jij, heft altijd haar hoofdje weer op naar de zon!

Lees meer bij de bloemennamen en webshop links


Praktische informatie: 

In 5 online avond bijeenkomsten van 1 uur zullen we de 13 dimensionale helende energie van de Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hanger voor je channelen in samenhang met je innerlijk kind, goddelijk kind en 2de chakra die diepgaande healingen en zuiveringen zullen krijgen. Je leert over hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de Elohim bio tincturen en Deva hangers thuis ook verder, door o.a. het innemen van de druppels of door de Deva hanger te dragen. Je gebruikt ze zeker een half jaar voor de gewenste karakterveranderingen. Natuurlijk kun je de tincturen ook gebruiken voor je gezin of partner. Ze zijn meerdere jaren houdbaar.

Uiterlijk een week van te voren (afhankelijk van je moment van aanmelding) krijg je van elk van de Elohim bio kruiden een tinctuur (50 ml) of een Deva hanger thuis gestuurd. Deze kan je tijdens de cursus, en in de maanden daarna innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden en ook de bio tinctuur nog een extra persoonlijke afstemming meekrijgt vanuit de Bovenwereld.

Elke online avond zal ongeveer 1 uur duren en start om 19.00 uur.

De channelings vinden om de week plaats op de volgende data:

  • woensdag  25  januari 2023
  • woensdag  08  februari 2023
  • woensdag  22 februari 2023
  • woensdag  08 maart 2023
  • woensdag  15 maart 2023

 

 

De helende channelingen kun je nog 14 dagen naluisteren
tot aan de volgende online avond cursus


Mocht je één van de avonden niet mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groepseenheidsveld.

Ik ontmoet je graag online, tot dan; Joke!


Tips voor verdere verdieping/groei, worden wie je helemaal bent


Ervaringen van deelnemers:

Mijn innerlijke onveilige kind heeft aandacht gehad tijdens de helende channeling. Het ging diep ondanks dat het online is. Eigenlijk was ik me helemaal niet zo bewust van die onveiligheid in mezelf. De onveiligheid kreeg ik wel via spiegels in mijn leven, maar die nam ik niet altijd serieus. Nu weet ik waar bepaalde gedragingen vandaan komen. Dat ik maskers heb ingezet  en dat het nu tijd is om deze af te doen.

Om mijn ware authentieke zijn te gaan leven. Hoe spannend ik dat ook vind. De goudsbloem helpt me erbij.

En de Madelief wauw wat was dat ook een prachtige channeling

Het kleine krachtige bloemetje die mijn kindjes vaak plukken. Mogelijk wisten zij al dat ik hem kon gebruiken. 

Het bloemetje dat weer opstaat als er op gestaan wordt, wat met de zon mee draait, maar die zijn kern beschermd als het koud weer is. 

Het heeft diepe stukken aangeraakt en dat dit online kan vind ik helemaal bijzonder. 

Als ik nu langs een veld met madeliefjes fiets kan ik niet anders dan een dankbare lach aan ze geven. Ik voel direct de verbinding weer. 

Veel liefs Hillene

Lieve Joke,

"Wil je graag laten weten dat de innerlijk kind opname omtrent Madelief heel veel heeft gedaan voor mij , voelde mij direct aangesproken . Hoe vaker ik het beluisterde hoe breder ik kon ontvangen . De hele serie tot nu toe heeft me  veel groei opgeleverd dus Ik ben je enorm dankbaar en kijk uit naar de laatste uitzending vanavond, tot dan!"

Liefs van L

 

"Dank je voor deze fijne, mooie online bijeenkomst, een prachtige, krachtige energie bouwde zich op en ik voelde me met jullie verbonden. Daarnaast vond ik het erg fijn, om te luisteren en te horen, waarover andere deelnemers hun vragen hadden en hun 'struikelblokken'. Om samen onze struikelblokken te delen en te spiegelen in alle openheid, de herkenbaarheid en de inzicht die ik in mijn Zelfreflectie zag. Dankbaar heb ik meegedaan met deze mooie online bijeenkomst!"

Hartelijke groet, Andrisa

"De hondsdraf gaf mij een gevoel van intense rust. Het samen voelde fijn. Het was verdrietig zo alleen. Er kwamen woorden; het mag niet, ik geloof het niet. Fijn om contact te maken met de ondersteunende energieën en overtuigingen los te laten. De ouders stonden met uitgestoken hand, dat werkte niet. Toen gingen ze bij het kindje zitten. steeds dichter bij elkaar en toen met z'n drieën intense liefde ervaren in mijn buik, in mijn hart. Wauw wonderlijk. het kindje begon te bewegen en te ontdekken. blij. ze voelde dapper en zei ''ik weet wel dat jullie er zijn''. Grappig om dit eerst niet te snappen en te willen reageren en daarna het er te kunnen laten zijn."

Marlies

"Bedankt voor de cursus. De gekozen planten sloten steeds goed aan bij de energie waar we ons collectief in bevonden voelde ik. Dat was fijn. Ook goed bij de processen waar ik mezelf in bevond. De angst om kwetsbaar te zijn was het thema van mijn innerlijk meisje. De angst om bloot te geven en te falen. Faalangst waar ik al zo ontzettend veel jaren mee rond loop, waar ik in geen enkel eerder proces zo direct mee geconfronteerd werd."

Uit naam van die angst had ik zo lang volgehouden wat niet goed was voor mijn lichtwezen en essentie. Maar nu kwamen al die stukjes bewust naar boven met behulp van Kamille (wat mooi was voorbereid door Berk). Toen hielp Madelief mij om al die lasten die ik zo lang had meegedragen toch maar op te geven en bloot te geven en mij over te geven aan wat werkelijk goed voor mij is en ik ben nu bezig om een nieuwe situatie te creëren in de aardse realiteit die veel meer recht doet aan wat er nodig is om verder tot bloei te komen. Voor mij en mijn gezin. Daar helpt goudsbloem weer bij. Hartelijk dank!"

Licht en liefde Karin


Ik merk dat de Madelief en Zelfrealisatie tinctuur werken op mijn innerlijk kind,  ziel en kwetsbaarheid. En het loslaten van vastgezette onveiligheid en verkrampte overlevingshoudingen en alles rondom dat werkt het enorm! Ik zat al in een transformatie en ik denk dat beide tincturen mij daarin enorm ondersteund hebben! Ik ben tegenover iedereen meer Ook in de keuzes die ik maak voel ik me krachtiger. Ik voel mijn grenzen duidelijker en kan ze ook aangeven zonder me daarover schuldig te voelen. En als ik niet weet of ik een ander misschien toch heb gekwetst vraag ik het en maak het bespreekbaar. 
Ik voel me onbevangen, ben bezig als een kind, ik voel mijn ruimte en mijn creativiteit weer stromen. Heb zin in avonturen, geniet van de innerlijke rust en de stilte om me heen. Tijd bestaat voor zover mogelijk niet. Elke dag is een verrassing. Ik voel me puur. En voel dat ik nog allerlei schatten in mezelf te ontdekken heb en ben er benieuwd naar. 
Tevens heb ik gemerkt dat ik de keuze heb tussen blijven hangen in verdriet of het verdrietige, pijnlijke gevoel er te laten zijn, te doorvoelen en er glansrijk weer uit kunnen komen door me te laten ingeven door mijn innerlijk weten. Door de stilte in mij waarin ik als toeschouwer mezelf kan zien, doet mijn lijf precies wat nodig is. Ik denk niet na en doe. Met als gevolg dat ik binnen een half uur in een andere, fijnere staat van zijn ben! En dat is heerlijk om te ervaren.
Dus dank voor jullie mooie, krachtige tincturen. Ze hebben mijn proces nog helderder gemaakt
 
Hartelijke groet,

Madeleine

Wilde nog even zeggen dat de healing van de Berk mij goed heeft gedaan. Mijn benen voel ik meer doorstromen, beter gegrond. Ben nu wel een beetje emotioneel. Maar ik voel zoveel liefde voor de Berk. Wat bijzonder! Nogmaals bedankt voor deze mooie geschenken van jou en de bovenwereld.

 

Heel fijn heb ik van de vier kruidenlessen en transmissies genoten. 
Regelmatig kreeg ik het beeld van een kwijtgeraakt zelfgemaakt kruiden-planten-schriftje terug, dat ik op de agrarische school maakte.
Leuk om die interesse in een jeugdfase dit heeft doen herinneren.
Ik weet nog dat het een schriftje was van niet-gebleekt papier- nog wat ongewoon dacht ik voor begin jaren '80.
De taal en de toon/trilling van je stem is fijn gehoord en binnengekomen.
Door herhalend te luisteren en soms stukjes tekst die me in het moment raken letterlijk op te schrijven in een schriftje,
merk ik dat er in mijzelf die andere klankkleur en zachtheid weer mee mag doen.
Kortom: ik heb er best wel veel aan gehad op mijn huidige pad.
 
Lieve groet
Bianca

 

 

 

 

 

 

Liefs Sita

 

Lees hier meer ervaringen


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: