Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

Workshop: 2018.W20

Beschrijving

Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
Lees de volledige tekst

Data & prijzenOnline cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

Als mens hebben we vele levens geleefd in dualiteit waardoor onze aandacht is verschoven naar het ikje en we Universele Liefde zijn vergeten. We zijn afgedwaald en verdichting, vernauwing en verkramping zijn ontstaan met de daarbij behorende ongemakken. We zijn gaan geloven dat we het ‘ikje’ zijn en de keuzes die we maakten en nog steeds maken zijn hierop gebaseerd.

Nu, in deze tijd op aarde, waarin grote energie downloads plaatsvinden, komen we er steeds vaker achter dat we dit niet langer willen. Het stroomt niet, we lopen vast en voelen dat het anders kan, of zelfs moet. Onbewust of bewust maken we contact met de Universele Liefde en voelen steeds sterker het verlangen om hier vanuit te willen leven. Ook onze Oorspronkelijke verbinding met Moeder Aarde wordt weer wakker waardoor de oproep om hoeder voor de Nieuwe Aarde te willen worden, sterker wordt.

 

Quote online cursus willeke.png

 

Wat als Universele Liefde indaalt in je buik en dagelijks functioneren?

Vanuit de verbinding met ons hogere Zelf weten we hoe Universele Liefde voelt en hebben we ideaalbeelden over hoe de wereld zou moeten zijn. Vaak vinden deze ervaringen plaats op een meditatiemat of tijdens een spirituele cursus. In onze relatie, op het werk of tijdens familiebezoek raken we dit gevoel weer kwijt. We vergeten op die momenten het hogere te leven. We hebben oordelen op vele aardse zaken en wijzen het aardse leven hiermee af, waarbij we tegelijkertijd onze onbewuste delen in de onderste chakra’s afwijzen. Dit maakt dat we de Universele Liefde, ofwel Christuskracht, niet zullen belichamen in onze buik en basis. Om werkelijk Liefde te Zijn, en Eenheid op aarde te realiseren vraagt het dus van ons ook de onderste chakra’s te vullen met Universele Liefde

Als Universele Liefde tijdens deze online cursus meer is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu.

 


Wat haal je op tijdens deze online cursus?

Tijdens deze online cursus breng ik de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Via online groepshealingen met Deva krachten en Kruidenspirits zul je merken dat je meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je gaat voorbij aan onzekerheid, angst en afgescheidenheid. Lichtcodes en Lemuriaanse verbindingen activeren zich in je cellen. Je verruimt en merkt dat je Universele Liefde bent i.p.v. voelt. Je hart, buik en innerlijk kind en wij-gevoel zullen zich voelbaar verder openen.

Je wordt wie je werkelijk Bent en identificeert je met de Universele Liefde. Ook zie je anderen als jezelf en oordelen over hen verdwijnen. Je wordt egoloos en staat op voor het groter geheel. Jouw ikje verplaatst zich naar de achtergrond en je geeft je steeds meer over aan het wij-groepsbelang.

Willeke 2017-klein.jpg [1]Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt. De kennis, wijsheid en Liefdesenergie overdracht die ik overbreng zijn ontstaan door mijn eigen levenservaring, zowel als de jarenlange ervaring vanuit mijn healingspraktijk en mijn Ontwakingsproces.

Ik ontmoet je graag!
Willeke Jansen

PS. Als je je nu aanmeldt kun je gebruik maken van € 40,- vroegboekkorting, dus wacht niet te lang!

 


Online healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

De online groepsavonden met de 13 dimensionale bio kruiden tincturen en Deva hangers van de Elohim Krachtplaats, bieden ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen. Het wordt veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven.

Devakrachten verbinden je met je ware Natuur

Door de specifieke uitgezochte Elohim kruidentincturen en Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar, je zielelichtlichamen en persoonlijkheid openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen staan, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat hier aanwezig is. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op 13 dimensie lagen van het fysieke en geestelijke bij een ieder kan plaatsvinden. De tincturen en Deva hangers helpen daardoor ook je hogere zieledelen met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren.

Hoe je de kruidentincturen en Deva hangers kunt gaan gebruiken hoor je tijdens de eerste avond.

Je kunt de kruidentuin, maar ook de Zelfrealisatietuinen ook zelf bezoeken op ons centrum. Klik hier

 


De volgende kruiden tincturen of Deva hangers zullen we tijdens deze serie ‘Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits' behandelen:

 

Citroenmelisse

citroenmelisse.jpg Ben je een zachtaardig, zorgzaam, vriendelijk type of praat je graag? Trek je voorjezelf te weinig aan de bel en zorg je met die liefdevolle energie, minder voor jezelf? Vind je je familie, collega’s of de maatschappij te grofstoffelijk, niet zachtaardig of verfijnd genoeg en heb je daar soms last van? Het geeft je: Troost, ontspanning, geborgenheid bij liefdeswonden, innerlijk kind en drukte.

Duizendblad:

duizendblad.jpg
          Elohim Duizendblad past bij een bedrijvig, sociaal type.
          Iemand die goed functioneert in de eigen groep, maar daarbuiten
          onzeker, onwennig of gespannen is. Deze mens gaat door, lijkt
          onverwoestbaar, maar telt zichzelf niet genoeg. Het geeft je:
          Geborgenheid, Laat je weer thuis komen in jezelf.


Marjolein:

marjolein.jpgDe biologische Marjolein devahanger helpt bij het vinden van het evenwicht tussen innerlijke man/vrouw aspecten. Ook verhoogt het de intuitie en werkt het bewustzijns verruimend. Geeft inzichten vanuit jouw hoogste waarheid.


Kaasjeskruid
:

kaasjeskruid.jpgBen je wat verhard of verbitterd? Is je hart dichtgegaan? Of cijfer je jezelf juist weg? Het geeft je: Lichtvoetigheid, de blijheid van je innerlijk kind laat je ontkrampen, ontspannen en genieten. Liefde voor jezelf en het leven ontstaat.Vrouwenmantel:

vrouwenmantel.jpgHeb je weinig daadkracht en ben je weinig assertief? Of heb je dat juist te veel? Kun je veel oordelen? Het geeft je: oervertrouwen, veiligheid, eigen liefde en geborgenheid. Verzacht je als  je te hard bent of laat je beter voor jezelf opkomen als je al te vriendelijk bent.

 


Praktische informatie

Tijdens de online cursus zal elke avond een specifiek thema worden besproken en is er ruimte voor vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen. Een week van te voren krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen of Deva hangers thuis gestuurd die je eventueel de komende maanden ook kunt gaan gebruiken. Deze kruidentinctuur en Deva hangers kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden.

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start precies om 19.00 uur.

De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data:

  • kruidentinctuur.jpg

    woensdag 17 oktober
  • woensdag 31 oktober
  • woensdag 14 november
  • woensdag 28 november
  • woensdag 12 december


Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.

 


Ervaringen van deelne(e)m(st)ers

'De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!'
Donald


'Allereerst....dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie... ik vond hem heel byzonder!

Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!'

V.


Lees hier meer ervaringen