5x Online cursus “Heel je gekwetste, onveilige zielekindje en integreer je Godskind in je 2e chakra”

Workshop: 21-2022
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, ND
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Functioneren vanuit je Ziel, verlichte staat of Godsvonk vraagt om het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet te onderdrukken. Tijdens deze online cursus voel je wat diep weggestopt is aan angstige, pijnlijke gevoelservaring en de schoonheid, blijheid en puurheid van je ziele- en Godskind. Alles Ontwaakt in je onderbuikgevoel en je onderbewuste. Onvoorwaardelijke Liefde en geborgenheid helen d.m.v. de transmissies je Gouden Kind en subtiel gevoel. Je leert de subtiele gevoelens van je Goddelijke- en zielskindje te ervaren, mee te nemen en te delen. Je wordt weer als je Liefdesoorsprong! Een Goddelijk mensenkind! Tevens ontvang je 5 bio Elohim Deva kruidentincturen of Devahangers ter ondersteuning.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

19-01-2022 t/m 16-03-2022


€222,00

vroegboekprijs

19-01-2022
02-02-2022
16-02-2022
02-03-2022
16-03-2022
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Prijs is inclusief
5 kruiden tincturen of Deva kruiden hangers
we rekenen extra verzendkosten vd tincturen voor buitenland
5 x online helende kruidenchanneling, huiswerkopdracht, kruidenkennis en mogelijkheid persoonlijke vragen te stellen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


5x Online cursus “Heel je gekwetste, onveilige zielekindje en integreer je Godskind in je 2e chakra”

Een online cursus van 5 avonden met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos waarbij je ook 5 Elohim bio kruidentincturen of Devahangers krijgt.

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de angst, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jezelf uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.

Ervaar je angst voor boosheid of durf je niet zichtbaar te worden?

Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren in je dagelijks leven. Echter je oude neiging, opgebouwd vanaf je baby-peutertijd, is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Je hart kan misschien snel sluiten als je je niet gezien, bekritiseerd of afgewezen voelt.

Leer je eigen zielekind te helen

Tijdens deze online cursus leer je om je eigen zielekind te helen. Zo kan je ware zelf, de engel van Liefde die je bent, ook in je eerste en 2de chakra wonen en kun je dieper aarden met je licht. De online cursus gaat over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht, bewustzijn en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid in jezelf, terwijl je tegelijkertijd in eenheid leert te blijven met je omgeving. Ook als je grenzen aangeeft of emotie laat blijken.

kind, elf, engel, vlinder.jpg [1]Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig dit kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Leer hoe je je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen in je omgang en in je non duale lichtkracht te blijven staan. Zonder identificatie of onderdrukking van deze laag ben je VRIJ!

Verlicht je buikgevoel en laat ook daar je Goddelijke Vonk, de Bron wonen

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op dit kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas dan kan je Goddelijke deel in je buikchakra indalen en overschrijven Vreugde, LIEFDE en VREDE je afgescheidenheid binnen emoties, innerlijk kind reacties, relaties of seks. Keuzes, ongezondheid, gedrag en daden (basischakra) transformeren naar Goddelijke eenheid in al je lagen. Je gevoelens en Liefdebehoefte zullen na afloop van deze 5 online avonden zich veel minder bezig houden met afgescheiden, boze of onderdrukte innerlijk kind reacties en gedachten. het zal niet meer met je resoneren. Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit Goddelijke Kracht en verbondenheid.

Open jezelf voor de Bron, je levensbestemming en Liefdeswarmte

Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, teleurstelling, terugtrekken of needings hebben aangaande relaties en seksualiteit. Ondanks dat je heel kwetsbaar en open kunt zijn, blijf je ook in je onafhankelijke Lichtkracht. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buikgevoel en 2de chakra openen zich voor meer subtiel in- en aanvoelend vermogen, vreugde en vredelievendheid. Overgave aan de Bron, je Godsvonk, levensbestemming en Liefdeswarmte dalen in je cellen en DNA.

Door de online cursus zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties, oude trauma's, kindertijd- en relatiepijn zich oplossen maar zul je steeds meer innerlijke vrede ervaren! Je zult steeds zuiverder en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving zullen meer loslaten.Ook kun je wat je leert tijdens de cursus gebruiken voor je eigen healingspraktijk.


Online healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

Tijdens deze online cursus ontvang je elke avond een groepshealing met de 13 dimensionale kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats. Door de eenheid in de groep die vanuit eigen huis meedoet, wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen!

Ontvang specifiek uitgezochte kruidentincturen en/of hangers

Door de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen ter ondersteuning van je zielskind. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar, je zielelichtlichamen en innerlijk kind openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en vele behoeften van je kleine zelf op. Net als geestelijke en fysieke gespannenheid. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer. Niet alleen in hart en geest maar ook in je lichaam en buikgevoel!

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen groeien, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld en de Divine Moeder Aarde-Sekinah energie. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de Deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op de meest subtiele lagen van het fysieke en geestelijke kan plaatsvinden. Ze helpen daardoor ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online gechannelde transmissies met Joke.

(Je kunt de kruidentuin, maar ook de Zelfrealisatietuinen ook zelf bezoeken tijdesn live workshopdagen. Klik hier)


De volgende Elohim bio kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers, die je zielekind zullen ondersteunen, zullen we tijdens deze serie behandelen:

hondsdraf.jpgHondsdraf
Heb of ben je een onzeker (innerlijk) kind en wil je niet opvallen, opstaan?  Ben je een binnenvetter en komt er vaak teveel op je af? Praat je thuis wel maar op het werk niet over je gevoelens? Denk je dat jij het niet kunt of lukt het je maar niet je vaardigheden en kwaliteiten te laten zien en je op te richten? Zie je jezelf als niet van betekenis en onopvallend?

goudsbloem.jpgGoudsbloem
De goudsbloem is een typische zonneplant, die je geweldig veel meer levenskracht, warmte, blijheid en optimisme geeft. Het versterkt je basis- en buikgevoel en heelt je diepere onzekerheid, innerlijke kou (van liefdesloosheid en geen steun hebben gekregen) en onveiligheid. Het heelt je Oorsprong door de ervaring dat je- om wie je bent, niet om wat je doet-, een plek verdient in het hart van anderen.

berken bomen.jpgBerk
De Berk zuivert de stagnatie en emotie van het kleine zelf. Berk buigt mee met boze stormen maar richt zich altijd weer op naar haar toewijding aan het ware Zelf, aan de Liefde (Venus) en de Goden.

Kaasjeskruid.jpgKaasjeskruid
Kaasjeskruid laat je innerlijk kind weer helemaal Zijn met alle blijheid. Ze leert je je hart oneindig te openen en te geven zonder voorwaardelijkheid. Maar Kaasjeskruid zet je ook op je plek, zodat je jezelf ook niet wegcijfert. Afgeslotenheid en verhardingen lossen daardoor op.

Madelief 22.jpgMadelief
Madeliefje haalt vastgezette onveiligheid uit je basischakra, maakt verkrampte overlevings houdingen en de zwaarte van verantwoordelijkheid en verplichtingen los en brengt je naar je kwetsbare zelf. Ze geeft je persoonlijkheid en ziel een gevoel van geliefd zijn. Hoe vaak je ook vertrapt, afgemaaid en verlaten bent, madelief/Jij, heft altijd haar hoofdje weer op naar de zon.

 Lees meer bij de bloemennamen links


Praktische informatie: 

In 5 online avond bijeenkomsten van 1 uur zullen we de 13 dimensionale helende energie van de Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hanger voor je channelen in samenhang met je innerlijk kind, goddelijk kind en 2de chakra die diepgaande healingen en zuiveringen zullen krijgen. Je leert over hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de Elohim bio tincturen en Deva hangers thuis ook verder, door o.a. het innemen van de druppels of door de Deva hanger te dragen.

Uiterlijk een week van te voren (afhankelijk van je moment van aanmelding) krijg je van elk van de Elohim bio kruiden een tinctuur (50 ml) of een Deva hanger thuis gestuurd. Deze kan je tijdens de cursus, en in de maanden daarna innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden.

Elke online avond zal ongeveer 1 uur duren en start om 19.00 uur.

De channelings vinden om de week plaats op de volgende data:

  • woensdag 19 januari 2022
  • woensdag 02 februari 2022
  • woensdag 16 februari 2022
  • woensdag 02 maart 2022
  • woensdag 16 maart 2022

Mocht je één van de avonden niet mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groepseenheidsveld.

Ik ontmoet je graag online!


Tips voor verdere verdieping/groei, worden wie je helemaal bent


Ervaringen van deelnemers:

"Dank je voor deze fijne, mooie online bijeenkomst, een prachtige, krachtige energie bouwde zich op en ik voelde me met jullie verbonden. Daarnaast vond ik het erg fijn, om te luisteren en te horen, waarover andere deelnemers hun vragen hadden en hun 'struikelblokken'. Om samen onze struikelblokken te delen en te spiegelen in alle openheid, de herkenbaarheid en de inzicht die ik in mijn Zelfreflectie zag. Dankbaar heb ik meegedaan met deze mooie online bijeenkomst!"

Hartelijke groet, Andrisa

"De hondsdraf gaf mij een gevoel van intense rust. Het samen voelde fijn. Het was verdrietig zo alleen. Er kwamen woorden; het mag niet, ik geloof het niet. Fijn om contact te maken met de ondersteunende energieën en overtuigingen los te laten. De ouders stonden met uitgestoken hand, dat werkte niet. Toen gingen ze bij het kindje zitten. steeds dichter bij elkaar en toen met z'n drieën intense liefde ervaren in mijn buik, in mijn hart. Wauw wonderlijk. het kindje begon te bewegen en te ontdekken. blij. ze voelde dapper en zei ''ik weet wel dat jullie er zijn''. Grappig om dit eerst niet te snappen en te willen reageren en daarna het er te kunnen laten zijn."

Marlies

"Bedankt voor de cursus. De gekozen planten sloten steeds goed aan bij de energie waar we ons collectief in bevonden voelde ik. Dat was fijn. Ook goed bij de processen waar ik mezelf in bevond. De angst om kwetsbaar te zijn was het thema van mijn innerlijk meisje. De angst om bloot te geven en te falen. Faalangst waar ik al zo ontzettend veel jaren mee rond loop, waar ik in geen enkel eerder proces zo direct mee geconfronteerd werd."

Uit naam van die angst had ik zo lang volgehouden wat niet goed was voor mijn lichtwezen en essentie. Maar nu kwamen al die stukjes bewust naar boven met behulp van Kamille (wat mooi was voorbereid door Berk). Toen hielp Madelief mij om al die lasten die ik zo lang had meegedragen toch maar op te geven en bloot te geven en mij over te geven aan wat werkelijk goed voor mij is en ik ben nu bezig om een nieuwe situatie te creëren in de aardse realiteit die veel meer recht doet aan wat er nodig is om verder tot bloei te komen. Voor mij en mijn gezin. Daar helpt goudsbloem weer bij. Hartelijk dank!"

Licht en liefde Karin

Lees hier meer ervaringen


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: