Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”

Workshop: 21-2021
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, VPZ
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

13-01-2021 t/m 10-03-2021


€222,00

vroegboekprijs

13-01-2021
27-01-2021
10-02-2021
24-02-2021
10-03-2021
19.00 -20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Prijs is inclusief
5 kruiden tincturen of Deva kruiden hanger
we rekenen extra verzendkosten vd tincturen voor buitenland
5 x online helende kruidenchanneling, huiswerkopdracht, kruidenkennis en mogelijkheid persoonlijke vragen te stellen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de angst, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jezelf uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.
Een online workshop met Joke ElZiam Nootebos

Ervaar je angst voor boosheid of durf je niet zichtbaar te worden?

Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude neiging opgebouwd vanaf je baby-peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet als we afgewezen of gekwetst worden.

Leer je eigen zielekind te helen

Tijdens deze online cursus leer je om je eigen zielekind te helen. Zo kan je ware zelf, de engel van Liefde die je bent, ook in je eerste en 2de chakra wonen en kun je dieper aarden met je licht. De online cursus gaat over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht, bewustzijn en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid in jezelf, terwijl je tegelijkertijd in eenheid leert te blijven met je omgeving. Ook als je grenzen aangeeft of emotie laat blijken.

kind, elf, engel, vlinder.jpg [1]Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig dit kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Leer hoe je je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.

Verlicht je buikgevoel en laat ook daar je Goddelijke Vonk, de Bron wonen

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op dit kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas dan kan het Goddelijke in je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties, seks) geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, gedrag en daden (basischakra). Je gevoelens en Liefdebehoefte zullen dan geen afgescheiden of onderdrukte innerlijk kind reacties meer kennen. Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit Goddelijke Kracht en verbondenheid.

Open jezelf voor de Bron, je levensbestemming en Liefdeswarmte

Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, teleurstelling, terugtrekken of needings hebben aangaande relaties en seksualiteit. Ondanks dat je heel kwetsbaar en open kunt zijn, blijf je ook in je onafhankelijke Lichtkracht. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en Liefdeswarmte.

Door de online cursus zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties zich oplossen maar zul je steeds meer innerlijke vrede ervaren! Je zult steeds zuiverder en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving zullen meer loslaten.Ook kun je wat je leert tijdens de cursus gebruiken voor je eigen healingspraktijk.


Online healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

Tijdens deze online cursus ontvang je elke avond een groepshealing met de 13 dimensionale kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats. Daarnaast biedt de online avond ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen en vragen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Ontvang specifiek uitgezochte kruidentincturen en/of hangers

Door de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen ter ondersteuning van je zielskind. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar, je zielelichtlichamen openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen staan, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat hier aanwezig is. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op nog diepere lagen van het fysieke en geestelijke kan plaatsvinden. Ze helpen daardoor ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online channeling.

Je kunt de kruidentuin, maar ook de Zelfrealisatietuinen ook zelf bezoeken op ons centrum. Klik hier


De volgende kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers, die je zielekind zullen ondersteunen, zullen we tijdens deze serie behandelen:

hondsdraf.jpgHondsdraf
Heb of ben je een onzeker (innerlijk) kind en wil je niet opvallen, opstaan?  Ben je een binnenvetter en komt er vaak teveel op je af? Praat je (kind) thuis wel maar (op school of) op het werk niet? Denk je dat jij het niet kunt of lukt het je maar niet je vaardigheden en kwaliteiten te laten zien en je op te richten? Zie je jezelf als niet van betekenis?

goudsbloem.jpgGoudsbloem
De goudsbloem is een typische zonneplant, die je geweldige levenskracht en optimisme geeft. Het versterkt je basisgevoel dat je er mag zijn. Het heelt je diepere basis onzekerheid en onveiligheid. Het heelt je Oorsprong door de ervaring dat je- om wie je bent, niet om wat je doet-, een plek verdient in het hart van anderen.

berken bomen.jpgBerk
De Berk zuivert de stagnatie en emotie van het kleine zelf. Berk buigt mee met boze stormen maar richt zich altijd weer op naar haar toewijding aan het ware Zelf, Venus en de Goden.

 

Kaasjeskruid.jpgKaasjeskruid
Kaasjeskruid laat je innerlijk kind weer helemaal Zijn met alle blijheid. Ze leert je je hart oneindig te openen en te geven. Maar Kaasjeskruid zet je ook op je plek, zodat je jezelf ook niet wegcijfert. Afgeslotenheid en verhardingen lossen daardoor op.

 

Madelief 22.jpgMadelief
Madeliefje haalt vastgezette onveiligheid uit je basischakra, maakt verkrampte overlevings houdingen los, brengt je naar de kwetsbare stukjes in jezelf. Ze geeft je persoonlijkheid en ziel een gevoel van geliefd zijn.

 


Praktische informatie: 

In 5 online avond bijeenkomsten van 1,5 uur zullen we de Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hanger niet alleen voelen maar ook bespreken. Je leert hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen thuis. Om jezelf er mee te helen en om ze te ervaren en voelen zal ik, Willeke, een online channeling geven waarbij diepe healing ontstaat. Deze is thuis ook voelbaar van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de tincturen en Deva hangers thuis verder, door o.a. het innemen van de druppels of de Deva hanger om te hangen.

Uiterlijk een week van te voren (afhankelijk van je moment van aanmelding) krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) of kruiden Deva hanger thuis gestuurd die je tijdens de cursus, en in de maanden daarna, kunt innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Tijdens de online cursus is er ook een online rondje met ervaringen en vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen. 

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.

De channelings vinden om de week plaats op de volgende data:

  • woensdag 13 januari 2021
  • woensdag 27 januari 2021
  • woensdag 10 februari 2021
  • woensdag 24 februari 2021
  • woensdag 10 maart 2021

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.

Ik ontmoet je graag online!


 


Ervaringen van deelnemers:

"Dank je voor deze fijne, mooie online bijeenkomst, een prachtige, krachtige energie bouwde zich op en ik voelde me met jullie verbonden. Daarnaast vond ik het erg fijn, om te luisteren en te horen, waarover andere deelnemers hun vragen hadden en hun 'struikelblokken'. Om samen onze struikelblokken te delen en te spiegelen in alle openheid, de herkenbaarheid en de inzicht die ik in mijn Zelfreflectie zag. Dankbaar heb ik meegedaan met deze mooie online bijeenkomst!"

Hartelijke groet, Andrisa

"De hondsdraf gaf mij een gevoel van intense rust. Het samen voelde fijn. Het was verdrietig zo alleen. Er kwamen woorden; het mag niet, ik geloof het niet. Fijn om contact te maken met de ondersteunende energieën en overtuigingen los te laten. De ouders stonden met uitgestoken hand, dat werkte niet. Toen gingen ze bij het kindje zitten. steeds dichter bij elkaar en toen met z'n drieën intense liefde ervaren in mijn buik, in mijn hart. Wauw wonderlijk. het kindje begon te bewegen en te ontdekken. blij. ze voelde dapper en zei ''ik weet wel dat jullie er zijn''. Grappig om dit eerst niet te snappen en te willen reageren en daarna het er te kunnen laten zijn."

Marlies

"Bedankt voor de cursus. De gekozen planten sloten steeds goed aan bij de energie waar we ons collectief in bevonden voelde ik. Dat was fijn. Ook goed bij de processen waar ik mezelf in bevond. De angst om kwetsbaar te zijn was het thema van mijn innerlijk meisje. De angst om bloot te geven en te falen. Faalangst waar ik al zo ontzettend veel jaren mee rond loop, waar ik in geen enkel eerder proces zo direct mee geconfronteerd werd.

Uit naam van die angst had ik zo lang volgehouden wat niet goed was voor mijn lichtwezen en essentie. Maar nu kwamen al die stukjes bewust naar boven met behulp van Kamille (wat mooi was voorbereid door Berk). Toen hielp Madelief mij om al die lasten die ik zo lang had meegedragen toch maar op te geven en bloot te geven en mij over te geven aan wat werkelijk goed voor mij is en ik ben nu bezig om een nieuwe situatie te creëren in de aardse realiteit die veel meer recht doet aan wat er nodig is om verder tot bloei te komen. Voor mij en mijn gezin. Daar helpt goudsbloem weer bij. Hartelijk dank!"

Licht en liefde Karin

Lees hier meer ervaringen


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen